Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Oud CVP schepen Roger Van Keymeulen is overleden…

Redactie : 22 april 2019 : Nieuws

Op Paaszondag is totaal onverwachts de oud CVP schepen Roger Van Keymeulen voor Haaltert overleden. Roger woonde al geruime tijd alleen op een appartementje in Denderhoutem. Hij was meer »

Reageer»

Aalsterse lokale politie controleerde motards in het verkeer…

Redactie : 22 april 2019 : Nieuws

Op Paaszondag heeft de lokale politie van Aalst tussen 11.00 en 20.00 uur een verkeersactie georganiseerd. Deze was georiënteerd naar motorrijders. Het dragen van de verplichte kledij meer »

Reageer»

Onderwijssubsidies schoolnetten goedgekeurd door regering…

Redactie : 20 april 2019 : Nieuws

De Vlaamse regering keurde op 5 april 2019 definitief de capaciteitsdossiers en bijhorende onderwijssubsidies voor het secundair en basisonderwijs in Vlaanderen goed. En dat is ook goed meer »

Reageer»

Stad werkt rond de actie ‘Fiets op slot en je zit veilig’…

Redactie : 20 april 2019 : Nieuws

Van 23 april tot en met 4 mei 2019 organiseert de stad Aalst actieweken rond fietsdiefstal. Tijdens deze actieweken wordt er extra gesensibiliseerd om je fiets correct op slot te doen en zijn er extra fietsregistratiemomenten door meer »

Reageer»

Lagere scholen gaan zwerfvuil te lijf op donderdag 25 april…

Redactie : 20 april 2019 : Nieuws

In samenwerking met Mooimakers organiseert ILvA op donderdag 25 april een zwerfvuilactie voor alle lagere scholen in het werkingsgebied. Maar liefst 1.800 leerlingen uit 38 scholen zetten zich meer »

Reageer»

Versterkt openbaar vervoer als medicijn tegen eenzaamheid…

Redactie : 20 april 2019 : Nieuws

In een recent nationaal geluksonderzoek zegt bijna de helft van alle ondervraagde Belgen zich soms tot altijd alleen te voelen. We zien dit in onze samenleving meer en meer als een urgent probleem meer »

Reageer»

Denderleeuw blijft inzetten op een propere gemeente…

Redactie : 20 april 2019 : Nieuws

Sinds 2017 zet Gemeente Denderleeuw volop in op de campagne ‘Propere buurt, aangename buurt’. De nadruk van de campagne ligt op sensibilisering en ook op de vele acties en initiatieven meer »

Reageer»

Padstappers organiseren hun jaarlijkse Mattentaartentocht…

Redactie : 19 april 2019 : Nieuws

De lekkernij waar deze tocht naar wordt genoemd zal bij menig wandelaar of bezoeker van Geraardsbergen wel bekend zijn, maar dat dit gebakje ook een Europese erkenning als Europees meer »

Reageer»

Yves Segers stapte met zijn vriend in het huwelijksbootje…

Redactie : 19 april 2019 : Nieuws

Vandaag zijn Tom Bruggeman en charmezanger Yves Segers in de gemeente Herzele in het huwelijksbootje gestapt. Yves Segers zullen we ons allemaal nog herinneren als de liedzanger meer »

Reageer»

Ereschepen en gemeenteraadslid De Mesmaeker overleden…

Redactie : 18 april 2019 : Nieuws

Vrijdag 12 april 2019 is Jan De Mesmaeker op 76-jarige leeftijd van ons heengegaan. Jan De Mesmaeker was een echte Wellenaar. Hij werd er geboren op 13 maart 1943. Hij was er enorm actief in het verenigingsleven. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.