Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Poot & Vijverman gaan swingend de zomer in!…

Redactie : 11 mei 2021 : Publireportage

Het kleinkunst/pop duo Poot & Vijverman, bestaande uit Koen Vijverman en Kristof Poot, blijft niet bij de pakken zitten. Als je hun nieuwste single ‘Hoogmoed Voor meer »

Reageer»

Minister Dalle bracht een bezoek aan KSA Geraardsbergen…

Redactie : 10 mei 2021 : Publireportage

Sinds zaterdag mogen jeugdactiviteiten opnieuw georganiseerd worden in groepen van 25 (exclusief begeleiders). Veel jeugdbewegingen kijken al een hele tijd uit naar deze meer »

Reageer»

Het verhaal van Ilse Uyttersprot in boekvorm gegoten…

Redactie : 9 mei 2021 : Publireportage

Op het einde van dit jaar komt er een boek uit over het leven van Ilse Uyttersprot. De drie initiatiefnemers, Godfried Van de Perre, Erik Hendrickx en Bart Van Lysebeth lieten aan onze meer »

Reageer»

Crowdfunding voor ophaling recyclageafval bij Snel en Wel…

Redactie : 8 mei 2021 : Publireportage

Steunpunt Welzijn VZW & Werkpunt Ninove VZW met Streekmotor23, onderdeel van Streekfonds Oost-Vlaanderen, organiseren aan de hand van een nieuwe ophaalservice die meer »

Reageer»

Radio Ninove opent studio in Ninia Shopping Center…

Redactie : 6 mei 2021 : Publireportage

Sinds maart heeft Groot-Ninove met Radio Ninove opnieuw een eigen radiozender. De klemtoon ligt op alles wat er leeft in en rond de stad Ninove. Om die lokale werking nog meer te meer »

Reageer»

Radio PROS (smijt) met de bloemen tijdens ‘moederkesdag’…

Redactie : 3 mei 2021 : Publireportage

Aanstaande zondag 9 mei vieren we alle moeders tijdens de jaarlijkse moederkesdag. Een van de meest gekochte moederkesdag geschenken zijn bloemen of planten. Dit heeft men meer »

Reageer»

GO! Atheneum Denderleeuw gaat fout op ‘Dag van de Lach’…

Redactie : 3 mei 2021 : Publireportage

Op 3 mei is het Dag van de Lach, en dat was ook vandaag weer niet anders. Op deze dag worden in meer dan 65 landen ter wereld lach-manifestaties georganiseerd om aandacht te meer »

Reageer»

Tentoonstelling ‘Collected Stories’ in Kasteel Terlinden…

Redactie : 2 mei 2021 : Publireportage

In het statige Kasteel Terlinden in Aalst stellen kunstenaars Danny Cobbaut en Wouter Bolangier tussen 9 mei en 6 juni 021 hun schilder- en glaswerk tentoon. De dubbeltentoonstelling gaat meer »

Reageer»

Leerlingen GO! Atheneum zetten wens op papier…

Redactie : 29 april 2021 : Publireportage

Het zal u misschien ontgaan zijn, maar het is vandaag Wereldwensendag, een dag waarop je een wens mag doen om iemand of jezelf iets moois toe te wensen. In het GO! Atheneum van meer »

Reageer»

Oevers langs De Dender worden steeds properder…

Redactie : 29 april 2021 : Publireportage

Dit weekend, ter gelegenheid van River Sunday, sloegen River Cleanup – Team Dender en Lions Club Geraardsbergen de handen in elkaar om de jaagpaden langs de Dender op meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.