Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Voorintekenen voor Aalsterse carnavalsboek is mogelijk…

Redactie : 25 oktober 2020 : Publireportage

Weldra verschijnt het achtste 5-jaarlijkse Aalsters Carnavalsboek 2016-2020. Een klepper van 256 pagina’s eloquente verhalen en een massa prachtige foto’s. Voorintekenen aan meer »

Reageer»

Nieuwe jeugdbeweging in Geraardsbergen…

Redactie : 23 oktober 2020 : Publireportage

De globale verspreiding van het coronavirus heeft ons dagelijks leven drastisch veranderd. Ook kinderen en jongeren met een beperking ervaren de negatieve gevolgen op verschillende meer »

Reageer»

Kinderen gaan op zoek naar twintig Pieten…

Redactie : 22 oktober 2020 : Publireportage

Een echte ontvangst van Sint-Maarten zit er dit jaar wegens corona niet in, maar de Stad lanceert een Sint-Maartenzoektocht met bijhorende cd en stadsanimatie. De zoektocht is meer »

Reageer»

Pompoensoep ten voordele van nieuwe jeugdlokalen…

Redactie : 22 oktober 2020 : Publireportage

Op 23 en 24 oktober eerstkomende organiseert de vzw ‘De jeugd van Lut & Jan’ een pompoensoepverkoop ten voordele van het nieuwe lokaal voor KSA Sint-Jan en KSA Sint-Lut Haaltert. meer »

Reageer»

Spelen met logische poorten dankzij logicgame…

Redactie : 21 oktober 2020 : Publireportage

De dag van vandaag is elektronica niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken allemaal wel een smartphone of een laptop maar we beseffen niet altijd op welke manier meer »

Reageer»

DigitAALST wint prijs armoedebestrijding ‘Aalst solidair!’…

Redactie : 20 oktober 2020 : Publireportage

DigitAALST van Vierdewereldgroep Mensen Voor Mensen heeft de federale prijs voor armoedebestrijding gewonnen. Met deze federale prijs voor armoedebestrijding wil men personen meer »

Reageer»

KSA Geraardsbergen blijft vernieuwen en uitbreiden…

Redactie : 18 oktober 2020 : Publireportage

Vanaf november van dit jaar begint de KSA uit Geraardsbergen aan een nieuw avontuur. Men gaat namelijk een deel van hun lokalen vernieuwen. Dit doet men al voor de derde keer. “In meer »

Reageer»

Padstappers Geraardsbergen blijft niet bij de pakken zitten…

Redactie : 16 oktober 2020 : Publireportage, Sport

Padstappers Geraardsbergen biedt, met de steun van de stad Geraardsbergen, iedereen die wil uit zijn kot komen en bewegen, de mogelijkheid om uitgepijlde wandelingen te stappen in meer »

1 reactie »

Dag van De Kringwinkel wordt Week van De Kringwinkel…

Redactie : 16 oktober 2020 : Publireportage

Het voelt misschien ongepast om in coronatijden een Dag van de Kringwinkel te organiseren, maar Stroom vzw heeft er toch voor geopteerd om hiermee door te gaan. De Kringwinkel heeft meer »

Reageer»

BLSC & Ninia Shopping Center belonen shoppers met prijzen…

Redactie : 15 oktober 2020 : Economie, Publireportage

Alle klanten in Ninia Shopping Center te Ninove krijgen de komende drie weken bij élke aankoop die ze doen een speciale voucher met daarop een unieke code. Daarmee kunnen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.