Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Regieprijzen en winnaars etalagewedstrijd Krakelingen 2023 werden bekend gemaakt…

Redactie : 22 maart 2023 : Cultuur

Dinsdagavond 21 maart werden er in Geraardsbergen naar aloude gewoonte regieprijzen uitgereikt aan deelnemers van de krakelingstoet 2023. Eentje gaat gebruikelijk naar meer »

Reageer»

JEZ!-boot komt naar Aalst met optredens van Pauline Slangen en Niels & Wiels…

Redactie : 17 maart 2023 : Cultuur

Van 27 tot en met 31 maart wordt de allereerste editie van JEZ! met veel toeters en bellen afgesloten tijdens een heuse JEZ!-feestweek, en dit onder meer met een line-up om ù tegen meer »

Reageer»

LIGO Z.O. Vl. stelt voor ‘Expo DNAalst anders bekeken’…

Redactie : 15 maart 2023 : Cultuur

LIGO Zuid oost-Vlaanderen organiseren vanaf vrijdag aanstaande 17 maart de Expo DNAalst anders bekeken, met verhalen van nieuwe en minder nieuwe Aalstenaars. Wat als… erfgoed meer »

Reageer»

Prinsenverkiezingk Oilsjt 2024 op zaterdag 07 oktober 2023…

Redactie : 14 maart 2023 : Cultuur

Via de sociale media laat de Aalsterse burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) weten dat de komende Prins Carnaval verkiezingen voor 2024 zullen doorgaan op de Grote Markt op meer »

Reageer»

De Top 053 is terug met ook een allereerste dansfeest…

Redactie : 13 maart 2023 : Cultuur

Stem nu mee voor de 3de editie van de Top 053. Wie verovert na Technotronic (2021) en Natural Born Deejays (2022) links op de foto te zien, de felbegeerde eerste plaats? Dat ontdek meer »

Reageer»

VW Kevertjes maken hun opwachting in centrum van Ninove…

Redactie : 10 maart 2023 : Cultuur

Aanstaande zondag is het eindelijk weer zover, de VW kevertjes worden nog eens uit de garage gehaald. Althans dat ziet er zo naar uit, hopelijk gooit de voorspelde regen van zondag meer »

Reageer»

Davidsfonds Haaltert gaat in samenwerking met de Gezinsbond op uitstap naar Trainworld…

Redactie : 4 maart 2023 : Cultuur

Davidsfonds Haaltert en de Gezinsbond gaan samen op stap en bezoeken Trainworld met een gids. Op zondag 19 maart gaan zij naar het treinmuseum in Schaarbeek. Vanaf het station van meer »

Reageer»

De drie zotste dagen én nachten van Denderleeuw…

Redactie : 3 maart 2023 : Cultuur

Zondag 5 maart is het weer zover. Dan trekt voor de 49ste keer in zijn bestaan de carnavalsstoet door de straten van Denderleeuw. Petra, de voorzitster van het carnavalscomité, Princes meer »

Reageer»

Sint-Lievens-Houtem in de ban van Bacchusweekend…

Redactie : 3 maart 2023 : Cultuur

Het Bacchusweekend wordt op gang getrokken op zaterdag 4 maart met de ‘Kientsesbacchus’ stoet. Om 15.00 uur start deze stipt aan CC De Fabriek richting de verwarmde tent meer »

Reageer»

Valérie De Visscher uit Sint-Lievens-Esse wint gouden wortel…

Redactie : 28 februari 2023 : Cultuur

In de wortelstad Ninove vierde men gisteren de tweede dag van deze 63ste carnavalsvieringen. Het is een oud gebruik dat de stoet hier nog eens uit rijdt, zij het dan wel meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.