Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Anja Boelaert is de tweede laureaat van de Vredesprijs…

Redactie : 2 maart 2021 : Publireportage

De Vredesprijs 2020 in het teken van ‘Mens-zijn in coronatijden’ vraagt aandacht voor ieder wie al het mogelijke – en soms zelfs het onmogelijke – gedaan heeft/doet om het leven van meer »

Reageer»

Vonk stuurt nieuwjaarsshow virtueel de lucht in…

Redactie : 25 februari 2021 : Publireportage

Op vrijdag 26 februari zendt VONK live een nieuwjaarsshow uit vanuit jeugdcentrum CINEMA op de Hopmarkt in Aalst. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie steekt in een fris (corona)-jasje meer »

Reageer»

House of Entertainment start samenwerking met AdFrame…

Redactie : 23 februari 2021 : Publireportage

House of Entertainment start sector-exclusieve samenwerking met AdFrame voor optimalisatie sociale mediakanalen artiesten en personalities. “Gespecialiseerde kennis en meer »

Reageer»

GBS ’t Essenhofje zamelde rosse centjes in…

Redactie : 23 februari 2021 : Publireportage

De Gemeentelijke Basisschool ’t Essenhofje uit de Populierestraat in Herzele verzamelde het voorbije jaar rosse centjes ten voordele van Stichting Pelicano. Deze organisatie zorgt er meer »

Reageer»

Denderend Wonen brengt een nieuw magazine in de omloop…

Redactie : 23 februari 2021 : Publireportage

Voortaan vinden de bewoners van SHM Denderstreek vier keer per jaar het bewonersmagazine “Denderend Wonen” in hun (digitale) brievenbus. Met dit magazine willen men meer »

Reageer»

En de eerste RETRO-kampioen is… Dirk Roelandt…

Redactie : 19 februari 2021 : Publireportage

Vier weken lang streden tot 150 deelnemers naar de titel van RETRO-kampioen, een online quiz op initiatief van het team Senioren. “We kunnen terugblikken op een eerste succesvolle meer »

Reageer»

Hulp gezocht van vrijwilligers en verenigingen…

Redactie : 17 februari 2021 : Publireportage

Volgende week is het opnieuw de ‘Week van de Vrijwilliger’. Radiozenders MIG en SU fm bundelen de krachten en maken voor alle vrijwilligers in hun zendgebied een gezamenlijke radio meer »

Reageer»

Help jij mee zoeken naar een laureaat voor de ‘Vredesprijs’…

Redactie : 16 februari 2021 : Publireportage

Op zondag 29 november 2020 besloot het Comité Werken aan de Vrede om de Vredesprijs 2020 toe te kennen aan het ‘Mens-zijn in coronatijden’ Werken aan vrede heeft meer »

Reageer»

SKOG Aalst opent de deuren met originele actie ‘zuursTOF!’

Redactie : 15 februari 2021 : Publireportage

De nieuwe multidisciplinaire praktijk SKOG Aalst opent zijn deuren. De praktijk kan er helaas vanwege de coronapandemie geen groot openingsfeest van maken. Er werd naar een meer »

Reageer»

Oilsjt Mjoezik en Snoepman.be maken kinderen gelukkig…

Redactie : 13 februari 2021 : Publireportage

Naar jaarlijkse gewoonte deelt Oilsjt Mjoezik in samenwerking met de foorreizigers tijdens Aalst Carnaval massa’s kermisbonnetjes uit in de stoet om de kinderen een meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.