Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Katrijn Jacobs maakte prentenboek over ’t Ros Beiaard…

Redactie : 27 mei 2020 : Publireportage

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als kind raakte Katrijn Jacobs in de ban van het Ros Beiaard. Nu, jaren later, vereeuwigt ze die liefde voor het aloude ridderverhaal in een uniek meer »

Reageer»

Lions Club Geraardsbergen steunt opvangcentrum CAW…

Redactie : 25 mei 2020 : Publireportage

Op woensdag 20 mei jongstleden heeft serviceclub Lions Club Geraardsbergen vier televisietoestellen met bevestigingbeugels overhandigd aan het opvangcentrum voor vrouwen. Velen meer »

Reageer»

Viert Papa’s en steun initiatieven Teledienst Ninove…

Redactie : 24 mei 2020 : Publireportage

Speciaal voor vaderdag organiseert de welzijnsorganisatie Teledienst Ninove tapas voor papa’s. Hiermee trachten zij tegemoet te komen aan financiële middelen om verschillende acties meer »

Reageer»

Geen Covid-19 vastgesteld in WZC De Gerstjens…

Redactie : 22 mei 2020 : Publireportage

Alle bewoners en het volledige personeel van het woonzorgcentrum De Gerstjens in Erembodegem testten negatief op corona. Directrice Dorien Belis is dan ook enorm trots op het meer »

Reageer»

Subsidie voor versnelde aankoop chromebooks Denderleeuw…

Redactie : 21 mei 2020 : Publireportage

De gemeente Denderleeuw zal aan de gemeenteraad voorstellen een subsidiereglement goed te keuren waarbij 23.075 euro beschikbaar gesteld wordt voor de aankoop van meer »

Reageer»

Groep INTRO klust voor WZC Lakendal…

Redactie : 20 mei 2020 : Publireportage

Bij Groep INTRO wordt er elke dag werk gemaakt van persoonlijke groei. Een van de zes takken waar Groep INTRO actief is, is ‘school’. De schoolloopbaan is immers een cruciale fase meer »

Reageer»

Houd de baan vrij! De renners zijn in aantocht!…

Redactie : 17 mei 2020 : Publireportage, Sport

Een terugblik op het wielrennen in Kerksken in een prachtig boek! Op 20 juli 2016 werd in Kerksken de laatste wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften verreden. Hiermee kwam meer »

Reageer»

‘Terug naar school’-poster met leerkrachten in gepaste outfit!…

Redactie : 13 mei 2020 : Publireportage

vrijdag openen de scholen hun deuren weer en de spanning is intussen zowel bij leerlingen, leerkrachten als directie te snijden. Het worden nog spannende tijden. Toch willen we er meer »

Reageer»

Jong VLD schenkt gepersonaliseerd mondmasker aan cafés…

Redactie : 7 mei 2020 : Publireportage

Afgelopen week bezorgde Jong VLD Ninove aan alle cafés in Ninove een gepersonaliseerd mondmasker. De vereniging tracht hiermee café-uitbaters, die tijdens deze meer »

1 reactie »

Hartverwarmende actie van lokale McDonald’s medewerkers…

Redactie : 6 mei 2020 : Publireportage

Door de strenge Corona maatregelen worden ook de dierenasielen in onze regio hard getroffen. Vrijwilligers zijn er tijdelijk niet meer toegelaten, wandelen met de honden is dus meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.