Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

ILvA is nu ook in Haaltert gestart met levering van containers…

Redactie : 11 april 2021 : Nieuws

Deze week kon men er niet naast kijken in het straatbeeld van Denderhoutem. ILvA, de intercommunale Land van Aalst, is nu ook in Haaltert gestart met de bedeling van de containers die meer »

Reageer»

Eggestraat en Zijpstraat afgesloten voor het verkeer…

Redactie : 11 april 2021 : Nieuws

In de Geraardsbergse deelgemeente Waarbeke worden tijdens de eerstkomende dagen de Zijpstraat en de Eggestraat afgesloten voor het verkeer. Er zijn steeds omleidingen voorzien. meer »

Reageer»

De Nul is halfweg installatie van Kriegers Flak windmolenpark…

Redactie : 11 april 2021 : Nieuws

Momenteel zijn er al 36 windmolens geïnstalleerd, dat betekend dat er nog 36 te gaan zijn, en men dus halfweg is in de installatie van het 600 MW Kriegers Flak windmolenpark. Jan meer »

Reageer»

Gemeente Lede ziet het nut van extra ruilboekenkastjes in…

Redactie : 9 april 2021 : Nieuws

Op 12 april worden twee extra gemeentelijke ruilbibliotheekjes in gebruik genomen. Je kan ze vinden aan de kapel op de hoek van de Kasteeldreef en de Kasteelstraat en aan Sportcomplex De meer »

Reageer»

Studenten beheren zelf studieplekken…

Redactie : 9 april 2021 : Nieuws

De Stad Aalst zal tijdens de volgende blokperiode opnieuw 40 coronaveilige studieplekken aanbieden in het Onthaalcomplex. Op aangeven van Jong N-VA Aalst komt meer »

Reageer»

Vooruit Aalst wil plan om mensen veilig te laten samenkomen…

Redactie : 9 april 2021 : Nieuws

Een extra lange paasvakantie en mooi weer voor de boeg vormen samen het ideale recept voor volkstoelopen op populaire plaatsen in een stad zoals Aalst. Mensen willen zijn meer »

Reageer»

Natuurpunt steekt een handje toe bij de paddenoverzet…

Redactie : 8 april 2021 : Nieuws

In de loop van februari en maart ontwaken amfibieën uit hun winterslaap en trekken ze massaal naar beken en poelen om zich voort te planten. Tijdens hun tocht moeten ze vaak een straat meer »

Reageer»

Eind 2021 mogelijk 50.000 werklozen in Oost-Vlaanderen…

Redactie : 7 april 2021 : Nieuws

De krapte op de arbeidsmarkt blijft bestaan, in 2021 eindigt de Provincie Oost-Vlaanderen mogelijks met 50.000 werklozen. Berekeningen van VDAB wijzen erop dat meer »

Reageer»

Haaltert vraagt aan inwoners om meer te bewegen…

Redactie : 7 april 2021 : Nieuws

Vandaag, op Wereldgezondheidsdag, vraagt het Lokaal Bestuur Haaltert extra aandacht voor de gezondheid van haar inwoners. Een gezonde gemeente zorgt ervoor dat zijn inwoners vrij meer »

Reageer»

Update: Nand (14j.) en Alejandro (10j.) uit Roosdaal vermist…

Redactie : 7 april 2021 : Nieuws

De jongens die afgelopen zondag wegliepen uit het Medisch Pedagogisch Centrum Sint-Franciscus in Roosdaal, zijn dinsdag goed en wel teruggevonden. De twee verblijven in de open instelling meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.