Cultuur

Welkom op de pagina cultuur

Niet alle voorstellingen zijn afgelast in CC De Abdij…

Redactie : 6 december 2021 : Cultuur

Voor wie nog zou twijfelen, het cultureel centrum De Abdij en het Arjaantheater in Geraardsbergen blijven open. De geplande voorstellingen gaan door. Men start nu zaterdag aanstaande meer »

Reageer»

Geen kerstmarkt in Herzele, maar wel een kerstlichtparade…

Redactie : 6 december 2021 : Cultuur

Op vrijdag 10 december van dit jaar vond normaal de traditionele kerstmarkt plaats in de gemeente Herzele. “Deze keer zou de kerstman zijn slee in Sint-Antelinks parkeren,” zegt meer »

Reageer»

CC De Werf sluit vanaf maandag tijdelijk de deuren…

Redactie : 3 december 2021 : Cultuur

Door de nieuwe coronamaatregelen die de Regeringen vandaag hebben genomen, ziet het er niet goed uit voor de cultuurcentrums in onze regio. Zo zal ook CC De Werf in Aalst vanaf maandag meer »

Reageer»

Radio Lede live in de ether vanop de ‘Sterdagen’…

Redactie : 1 december 2021 : Cultuur

Ook dit jaar staat de mobiele studio van Radio Lede opgesteld op de Leedse Sterdagen. Die gaan (voorlopig) door op zaterdag 18 en zondag 19 december buiten aan De Bron meer »

Reageer»

De Sint komt naar Denderleeuw in een dubbeldekkerbus…

Redactie : 1 december 2021 : Cultuur

Zondag 5 december komt de Sint naar Denderleeuw. Deze keer niet met de boot, wel in een dubbeldekkerbus. De goedheilig man zal samen met zijn pieten en zijn begeleidingsband van meer »

Reageer»

Bert Kruismans komt rechtstreeks vanuit Meldert naar Atom…

Redactie : 30 november 2021 : Cultuur

Overmorgen, resp. donderdag 2 december eerstkomende zal Bert Kruismans zijn licht laten schijnen op Denderhoutem. Met zijn jongste theatervoorstelling die vol humor zit komt hij meer »

Reageer»

Stad Aalst doet oproep voor ontwerper ‘Gouden Ajuin’ juweel…

Redactie : 30 november 2021 : Cultuur

Op carnavalsmaandag is de Ajuinworp een jaarlijkse traditie waar honderden Aalstenaars op af komen. Duizenden snoepjes – waarvan er 100 een winnend lotje bevatten meer »

Reageer»

Heel wat te doen tijdens ‘Wintertijd’ in de stad Ninove…

Redactie : 30 november 2021 : Cultuur

Er zal heel wat te beleven zijn tijdens het eindejaar in de Wettelstad Ninove. Zo komt er dan toch het reuzenrad, en de stad zal extra sfeerverlichting in de stadskern laten aanbrengen. Ook meer »

Reageer»

Beleef een archeologische winter in Ninove…

Redactie : 25 november 2021 : Cultuur

Ninove laat zijn rijke archeologische verleden niet koud worden! Een grote tentoonstelling in het oud stadhuis over de resultaten van de opgravingen op Doorn Noord is het meer »

Reageer»

HArt-kunstroutes wegens succes verlengd tot 22 maart 2022…

Redactie : 25 november 2021 : Cultuur

De HArt-kunstroutes in Haaltert en alle deelgemeentes bleken een waar succes de afgelopen maanden. Daarom besluit Lokaal bestuur Haaltert samen met de adviesraad Cultuur om meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.