Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

De Balbus houdt halt in Nederhasselt op 24 mei…

Redactie : 22 mei 2019 : Cultuur

De Balbus komt naar Nederhasselt op vrijdag 24 mei vanaf 18.00 uur aan Mun’Ha (achter parking ‘Hof ter Beke’). Programma: 18.00 uur: bezoek aan de bibbus, infostands van meer »

Reageer»

Parkconcerten in stadspark van Aalst om naar uit te kijken…

Redactie : 17 mei 2019 : Cultuur

Sinds enkele jaren heeft Electrabel de vroegere Palm Parkies overgenomen. Men heeft er dan ook een eigen naam aan gegeven die ze niet gestolen hebben. Onder de noemer ‘Engie Parkies’ meer »

Reageer»

Balbus toert opnieuw door Ninoofse deelgemeenten…

Redactie : 17 mei 2019 : Cultuur

Vanaf vandaag toert de Balbus opnieuw door onze Denderstreek, meer nog, de bus houd vanavond als eerste in de reeks van vijf halt in Neigem. De bibbus brengt onder de noemer ‘balbus’ ook dit jaar meer »

Reageer»

Anekdotes ophalen over vroeger doe je het best aan de toog…

Redactie : 17 mei 2019 : Cultuur

Erfgoedcel Denderland nodigt je uit om mee de toekomst van ons erfgoed te bepalen. Voor onze nieuwe beleidsperiode kennen we graag jouw mening over enkele vraagstukken. Zo kunnen meer »

Reageer»

CC De Steenoven lanceert totaal nieuwe overzichtelijke site…

Redactie : 15 mei 2019 : Cultuur

Het nieuwe culturele seizoen van CC de Steenoven in Herzele is er opnieuw één om duimen en vingers van af te likken. Preuteleute, Steven Van Herreweghe, Raymond Van Het meer »

Reageer»

denderend KLEIN verrast met heel wat leuke namen!…

Redactie : 13 mei 2019 : Cultuur

Zaterdag 20 juli slaat het team van het stadsfestival denderend KLEIN terug zijn tenten op en ze pakken uit met heel wat leuke namen. Yevgueni, William Boeva en Thomas Smith zijn o. a. te meer »

Reageer»

Dendergalm uit Denderleeuw houdt een nieuwe concertreeks…

Redactie : 13 mei 2019 : Cultuur

De Koninklijke Harmonie De Dendergalm uit Denderleeuw gaat nog dit jaar een nieuwe concertreeks organiseren. Deze concertreeks zal de naam  ‘The Magnificent Seven’ meekrijgen. De meer »

Reageer»

Familiefestival Camping Cultuur strijkt neer in Lede…

Redactie : 13 mei 2019 : Cultuur

Na vijf edities in de deelgemeenten komt Camping Cultuur op zondag 9 juni naar Lede zelf. Plaats van afspraak is de weide in de Bresillestraat. Het initiatief van de vrijetijdsdiensten van de meer »

Reageer»

Lokaal talent boven op 9de editie van BETONG…

Redactie : 9 mei 2019 : Cultuur

Aanstaande zaterdag, 11 mei, is het skate –en muziekfestival BETONG toe aan de 9de editie. Team Jeugd van de stad Aalst zet in op verbreding en meer beleving door toevoeging van onder meer »

Reageer»

Dag van de fiets zet fietskerk Onkerzele in de kijker…

Redactie : 8 mei 2019 : Cultuur

Wanneer kerk en fiets mekaar ontmoeten. In het kerkenplan van Geraardsbergen is bepaald dat de kerk van Onkerzele een nevenbestemming krijgt als fietskerk. De kerk blijft meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.