Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Belgische schermen voor pausbezoek in Roemenië…

Redactie : 23 mei 2019 : Publireportage

Voor het bezoek van Paus Franciscus aan Roemenië, dat tussen 31 mei en 2 juni zal plaatsvinden, wordt beroep gedaan op Belgische LED schermen. Duizenden gelovigen zullen de meer »

Reageer»

Bolangier stelt tentoon in pop-up galerij van pi kwadraat…

Redactie : 23 mei 2019 : Publireportage

Galerij pi kwadraat uit Erpe bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met een pop-up galerij in Aalst. Glaskunstenaar en vaste exposant van pi kwadraat Wouter Bolangier stelt er voor de gelegenheid meer »

Reageer»

De Kameleon organiseert grote indoor rommelmarkt…

Redactie : 23 mei 2019 : Publireportage

De oudervereniging van GO! basisschool De Kameleon uit Ninove organiseert haar eerste grote indoor rommelmarkt op zaterdag 15 juni 2019. Na een succesvolle kinder-rommelmarkt in de meer »

Reageer»

Wandelen en fietsen tijdens ‘Ronde van Schoonderhage’…

Redactie : 22 mei 2019 : Publireportage

Tijdens het verlengde weekend van OLH Hemelvaart is men in Pollare altijd druk bezig met een fietstocht en sinds enkele jaren ook een wandeltocht. ‘De Ronde van Schoonderhage’ wordt dit meer »

Reageer»

Leefboerderij De Kanteling zet de deuren open…

Redactie : 21 mei 2019 : Publireportage

Op zondag 23 juni zet Leefboerderij De Kanteling in de gemeente Herzele de deuren open voor het publiek. “Als kleinschalige organisatie kunnen we onze activiteiten en aanpak vlot aanpassen aan meer »

Reageer»

Accordeon en viool zijn gestemd op 25 mei in ’t Uilekot…

Redactie : 20 mei 2019 : Publireportage

Voor de liefhebbers van accordeon klanken hebben wij goed nieuws. SANO brengt de fijne klank van akoestische instrumenten: accordeon, viool, stem… Sara Salvérius (accordeon) en Edwin meer »

Reageer»

GO! Atheneum Denderleeuw leerlingen vallen in de prijzen…

Redactie : 20 mei 2019 : Publireportage

Zes leerlingen uit het GO! Atheneum te Denderleeuw werden de afgelopen week gehuldigd als één van de vier laureaten in heel Vlaanderen in kader van de Vergiliusvertaalwedstrijd meer »

Reageer»

Studenten kunnen opnieuw terecht in Regus gebouwen…

Redactie : 16 mei 2019 : Publireportage

Regus stelt zijn Aalsterse coworkingplekken gratis open voor studenten. Een koel en creatief blokpunt van 20 mei tot en met 30 juni. Na coworking en cohousing wint ook ‘costuderen’ aan populariteit. meer »

Reageer»

RSC Jumping Onions verwelkomen u op rope skippingshow…

Redactie : 14 mei 2019 : Publireportage

Entertainende acts, spectaculaire trucs, ingewikkelde touwenchoreo’s, een betoverend decor en lachende skippers: al enkele jaren zijn dat de ingrediënten van de Jumping Onions-slotshow. meer »

Reageer»

Spaghettifestijn t.v.v. van projecten in Santiago de Chile…

Redactie : 14 mei 2019 : Publireportage

De kerngroep S.O.S.-Chili nodigt iedereen graag uit op hun spaghettifestijn dat doorgaat op zaterdag 29 juni 2019 in zaal De Kring Dokter De Moorstraat 104, 9300 Aalst. Er is ook een optreden meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.