Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Familiehulp organiseert ‘Strijkmarathon’ voor Warmste Week…

Redactie : 19 november 2018 : Publireportage

Familiehulp organiseert ‘strijkmarathon’ voor Warmste Week. Medewerkers strijken 24 uur lang voor het goede doel. Familiehulp organiseert naar aanleiding van de Warmste meer »

Reageer»

Leerlingen Atheneum verzamelen 2450 euro voor goede doel…

Redactie : 19 november 2018 : Publireportage

De zesdejaars ASO van het GO! Atheneum Geraardsbergen droegen op 18 oktober hun steentje bij voor het goede doel. Die dag lieten ze de schoolbanken achter zich en trokken ze naar de arbeids meer »

Reageer»

Broeiklas vzw blaast eerste kaarsje uit!…

Redactie : 17 november 2018 : Publireportage

Gedurende één jaar lang hebben talrijke vrijwilligers zich ingezet om studiebegeleiding te bieden aan lagere schoolkinderen uit kwetsbare gezinnen. Het project ‘Broeiklas voor Talent’ meer »

Reageer»

Tweedehandsboeken te koop op jaarlijkse boekenbeurs…

Redactie : 15 november 2018 : Publireportage

Elk jaar doet ’t Uilekot te Herzele een opruiming van haar tweedehandsboeken. Van vrijdag 15 november t.e.m. woensdag 28 november kan je snuffelen in de grote hoeveelheid tweedehands meer »

Reageer»

Ontdek de echte stielmannen op ‘Dag van de Ambachten’…

Redactie : 15 november 2018 : Publireportage

Op zondag 18 november zetten talrijke Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de 12e Dag van de Ambachten. Overal in het land kan het grote publiek kennismaken met meer »

Reageer»

Bevrijdingsbal met Radio Modern in teken van WO I…

Redactie : 15 november 2018 : Publireportage

Samen met Radio Modern tovert de gemeente Denderleeuw zaal Den Breughel op het Dorp in Denderleeuw om voor een echte feestavond in de stijl van toen. Dit retro feestje gaat door op meer »

Reageer»

A Walk to Victory was een schot in de roos!…

Redactie : 14 november 2018 : Publireportage

Op 9 & 10 november herdacht Concertband Cecilia Geraardsbergen (CCG) in samenwerking met de Stad Geraardsbergen, de Kunstacademie, CC De Abdij en Wings of Memory op 2 uitverkochte meer »

Reageer»

Kant en textiel in de etalage dankzij Ninoofse studenten…

Redactie : 14 november 2018 : Publireportage

In een leegstaand winkelpand in shoppingcenter Ninia toont de Academie beeldende en audiovisuele kunsten een selectie van de werken waarmee de afdeling Kant & textiel meer »

Reageer»

Gezinsbond Erpe organiseert ‘spelletjesnamiddag’…

Redactie : 12 november 2018 : Publireportage

De Gezinsbond van Erpe gaat op zaterdag 22 december 2018, van 14.00 tot en met 17.00 uur, een ‘Spelletjesnamiddag’ organiseren. Om de Kerstvakantie plezant in te zetten kan een mens zich meer »

Reageer»

Danny Matthys wint Fotowedstrijd ‘Natuurlijk Haaltert’ 2018!…

Redactie : 10 november 2018 : Publireportage

Voor het derde jaar op rij reikt de gemeente Haaltert een prijs uit voor de beste doorgestuurde foto van het jaar. Net als vorig jaar is de winnaar van de fotowedstrijd ‘Natuurlijk Haaltert’ 2018! meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.