Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Toeristisch seizoen van start in De Gavers…

Redactie : 21 maart 2019 : Publireportage

Eindelijk… het is weer zo ver! Vanaf april zijn de meeste outdoor activiteiten in De Gavers opnieuw open. Wie graag een partijtje minigolf speelt of wie wil racen met de gocarts kan vanaf dan meer »

Reageer»

Leerlingen TechniGO! vallen in de Nationale prijzen…

Redactie : 20 maart 2019 : Publireportage

De leerlingen van het zesde leerjaar schoonheidsverzorging en het zevende jaar esthetische lichaamsverzorging van TechniGO! Aalst hebben de podiumplaatsen weggekaapt tijdens de meer »

1 reactie »

Circus Pipo slaat deze week zijn tenten op in Ninove…

Redactie : 17 maart 2019 : Publireportage

Circus Pipo is te gast in Ninove, de tenten staan opgesteld langs de Aalstersesteenweg 286, in de nabijheid van kledingwinkel Modemakers. Circus Pipo is een Belgisch circus met een lange meer »

Reageer»

VBS Borsbeke krijgt hulp bij heraanleg speelplaats…

Redactie : 14 maart 2019 : Publireportage

Leefboerderij ‘De Kanteling’ en de KRIK-bouwers bouwen verder aan speelplaats. De laatste fase in de speelplaatswerking is gestart!  Deze week kreeg de vrije basisschool hulp van meer »

Reageer»

Een bezoek aan WZC Sint-Job tijdens ‘Dag van de Zorg’…

Redactie : 13 maart 2019 : Publireportage

Op zondag 17 maart doet WZC Sint-Job uit Aalst mee aan de Dag van de Zorg. Personeel en bewoners tonen het publiek die dag ‘het leven zoals het is’ in het woonzorgcentrum Sint-Job. Iedereen is welkom meer »

Reageer»

Moeders en vaders welkom op workshop peuterspelmassage…

Redactie : 13 maart 2019 : Publireportage

Donderdag 14 maart aanstaande gaat er in De Pagadder te Haaltert een workshop peuterspelmassage en peuteryoga door. Deze workshop omvat de combinatie van enkele yogahoudingen en -bewegingen meer »

Reageer»

Kameleonnekes eerste keer te gast op Kindercarnaval Ninove…

Redactie : 11 maart 2019 : Publireportage

De kinderen van het GO! Basisschool De Kameleon uit Ninove hebben dit jaar voor het eerst deelgenomen aan kindercarnaval. Met het thema ‘Goed op Dreef’ kon de school van ‘Den Dreef’ meer »

Reageer»

Aviatrix organiseert een infoavond rond het zweefvliegen…

Redactie : 8 maart 2019 : Publireportage

Het GO! Atheneum Geraardsbergen organiseert in samenwerking met het Vlaams Zweefvliegcentrum Phoenix en Tailwheel Meet op 19 maart om 19.00 uur een Aviatrixavond met als meer »

Reageer»

Ninoofse Kevertreffen en Primavera weekend voor 22ste keer…

Redactie : 8 maart 2019 : Publireportage

Dit jaar organiseren The Freddy Files de Sexy Semaphore Sunday, een thema die de volgswagentjes met pijlpinkers eens extra in de verf zet. Het zijn dus de kevertjes en busjes die de dag van meer »

Reageer»

Kringwinkels in onze regio houden terug hun ‘Retrodag’…

Redactie : 7 maart 2019 : Publireportage

In De Kringwinkel in Aalst maakt nu zaterdag Carnavalgerief plaats voor vintage uit de jaren ’50-’80. Op 9 maart is het nationale retrodag en vind je in De Kringwinkel Teleshop niet meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.