Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Stemmen voor Top 100 Fuif XXL kan nog tot 5 februari…

Redactie : 16 januari 2020 : Publireportage

Carnaval komt zo stilaan in het vizier, dit jaar vindt Carnaval Ninove iets later plaats dan vorig jaar, dus zorgt Carnavalsgroep Nie Geweun ook nu weer voor een Carnaval Ninof Top 100. Vanaf nu meer »

Reageer»

Valentijnshow brengt ‘ode aan het leven en aan de liefde’…

Redactie : 16 januari 2020 : Publireportage

Als je aan Valentijn denkt, denk je aan romantiek. En laat romantiek het leven nu nét een tikkeltje specialer maken. Op dinsdag 18 februari komen de senioren van Denderleeuw gezellig meer »

Reageer»

Mireille Schreurs op de voet gevolgd door Luk Alloo…

Redactie : 15 januari 2020 : Publireportage

Mireille Schreurs, echtgenote van politicus Karel De Gucht, was ooit de jongste politierechter van het land. Na 34 jaar dienst als rechter in de politierechtbank van Aalst hangt ze nu haar meer »

Reageer»

Laat in de glazen bol kijken op de ‘Spirituele Expo van Bloom’…

Redactie : 14 januari 2020 : Publireportage

Dit voorjaar staan de Spirituele Expo’s van Bloom, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, weer op het programma van menig expohallen en andere zalen in Vlaanderen. In de meer »

Reageer»

Davidsfonds Haaltert organiseert ‘Toast Literair’…

Redactie : 9 januari 2020 : Publireportage

Het Davidsfonds Haaltert organiseert op zondag 19 januari 2020 ‘Toast Literair’ in het Sint-Martinusheem te Kerksken. Het rijke ontbijt met een variatie aan koffiekoeken vat aan meer »

Reageer»

Leerlingen van vrije basisschool Borsbeke gingen sterzingen…

Redactie : 9 januari 2020 : Publireportage

Om het tweede trimester van het schooljaar af te trappen gingen de leerlingen van de vrije basisschool uit Borsbeke, zoals de traditie het wil op zes januari, koning lopen. Ze trokken in groepjes meer »

Reageer»

pop-up loungebar in showroom van garage te Denderleeuw…

Redactie : 8 januari 2020 : Publireportage

Tijdens het komende weekend ben je welkom in de showroom van garage Erveedee te Denderleeuw voor een Pop-up Loungebar georganiseerd door het event team Op’t Hof. Je zal meer »

Reageer»

Groepstentoonstelling bij het Davidsfonds in Herdersem…

Redactie : 8 januari 2020 : Publireportage

Ter gelegenheid van Sint-Antonius kermis organiseert Davidsfonds Herdersem in het Parochiaal Centrum, Grote Baan 234 zijn tweejaarlijkse groepstentoonstelling. Deze wordt geopend op meer »

Reageer»

Eerste schrijfgroep Amnesty International Geraardsbergen…

Redactie : 7 januari 2020 : Publireportage

Vanuit de Wereldwinkel Geraardsbergen werd het plan opgevat om vanaf januari 2020 te starten met een schrijfgroep in kader van Amnesty International. Momenteel zijn meer »

Reageer»

Gezinsbond Aaigem richt een benefietconcert in…

Redactie : 7 januari 2020 : Publireportage

Op zondag 16 februari 2020 organiseert de Gezinsbond Aaigem een benefiet t.v.v. het oncologisch dagziekenhuis van het AZ St-Elisabeth Zottegem. Dit gaat door om 10.30 uur in de St-Niklaaskerk meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.