Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Ode aan volkscultuur dankzij vertelwandeling en volksmuziek…

Redactie : 9 april 2021 : Cultuur

Zaterdag 24 en zondag 25 april is het Erfgoeddag. Dit jaar staat alles in het teken van het thema ‘nacht’. Dienst Cultuur van lokaal bestuur Haaltert organiseert daarom twee coronaveilige meer »

Reageer»

Livestream ‘Smartschade’ enthousiast onthaald in zorgcentra…

Redactie : 7 april 2021 : Cultuur

Vorige week klonk er muziek in de Aalsterse woonzorgcentra! Op 1 april 2021 brachten Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto en Stoy Stoffelen de meer »

Reageer»

Theaterwandeling ‘De vos … in het bos’ rondom De Helix…

Redactie : 5 april 2021 : Cultuur, Sport

Hou je zowel van toneel als van de natuur? Kom dan coronaproof genieten van de theaterwandeling ‘De vos in het bos’ in en rond het Raspaillebos, met startpunt aan De Helix. Ontdek meer »

Reageer»

Kraanvogelchallenge in de Ninoofse bib…

Redactie : 23 maart 2021 : Cultuur

Op zaterdag 3 april organiseert de bib een kraanvogelchallenge, naar aanleiding van de jeugdverhalenwedstrijd ‘Als vogels in de lucht’.  Ze doet dan ook een oproep om die dag massaal meer »

Reageer»

Plannen om 900 jaar Iwein van Aalst te vieren in 2028…

Redactie : 19 maart 2021 : Cultuur

De stad Aalst wil in 2028 opnieuw een grootse ‘Iwein van Aalst’-herdenking opzetten. Honderd jaar geleden gebeurde dat ook al. In 2028 zal het precies 900 jaar geleden zijn meer »

Reageer»

Remus neemt je mee op chocoladetocht door Aalst…

Redactie : 17 maart 2021 : Cultuur

De paasvakantie is in zicht! Op zoek naar een leuke gezinsuitstap? De Stad Aalst lanceert alvast haar paasbest aanbod: ‘Remus en de klok zonder naam’. “Na de succesvolle edities meer »

Reageer»

Het kind in u komt naar boven tijdens Krasj Ninove…

Redactie : 14 maart 2021 : Cultuur

Driemaal is scheepsrecht, en dat geldt zeker voor KRASJ. Het parcours actuele kunsten in Ninove zag zijn vijfde editie eind 2020 twee keer gecanceld omwille van de coronamiserie, maar meer »

Reageer»

‘Iedereen Rubens’ in Sint-Martinuskerk terug vanaf 17 maart…

Redactie : 10 maart 2021 : Cultuur

Na een onderbreking omwille van de coronamaatregelen heropent Iedereen Rubens vanaf woensdag 17 maart. Op de zolder van de Sint-Martinuskerk kan je de wereld van meer »

Reageer»

Geen huiskamerconcert, maar een concert in de huiskamer…

Redactie : 5 maart 2021 : Cultuur

Het is al even geleden dat CC De Abdij jullie mocht verwelkomen in de zaal, en wanneer de spots weer écht aan zullen gaan, blijft een vraagteken. CC De Abdij zorgt graag voor een alternatief. meer »

Reageer»

CC De Werf gaat breed digitaal met Bollylicious…

Redactie : 4 maart 2021 : Cultuur

Het is je waarschijnlijk al wel opgevallen. Dit voorjaar zet cultuurcentrum De Werf volop in op het aanbieden van een digitaal aanbod. Een experiment, maar een dat aanslaat! Met ‘Top 053’, het meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.