Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

21 juli de ‘Top 200’ van de luisteraars bij P.R.O.S. …

Redactie : 15 juli 2019 : Publireportage

Radio P.R.O.S. doet het vorige succes van resp. 1 mei jongstleden nog eens over. Tijdens onze Nationale Feestdag van zondag 21 juli zendt P.R.O.S. een top 200 uit. Men is al sinds geruime tijd alle meer »

Reageer»

denderend KLEIN pakt uit met unieke samenwerkingen!…

Redactie : 12 juli 2019 : Publireportage

In aanloop van het stadsfestival waar oa. Yevgueni, William Boeva, Thomas Smith en Berlaen hun opwachting maken, pakt de organisatie uit met enkele unieke samenwerkingen. Zaterdag meer »

Reageer»

CD&V Geraardsbergen organiseert een stadswandeling…

Redactie : 11 juli 2019 : Publireportage

CD&V Geraardsbergen organiseert op zondag 28 juli een wandeling door het centrum van Geraardsbergen met als thema boeren en ambachten. De binnenstad van Geraardsbergen telde meer »

Reageer»

Infoavond Road of Change ‘een reis naar de hel’…

Redactie : 9 juli 2019 : Publireportage

Geraardsbergenaars Demir Kurtanovic en Ferre Van der Baeten maakten samen met jeugdopbouwwerker Samuel Vileyn een road trip langs de grenzen van Europa. Tijdens deze reis maakten ze kennis meer »

Reageer»

Inschrijven voor rommelmarkt/garageverkoop in Lieferinge…

Redactie : 1 juli 2019 : Publireportage

Wie nog met veel rommel zit, kan zich nog vlug inschrijven voor de rommelmarkt/garageverkoop van aanstaande zondag 7 juli in Lieferinge. Ook dit jaar organiseert vzw De meer »

Reageer»

Vermassen speelt thuismatch in afgeladen Looyerij…

Redactie : 28 juni 2019 : Publireportage

De gratis lezing van Jef Vermassen in de Looyerij in sportcentrum Schotte te Aalst was een succes. Zo’n 250 aanwezigen hoorden hoe de bekendste advocaat van het land er kwam praten over meer »

Reageer»

Rotary Club schonk een cheque aan KA Geraardsbergen…

Redactie : 28 juni 2019 : Publireportage

Tijdens het GIP- en stagenetwerkevenement van het GO! Atheneum Geraardsbergen schonk Bernard Carion (voorzitter) in naam van de Geraardsbergse Rotary Club een cheque ter waarde van meer »

Reageer»

OZC Sint-Vincentius viert snikheet zomerfeest…

Redactie : 28 juni 2019 : Publireportage

Wie in Viane woont, weet het maar al te goed: barbecues organiseer je best tijdens het zomerfeest van OZC Sint-Vincentius. De festiviteiten in het zorgcentrum voor mensen met een meer »

Reageer»

Het is opnieuw hoogzomer in De Gavers te Onkerzele…

Redactie : 27 juni 2019 : Publireportage

De zomer van 2019 start veelbelovend. Fantastisch weer, zalig ontspannen in en op het water, enkele nieuwe attracties en een rijk gevulde kalender… De Gavers zijn er klaar voor! Oef… eindelijk meer »

Reageer»

Lions Club steunt de bouw van lokalen bij Chiro Sint-Bartel…

Redactie : 27 juni 2019 : Publireportage

Een delegatie van de Lions Club uit Geraardsbergen werd op vrijdag 21 juni jongstleden verwelkomd door Chiro St. Bartel aan het Karmelieten. Een cheque van 3.000 euro werd er meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.