Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Lokaal talent stelt tentoon in Netwerk Aalst…

Redactie : 15 augustus 2020 : Publireportage

In Netwerk Aalst opende gisterennamiddag Kunstoevers, een tentoonstelling van Aalsterse kunstenaars. Netwerk Fabriek en Stad Aalst sloegen de handen in elkaar voor Kunstoevers. De meer »

Reageer»

Logo ‘Golden Arches’ McDonald’s in Ninove wordt vervangen…

Redactie : 12 augustus 2020 : Publireportage

In Ninove is maandagvoormiddag, net voor openingstijd het logo Golden Arches, dat reeds meer dag 20 jaar dienst deed als herkenningspunt voor de fastfood keten McDonalds van meer »

Reageer»

JazzMadd organiseert een benefietconcert…

Redactie : 8 augustus 2020 : Publireportage

JazzMadd wat staat voor Jazz muziek aan De Dender, organiseert op woensdag 19 augustus van dit jaar een benefietconcert in de Pupillensite te Aalst. Jean Van der Schueren musiceert meer »

Reageer»

Fiets- en wandelzoektocht t.v.v. mensen met een beperking…

Redactie : 5 augustus 2020 : Publireportage

Drie verenigingen waaronder het Ninove Cycling Team, vzw Schoonderhage en vzw Zwarte Flesh houden dit jaar een fiets- en wandelzoektocht. Het is een coronaproof alternatief voor meer »

Reageer»

Bezoek de toeristische trekpleisters in Aalst vanuit je zetel…

Redactie : 31 juli 2020 : Publireportage

Aalst zet tijdens deze atypische zomer ook virtueel de deuren van zijn grootste toeristische trekpleisters wijd open voor bezoekers. Vanaf vandaag kan je het belfort, ’t Gasthuys meer »

Reageer»

Aalsterse burgemeester D’Haese opent eigen restaurant…

Redactie : 23 juli 2020 : Publireportage

Morgen vrijdag 24 juli openen de deuren van het gastronomisch restaurant Edguard. Op de plek waar Walter Sonck jaren de plak zwaaide met De Cocoon, komt nu een restaurant/traiteurzaak meer »

Reageer»

Er komt een kleinschalige Pikkeling op zondag 26 juli…

Redactie : 17 juli 2020 : Publireportage

Op zondag 26 juli zal er een kleinschalig alternatief van de Pikkeling plaatsvinden. Tussen 14.00 uur en 21.00 uur ligt langs de Zwanenneststraat in Baardegem de focus ligt op meer »

Reageer»

Radio PROS zend Top 200 van de luisteraar uit op 21 juli…

Redactie : 17 juli 2020 : Publireportage

Bij radio PROS zit men niet stil. Ook dit jaar zullen verschillende deejays de ‘Nationale Top 200’ uitzenden. Men begint eraan vanaf 06.00 uur in de morgen, en er zullen alleen Belgische nummers meer »

Reageer»

Nazomeren in de pop-uptuin op het Werfplein in Aalst…

Redactie : 16 juli 2020 : Publireportage

Heel de maand september kan je genieten van de pop-uptuin die VLAM aanlegt op het Werfplein in Aalst. De tuin focust op de thema’s klimaat en biodiversiteit en toont de expertise van meer »

Reageer»

Aalstenaar plaatst een ontsmettingsmachine in zijn wassalon…

Redactie : 15 juli 2020 : Publireportage

Een Aalsters wassalon wil haar steentje bijdragen in de bestrijding van het coronavirus en installeerde een ontsmettingsmachine op basis van ozon technologie in meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.