Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Laatste JazzMadd in het voorjaar met Yotam Ben-Or Quartet…

Redactie : 21 maart 2019 : Cultuur

JazzMadd sluit het voorjaar aan De Dender af met de mondharmonicaspeler bij uitstek uit New York. Het Yotam Ben-Or Quartet is een ensemble rond mondharmonica speler Yotam Ben-Or. Het kwartet meer »

Reageer»

Davidsfonds Haaltert programmeert monoloog ‘NORA’…

Redactie : 20 maart 2019 : Cultuur

Cultuurvereniging Davidsfonds Haaltert timmert een podium voor het Wetterse toneelgezelschap “VRANK en VRIJ”. Met de meeslepende, ontroerende en humoristische monoloog ‘NORA’ selecteerden meer »

Reageer»

Carnaval Lieje kon rekenen op tamelijk goed weer…

Redactie : 19 maart 2019 : Cultuur

Het waren dit weekend iets betere weersomstandigheden dan vorige week, waardoor Carnaval in Denderleeuw niet moest inboeten aan zijn programma. De stoet die dit jaar voor de meer »

Reageer»

Kevertreffen Ninove zet oude volkswagentjes in de kijker…

Redactie : 17 maart 2019 : Cultuur

Ondanks de onstabiele weersvoorspellingen van de afgelopen dagen, kwamen er dit jaar toch nog zo’n goeie 560 oude vw-kevertjes naar de wortelstad Ninove. De Ninovieters zijn nog niet op hun meer »

Reageer»

Denderleeuw viert Carnaval dit weekend…

Redactie : 16 maart 2019 : Cultuur

Denderleeuw viert dit weekend carnaval. Let op, in bepaalde straten zal er geen verkeer mogelijk zijn of geldt er een tijdelijk parkeerverbod. Dit jaar trekken de carnavalisten al voor de 45ste keer door de straten van Lieje. Er valt meer »

Reageer»

Minnaert en Co brengt Ierse folk in De Kassei te Lieferinge…

Redactie : 15 maart 2019 : Cultuur

De kleinste Ninoofse deelgemeente heeft meer met Ierland gemeen dan je zou denken. En dus kan je vanavond vrijdag 15 maart 2019 terecht in De Kassei voor een doorleefde viering van de meer »

Reageer»

Leedsje Ploatjes haalt 3.400 luisteraars in 4 weken tijd…

Redactie : 13 maart 2019 : Cultuur

De sinds dit seizoen opgestarte Leedse carnavalsradio Leedsje Ploatjes haalde op één maand tijd 3.400 luisteraars. Dat blijkt uit de statistieken die door de streaming provider worden meer »

Reageer»

Erfgoeddag Haaltert onder motto ‘Oiljtert, oe eje da gemokt’…

Redactie : 12 maart 2019 : Cultuur

Onder het motto ‘Hoe maakt u het?’ richt de 19de editie van Erfgoeddag op zondag 28 april eerstkomende volop de schijnwerpers op vakmanschap. In Haaltert zet men kant en keramiek in de kijker met meer »

Reageer»

Meneer Zee komt vertellen in de Haaltertse bib…

Redactie : 12 maart 2019 : Cultuur

In maart is het Jeugdboekenmaand in de bibliotheek. Alles staat in het teken van vriendschap. Er valt heel wat te beleven in de bibliotheek van Haaltert. Op zaterdag 16 maart is de vertelvoorstelling meer »

Reageer»

Nie Geweun en Iejt & Geriejt grote winnaars Carnaval Ninove…

Redactie : 11 maart 2019 : Cultuur

Na een stormachtige zondag, tijdens een stormachtige Roze Zondagstrein, zit verspreidt over het traject van de zondagsstoet een jury die de punten bepaald die de deelnemende groepen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.