Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Cultuurcentra passen nieuwe maatregelen toe…

Redactie : 24 oktober 2020 : Cultuur

De kogel is door de kerk: de nieuwe maatregelen voor de cultuursector liggen vast. Hoewel er een verstrenging is, mogen culturele activiteiten nog steeds doorgaan, al is het op meer »

Reageer»

De start van het nieuwe carnavalsjaar wordt geannuleerd…

Redactie : 23 oktober 2020 : Cultuur

In samenspraak met het carnavalscomité en de Denderleeuwse carnavalsgroepen heeft het schepencollege van Denderleeuw beslist om de officiële start van carnaval te annuleren. Dat meer »

Reageer»

Ingetogen herdenkingsmoment op 1ste Reveil-concert Welle…

Redactie : 23 oktober 2020 : Cultuur

De gemeente Denderleeuw organiseert op 1 november om 14 uur een warm en ingetogen herdenkingsmoment met een gratis Reveil-concert in de Sint-Pietersbandenkerk Welle. Uiteraard gebeurt dit volledig volgens meer »

Reageer»

Ondanks corona toch 4 dagen kermis in Haaltert…

Redactie : 21 oktober 2020 : Cultuur

Vanaf morgennamiddag gaat in Haaltert de jaarlijkse kermis open. Desondanks het opflakkeren van het cornavirus, werd door het gemeentebestuur beslist om deze toch te laten doorgaan. meer »

Reageer»

Tijdens eindejaar geen voorstellingen bij ‘Hand in Hand’…

Redactie : 12 oktober 2020 : Cultuur

Eind vorige week werd na de bestuursvergadering bij toneelbond ‘Hand in Hand’ uit Denderhoutem het wijselijk besluit genomen om tijdens de eindejaarsdagen van meer »

Reageer»

Concert met Tom Vanstiphout en Nina Babet komt in zicht!…

Redactie : 12 oktober 2020 : Cultuur

Wat een voorjaarsconcert plande te zijn in de kerk van Moerbeke, wordt uiteindelijk een herfstig concert in het Arjaantheater. Op vrijdag 16 oktober brengen Nina en Tom hun langverwachte meer »

Reageer»

Gemeente Herzele blaast oktoberkermis af wegens corona…

Redactie : 8 oktober 2020 : Cultuur

Dit weekend zullen er geen kermiskramen oprijden op de Herzeelse Groenlaan. Dit besliste het College van burgemeester en schepenen vandaag. Burgemeester Johan Van Tittelboom meer »

Reageer»

Kerkschatten worden op straat tentoon gezet in Lede…

Redactie : 5 oktober 2020 : Cultuur

De lokale bevolking leert eigen erfgoed opnieuw kennen. “In lijn met het inventarisatieproject rond roerend religieus erfgoed dat Erfgoedcel Denderland reeds in 2016 opstartte meer »

Reageer»

Stefaan Van Brabandt laat Han Kerckhoffs spreken in ‘Spinoza’…

Redactie : 1 oktober 2020 : Cultuur

Stefaan Van Brabandt, Het Zuidelijk Toneel en Han Kerckhoffs brengen op vrijdag 23 oktober ‘Spinoza’ in het Arjaantheater.  Na SOCRATES en MARX is het in de filosofenreeks van meer »

Reageer»

Eerste van vijf najaarstentoonstellingen in oud stadhuis…

Redactie : 30 september 2020 : Cultuur

Half maart viel de bedrijvigheid in de expozalen van het oud stadhuis in Ninove stil. Meerdere tentoonstellingen werden geannuleerd of verplaatst naar 2021. Op 6 oktober gaan meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.