Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Steeds meer bankautomaten verdwijnen uit straatbeeld…

Redactie : 28 mei 2022 : Nieuws

De dienstverlening van banken neemt jaar na jaar af. Er is niet enkel een duidelijke afbouw van het aantal bankkantoren, ook geldautomaten verdwijnen uit het landschap. Wij meer »

Reageer»

N-VA hekelt tekort aan parkeerplaatsen op stationsparkings…

Redactie : 26 mei 2022 : Nieuws

Volgens de N-VA in Denderleeuw zijn er te weinig parkeerplaatsen aan het station van Denderleeuw. Meer nog, de stationsparking beschikt over te weinig voorbehouden parkeer plaatsen meer »

Reageer»

Brakelsesteenweg in Outer kreeg deels toplaag in asfalt…

Redactie : 26 mei 2022 : Nieuws

Gisteren is een aannemer ijverig aan het werk geweest om op de Brakelsesteenweg in Outer een definitieve toplaag in asfalt aan te leggen vanaf het kruispunt aan verfwinkel Paint@Home tot meer »

Reageer»

Jeugddienst en verenigingen openen nieuw speelterrein…

Redactie : 26 mei 2022 : Nieuws

Aanstaande zaterdag, resp. 28 mei 2022, zullen de Jeugddienst van de stad Ninove in samenwerking met enkele plaatselijke verenigingen, het nieuwe speelterrein in de Ninoofse deelgemeente meer »

Reageer»

Beweging.net lanceerde nieuwe campagne in Denderleeuw…

Redactie : 26 mei 2022 : Nieuws

Op de vooravond van Hemelvaart kwam Beweging.net de campagne ‘We doen er iets  aan: klein initiatief, grote impact’ lanceren. Men liet de mensen genieten van enkele pareltjes in meer »

Reageer»

Vervanging van de ‘mitraliskunstklep’ nu mogelijk via de lies…

Redactie : 25 mei 2022 : Nieuws

Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst voerde voor het eerst een succesvolle vervanging van de mitralisklep uit via de lies. Dit biedt perspectief aan patiënten die geen open meer »

Reageer»

Filip Van de Winkel stelt vraag aan CBS rond aflatende diefstallen in fietsenstalling aan station van Aalst…

Redactie : 25 mei 2022 : Nieuws

Tijdens de eerstkomende gemeenteraad in Aalst zal Filip Van de Winkel (CD&V) aan het college van burgemeester en schepenen een vraag stellen in verband met de diefstallenplaag van meer »

Reageer»

Mogelijk hinder door staking bij De Lijn…

Redactie : 24 mei 2022 : Nieuws

Het ACOD roept op tot een algemene staking in de openbare sector op dinsdag 31 mei 2022. Ook personeel van De Lijn neemt hieraan deel. Deze actie is andermaal niet tegen De Lijn meer »

Reageer»

Chris De Stoop komt voorlezen in Centrum De Warande…

Redactie : 24 mei 2022 : Nieuws

De bibliotheek van Haaltert en BibArt nodigen auteur Chris De Stoop uit in Haaltert om te praten over zijn boek ‘Hemelrijk’. In 2022 verwelkomt elk van de BibArtbibliotheken een meer »

Reageer»

Abdijpark in Geraardsbergen zoekt vrijwilligers…

Redactie : 24 mei 2022 : Nieuws

Begin juli 2021 opende het opgefriste Abdijpark feestelijk haar deuren. Sindsdien kan in het park weer volop gewandeld en gespeeld worden, en is het een populaire ontmoetingsplek geworden meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.