Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Utopia maakt vrienden in de Jeugdboekenmaand…

Redactie : 19 februari 2019 : Nieuws

De Jeugdboekenmaand van 2019 staat in het thema van de vriendschap. En ook Utopia doet mee. Van 1 tot 31 maart zijn er activiteiten rond goede vrienden, beste vrienden, oude en nieuwe meer »

Reageer»

Wijk Leeuwbrug in Denderleeuw zoekt een buurtnetwerker…

Redactie : 19 februari 2019 : Nieuws

Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen wenst op korte termijn over te gaan tot de aanwerving van een halftijdse opbouw-werker (19u/week) voor het project ‘Buurtnetwerken in meer »

Reageer»

Werken op N8 Elisabethlaan in Ninove…

Redactie : 19 februari 2019 : Nieuws

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant onderhoudswerken aan het asfalt op de N8 Elisabethlaan tussen Pollarebaan en kruispunt Den Dollar. Ook het asfalt op de eerste 30 meter van de meer »

Reageer»

Bullshit Free Generation @ Go! Atheneum Ninove…

Redactie : 18 februari 2019 : Nieuws

Een ‘Bullshitfree Generation’, een uitdaging voor het GO! Atheneum Ninove. Vanuit de vaststelling dat 1 op 4 Vlaamse 15- tot 16-jarigen vorig jaar rookte en de wetenschap dat  wie jong start, vaak blijft meer »

Reageer»

Herzelenaren kregen ereteken ‘Orde van de Plataan’…

Redactie : 18 februari 2019 : Nieuws

Vrijdagavond 15 februari 2019 werd het ereteken van de Orde van de Plataan uitgereikt aan drie mannen en drie vrouwen van Herzele. Het gaat om een eervolle vermelding, die uitzonder meer »

Reageer»

Stad Ninove laat straatkolken reinigen in binnenstad…

Redactie : 18 februari 2019 : Nieuws

De stad Ninove heeft de firma ABOG opdracht gegeven om de straatkolken te reinigen in de binnenstad, dit zal een tijdelijk parkeerverbod met zich meebrengen. In Ninove meer »

Reageer»

De Kleppe, een pionier in vakanties voor personen met ASS…

Redactie : 18 februari 2019 : Nieuws

De Kleppe, een aangenaam vakantieverblijf met een ideale ligging: de Vlaamse Ardennen. Naast hun ruime aanbod voor mensen die fysiek, financieel en sociaal kwetsbaar zijn, wil De Kleppe meer »

Reageer»

Politie van Aalst blijft controles op de weg handhaven…

Redactie : 17 februari 2019 : Nieuws

Sinds deze morgen 05.00 uur voerde de lokale politie van Aalst gerichte verkeerscontroles uit op het rijden onder invloed van drugs en alcohol in het verkeer. Rond de middag (13.00 uur) meer »

Reageer»

Curtis Steinback te gast in De Patrijs ’44 te Haaltert…

Redactie : 16 februari 2019 : Nieuws

Vanaf komende zondag 17 februari tot en met woensdag 20 februari van dit jaar verblijft de hr.Curtis Steinback uit Los Angeles in de regio Aalst en Haaltert.Curtis zijn grootvader Ray Smith meer »

Reageer»

Gemeente helpt ouders zoeken naar geschikte kinderopvang…

Redactie : 16 februari 2019 : Nieuws

De gemeente Denderleeuw steunt ouders na sluiting van kinderopvanglocatie Baby Paradise in Welle. Woensdag 13 februari 2019 vernam Gemeente Denderleeuw via Kind & Gezin dat de meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.