Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Fietsen langs spoorlijn tussen Kemelbrug en station…

Redactie : 14 augustus 2020 : Nieuws

De aanleg van een gescheiden fietspad langsheen de spoorlijn tussen de Kemelbrug en het station komt opnieuw een stapje dichterbij. Gemeente Denderleeuw en Infrabel bereikten meer »

Reageer»

Ilse Uyttersprot ten grave gedragen in Moorsel…

Redactie : 14 augustus 2020 : Nieuws

Vandaag wordt in de Aalsterse deelgemeente Moorsel oud burgemeester Ilse Uyttersprot te grave gedragen. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de Sint-Martinuskerk om 11.00 uur. Er meer »

Reageer»

Politie Geraardsbergen/Lierde controleerde in het verkeer…

Redactie : 13 augustus 2020 : Nieuws

De buurtpolitieteams Oost, West-Lierde en Centrum voerden op dinsdag 11 augustus een verkeersactie uit tussen 10.00 en 11.30 uur op verschillende locaties. Dit was het geval op de meer »

Reageer»

Elektrisch autodelen is nu ook mogelijk in Haaltert…

Redactie : 13 augustus 2020 : Nieuws

Staat jouw (tweede) wagen eigenlijk het grootste deel van de tijd stil? Dan is autodelen vast goedkoper en gemakkelijker voor jou. Een auto enkel wanneer je die nodig hebt. meer »

Reageer»

Geraardsbergen versoepelt coronabeperkingen…

Redactie : 12 augustus 2020 : Nieuws

Het bestuur van Geraardsbergen legde eind juli een aantal strenge maatregelen op ten gevolge van een verslechterende epidemiologische situatie en de oproep van de virologische meer »

Reageer»

Oude kapel op Heirbaan in Denderwindeke in ere hersteld…

Redactie : 12 augustus 2020 : Nieuws

Een eeuwenoude kapel “Schoone God” werd na vier keer te zijn verplaatst, terug op zijn vertrouwde plek geplaatst ter hoogte van de Heirbaan in Denderwinde. “Dese Cappelle is geboudt door meer »

Reageer»

D’haese laat samen met politie underground café sluiten…

Redactie : 12 augustus 2020 : Nieuws

Gisterenavond heeft Aalsters burgemeester Christoph D’Haese, in samenwerking met de lokale politie, een illegaal café laten sluiten in de Alfred Nichelstraat. Het underground café had nog maar pas zijn deuren meer »

Reageer»

Ilse Uyttersprot herdacht tijdens stille wake in Moorsel…

Redactie : 11 augustus 2020 : Nieuws

Gisterenavond zijn ter hoogte van de kapel op het Dorp van Moorsel enkele honderden mensen bijeengekomen om een stille wake bij te wonen voor Ilse Uyttersprot. De politica die meer »

Reageer»

Schipstraat in Sint Lievens Esse krijgt opfrisbeurt…

Redactie : 11 augustus 2020 : Nieuws

Het Agentschap Wegen en Verkeer pakt vanaf maandag 17 augustus een stuk van de Schipstraat (N464) aan in Herzele. Voor het wegcomfort en de veiligheid van de weggebruikers, gaat meer »

Reageer»

Werken ter hoogte van Esplanadeplein in Aalst…

Redactie : 10 augustus 2020 : Nieuws

Deze morgen is een aannemer gestart met zwaar machinerie dat het asfalt ter hoogte van de Dendermondse steenweg moet kapot breken. Dit zorgt uiteraard voor veel lawaai, trillingen, en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.