Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Sociale stadshub De Mallaard opent de deuren op 6 april…

Redactie : 28 maart 2023 : Nieuws

Een leegstaand bedrijfspand aan de Mallaard inNinove werd begin 2023 de nieuwe thuisbasis van twee mooie sociale projecten: Jongeren in Actie (JIA) en Werklift. Deze meer »

Reageer»

Rioleringswerken dringen zich op in Vaartstraat te Aalst…

Redactie : 27 maart 2023 : Nieuws

Vanaf maandag 3 april om 7.30 uur starten herstellingswerken aan de wegverzakking van de hoofdriool op het kruispunt Vaartstraat met Esplanadestraat (het kruispunt aan meer »

Reageer»

Ondernemers VOKA in gesprek met deskundigen…

Redactie : 27 maart 2023 : Nieuws

Wie in Vlaanderen wil bouwen, verbouwen, slopen of graven heeft sinds enkele jaren een omgevingsvergunning nodig. Het instrument dat sinds 2017 van kracht is, integreerde in eerste instantie meer »

Reageer»

Stad Ninove neemt nieuwe loketten in gebruik…

Redactie : 27 maart 2023 : Nieuws

Het ophalen van je rijbewijs of je identiteitskaart, aanvragen van een bouw- of milieuvergunning, het aankopen van een geschenkbon,… Heel wat zaken regel je normaal gezien meer »

Reageer»

Twee levenloze lichamen aangetroffen in bootje op De Dender…

Redactie : 26 maart 2023 : Nieuws

In de Aalsterse deelgemeente Herdersem zijn op zaterdagavond twee levenloze lichamen aangetroffen van een vader (48) en een zoon van 20 jaar. Het zou gaan om twee personen die meer »

Reageer»

Sint-Jozefscollege kreeg het bezoek van enkele Zwitsers…

Redactie : 25 maart 2023 : Nieuws

Op dinsdag 21 maart kwam een delegatie van 20 Zweedse leerlingen en 3 leerkrachten langs op het Aalsters Sint-Jozefscollege. Het was reeds voor de derde maal dat leerlingen uit het meer »

Reageer»

Burgemeester legt drie minderjarigen een plaatsverbod op…

Redactie : 25 maart 2023 : Nieuws

In de gemeente Denderleeuw heeft huidig burgemeester Jo Fonck drie minderjarigen een plaatsverbod opgelegd naar aanleiding van de overlast die er enkele dagen geleden was rond meer »

Reageer»

Digipunt trekt er in onze regio op uit…

Redactie : 25 maart 2023 : Nieuws

Lokaal bestuur Haaltert vindt het belangrijk dat iedereen mee is met de digitale evolutie. Daarom trekt het digipunt, dat haar vast verblijf heeft in de hoofdbibliotheek, binnenkort rond meer »

Reageer»

Bibliotheekfiliaal Terlinden in Aalst krijgt een opknapbeurt…

Redactie : 24 maart 2023 : Nieuws

De Aalsterse stedelijke bibliotheekwerking omvat naast het pressionante Utopia nog vier filialen: Erembodegem, Herdersem, Nieuwerkerken en Terlinden. Nadat eerder het filiaal meer »

Reageer»

Lokaal Bestuur beslist om Sint-Jozefskerk niet te slopen…

Redactie : 24 maart 2023 : Nieuws

De Sint-Jozefskerk aan het Esplanadeplein in Aalst zal dan toch niet afgebroken worden. Dat besliste het College van Burgemeester en Schepen tijdens een overleg dat meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.