Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

De Lijn voert campagnes rond hoffelijkheid op bus en tram…

Redactie : 28 november 2022 : Nieuws

Respect tonen voor de chauffeurs, andere reizigers,en voertuigen, vooraan opstappen, niet te luid telefoneren, … Dat is slechts een greep uit de hoffelijkheidsregels op het openbaar vervoer. meer »

Reageer»

Geraardsbergen voert de strijd tegen sluikstorten verder op…

Redactie : 28 november 2022 : Nieuws

Om de strijd tegen het zwerfvuil op te voeren, zet het Lokaal Bestuur van de stad Geraardsbergen regelmatig handhavers van de Openbare Vlaamse Afvalstoffen-maatschappij (OVAM) in. meer »

Reageer»

Geraardsbergen mocht label ‘kindvriendelijke stad’ vernieuwen…

Redactie : 26 november 2022 : Nieuws

Het Lokaal Bestuur van Geraardsbergen mocht op vrijdag 25 november jongstleden de vernieuwing van het label voor ‘Kindvriendelijke Stad’ in ontvangst nemen. Dit gebeurde meer »

Reageer»

Stad Ninove ondersteunt leerkrachten in basisscholen…

Redactie : 25 november 2022 : Nieuws

De stad Ninove ondersteunt leerkrachten basisscholen in omgaan met ouders met diverse achtergrond. Voor veel leerkrachten vormt het contact met ouders met een diverse achtergrond meer »

Reageer»

SOLVA wint met de bouwdoos de matexi award 2022…

Redactie : 25 november 2022 : Nieuws

De jury bekroonde het SOLVA project omdat het als geen ander de verbondenheid tussen buren versterkt en de leefbaarheid van buurten vergroot. Dorpspleinen vormen het kloppende meer »

Reageer»

Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert vrijwilligersbeurs…

Redactie : 25 november 2022 : Nieuws

Op zondagnamiddag 4 december eerstkomende organiseert het Lokaal Bestuur  van Geraardsbergen een vrijwilligersbeurs in Jeugdcentrum De Spiraal. Verschillende meer »

Reageer»

Jan De Nul verbindt TenneT’s elektriciteitsnetwerk bij onze buren in Nederland…

Redactie : 25 november 2022 : Nieuws

Jan De Nul, het bedrijf uit Aalst, verbindt TenneT’s elektriciteitsnetwerk in Nederland en investeert verder in de offshore installatievloot ter ondersteuning van energieprojecten. Op meer »

Reageer»

Hoe vraag je een laadpaal op openbaar domein aan?…

Redactie : 24 november 2022 : Nieuws

Denderleeuw telt momenteel 8 publieke laadpunten. Omdat dit aantal te verhogen is het sinds kort is het mogelijk om als burger, onderneming of taxi- of deelwagen bedrijf bij de Vlaamse meer »

Reageer»

Haaltert helpt KLJ Kerksken aan een nieuwe locatie…

Redactie : 24 november 2022 : Nieuws

KLJ Kerksken ontving recent bericht dat zij op 31 december 2022 hun huidig lokaal in de Ferdinand van Hoeymissenstraat moeten verlaten. Als reactie werd er onmiddellijk overleg ingepland meer »

Reageer»

Fietsers koning in de Fabrieksstraat en Hofkouter…

Redactie : 24 november 2022 : Nieuws

De technische dienst van de gemeente Sint-Lievens-Houtem is volop bezig met het inrichten van fietsstraten in de Fabrieksstraat en Hofkouter. De nodige thermoplasten werden meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.