Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Gezinsbond Vlierzele is klaar voor de 14de berenfeesten en brengt It’s a Kind of Magic!…

Redactie : 19 juni 2024 : Cultuur

Het tweede weekend van juli (van 12 tot en met 14 juli) viert de gemeente Vlierzele zijn zomerkermis naar aanleiding van de kerkwijding Sint-Fledericuskerk. Dit betekent ook meer »

Reageer»

Lokaal Bestuur Denderleeuw maakt feestprogramma Denderleeuw zomert bekend…

Redactie : 17 juni 2024 : Cultuur

Denderleeuw zomert bundelt alle zomerse activiteiten in Denderleeuw. Vlaanderen Feest op 6 juli en de Nationale Feestdag op 21 juli brengen opnieuw grote namen naar Denderleeuw. De meer »

Reageer»

Online ticketverkoop in CC De Werf start vandaag…

Redactie : 15 juni 2024 : Cultuur

Zoals een beroemd filosoof lang gelden al zei: niets maakt een mens zo blij als een overdonderend concert, straf theaterwerk en een lach en een traan op tijd en stond. Het zou over de meer »

Reageer»

Ook dit jaar weer ‘Muziek int Park’ in Geraardsbergen…

Redactie : 12 juni 2024 : Cultuur

Opnieuw gezelligheid troef op gratis parkconcerten deze zomer, in juli kan je weer naar 5 weken lang ‘Muziek int Park’ in  Geraardsbergen. Afgelopen vrijdag lanceerde Lokaal meer »

Reageer»

Opvallende visuele aftrap nieuw seizoen in CC De Plomblom…

Redactie : 12 juni 2024 : Cultuur

Cultuurcentrum De Plomblom kondigt op een opvallende manier de start van het nieuwe seizoen aan. Het centrum van Ninove werd de afgelopen dagen gekleurd met grote meer »

Reageer»

Haaltert trapt de zomer af met Vlaanderen Feest en Feestmarkt…

Redactie : 7 juni 2024 : Cultuur

De gemeente Haaltert trapt de zomer af met een Feestmarkt op vrijdag 5 juli en tal van activiteiten naar aanleiding van ‘Vlaanderen Feest’ op zondag 7 juli. Onder andere Willy Sommers en meer »

1 reactie »

Wereldpremière van ‘Ninoofse’ kortfilm in CC De Plomblom…

Redactie : 3 juni 2024 : Cultuur

Op 4 juni sluiten CC De Plomblom en Cineclub Lucifer het filmseizoen 2023-2024 af. Omdat het cultuurcentrum 30 jaar bestaat, maken ze er ‘iets speciaals’ van: een klassieker die meer »

Reageer»

Kleinste gezelligste theater van Herzele, ‘In den Hof’, is terug!…

Redactie : 2 juni 2024 : Cultuur

Bereid je voor op opnieuw een zomer vol lachen, muziek en onvergetelijke optredens ‘In den Hof’. Deze zomer verwelkomt ‘In den Hof’ bijna elke donderdagavond in juli en augustus een meer »

Reageer»

Zomerbar Wolf keert terug naar Denderleeuw in de Pastorie…

Redactie : 31 mei 2024 : Cultuur

Deze zomer mogen inwoners en bezoekers van Denderleeuw zich opnieuw verheugen op de komst van Zomerbar WOLF. Vanaf 20 juni 2024 opent de zomerbar haar deuren ter hoogte van meer »

Reageer»

Eerste editie Muziek in ’t Park lokt veel volk…

Redactie : 30 mei 2024 : Cultuur

Ondanks de hevige regen van afgelopen weekend, was er toch veel volk op eerste editie ‘Muziek in ’t park’ te Lede. Afgelopen zondag vond in het park van Lede de eerste editie van meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.