Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Proef de boerenbuiten tijdens de fietstocht ‘Lekker Lokaal’…

Redactie : 28 mei 2022 : Publireportage

Na het succes van vorig jaar, organiseert Buurderij Ninove-Atom op zaterdag 4 juni een nieuwe editie van haar fietstocht Lekker Lokaal. Op eigen tempo fiets je langs mooie wegen op meer »

Reageer»

Fifty-One Club Aalst organiseerde 900ste vergadering in stijl…

Redactie : 26 mei 2022 : Publireportage

Niks dan tevreden gezichten tijdens de 900ste vergadering van Fifty-One Club Aalst in een prachtige totaal gerenoveerde Heilig Hartkerk, omgedoopt tot de ‘Aalsterse Kunstkerk’. Niemand meer »

Reageer»

Geslaagde opendeurdag op het Sint-Catharinacollege…

Redactie : 25 mei 2022 : Publireportage

Op zondag 22 mei jongstleden gooide het Sint-Catharinacollege de deuren van campus Karmelietenstraat in Geraardsbergen helemaal open. Nieuwe lokalen voor de richtingen haar meer »

Reageer»

Denderleeuw trekt ‘belevingskaart’ op en aan de Dender…

Redactie : 25 mei 2022 : Publireportage

Wie op zoek is naar een extra snuifje ‘beleving’ in Denderleeuw moet vanaf 26 mei afzakken naar het Dorp. In het Hemelvaartweekend opent in de Pastorijtuin de meer »

Reageer»

Tweede editie van de ‘Dymphna Bedevaart’ naar Meldert…

Redactie : 25 mei 2022 : Publireportage

Op zaterdag 28 mei arriveert een groep bedevaarders  na een ‘waanzinnige’ tocht uit Geel in Meldert. De tocht vorig jaar leverde twee prachtige historische beelden voor de kapel bij meer »

Reageer»

Er komt ook dit jaar weer een ‘Trejen op Wieltjes’…

Redactie : 24 mei 2022 : Publireportage

Reeds van in het jaar 2018 werd de ‘rolschaatskoers’ in de Nieuwe wijk van Terjoden (Erembodegem) nieuw leven in geblazen. Dit gebeurde 4 jaar terug onder de naam ‘Trejen op meer »

Reageer»

Jonge lezertjes van de Leesjury’s werden verwend tijdens slot…

Redactie : 23 mei 2022 : Publireportage

Jonge lezertjes van de Leesjury’s uit Geraardsbergen, Zottegem, Oosterzele en Herzele werden zaterdag verwend op een groot slotfeest! Na drie jaar radiostilte, konden de meer »

Reageer»

GO! Hofkouter zamelde 616,50 euro in voor Oekraïne!…

Redactie : 23 mei 2022 : Publireportage

De leerlingen van basisschool Hofkouter in Sint-Lievens-Houtem zamelden maar liefst 616,50 euro in voor de actie ‘1212 Oekraïne’. Dit deden ze door tijdens de lessen levensbeschouwing meer »

Reageer»

TechniGo! op de Ledebaan zet zijn deuren wijdt open…

Redactie : 21 mei 2022 : Publireportage

Wie nog niet weet in welke school en welke richting hij of zij volgend schooljaar uit wil, kan vandaag op de Campus van TechniGo, op de Ledebaan terecht. De school organiseert er meer »

Reageer»

Dag van de Leerling op GO! Atheneum in Denderleeuw…

Redactie : 20 mei 2022 : Publireportage

21 mei is het Werelddag van de culturele diversiteit. Voor de leerlingen van het GO! Atheneum in de gemeente Denderleeuw was dit dé uitgelezen kans om cultuur en diversiteit in meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.