Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Toneelvereniging D’Eglantier speelt ‘Motie van wanorde’…

Redactie : 20 november 2018 : Cultuur

Ook dit jaar spelen de acteurs van toneelvereniging D’Eglantier uit de Leedse deelgemeente Serskamp terug toneel, dit jaar brengen ze ‘Motie van wanorde’ een toneelstuk dat geschreven werd door Ray Cooney. De voorstellingen gaan allemaal door meer »

Reageer»

Herzeelse bib beschikt nu ook over voorleeskoffers…

Redactie : 20 november 2018 : Cultuur

Van 17 t.e.m. 25 november 2018 is er de jaarlijkse Voorleesweek. De Herzeelse bibliotheek in De Wattenfabriek (Solleveld 35) organiseert niet alleen voorleessessies voor de scholen en een meer »

Reageer»

Stad Geraardsbergen reikt Cultuurprijs 2018 uit…

Redactie : 20 november 2018 : Cultuur

Kunst en cultuur brengen mensen samen en doen de stad leven. Of, zoals zo mooi te lezen is op de Facebookpagina van de Cultuurraad Geraardsbergen: ‘Cultuur is de mayonaise van de samen meer »

Reageer»

Spelers ‘Hand in Hand’ repeteren Martha & Mathilda…

Redactie : 18 november 2018 : Cultuur

Op dit ogenblik zijn de spelers van de Denderhoutemse toneelbond ‘Hand in Hand’ gretig aan het repeteren aan enkele voorstellingen die plaats vinden vanaf 14 december. Het gezelschap meer »

Reageer»

Tentoonstelling Dialect in Denderland en lezing…

Redactie : 17 november 2018 : Cultuur

2018 is voor Erfgoedcel Denderland het ‘Jaar van het Dialect’. In Ninove werd ‘Vazjelink’ reeds verkozen tot het Schoonste Dialectwoord. Maar hoe zit het nu in onze buurgemeenten? Kom naar meer »

Reageer»

De ‘Gezonghen Mes’ onder de kerktoren van Kerksken…

Redactie : 17 november 2018 : Cultuur

Davidsfonds Haaltert en Kerksken-Heldergem slaan de handen in elkaar in het kader van 50 jaar cultuurraad. De afdelingen Haaltert en Kerksken-Heldergem organiseren op zondag 2 meer »

Reageer»

Raw Blues Experience stelt nieuwe CD voor in Denderhoutem…

Redactie : 16 november 2018 : Cultuur

Raw Blues Experience is een Aalsterse band, met roots en liedzanger Brent Redant afkomstig uit Haaltert. De groep is al een goed jaar of vijf deftig met de ruwe blues muziek begaan. Brent die ooit meer »

Reageer»

Radio PROS organiseert zijn jaarlijkse Kerstshow…

Redactie : 16 november 2018 : Cultuur

Dat radio PROS zijn luisteraars een warm hart toedraagt hoeft geen verder betoog en dit wordt met de kerstperiode dit jaar opnieuw duidelijk.Vanaf dinsdag 11 december zal de parking van meer »

Reageer»

Laatste repetities aan de gang ‘Het medaillon van Mussolini’…

Redactie : 16 november 2018 : Cultuur

De toneelvereniging Trejater vzw kijkt nu al uit naar de komende voorstellingen van de komische triller Het medaillon van Mussolini. Het vrouwenkoor bereidt een show voor om hun dirigent meer »

1 reactie »

Feesten ten voordele van Rode Neuzen Dag…

Redactie : 16 november 2018 : Cultuur

N-VA Aalst en Jong N-VA feesten op zaterdag 17 november ten voordele van Rode Neuzen Dag. Die dag organiseert de partij ‘Zet die ploat op Deluxe’: een galafeest ten voordele van Rode Neuzen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.