Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Grote carnavalsaffiche op Tereos-toren moet weer verdwijnen…

Redactie : 13 januari 2021 : Cultuur

Het is intussen een traditie geworden in Aalst dat men bij grote evenementen een ultra grote affiche ophangt aan de wand van de Tereos-toren ter hoogte van het Werfplein in meer »

Reageer»

Bepaal welke carnavalsliedjes in de tijdloze Top 111 komen…

Redactie : 12 januari 2021 : Cultuur

Er is dit jaar dan wel geen carnavalstoet, maar dat wil niet zeggen dat we geen carnavals Top kunnen samenstellen. Dat dacht ook de Ninoofse Feestcommissie. Desondanks dat meer »

Reageer»

ENKAAVEE brengt zes weken carnavalsradio in wettelstad…

Redactie : 8 januari 2021 : Cultuur

Dit carnavalsjaar zal niet verlopen zoals we gewend zijn. Toch probeert ENKAAVEE het vuur voor carnaval warm te houden. Afgelopen maanden konden ze met enkele live shows via meer »

Reageer»

Studenten fotografie presenteren eindwerk in CC De Werf…

Redactie : 7 januari 2021 : Cultuur

De laatstejaarsstudenten fotografie van CVO PRO presenteren hun eindwerk in de vitrine van cultuurcentrum De Werf in Aalst van 8 tot 18 januari, volledig COVID-proof. Vijf studenten studeren meer »

Reageer»

Plomblom en stad Ninove organiseren eerste balzaalsessies…

Redactie : 4 januari 2021 : Cultuur

Corona trok een lelijke streep door heel wat zaken, ook door het cultuurprogramma van de stad Ninove. Heel wat optredens werden geannuleerd, cultuurcentrum De Plomblom sloot noodgedwongen meer »

Reageer»

In Geraardsbergen is er ook geen Krakelingenstoet in 2021…

Redactie : 29 december 2020 : Cultuur

Na de annulering van Krakelingen en Tonnekensbrand 2020, eerst door het stormweer en daarna door de coronacrisis, zal de Krakelingenstoet met zijn meer dan 1.000 participanten meer »

Reageer»

Utopia zoekt adoptieramen voor weesgedichten…

Redactie : 22 december 2020 : Cultuur

In het kader van de poëzieweek 2021 (28 januari tot en met 3 februari) lanceert Utopia een knotsgek poëzieproject. Via de website weesgedichten.aalst.be kan je nu al een weesgedicht meer »

Reageer»

Geen Carnaval Ninof maar wel carnavalsaffiche 2021…

Redactie : 20 december 2020 : Cultuur

Ook al is er volgend jaar in Ninove net als in Aalst geen Carnaval, er is wel een officiële carnavalsaffiche voor 2021. Zaterdagavond 19 december werd het winnende ontwerp van de meer »

Reageer»

Er is dan toch een beetje KRASJ te zien in Ninove…

Redactie : 19 december 2020 : Cultuur

Een geheime tip voor een slentertocht door de wortelstad Ninove in coronatijd. Tijdens de afgeslankte tweede editie van KRASJ stellen kunstenaars toch een stukje tentoon. In een meer »

Reageer»

Blokradio ‘Stoorzender’ tijdelijke online webradio vanuit Aalst…

Redactie : 16 december 2020 : Cultuur

Twee weken lang zullen er positieve klanken waar te nemen zijn  via een tijdelijke online radiozender, die de naam ‘Stoorzender’ zal dragen. JOC Cinema organiseert vanaf morgen Stoorzender meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.