Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Die Verdammte Spielerei ‘hoogstandjes op Gentse Feesten’…

Redactie : 15 juli 2019 : Cultuur

De Gentse Feesten zijn ongetwijfeld de mooiste tijd van het jaar voor Die Verdammte Spielerei. Voor het vierde jaar op rij tovert het zeskoppige wonderorkest de Sint-Baafskathedraal om tot meer »

Reageer»

Bart Peeters headliner op Mini Rock in Denderhoutem…

Redactie : 13 juli 2019 : Cultuur

Zaterdag 3 augustus zal het Atomsveld in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem daveren op zijn grondvesten. Bart Peeters gaat de festivalweide in vuur en vlam zetten, althans dat is toch wat we meer »

Reageer»

Ook dit jaar weer ‘Muziek in ’t Park’ te Geraardsbergen…

Redactie : 8 juli 2019 : Cultuur

Muziek in ’t Park gaat gelukkig ook dit jaar weer door in het anders o zo rustig Abdijpark van Geraardsbergen. Op 10 juli ontvangt men ter hoogte van het Koetshuis Mathias Vergels in het meer »

Reageer»

Aalst viert Vlaamse Feestdag met Vlaamse Kermis op 11 juli…

Redactie : 7 juli 2019 : Cultuur

Naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag op 11 juli 2019 organiseert Stad Aalst een Vlaamse Kermis voor het hele gezin. Ontdek het volledige programma. Op 11 juli 2019 organiseert de Stad Aalst meer »

Reageer»

Liedekerke tovert Pastoriepark om tot middeleeuws dorp…

Redactie : 6 juli 2019 : Cultuur

Zondag 14 juli keert het familie-event ‘1770 ZOMERT’, naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag, terug naar het jaar 1559. De tijd van Bruegel, die we naar aanleiding van zijn 450 jaar overlijden, in meer »

Reageer»

De Donderdagen in Ninove meteen goed ingezet…

Redactie : 5 juli 2019 : Cultuur

Iedereen die gisteren aanwezig was bij de aftrap van De Donderdagen, zal het beamen. De eerste in een reeks van 9 avonden, is meteen goed bevonden. Het weer zit daar ongetwijfeld voor iets tussen meer »

Reageer»

Ninove viert Vlaamse Feestdag met folKK en circustheater…

Redactie : 4 juli 2019 : Cultuur

Ninove viert het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op donderdag 11 juli met een bonte mix van muziek, theater en een Vlaamse markt op en rondom de Graanmarkt. Vanaf meer »

Reageer»

De Donderdagen gaan van start in de Wettelstad Ninove…

Redactie : 4 juli 2019 : Cultuur

De Donderdagen behoren inmiddels tot het vaste vakantieaanbod voor Ninove en de Denderstreek. Ook deze zomer staan er maar liefst 19 voorstellingen op de affiche. Voor de aftrap die meer »

Reageer»

Parasol en nieuw jongerenfestival Fissa in de startblokken…

Redactie : 3 juli 2019 : Cultuur

Dit jaar lanceert de gemeente Denderleeuw een nieuwe editie van het wereldminifestival Parasol. Het festival vindt plaats op 17 augustus en zal slechts één dag duren in plaats van twee dagen. De meer »

Reageer»

Hap-Food Truck Festival strijkt neer in Ninove…

Redactie : 1 juli 2019 : Cultuur

Het gezelligste, grootste en gratis toegankelijk Food Truck Festival van België ” HAP-Food Truck Festival ” komt van vrijdag 5 tot zondag 7 juli  terug naar Ninove. De plaats van meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.