Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Ninoofse stadsfotograaf brengt fotoboek over IJsland uit…

Redactie : 18 januari 2019 : Publireportage

Hemmeryckx Niels, stadsfotograaf Ninove, docent fotografie en zaakvoerder van Hemmeryckx Photography brengt zijn eerste fotoboek uit. Hemmeryckx Niels is een beroepsfotograaf uit Ninove meer »

Reageer»

GO! Geraardsbergen heft het glas op het nieuwe jaar…

Redactie : 15 januari 2019 : Publireportage

Vrijdag 11 januari jongstleden dronken de Geraardsbergse scholen een glas op het nieuwe jaar. De algemeen directeur nam van de gelegenheid gebruik om  alle personeels-leden uitvoerig te bedanken meer »

Reageer»

Kantilene zingt de Johannespassie van Bach…

Redactie : 15 januari 2019 : Publireportage

De uitvoering van de onovertroffen Johannespassie van Johan Sebastiaan Bach zal het absolute hoogtepunt vormen van het jubileumjaar voor de viering van het 30-jarig bestaan van het meer »

Reageer»

Nieuwe Haaltertse bestuur nodigt uit op ‘Nieuwjaarsdrink’…

Redactie : 10 januari 2019 : Publireportage

Aanstaande zaterdag 12 januari 2019 organiseert ‘het gemeentebestuur van Haaltert’ een nieuwjaarsreceptie voor alle Haaltenaren. Deze gaat door waar het zes jaar geleden allemaal meer »

Reageer»

Wie gaat er dit jaar de ‘Groene Pluim’ opstrijken…

Redactie : 3 januari 2019 : Publireportage

Groen Aalst reikt op vrijdag 1 februari voor de 13de maal de Groene Pluim uit, dit keer uit handen van Groen-voorzitter Meyrem Almaci. De Groene Pluim wordt jaarlijks uitgereikt aan een meer »

Reageer»

Ninoofse kandidate uit ‘The Voice’ brengt eigen plaat uit…

Redactie : 3 januari 2019 : Publireportage

Sima Heyrati die sinds vorige zomer samen met haar vriend een café open houdt in het centrum van Aalst, brengt vandaag haar eerste single uit. In ‘The Voice van Vlaanderen’ zong ze eind meer »

Reageer»

Soroptimist schonk opnieuw de Leen De Bruyn prijs weg…

Redactie : 24 december 2018 : Publireportage

Vorige week donderdag schonk Soroptimist International Club Aalst, voor de tweede maal de Leen De Bruyn prijs uit, een cheque ter waarde van 3000 euro. Met deze prijs wil men iemand, in dit geval meer »

Reageer»

Studenten maken droom van zieke kinderen waar…

Redactie : 20 december 2018 : Publireportage

Studenten Verpleegkunde van Odisee hogeschool Aalst organiseren op vrijdag 21 december een fuif voor Music For Life. De opbrengst gaat integraal naar Make-a-Wish. Deze vrijwilligersorganisatie meer »

Reageer»

Vrije basisschool Meerbeke in de bres voor ‘Warmste Week’…

Redactie : 19 december 2018 : Publireportage

De leerlingen van het vijfde en het zesde leerjaar uit de Vrije Basisschool te Meerbeke springen in de bres voor de Warmste Week van StuBru. Ze halen vandaag, woensdag hun beste kookkunsten naar meer »

Reageer»

Natuurpunt Ninove en JNM-NiGer organiseren quiztornooi…

Redactie : 18 december 2018 : Publireportage

Op vrijdag 21 december aanstaande organiseren de verenigingen JNM-NiGer en Natuurpunt Ninove een ‘Music for Life Quiz’. Het is intussen reeds de vijfde keer dat men deze algemene meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.