Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Kaatje op bezoek in het Sint-Catharinacollege te Moerbeke…

Redactie : 15 november 2019 : Publireportage

Op dinsdag 12 november van dit jaar kregen de kleuters van het Sint-Catharinacollege uit de gemeente Moerbeke bezoek van Kaatje (Ketnet junior). De kleuters hadden het afgelopen jaar deelgenomen meer »

Reageer»

Gespreksnamiddag over ‘rouwen, ook bij kinderen’ bij Neos…

Redactie : 14 november 2019 : Publireportage

Op donderdag 21 november, om 14.30 uur, komt Veerle Cosyns in het zaaltje van de Ninoofse Bibliotheek in de Despauteerstraat in Ninove een gespreksnamiddag leiden over hoe om te gaan met meer »

Reageer»

Quizzen ten voordele van 15 jaar NEC De Pastorie…

Redactie : 14 november 2019 : Publireportage

Het NEC De Pastorie uit Sint-Lievens-Houtem blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en viert dit, samen met Natuurpunt Houtem, op zaterdag 23 november, met een quiz met een groen randje. Beide meer »

Reageer»

Ontbijt aan huis ten voordele van ‘Boven de Wolken’…

Redactie : 14 november 2019 : Publireportage

Wie op zondag 8 december geen zin heeft om zelf achter zijn ontbijtkoeken te gaan, kan nu reserveren voor een heerlijk ontbijt aan huis. Je steunt er meteen een goed doel mee in het kader van meer »

Reageer»

Haaltertse bib organiseert een verwendag…

Redactie : 13 november 2019 : Publireportage

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie dat de bibliotheek in het najaar haar klanten extra verwent. Op zaterdag 16 november tussen 09.00 en 12.00 uur is iedereen welkom in de bib van meer »

Reageer»

Het ‘Groot Geluk’ organiseert Warmste Weekend…

Redactie : 12 november 2019 : Publireportage

In het weekend van 16 en 17 november worden er aan het Parochiaal Centrum in Herdersem een heleboel activiteiten georganiseerd ten voordele van Foundation Jana De Koker. Initiatief meer »

Reageer»

Café Den Heiligen Gheest organiseert een kickertoernooi…

Redactie : 8 november 2019 : Publireportage

Café Den Heiligen Gheest en Maes Pils gaan op zoek naar de beste kickerploeg aller tijden. Welke kickerploeg kroont zich tot de beste van Aalst en ver daarbuiten? Wie heeft het gevaarlijkste trick shot meer »

Reageer»

Tweede heemkundige avond met voorstelling jaarboek…

Redactie : 8 november 2019 : Publireportage

Het tweede jaarboek van de Heemkundige Kring De Faluintjes is in druk. Het boek is de waardige opvolger van een indrukwekkende reeks tijdschriften verschenen van 1988 tot en meer »

Reageer»

De Regenboog hield sponsorloop voor kansarmoede…

Redactie : 8 november 2019 : Publireportage

Tijdens de ‘Week van de armoede’ organiseerde de werkgroep Armoede van de Stedelijke Basisschool De Regenboog een sponsorloop. De opbrengst dient om de kinderen die opgroeien in meer »

Reageer»

’t Uilekot in Herzele blaast 45 kaarsjes uit…

Redactie : 8 november 2019 : Publireportage

Het wordt een druk weekend in jeugdhuis ’t Uilekot in Herzele, er staat van alles op het programma de komende dagen. Men start vanavond al met een muzikale monoloog ‘Zwartzak’. Wim Claeys meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.