Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Jaarmarkt Sint-Lievens-Houtem koos Vlaamse producten…

Redactie : 12 november 2019 : Cultuur

Vandaag was het de grote dag voor de inwoners van Sint-Lievens-Houtem en omstreken. Nadat Aalst gisteren een Jaarmarkt organiseerde, was het vandaag de beurt aan de Houtemnaren meer »

Reageer»

Carnavalsjaar Ninove feestelijk opgestart, affiche voorgesteld…

Redactie : 12 november 2019 : Cultuur

Gisteren resp. 11 november, om 11.11 uur, werd in de stad Ninove het Carnavaljaar 2020 opgestart. Dit gebeurde onder ruime belangstelling door enkele afgevaardigden van carnavalsgroepen, oud meer »

Reageer»

Livinus uitgebeeld tijdens spektakel te Sint-Lievens-Houtem…

Redactie : 11 november 2019 : Cultuur

In een stad als Aalst en Ninove heeft men een Carnavalsstoet, in de gemeente Sint-Lievens-Houtem organiseert men sinds jaar en dag Livinusfeesten. Het was ook dit jaar weer een prachtig spektakel meer »

Reageer»

Oorlog en vluchten van trauma naar kracht ‘Over ’t Leven’…

Redactie : 8 november 2019 : Cultuur

Ter gelegenheid van de viering van 11 november 2019 werd  de kleine tentoonstelling ‘over ’t Leven’ opgesteld in het Oud Stadhuis op de Markt in Geraardsbergen. Die meer »

Reageer»

Erfgoedtentoonstelling ‘Dweis mor Welgezinjd’ in Ninove…

Redactie : 8 november 2019 : Cultuur

‘Dweis mor Welgezinjd’. Dat was het motto van de Ninoofse stadskrant ’t Klokzjiël, waarvan 82 nummers verschenen tussen 1980 en 1987. Het is ook de titel van een eindejaarstentoonstelling die meer »

Reageer»

Sint-Maarten bezoekt Aalsterse Jaarmarkt…

Redactie : 8 november 2019 : Cultuur

Maandag 11 november is er opnieuw de ideale gelegenheid voor een gezellige familie uitstap tijdens de traditionele Sint-Maarten jaarmarkt. Naast de unieke sfeer die je kunt gaan opsnuiven langs meer »

Reageer»

Lede Gesmaakt op zondag 17 november!…

Redactie : 7 november 2019 : Cultuur

De gemeente Lede zal allicht gesmaakt zijn op zondag 17 november eerstkomende, dan organiseert men een ‘Smaakwandeling en Verwendag’ gekoppeld aan een boeken-verkoop, en dit allemaal meer »

Reageer»

Boris Schmidt Quartet tijdens Jazz Madd in de Denderstreek…

Redactie : 7 november 2019 : Cultuur

Jazz Muziek aan De Dender (Jazz Madd) organiseert dit weekend op vier verschillende locaties sfeervolle muziek in onze Denderregio. Tijdens deze najaarsconcerten staat meer »

Reageer»

Pikant! in Waterkasteel Moorsel overtrof alle verwachtingen…

Redactie : 6 november 2019 : Cultuur

PiKANT!, de tentoonstelling over vijf eeuwen kant overtreft alle verwachtingen. In 5 maanden tijd trok de tentoonstelling maar liefst 80.153 bezoekers. Dat is een gemiddelde van 511 bezoekers meer »

Reageer»

Toneelkring Die Bronne speelt ‘Het testament van de baron’…

Redactie : 4 november 2019 : Cultuur

De toneelkring Die Bronne uit Sint-Lievens-Esse brengt ons ieder jaar tijdens de maand november enkele opvoeringen van een toneelstuk. Dit jaar pakt de vereniging uit met een hilarische komedie meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.