Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

JazzMADD brengt sfeer en muziek met ‘Trio Grande’…

Redactie : 17 oktober 2019 : Publireportage

Jazz muziek aan de Dender (JazzMADD) zorgt al verschillende jaren voor gezelligheid, sfeer, en unieke muziek telkens in het voor- en najaar. Organisator Jean van der Schueren, zelf uit onze meer »

Reageer»

Dag van de Jeugdbeweging ook in Geraardsbergen…

Redactie : 15 oktober 2019 : Publireportage

Vrijdag 18 oktober 2019 vindt de jaarlijkse “Dag van de Jeugdbeweging” plaats. Deze dag staat in het teken van alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor hun jeugdvereniging. Het meer »

Reageer»

Derde editie Play for Parkinson bij spellenclub Kierewiet…

Redactie : 15 oktober 2019 : Publireportage

Naar goede gewoonte organiseert gezelschapspellenclub Kierewiet uit Okegem ‘Play for Parkinson’. Dat is ook dit jaar weer het geval in het kader van de warmste week van Studio Brussel. Men is meer »

Reageer»

Leefboerderij De Kanteling organiseert 4de wijndegustatie…

Redactie : 14 oktober 2019 : Publireportage

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert De Kanteling uit Herzele voor de vierde keer een wijndegustatie t.v.v. de dagelijkse werking van de leefboerderij. Men wenst het  concept van de voorbije meer »

Reageer»

Bibberen en beven op tweede Griezeltocht in Welle…

Redactie : 12 oktober 2019 : Publireportage

De tweede editie van de Griezeltocht in Welle is een feit. Wat vorig jaar de grootste griezeltocht in de regio bleek te zijn, krijgt dit jaar een vervolg. Vorig jaar kon de organisatie rekenen op een meer »

Reageer»

Neos organiseert spreekbeurt over ‘IT-informatietechnologie’…

Redactie : 11 oktober 2019 : Publireportage

Na de cursus ‘Zelfverdediging voor senioren’ wil Neos Ninove nu ook senioren helpen die wat minder thuis zijn in het hele computer-gebeuren en de toegankelijkheid in de vele moderne technologieën nogal meer »

Reageer»

Eerste ‘Leefbeurs’ schiet uit de startblokken in Ninove…

Redactie : 10 oktober 2019 : Publireportage

Vzw ZiZaZo, actief sinds april, schiet  goed uit de startblokken en organiseert haar eigen Leefbeurs in en rond de zaal De Roos te Ninove. Dit tijdens het weekend van 26 en 27 oktober. Het wordt een meer »

Reageer»

Wervelende fashionshow in kledingzaak Lilly A Paris te Aalst…

Redactie : 9 oktober 2019 : Publireportage

Aanstaande donderdagavond 10 oktober organiseert Julie Van den Bossche een fashionshow in haar winkel ‘Lilly A Paris’ Deze is gelegen ter hoogte van de 1 Meistraat 6, te Aalst. Deze wervelende meer »

Reageer»

14de kaas- en wijnavond in WZC Sint-Anna te Haaltert…

Redactie : 6 oktober 2019 : Publireportage

Het woonzorgcentrum Sint-Anna te Haaltert richt op vrijdag 18 oktober 2019 haar 14de kaas- en wijnavond in. Deelname aan deze avond kost 14 euro in voorverkoop en aan de kassa 15 euro. Bewoners en meer »

Reageer»

Dirk Winnepenninckx zegt De Kleine Dender vaarwel…

Redactie : 1 oktober 2019 : Publireportage

Na 45 jaar heeft Dirk Winnepenninckx, die eerst als redder werkte in het stedelijk zwembad van Ninove, er de brui aan. Dirk begon zijn carrière als redder in de jaren ’70, jaren later stond Martine meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.