Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Event organiseren in 3 dagen ‘ZarlarSwing’ gaat ervoor…

Redactie : 13 augustus 2020 : Cultuur

In vele Vlaamse steden gold sinds eind juli een totaalverbod op events. Onder luid protest van de sector werd die maatregel op de meeste plaatsen woensdagochtend teruggedraaid. Maar meer »

Reageer»

Nazomeren in de pop-uptuin in Aalst wordt geannuleerd…

Redactie : 12 augustus 2020 : Cultuur

De pop-uptuin op het Werfplein in Aalst komt er dan toch niet. Door het coronavirus annuleert VLAM het event. We schreven half juli op jullie vertrouwde nieuws- en media websites meer »

Reageer»

Ook verenigde theatermakers Aalst nemen afscheid van Ilse…

Redactie : 11 augustus 2020 : Cultuur

Applaus, de koepel van de verenigde Theatermakers van Groot-Aalst, biedt haar oprecht medeleven aan aan de familie en vrienden van Schepen Ilse Uyttersprot. Wij zullen Ilse meer »

Reageer»

Corona wordt doodsteek voor cultuur in de meeste gevallen…

Redactie : 6 augustus 2020 : Cultuur

Organisatoren van culturele evenementen slaan de handen bij elkaar, en  schrijven een open brief aan de Veiligheidscel in Herzele. Geachte Burgemeesters en leden van de veiligheidsraad, Sinds meer »

Reageer»

HET BANKJE brengt amateurtheater op 20 plekken in Ninove…

Redactie : 31 juli 2020 : Cultuur

OPENDOEK lanceert een podcasttheater-project dat over heel Vlaanderen en Brussel te beluisteren valt. Op honderden bankjes. Ook in Ninove. HET BANKJE is een zomers en coronaproof meer »

Reageer»

Kunsttentoonstelling krijgt groen licht om door te gaan…

Redactie : 29 juli 2020 : Cultuur

Eén van de zeldzame initiatieven die in de regio Herzele-Sint-Lievens-Houtem kunnen blijven doorgaan is de kunsttentoonstelling in de Oude Strijkwinkel. Deze wordt georganiseerd door meer »

Reageer»

‘KOER’ Aalsterse cultuurzomer is corona-veilige organisatie…

Redactie : 27 juli 2020 : Cultuur

Naar aanleiding van de nieuwe federale veiligheidsmaatregelen heeft de stad beslist om de voorstellingen van KOER, die donderdag 30 juli starten op de binnenkoer van de meer »

Reageer»

Ninoofse zomerkermis toch niet afgelast door lokaal bestuur…

Redactie : 27 juli 2020 : Cultuur

Afgelopen vrijdag is ter hoogte van de Graanmarkt en het Twijnsterplein de zomerkermis in Ninove opgestart. Er werden voldoende maatregelen genomen om alles zo meer »

Reageer»

Monumentenzomer toont het Aalst van weleer…

Redactie : 27 juli 2020 : Cultuur

Vanaf vandaag, resp. maandag 27 juli, start in Aalst ‘Monumentenzomer 2020’, een openlucht fotowandeling langs diverse erfgoedmonumenten. Oude historische foto’s brengen meer »

Reageer»

Kwartier bubbelplezier, iemand in bloemetjes zetten of circus…

Redactie : 18 juli 2020 : Cultuur

Het coronavirus heeft helaas beslist: geen achtste editie van het stadsfestival denderend KLEIN dit jaar. Maar niet getreurd, deze zomer krijg je de kans om op 8 augustus te meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.