Publireportage

Welkom op de pagina publireportage

Lions Club Geraardsbergen-Brakel in tijden van coronacrisis…

Redactie : 7 april 2020 : Publireportage

Het universeel Lionsdevies indachtig, ‘We Serve’, zijn de Lionsclubs van België in deze moeilijke tijden in actie getreden. Vooreerst werd een Fonds opgericht om financieel tegemoet te komen meer »

Reageer»

Pitta Dorp in Denderhoutem blijft onafgebroken open…

Redactie : 1 april 2020 : Publireportage

Ook tijdens de coronacrisis blijven de zaakvoerders van Pitta Dorp in Denderhoutem onafgebroken open voor hun cliënteel. De zaak bestaat intussen al meer dan 10 jaar, en wil bij deze al zijn klanten danken voor het jarenlange vertrouwen. meer »

Reageer»

Banners op bussen/trams van De Lijn in kader van corona…

Redactie : 30 maart 2020 : Publireportage

De Lijn en dochterbedrijf Lijncom zetten iedereen die zijn steentje bijdraagt in de bloemetjes met een uitgebreide campagne op bussen, trams en digitale borden. De gezichten van onze meer »

Reageer»

Jimmy Colman alias Jim Cole brengt ‘Thuisblijven’…

Redactie : 22 maart 2020 : Publireportage

Begin deze week werden we met zen allen nog overstelpt met het Marc Van Ranst lied op de tonen van Hoe het Danst. Twee frisse gasten uit Aalst kwamen op het idee om in het kader van de meer »

Reageer»

Eclips TV zet in op fitheid van zijn kijkers tijdens coronacrisis…

Redactie : 21 maart 2020 : Publireportage

Eclips TV wil iedereen in deze moeilijke tijden een steuntje bieden. Na consultatie van de kijkers worden een aantal aanpassingen doorgevoerd. ’s Morgens zal de rolkrant naast meer »

Reageer»

Bijna elke bewoner solidair voor helden van de coronacrisis…

Redactie : 20 maart 2020 : Publireportage

Deze morgen deed onze redactie een oproep om zoveel mogelijk witte doeken aan de gevels op te hangen. Een oproep die goed werd ingewilligd door zo goed als alle bewoners uit het meer »

Reageer»

Easy Delivery brengt lokale handelaars tot bij u thuis…

Redactie : 19 maart 2020 : Publireportage

Het Aalsterse marketingbureau Green Bananas bundelt zijn krachten met lokale handelaars op het nieuwe platform Easy Delivery. De website biedt inwoners van de ruime regio rond Aalst meer »

Reageer»

Druk bezochte belevingsdag over windenergie in Haaltert…

Redactie : 13 maart 2020 : Publireportage

Meer dan 250 schoolkinderen bezoeken belevingsdag over windenergie in Oost-Vlaanderen aan voet van windpark langs N45 in Haaltert. Educatie én beleving voor 12-jarigen op meer »

Reageer»

’t Essenhofje spaart rosse centjes voor vzw Pelicano…

Redactie : 10 maart 2020 : Publireportage

De gemeentelijke basisschool ’t Essenhofje uit Sint-Lievens-Esse spaart momenteel alle rosse centjes ten voordele van vzw Pelicano. Nu de 1 en 2 centjes niet meer gebruikt kunnen worden in de winkel kunnen we ze evengoed aan het goede doel schenken. Ook andere meer »

Reageer»

Florahallen voor 5de keer decor voor ‘Fietsbeurs Vlaanderen’…

Redactie : 9 maart 2020 : Publireportage

Zaterdag 14 en zondag 15 maart, gaat voor de 5de keer de ‘Fietsbeurs Vlaanderen’ door in de Florahallen te Aalst. Nieuw bij deze editie is de nocturne opening op zaterdag tot 21.00 uur. De rest meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.