Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Hip café ‘De Lawine’ brengt nieuw leven in Rozemarijnstraat…

Redactie : 22 juli 2021 : Publireportage

Tot voor stonden verschillende cafés in de Aalsterse Rozemarijnstraat leeg. Maar de laatste tijd werd er voor alle panden stuk voor stuk iemand gevonden met passie. Zo ook voor meer »

Reageer»

‘Plezante namiddag’ in Geraardsbergen dankzij SU fm…

Redactie : 22 juli 2021 : Publireportage

Maandag komen een resem Vlaamse artiesten naar Geraardsbergen. Radiozender SU fm zorgt voor de tweede ‘Plezante namiddag’ in het amfitheater. Deze zomer voorziet de meer »

Reageer»

Crowdfunding ophaalservice Snel en Wel was groot succes…

Redactie : 16 juli 2021 : Publireportage

De crowdfunding voor de ophaalservice van recycleerbaar afval per cargofiets in Aalst en Ninove is een groot succes geworden. Liefst 119 individuele schenkers, bedrijven en allerhande organisaties meer »

Reageer»

Radio MIG bracht buren samen op Vlaamse Feestdag…

Redactie : 14 juli 2021 : Publireportage

Zondag 11 juli trok de mobiele studio van radiozender MIG er op uit, dit naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag die voor de gelegenheid zonovergoten verliep. Zeven straten in meer »

Reageer»

Ninove opent Nutteloze Borden Wandelroute…

Redactie : 13 juli 2021 : Publireportage

Ze houdt het midden tussen een origineel staaltje straattheater, minimalistische beeldende kunst en een performance met milde humor. Maar misschien is de Nutteloze Borden meer »

Reageer»

Aalsterse carnavalsgroep ‘Lotjonslos’ schreef boek…

Redactie : 8 juli 2021 : Publireportage

In 2022 bestaat Lotjonslos, de oudste en tevens meest succesvolle Aalsterse carnavalsgroep, 60 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis laat de groep niet onopgemerkt voorbijgaan. Voor meer »

Reageer»

Geen Oktoberfeesten in München, maar wel in Wieze…

Redactie : 7 juli 2021 : Publireportage

In 2018 en 2019 vonden in de gemeente Wieze de Oktoberfeesten opnieuw plaats in oh zo gekende Oktoberhallen. De draad werd weer opgenomen na een pauze van 32 jaar. Deze meer »

Reageer»

Festiloco wil (Ninoofse) verenigingen financieel ondersteunen…

Redactie : 5 juli 2021 : Publireportage

De organisatoren van het festival Festiloco, dat eigenlijk vorig jaar al moest plaatsvinden, maar door corona een jaartje werd uitgesteld, is op zoek naar medewerkers. Als meer »

Reageer»

Ulrich Atali reikt Anne Frankprijs uit aan Raymonda Verdyck…

Redactie : 3 juli 2021 : Publireportage

Voor de derde keer op rij werd vorige woensdag, tijdens de proclamatie van het zesde leerjaar van GO! basisschool Atheneum te Denderleeuw, de Anne Frankprijs uitgereikt. meer »

Reageer»

Basisschool Centrum neemt afscheid van twee monumenten…

Redactie : 1 juli 2021 : Publireportage

De twee buschauffeurs Mark Faute en Marc Hellinckx besloten om de sleutel definitief aan de haak te hangen. Mark Faute heeft een er een carrière van 35 jaar opzitten. Naast cafébaas was meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.