Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Het WOLK speelt Zeep in cultuurcentrum De Plomblom…

Redactie : 13 september 2019 : Cultuur

Aalsters kindertheatergezelschap Het WOLK gaat zaterdag 14 september in première met hun nieuwste creatie ‘Zeep’ en nodigt jou uit om een kijkje te komen nemen! Na ‘Trip’, hun door jong en oud meer »

Reageer»

Première Het Koninkrijk van Henry Darger in CC De Werf…

Redactie : 13 september 2019 : Cultuur

Peter De Graef en Lynn Van Royen spelen Het koninkrijk van Henry Darger: wat doet het met een mens om onopgemerkt te blijven? Deze splinternieuwe voorstelling gaat in première op meer »

Reageer»

Finissage expo, Don Fabulist en Bluesy Jams…

Redactie : 12 september 2019 : Cultuur

’t Uilekot vzw opent op zondag 15 september eerstkomende, voor de laatste keer (in Herzele) de deuren van hun expo over de geschiedenis van het verzet in de Denderstreek: ‘Ook de meer »

1 reactie »

Viane zet alles in gereedheid voor zijn jaarlijkse kermis…

Redactie : 10 september 2019 : Cultuur

Het afsluiten van de zomer gebeurt in Viane de laatste jaren steevast met een swingend kermisweekend. ‘Viane Viert vzw’ heeft getracht om dankzij de steun van enkele lokale sponsors en de meer »

Reageer»

Wisselvallig weer tijdens Jaarmarkt en Belanofeesten Ninove…

Redactie : 5 september 2019 : Cultuur

Zaterdag 7 en zondag 8 september kan je in het centrum Ninove volop shoppen, snuisteren, genieten van de optredens en een terrasje doen. Al is dat laatste nog niet zeker, aangezien de meer »

Reageer»

Beleef Open Monumentendag in onze Denderregio…

Redactie : 4 september 2019 : Cultuur

Op Open Monumentendag zondag 8 september stelt ook Provincie Oost-Vlaanderen, en de Denderregio haar historische locaties open. “Het provinciebestuur heeft meer »

Reageer»

Heel wat te zien tijdens ‘Open Monumentendag’ in Aalst…

Redactie : 4 september 2019 : Cultuur

Open Monumentendag is op zondag 8 september toe aan de 31ste editie. Elke keer openen honderden monumenten over heel Vlaanderen gratis de deuren op de tweede zondag van september. Het grote publiek kan op die dag op een boeiende meer »

Reageer»

Cinema en CC De Werf organiseren afterschool concert…

Redactie : 4 september 2019 : Cultuur

Het schooljaar mag dan nog maar pas begonnen zijn, op vrijdag 13 september mag er al eens serieus wat stoom afgelaten worden. Daarom organiseren Cinema en Cultuurcentrum De meer »

Reageer»

Bezoek de Sint-Bartholomeuskerk met een Erfgoedsprokkel…

Redactie : 3 september 2019 : Cultuur

De stad Geraardsbergen zet op Open Monumentendag 8 september zijn hoofdkerk, de Sint-Bartholomeuskerk, in de kijker. Het Oost-Vlaamse provinciebestuur ondersteunt dit initiatief met meer »

Reageer»

Een nieuwe start van het cultuurseizoen van CC De Abdij!…

Redactie : 3 september 2019 : Cultuur

Willy Sommers mag opener van dienst zijn: in het Arjaantheater zal hij op 20 september zijn decenniumhits uit de negentiger jaren loslaten op het publiek. Waan jou op een optreden van ‘Tien om meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.