Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Schaatspiste op Niniaplein in Ninove opent de deuren…

Redactie : 6 december 2019 : Publireportage

Zonet zijn de deuren geopend voor een dikke maand schaatspret op de tijdelijke schaatspiste die voor de tweede keer werd opgesteld op het Niniaplein in Ninove. Na vorig jaar een sabbatjaar meer »

Reageer»

Faluintjeskaas brengt een ode aan de Voil Janet!…

Redactie : 6 december 2019 : Publireportage

Kaasmaker Andy Arijs uit Moorsel lanceerde enkele maanden geleden Faluintjeskaas, een initiatief dat snel op heel wat appreciatie mocht rekenen. Zijn Faluintjeskaas wordt gekenmerkt door een halfzachte meer »

Reageer»

Doe eens een voorstelling in CC De Abdij cadeau…

Redactie : 5 december 2019 : Publireportage

Een voorstelling in CC De Abdij cadeau doen? Dat kan met de cadeaucheques van CC De Abdij. “Ze zijn er vanaf 5 euro en blijven onbeperkt geldig”, zegt een meer dan buitengewoon gedreven meer »

Reageer»

XMAS Walking Event t.v.v. de Jana De Koker Foundation…

Redactie : 4 december 2019 : Publireportage

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december gaat de Xmas walking door t.v.v. Jana De Koker Foundation. Alles heeft plaats in een tent ter hoogte van het Twijnsterplein. Serge Van meer »

Reageer»

Opnieuw Repair Café in Lee!…

Redactie : 3 december 2019 : Publireportage

Wat doe je met een cd-speler die niet meer open kan, met een broodrooster die niet meer werkt of met een wollen trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Red jouw kapotte spullen meer »

Reageer»

Fairtrademarkt op de speelplaats van ’t Karmelieten…

Redactie : 3 december 2019 : Publireportage

Op maandag 25 november werd in ’t Karmelieten tijdens de middagpauze een Fairtrademarkt georganiseerd. De markt werd door de leerlingenraad georganiseerd tijdens de middagpauze. meer »

Reageer»

kerstconcert in O.L.V.-kerk Zarlardinge met zangkoor ‘De Fall’…

Redactie : 3 december 2019 : Publireportage

Kerkfabriek Onze Lieve Vrouw Zarlardinge organiseert een kerstconcert met een gemengd zangkoor ‘De Fall’. Deze brengen een subliem kerstprogramma met stemmige liedjes en sfeervolle meer »

Reageer»

Liesbet lanceert eigen breigoed label ‘Leselles knitwear’…

Redactie : 2 december 2019 : Publireportage

Het Belgische label Leselles staat voor kwaliteit, tijdloze ontwerpen en duurzaamheid. De collectie bestaat uit wollen sjaals in verschillende breipatronen die steeds eenvoudig maar meer »

Reageer»

Erfgoedcel en Netwerk zet industriële erfgoed in de kijker…

Redactie : 2 december 2019 : Publireportage

Erfgoedcel Denderland en Netwerk Aalst slaan de handen in elkaar om het industriële erfgoed van de stad in de kijker te zetten. Ontdek op zondag 8 december het verhaal achter de gebouwen meer »

Reageer»

Haaltert lanceert Kerstactie met lokale handelaars…

Redactie : 2 december 2019 : Publireportage

Dit najaar werden alle adviesraden opnieuw samengesteld. Op dit evenement voor lokale economie wordt de nieuwe adviesraad Middenstand voorgesteld. Lokaal bestuur Haaltert lanceert er haar meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.