Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Guustje is klaar voor een nieuw speelplein jaar…

Redactie : 24 februari 2020 : Publireportage

De paasvakantie staat voor de deur en ook de zomer komt stilletjes aan dichterbij. Hoog tijd voor Speelplein Guustje om de speelkledij uit de kast te halen en kinderen een fantastische vakantie meer »

Reageer»

Neos Ninove kijkt uit naar een boeiende maand…

Redactie : 23 februari 2020 : Publireportage

De verteltheaternamiddag met Frank Degruyter van dinsdag 18 februari was een schitterende belevenis. Intussen kijkt men bij NEOS Ninove alvast uit naar een boeiende maand maart. meer »

Reageer»

Leerlingen GBS ’t Essenhofje vierden Carnaval…

Redactie : 20 februari 2020 : Publireportage

GBS ’t Essenhofje organiseerde opnieuw een carnavalbal. Dat vond plaats in de Sint-Lievenskring. De leerlingen, ouders en leerkrachten organiseerden samen een vrij podium. Het publiek meer »

Reageer»

GO! Atheneum doet schenking aan Kind & Kanker Animatie…

Redactie : 19 februari 2020 : Publireportage

De leerlingenraad van het GO! Atheneum Geraardsbergen schonk een cheque van 1200 euro aan de vzw Kind & Kanker Animatie uit Geraardsbergen, verzameld via verschillende acties. meer »

Reageer»

Geslaagd benefietconcert t.v.v. dagziekenhuis Sint Elisabeth…

Redactie : 19 februari 2020 : Publireportage

De Gezinsbond van Aaigem organiseerde tijdens de voorbije dagen een benefietconcert, waarvan de opbrengst integraal zou geschonken worden aan het Oncologisch dagziekenhuis meer »

Reageer»

Pacotheater Hofstade speelt “In de holte van je arm”…

Redactie : 19 februari 2020 : Publireportage

Arsène heeft eindelijk de knoop doorgehakt. Hij heeft genoeg van de societykringen, waarin hij zich beweegt, en van zijn vrouw Linda met haar hang naar luxe. Kortom hij heeft lak aan alles en meer »

Reageer»

Tiende Sjalotje van VONK gaat naar KSA Sint-Maarten…

Redactie : 18 februari 2020 : Publireportage

Zaterdagavond hield VONK hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in Jeugdhuis Ypsilon. Op deze avond werd voor de tiende keer het Sjalotje uitgereikt, een prijs voor de meest verdienstelijke jongere meer »

Reageer»

Valentijn niet onopgemerkt voorbij in WZC Ter Leen…

Redactie : 14 februari 2020 : Publireportage

De bewoners van het woonzorgcentrum in Herzele lieten zich van hun meest romantische kant zien en genoten van het Valentijnsfeest. ’s Middags werd een aangepast Valentijnsmenu meer »

Reageer»

FCR Media zet in op ondersteuning van lokale handelaars…

Redactie : 12 februari 2020 : Publireportage

FCR Media gekend van de goudengids en wittegids, heeft zich de voorbije jaren omgevormd tot de nummer één op het vlak van online marketing en ondersteuning voor de KMO en zelfstandigen. meer »

Reageer»

NEOS krijgt opnieuw buitengewone gasten over de vloer…

Redactie : 11 februari 2020 : Publireportage

NEOS Ninove nodigt u heel graag uit op hun twee volgende voorjaarsconferenties. De eerste gast is een bijzonder welbespraakt iemand, een rasverteller, sedert jaar en dag gelauwerd, geroemd en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.