Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Gemeente- en OCMW-raad in Herzele live via YouTube…

Redactie : 26 mei 2020 : Nieuws

Ook de gemeente- en OCMW-raad van woensdag 27 mei 2020 verloopt in de gemeente Herzele digitaal. “Een fysieke raad in de raadzaal van het gemeentehuis organiseren, is meer »

Reageer»

Nieuwe naam gezocht voor LDC Rustnbeetje…

Redactie : 25 mei 2020 : Nieuws

In september 2014 opende het lokaal dienstencentrum in Heldergem. Toen werd de naam ‘Rustnbeetje’ gekozen. Maar omdat de werking ondertussen verder uitgebouwd werd, en er meer »

Reageer»

Haaltert zoekt nog animatoren voor de zomervakantie…

Redactie : 25 mei 2020 : Nieuws

Hoe de speelpleinwerking er precies zal uitzien deze zomer, weten we nog niet. Maar het staat vast dat lokaal bestuur Haaltert nog op zoek is naar animatoren voor deze zomervakantie. Zoek meer »

Reageer»

De Nul hijst sluisdeur uit Zeebrugse Pierre Vandammesluis…

Redactie : 25 mei 2020 : Nieuws

Jan De Nul Group heeft vandaag in de haven van Zeebrugge in het bijzijn van Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare werken Lydia Peeters en de haven van Zeebrugge de tweede sluisdeur meer »

Reageer»

Stad Aalst voorziet meer dan 200 studieplekken…

Redactie : 25 mei 2020 : Nieuws

Ondanks de beperkingen die in het kader van corona opgelegd worden, wil de stad Aalst toch meer dan 200 studieplekken voorzien. “In het verleden konden studenten terecht in meer »

Reageer»

Utopia en de filialen zullen vanaf 2 juni weer open zijn…

Redactie : 25 mei 2020 : Nieuws

De maatregelen in kader van Covid-19 worden ook voor de bibliotheken verder versoepeld. “Utopia en de filialen zullen vanaf 2 juni weer open zijn. Om de gezondheid van meer »

Reageer»

Gemeente Lede belt 85 plussers en alleenstanden op…

Redactie : 22 mei 2020 : Nieuws

De coronacrisis sleept inmiddels al meerdere maanden aan. De curve evolueert positief, de lockdownmaatregelen zijn ietwat versoepeld, maar de maatschappij zal nooit meer zijn zoals meer »

Reageer»

Vandaal schudt net geplaatste palen los langs wandelpad…

Redactie : 21 mei 2020 : Nieuws

Het lokaal bestuur Haaltert liet begin mei 2020 het voetwegeltje tussen de Kapellestraat en de Steenstraat in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem aanleggen in beton. meer »

Reageer»

WZC De Pastorij beschikt over volwaardige babbelbox…

Redactie : 21 mei 2020 : Nieuws

Overal in onze regio doen woonzorgcentra er alles aan om de bewoners de kans te bieden bezoek te kunnen ontvangen. De Nationale Veiligheidsraad heeft sinds 18 mei 2020 het licht op groen gezet meer »

Reageer»

Captatieverbod voor ecologisch kwetsbare waterlopen…

Redactie : 21 mei 2020 : Nieuws

In de provincie Oost-Vlaanderen geldt vanaf vandaag donderdag 21 mei 2020 een beperkt verbod om water op te pompen. Het is enkel van kracht in een aantal ecologisch kwetsbare waterlopen. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.