Veeloo trekt de fietsvergoeding op tot € 0,30/km…

Veeloo trekt de fietsvergoeding op tot 0,30 euro/km. “We willen onze gebruikers nog vaker op de e-bike zien” zegt Jens De Mulder van Veeloo, hét Belgische merk van elektrische fietsen uit onze regio. Veeloo wil de gebruikers van hun elektrische fietsen aanzetten om nog meer te rijden met hun e-bike. Dit doen ze door de fietsvergoeding te verhogen tot 0,30 euro per kilometer. De e-bike is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De elektrische fiets is niet langer het vervoermiddel bij uitstek voor senioren, het is tevens uitstekend voor woon-werkverkeer en verplaatsingen naar school. Met de e-bike spaar je geld uit, werk je aan de conditie en draag je bij aan een schoner milieu. “We merken bij onze klanten dat ze veel vaker fietsen na de aankoop van een elektrische fiets. Dat is uiteraard een goeie zaak. Toch zijn er nog heel wat gebruikers die wachten op een stralende zon voor ze hun elektrische fiets van stal halen. De zomer loopt stilaan ten einde en de week van de mobiliteit leek ons de perfecte periode om de actie te lanceren” vertelt Jens van Veeloo.

Fiets je rijk met de extra kilometervergoeding van Veeloo. De maximale belastingvrije fietsvergoeding dit jaar bedraagt 0,27 euro/km. Bij Veeloo passen ze dit bedrag bij tot 0,30 euro/km. Niet enkel voor woon-werk kilometers, maar voor elke kilometer die binnen het jaar na aankoop gereden wordt. Een extra fietsvergoeding dus van 0,03 euro per gereden kilometer. Deze stimulans gaat deze week van start voor nieuwe klanten die voor het einde van dit jaar een e-bike aanschaffen. “We hebben ons gamma dit jaar uitgebreid met enkele fietsen die specifiek bedoeld zijn voor mensen die heel wat kilometers afleggen, dagelijks woon-werkverkeer bijvoorbeeld. Voor deze personen kan onze actie heel interessant zijn…” besluit Jens.

Meer rijden brengt dus geld op bij Veeloo. Alle informatie rond deze incentive is terug te vinden op www.veeloo.be/FietsJeRijk. De actie is geldig tot en met 31 december 2023.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *