Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

De luierbox maakt zijn intrede in Herzele…

Redactie : 26 juli 2024 : Nieuws

De luierbox maakt zijn intrede in de gemeente Herzele.  Huis van het Kind zamelt ongebruikte luiers in. Een hartverwarmend gebaar: de luierbox voor kwetsbare gezinnen in meer »

Reageer»

Tijdelijke bibliotheek in Dreef verhuist naar Hof Ten Eede…

Redactie : 26 juli 2024 : Nieuws

De tijdelijke bibliotheek op de gemeentelijke site Dreef in Haaltert werd zwaar getroffen door het noodweer op 9 juli. Om de werking te kunnen verderzetten, verhuist de bibliotheek na de meer »

Reageer»

Stad Aalst zoekt juryleden voor Prins Carnaval verkiezingen…

Redactie : 25 juli 2024 : Nieuws

De stad Aalst is op dit ogenblik nog op zoek naar enkele juryleden, die onpartijdig willen helpen mee te bepalen wie de Prins Carnaval voor 2025 zal worden. Voor de jurering van de verkiezing van meer »

Reageer»

Herstelling wegdek aan Steenweg 99 van 8 tot 14 augustus…

Redactie : 24 juli 2024 : Nieuws

In opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer worden van 8 tot en met 14 augustus herstellingswerken uitgevoerd op de Steenweg in de gemeente Denderleeuw ter hoogte van meer »

Reageer»

Nieuw wegdek op Oudenaardsesteenweg (N46) in Erpe-Mere…

Redactie : 24 juli 2024 : Nieuws

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt het wegdek richting Lede op de Oudenaardsesteenweg (N46) in Erpe-Mere. Verkeer kan de werfzone passeren over twee versmalde rijstroken. meer »

Reageer»

STERK! Erpe-Mere klaagt werking bussen van De Lijn aan…

Redactie : 24 juli 2024 : Nieuws

Het recente vervoerplan van De Lijn oogstte van uit de lokale politiek applaus. De Vervoerregioraad Aalst zegt in dit plan veel geïnvesteerd te hebben. Belangrijk om weten is dat de meer »

Reageer»

Politie Geraardsbergen/Lierde voert succesvolle controleactie uit op het jaagpad langs de Dender…

Redactie : 23 juli 2024 : Nieuws

Op donderdag 18 juli jongstleden heeft de lokale  politie Geraardsbergen/Lierde in samenwerking met twee medewerkers van Natuur & Bos een controleactie uitgevoerd langs het jaagpad van meer »

Reageer»

Stad zet in op toegankelijke horeca- en handelspanden…

Redactie : 23 juli 2024 : Nieuws

De stad Ninove wil handelaars financieel ondersteunen om bellende vlakken te installeren om hun handelspand toegankelijker te maken voor mensen met een beperkte mobiliteit. meer »

Reageer»

Vlierzeelse Sint-Fledericusommegang kende zijn grootste dieptepunt ooit in de geschiedenis van zijn bestaan…

Redactie : 22 juli 2024 : Nieuws

Op de derde zondag in juli, en een week na Vlierzele kermis vindt de Sint-Fledericus-paardenommegang plaats. De traditie gaat terug tot in de 19de eeuw. Het gebruik vindt zijn oorsprong in meer »

Reageer»

Drie Parkings in Aalst blijven gesloten op maandag 22 juli…

Redactie : 19 juli 2024 : Nieuws

De Hopmarktparking, de Kroonparking en de openluchtparking in de Pontstraat blijven alle drie op maandag 22 juli gesloten tussen 12.30 en 24.00 uur. Dit is het geval naar aanleiding van het meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.