Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Vier maal kunst in het straatbeeld van de Ajuinenstad…

Redactie : 26 mei 2022 : Cultuur

Ook buiten de expomuren kun je het werk van een aantal Aalsterse kunstenaars bewonderen, en wel in XXL. Vanaf 4 juni sieren drie grote spandoeken de hele zomer lang de meer »

Reageer»

Voor elk wat wils op De Camping Cultuurweide in Smetlede…

Redactie : 26 mei 2022 : Cultuur

Vanaf heden beschikt de gemeente Lede ook over een eigen plek waar men tijdens de zomer aan cultuur kan doen. In de Leedse deelgemeente Smetlede staat deze zomer al het een meer »

Reageer»

CIRK! zoekt straatartiesten voor ‘Den Hoed’ editie 2022…

Redactie : 24 mei 2022 : Cultuur

Ben jij een getalenteerde muzikant, een danser of een pure entertainer, een levend standbeeld, een acrobaat, clown of jongleur, dan is CIRK! op zoek naar jou. Van 26 tot 28 augustus zullen meer »

Reageer»

Kunstoevers 2 weekends op 2 locaties met 130 kunstenaars…

Redactie : 24 mei 2022 : Cultuur

Wat ooit begon als een kleinschalige tentoonstelling in het kader van de Week van de Amateurkunsten, groeide mettertijd uit tot ‘Kunstoevers’: een kwalitatief platform voor meer »

Reageer»

Standbeeld van Cyriel Delannoit keert terug naar ’t stad…

Redactie : 23 mei 2022 : Cultuur

Gisteren werd ter hoogte van De Vesten het standbeeld van ‘Tarzan’ Cyriel Delannoit ingehuldigd. Het beeld stond al enkele jaren (1998) in het Provinciaal domein De Gavers, maar stond daar eigenlijk meer »

Reageer»

Haaltert en de Dorpsraad Heldergem brengen cultuur en vertier samen met Open Kerkendag en Sinksenkermis…

Redactie : 20 mei 2022 : Cultuur

Op 6 juni brengen dorpsraad Heldergem en lokaal bestuur Haaltert op verrassende wijze kermismaandag en Open Kerkendag samen. “Op Pinksteren 5 juni en pinkstermaandag 6 juni kunnen meer »

Reageer»

Tweede CASCO herbergt 14 kunstenaars in Liberale Kring…

Redactie : 19 mei 2022 : Cultuur

De eerste editie van CASCO, het kunstproject dat in 2021 Ninoofse beeldende kunstenaars de kans bood om in de moeilijke coronaperiode toch eens met hun werk naar meer »

Reageer»

De parkingconcerten ‘Késken Zwingt’ keert dit jaar terug…

Redactie : 19 mei 2022 : Cultuur

Na twee jaar kunnen nu ook de wekelijkse parkingconcerten die we in de regio beter kennen onder de naam ‘Késken Zwingt’, in de maand augustus weer plaats vinden. De organisatoren hebben meer »

Reageer»

Fissa Festival in Denderleeuw kan na 2 jaar weer doorgaan…

Redactie : 18 mei 2022 : Cultuur

Na twee jaar niet te kunnen doorgaan door de welbekende pandemie, komt er deze zomer toch weer een vervolg op het Fissa Festival. Op woensdag 29 juni kan je in de prachtige tuin meer »

Reageer»

Gebak of cake tijdens de ‘Dag van de Buren’ op 20 mei…

Redactie : 17 mei 2022 : Cultuur

Vierdewererldgroep Mensen voor Mensen organiseert net als vorig jaar iets uniek tussen de buren onder elkaar. Onder het moto ‘koekenbak tussen de buren’ krijg je de kans om meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.