Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

GO! Atheneum geeft opleiding ‘maatschappelijke veiligheid’…

Redactie : 21 augustus 2019 : Publireportage

Met de start van het nieuwe schooljaar viert de opleiding ‘maatschappelijke veiligheid’ aan het GO! Atheneum Geraardsbergen zijn tiende jubileum. Aangezien de nood aan correct opgeleide mensen meer »

Reageer»

Spruitenbal aan Gaversmeer in Onkerzele komt eraan…

Redactie : 20 augustus 2019 : Publireportage

Spruitenbal is een keitoffe doedag voor kinderen van 6 tot 12 jaar, hun vriendjes, hun mama’s, papa’s, begeleiders en iedereen die er zin in heeft! Op woensdag 21 augustus zet de Provincie meer »

Reageer»

Gemeente Denderleeuw organiseert ‘Buurtcomputer’…

Redactie : 17 augustus 2019 : Publireportage

Sinds verschillende jaren zet een team van vrijwilligers zich in om gratis initiaties te geven in verschillende domeinen van de informatica. Ieder voor en najaar wordt er een gevarieerd aanbod meer »

1 reactie »

Humanistisch Verbond viert 50 jaar vrijzinnigheid Aalst…

Redactie : 16 augustus 2019 : Publireportage

In 1969, 50 jaar geleden, werden in Aalst de Oudervereniging voor de Moraal (OVM) en het Humanistisch Verbond (HV) opgericht. De vrijzinnigheid in Aalst is een geleidelijk proces geweest waarin de meer »

Reageer»

D.J. Franske organiseert zijn zesde Witkap Schlager Festival…

Redactie : 13 augustus 2019 : Publireportage

Voor het zesde jaar op rij organiseert D.J. Franske in samenwerking met brouwerij Slagmulder, vooral gekend van het Witkap bier, zijn Witkap Schlager Festival. Deze gaat door op zaterdag meer »

Reageer»

Radio PROS organiseert eerste shownamiddag in Heldergem…

Redactie : 11 augustus 2019 : Publireportage

Op zondagnamiddag 27 oktober aanstaande organiseert radio Pros een shownamiddag in HOC de Fransman in Heldergem. De PROS deejays hebben voor een speciale gast gezorgd. Je mag een meer »

Reageer»

Bram & Lennert zetten Abdijpark van Geraardsbergen in vlam…

Redactie : 8 augustus 2019 : Publireportage

Gisterenavond vond de laatste editie van Muziek in ’t Park te Geraardsbergen plaats. In het voorprogramma een sterke coverband, die luistert naar de naam Ball & Chain. Dat het bal was, daar meer »

Reageer»

Peter Van De Velde en Jan Schepens verkennen Aalst…

Redactie : 7 augustus 2019 : Publireportage

Studio 100 maakte vandaag bekend dat Jan Schepens, naast zijn rol als broer Pieter Daens, ook de understudy wordt van de titelrol in de gelijknamige musical. Eerder was al bekend dat meer »

Reageer»

‘Dwars door Neigembos’ voor tweede keer voor goed doel…

Redactie : 7 augustus 2019 : Publireportage

Op zondag 11 augustus wordt er in het Neigembos gelopen en gewandeld tijdens de tweede editie van ‘Dwars door Neigembos’. De opbrengst van het evenement gaat opnieuw naar twee goede meer »

Reageer»

Mini Rock Atom verwelkomde bijna 7.000 toeschouwers…

Redactie : 5 augustus 2019 : Publireportage

Mini Rock was in Denderhoutem, voor de inwoners van Atom, het gespreksonderwerp van de dag ervoor en erna. Wie er niet bij was, heeft wat gemist. Wie er wel was, genoot en ging tevreden naar meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.