Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

JazzMadd nodigt Barbara Wiernik uit die met haar groep ‘Ellips’ brengen…

Redactie : 27 september 2023 : Cultuur

Jazz Muziek aan De Dender (JazzMadd) organiseert op vier locaties in onze regio een wel heel buitengewone concertvoorstelling. Hiervoor komt Barbara Wiernik ons uit de doeken doen meer »

Reageer»

Mathias Vergels en Paul Verhaeghe tijdens de tiendaagse van de geestelijke gezondheid…

Redactie : 26 september 2023 : Cultuur

Elk jaar, van 1 tot 10 oktober, staat het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker tijdens de tiendaagse van de geestelijke gezondheid. Doel? Mentaal welbevinden en meer »

Reageer»

JOENK het nieuwe subbrand voor en met de jongeren…

Redactie : 25 september 2023 : Cultuur

JOENK, dat is het nieuwe subbrand van lokaal bestuur Haaltert. Onder JOENK wil het lokaal bestuur haar werking ten aanzien van jongvolwassenen opnieuw scherpstellen op een meer »

Reageer»

De Pré-verkiezing ‘waar het volk wél nog mag stemmen’…

Redactie : 16 september 2023 : Cultuur

Wie wordt onze nieuwe carnavalprins in Aalst? Stijntjes, Vincent of Timo? Wat op de prinsenverkiezing van 8 oktober niet mag, doen AKV De Zwisjelmoizen wel op de pré-kiezing: de meer »

Reageer»

Geraardsbergse Cultuurraad organiseert gedichtenwedstrijd…

Redactie : 14 september 2023 : Cultuur

De Cultuurraad van Geraardsbergen roept alle inwoners, ook scholieren en studenten, op om een korte tekst of een gedicht te schrijven met als thema ‘Waarom oorlog?’.  Een jury zal een winnende tekst of gedicht selecteren, dat tijdens de herdenkingsplechtigheid op meer »

Reageer»

Stemmen via sms-voting tijdens Aalsterse Prinsverkiezingen behoort tot het verleden…

Redactie : 13 september 2023 : Cultuur

Er zal dit jaar niet meer kunnen gestemd worden via sms-voting tijdens de komende Prins Carnavalsverkiezingen op de Grote Markt op zaterdag 07 oktober 2023. Wie wordt onze meer »

Reageer»

Lokale Helden veroveren Autovrije Zondag…

Redactie : 12 september 2023 : Cultuur

Lokale Helden zet lokaal talent in de kijker, deze keer op autovrije zondag. Op 17 september kan je een hele namiddag lang terecht op het grasplein aan de Vuurkruisersstraat in meer »

Reageer»

Ninove Aan Tafel op 15, 16, en 17 september…

Redactie : 12 september 2023 : Cultuur

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september gaat Ninove Aan Tafel! Dit is een sfeervol openluchtrestaurant met een reeks foodtrucks met keukens uit alle werelddelen, voorzien van meer »

Reageer»

Afterschoolparty met dj-contest en Peter Luts in Ninove…

Redactie : 8 september 2023 : Cultuur

Cultuurcentrum De Plomblom in Ninove trakteert de Ninoofse jeugd op 22 september op een afterschoolparty met dj-contest om het nieuwe schooljaar te verteren. Voor de organisatie van meer »

Reageer»

Bestuur Denderleeuw organiseert tweede editie Culin’air…

Redactie : 8 september 2023 : Cultuur

Na de zeer succesvolle eerste editie van vorig jaar, organiseert het Lokaal Bestuur van de gemeente Denderleeuw ook dit jaar opnieuw Culin’air. Op zondag 1 oktober eerstkomend kan je meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.