Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Ninove presenteert gratis voorstellingen in Pop-Up Inghelant…

Redactie : 22 juni 2021 : Cultuur

Ondanks alle coronaversoepelingen en positieve vaccinatievibes zal de zomer van 2021 geen normale evenementenzomer zijn. De stad verzacht het leed met een fraai aanbod in meer »

Reageer»

Beleef de zomer van je leven in Aalst ‘Anders bij ons’…

Redactie : 18 juni 2021 : Cultuur

De stad Aalst gaat verder op de geslaagde ‘Anders bij ons’ campagne van Visit Aalst en bundelt alle zomeractiviteiten in Aalst onder deze vlag. En dat is best een grote vlag, want er valt meer »

Reageer»

Drie-daagse zomerconcerten i.p.v. klassieke Parkconcerten…

Redactie : 18 juni 2021 : Cultuur

De kogel is eindelijk door de kerk! “Na anderhalf jaar zwarte sneeuw gezien te hebben, is er opnieuw perspectief voor onze sector,” zegt Bejamien Adam van Maspoe, de organisator meer »

Reageer»

SU fm brengt ‘Plezante namiddagen’ met optredens…

Redactie : 11 juni 2021 : Cultuur

Volgende maand komen een resem Vlaamse en Nederlandstalige artiesten naar Geraardsbergen. Radiozender SU fm zorgt voor twee ‘Plezante namiddagen’ in het amfitheater. Deze meer »

Reageer»

Twalsiree gaat de zomer tegemoet met ‘Club Gazon’…

Redactie : 10 juni 2021 : Cultuur

In de gemeente Erpe-Mere bleef men vorige zomer ook op zijn honger zitten als het op festiviteiten in open lucht aankwam. Dat was natuurlijk allemaal de schuld van de coronapandemie. Dit meer »

Reageer»

De Abdij maar al te blij met heropstart culturele evenementen…

Redactie : 10 juni 2021 : Cultuur

Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: Eindelijk. Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. Cultuurcentrum De Abdij mag de deuren weer meer »

Reageer»

Negentiende-eeuws schilderij te zien bij Visit Geraardsbergen…

Redactie : 10 juni 2021 : Cultuur

Elk jaar laat de Cultuurdienst van het lokaal bestuur een aantal werken uit haar kunstpatrimonium restaureren. Dit keer was het de beurt aan het schilderij ‘Herbergscène’ van meer »

Reageer»

Cultuurhuis EMotia staat te popelen voor nieuwe heropstart…

Redactie : 9 juni 2021 : Cultuur

Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: Eindelijk. Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere mag de meer »

Reageer»

Stan Van Samang opent Zomerarena van Geraardsbergen…

Redactie : 5 juni 2021 : Cultuur

Aanstaande vrijdag 18 juni 2021 opent Stan Van Samang als eerste in de reeks de Zomerarena van Geraardsbergen. 600 Geraardsbergenaars kunnen de zanger coronaproof en meer »

Reageer»

Mini Rock in Denderhoutem uitgesteld naar 6 augustus 2022…

Redactie : 3 juni 2021 : Cultuur

En of we ernaar hadden uitgekeken! Vorig jaar moesten we, erg ontgoocheld maar noodgedwongen, die vreselijke aankondiging maken: editie 2020 van Mini Rock werd meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.