Dirk Draulans is op ‘Werelddierendag’ te gast in Denderleeuw…

Dirk Draulans is op ‘Werelddierendag’, die dit jaar doorgaat op woensdag 4 oktober, te gast in de gemeente Denderleeuw om zijn voordracht ‘Beestenboel’ te geven. Op een humoristische manier geeft hij zijn kijk op de wonderlijke levenswijze en fratsen van dieren uit onze nabije leefomgeving. “Op Werelddierendag, 4 oktober, mogen we bioloog, journalist en schrijver, Dirk Draulans verwelkomen in Denderleeuw, zegt Schepen van Dierenwelzijn Yves De Smet. Die dag brengt hij zijn voordracht ‘Beestenboel’ in de parketzaal van ’t Kasteeltje. In deze voordracht beschrijft hij uiteenlopende dieren uit onze leefomgeving zoals alleen hij dat kan zegt De Smet.

Hij presenteert op een humoristische wijze beesten variërend van onzichtbare mijten die in je wenkbrauwen leven tot een eenzame Groenlandse walvis uit het hoge noorden die voor onze kust terechtkwam. De voordracht passeert langs soorten waarvan het mannetje als een speldenkop in het lichaam van een vrouwtje leeft of waarvan de jongen als ze bijna groot zijn hun moeder opeten. En als je wil weten wie de slimste vogel ter wereld is of wat het lelijkste dier op aarde is, moet je ‘Beestenboel’ zeker zien!”

De voordracht vindt plaats op woensdag 4 oktober om 19.30 uur in ’t Kasteeltje, Stationsstraat 7, Denderleeuw. De toegang is gratis.

(Foto: Wikipedia Dirk Draulans)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *