Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Karnavalraad maakt thema voor volgend jaar bekend…

Redactie : 8 april 2020 : Cultuur

Op zaterdag 11 april eerstkomende, zal de Ninoofse Karnavalraad het carnavalthema bekend maken voor volgend jaar. Zoals de traditie het wil gebeurd dit altijd op stille zaterdag, dat is meer »

Reageer»

Kunstoevers gaat digitale toer op tijdens ‘radicaal digitaal’…

Redactie : 6 april 2020 : Cultuur

Kunstoevers kende je al als de bonte verzameling van Aalsterse kunstenaars die samen hun werk tonen tijdens het laatste weekend van april. De voorbije jaren gebeurde dat langs de meer »

Reageer»

Online aanbod voor kinderen en jongeren in Denderregio…

Redactie : 26 maart 2020 : Cultuur

Door de coronamaatregelen zijn alle scholen gesloten en ook aan buitenschoolse acitiviteiten deelnemen lukt niet meer. Maar niet getreurd! De Jeugd- en Sportdienst van de gemeente meer »

Reageer»

Alles dreigt tot deze zomer in het water te vallen…

Redactie : 24 maart 2020 : Cultuur

Het zijn trieste dagen als je ziet dat het ene na het andere afgeschaft wordt. Vandaag kregen we het nieuws dat de Olympische spelen in Tokio niet doorgaan dit jaar, maar ook dichter bij huis meer »

Reageer»

Rederijkerskamer herneemt ‘Haar Naam Was Sarah’…

Redactie : 13 maart 2020 : Cultuur

De Koninklijke Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd moest op 12 maart noodgedwongen de laatste voorstellingen van ‘Haar Naam Was Sarah’ in het Arjaantheater afgelasten. Deze beslissing maakte de vereniging in opdracht van meer »

Reageer»

Frivole Framboos uitgesteld…

Redactie : 13 maart 2020 : Cultuur

Het benefietdubbelconcert met het internationaal bekende muzikale duo De Frivole Framboos dat plaats zou grijpen op 31 maart in het Cultuurcentrum De Plomblom werd verschoven naar woensdag 17 juni, opnieuw in CC De Plomblom in meer »

Reageer»

Krakelingen in Geraardsbergen afgelast wegens corona-virus…

Redactie : 12 maart 2020 : Cultuur

Het Krakelingenfeest dat op 23 februari een eerste keer werd afgelast wegens de aangekondigde storm Ellen, wordt nu voor een tweede keer afgelast. De verkorte versie van de Krakelingen meer »

Reageer»

Daar is de lente, bijna…

Redactie : 12 maart 2020 : Cultuur

Het Koninklijk Ninoofs Zangkoor nodigt u graag uit op haar concert op de eerste dag van de lente, op zaterdag 21 maart om 19.00 uur in de kapel van de Zusters HH Harten, Burchtstraat 47 in meer »

Reageer»

Benefietconcert De Frivole Framboos in CC De Plomblom…

Redactie : 10 maart 2020 : Cultuur

Neos organiseert op 31 maart aanstaande een dubbel benefietconcert. De Frivole Framboos zoals het genoemd wordt, vindt plaats in het CC De Plomblom te Ninove, en dit om 14.30 en 19.30 uur. meer »

Reageer»

De Catharinisten brengen ‘Een lang weekend’…

Redactie : 9 maart 2020 : Cultuur

De toneelvereniging De Catharinisten uit Aalst gaan deze week in première met hun nieuwste voorstelling ‘Een lang weekend’. Benoit, een succesvol advocaat, en zijn echtgenote Sofie, een meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.