Nieuws

Welkom op de pagina nieuws

Ook Burst deelt in de klappen bij nieuwe vervoersplan NMBS…

Redactie : 19 augustus 2019 : Nieuws

De NMBS werkt momenteel aan de opmaak van een nieuw vervoersplan voor de periode 2020-2023. Op maandag 15 juli werd het voorontwerp voorgesteld aan de Oost-Vlaamse stads- en meer »

Reageer»

Denk eens H! is inspraakplatform voor inwoners van Herzele…

Redactie : 19 augustus 2019 : Nieuws

“Burgers worden steeds mondiger, snakken naar meer transparantie en willen hun stem kwijt over het beleid van hun gemeente”, zegt burgemeester Johan Van Tittelboom. “Het lokaal bestuur van meer »

Reageer»

VVV Aalst viert 75ste verjaardag van de bevrijding…

Redactie : 19 augustus 2019 : Nieuws

Op zaterdag 7 september e.k. viert Aalst, zoals ook vele andere steden, de 75ste verjaardag van de Bevrijding van de Stad in september 1944. Op exact 4 september zal het inderdaad 75 jaar meer »

Reageer»

Derde Klavertjevierwandeling in Sint-Lievens-Houtem…

Redactie : 19 augustus 2019 : Nieuws

Op zondag 1 september 2019 organiseert het NEC De Pastorie ui Zonnegem de derde klavertjevierwandeling. Natuurgids Yves Opstal neemt je mee op ontdekking in ‘een landschap in verandering’. meer »

Reageer»

Brandweerpost Denderleeuw bestaat 75 jaar…

Redactie : 19 augustus 2019 : Nieuws

Op zondag 25 augustus valt er heel wat te beleven tijdens de kermis in de gemeente Denderleeuw. Om de feestelijkheden rond het 75-jarig bestaan van de brandweerpost te vieren, organiseert de meer »

Reageer»

Politie Aalst deed actie op ‘drugs & alcohol’ in het verkeer…

Redactie : 18 augustus 2019 : Nieuws

In de nacht van zaterdag 17 augustus op zondag 18 augustus tussen 20.00 en 04.00 uur heeft de lokale politie van Aalst een verkeerscontrole gehouden. Dit met het oog op het opsporen van meer »

Reageer»

September is ‘Mobiliteitsmaand’ bij Fietsersbond Aalst…

Redactie : 17 augustus 2019 : Nieuws

De Fietsersbond afdeling Aalst wil ook dit jaar werken aan een kindvriendelijke fietsomgeving. Dit al op 31 augustus door de door een tweede Kidical Mass Ride te organiseren.  Samenkomst meer »

Reageer»

Verplicht vakantiewerk voor Aalsterse leefloonstudenten…

Redactie : 17 augustus 2019 : Nieuws

Halfweg de zomervakantie deed meer dan de helft van de Aalsterse leefloonstudenten een vakantiejob. “In ruil voor hun kans om alsnog een diploma te behalen, ondertekenen deze meer »

Reageer»

Brandweer Geraardsbergen hield minuut stilte op de Markt…

Redactie : 16 augustus 2019 : Nieuws

De manschappen van de Geraardsbergse brandweer hebben op de feestdag van Half-Oogst, een minuut stilte gehouden als teken van medeleven voor de twee slachtoffers van het brandweerkorps uit meer »

Reageer»

Steden en gemeenten nemen deel aan ‘Control Cruiser’ 2019…

Redactie : 16 augustus 2019 : Nieuws

Haaltert, Herzele, en Geraardsbergen, zijn bij de steden en gemeenten in onze Denderregio die meewerken aan de campagne ‘Control Cruiser’, die dit jaar weer wordt opgezet door meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.