Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Vrije basisschool Klim-Op ondertekende ‘Klimaatcharter’…

Redactie : 19 juni 2019 : Nieuws

De duurzaamheidsambtenaar van de gemeente Sint-Lievens-Houtem Leen Backaert en de provinciale MOS-begeleider Wouter De Tandt brachten samen met de Houtemse schepen van meer »

Reageer»

Erpe-Mere heeft een nieuwe duurzaamheidsambtenaar…

Redactie : 19 juni 2019 : Nieuws

De gemeente Erpe-Mere heeft binnenkort een nieuwe duurzaamheidsambtenaar. Vanaf 1 juli 2019 versterkt Kim Devos de Dienst Leefmilieu. Kim Devos heeft haar strepen al verdiend. Bij meer »

Reageer»

Vrijwilligers diefstalpreventie Geraardsbergen zijn er voor u…

Redactie : 19 juni 2019 : Nieuws

De politiezone Geraardsbergen/Lierde kan rekenen op een aantal helpende handen. Iets dat we nog maar al te graag eens belichten tijdens de Europese actiedag tegen woninginbraken ‘Inbraken meer »

Reageer»

3.100 handtekeningen voor behoud van openluchtzwembad…

Redactie : 19 juni 2019 : Nieuws

Gisteravond heeft het actiecomité Den Dok Blijft meer dan 3.00 handtekeningen overhandigd van hun petitie voor het behoud van het openluchtzwembad ‘Den Bleek’ aan burgemeester meer »

Reageer»

Geraardsbergse stadhuis beschikt vanaf heden over een lift…

Redactie : 18 juni 2019 : Nieuws

Voortaan is het stadhuis van de stad Geraardsbergen toegankelijk voor iedereen. De werken voor de installatie van de nieuwe lift zijn afgerond. Mensen die wat minder te been zijn, rolstoelgebruikers meer »

1 reactie »

Utopia sluit eerste succesjaar af met verjaardagsfeest…

Redactie : 18 juni 2019 : Nieuws

Vrijdag 21 juni vindt de viering van 1 jaar Utopia plaats. Het concept van een belevingsbibliotheek in samenwerking van de Academie voor Podiumkunsten is met meer dan een half miljoen meer »

Reageer»

Eetfestijn bij radio PROS lokt opnieuw volle zaal…

Redactie : 18 juni 2019 : Nieuws

Afgelopen zondag organiseerde de lokale internetradio PROS zijn derde eetfestijn op rij. Dit ging voor de tweede keer door in de zaal van het Sint-Martinusheem te Kerksken. Ook nu weer meer »

Reageer»

Molenbeekcollector wordt onder handen genomen…

Redactie : 18 juni 2019 : Nieuws

In de stad Aalst wordt vanaf augustus 2019 de Molenbeekcollector gereinigd. Dit is een ondergrondse koker die het water uit een groot stedelijk gebied verzamelt en afvoert naar de rioolwaterzuivering meer »

Reageer»

Pastoraal werkjaar Sint-Corneliusparochie wordt afgesloten…

Redactie : 18 juni 2019 : Nieuws

De zomervakantie staat voor de deur. Een druk werk- en schooljaar wordt afgerond. Ook het pastoraal werkjaar in de Sint-Corneliusparochie van groot-Ninove wordt afgesloten. Dankbaar blikt men terug op het voorbije jaar, en dit op het meer »

Reageer»

Niet Schieten valt in de prijzen op Duits Filmfestival…

Redactie : 17 juni 2019 : Nieuws

In Duitsland heeft de film ‘Niet Schieten’ van Stijn Coninx de eerste prijs weggekaapt op het Filmfestival van Emden. Het verhaal van David Van de Steen, die op negenjarige leeftijd voor zijn ogen zijn meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.