Economie

Welkom op pagina economie

Na Aalst komt er nu ook in Ninove een ‘Buurderij’…

Redactie : 8 april 2020 : Economie

Een Buurderij, dat zijn wekelijks lokale groenten, fruit, zuivel, vlees, brood, enz… rechtstreeks van bij de boeren uit onze buurt verkoopt, op het ritme van de seizoenen. Het is een makkelijke meer »

Reageer»

Ninove richt noodfonds op t.g.v. getroffen handelaars corona…

Redactie : 3 april 2020 : Economie

Het Ninoofse schepencollege maakt 1 miljoen euro vrij voor de aanpak van de coronacrisis, een budget dat getroffen burgers en handelaars moet helpen die door de crisis in meer »

Reageer»

Herzele roept waardebon voor handelaars in het leven…

Redactie : 1 april 2020 : Economie

De maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus treffen veel handelszaken. Het lokaal bestuur van Herzele wil de lokale handelszaak een financieel hart meer »

Reageer»

Optreden van steden en gemeenten zal het verschil maken…

Redactie : 31 maart 2020 : Economie

Sinds de aanvang van de drastische maatregelen tegen het coronavirus, stelde UNIZO Oost-Vlaanderen een reeks acties voor aan lokale besturen om de lokale economie door de meer »

Reageer»

Etenswaren dreigen verloren te gaan door coronavirus…

Redactie : 21 maart 2020 : Economie

In vele steden en gemeenten moesten donderdag alle winkels die niet ingeschreven staan onder de voedingssector de deuren sluiten. Deze maatregel werd genomen door de meer »

1 reactie »

Geen textielophaling aan huis in Lede en Aalst…

Redactie : 21 maart 2020 : Economie

Op maandag 23 maart (Lede) en 30 maart (Aalst) kan De Kringwinkel gezien de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden, geen textielophaling aan huis organiseren. De meer »

Reageer»

Haaltert laat wekelijkse markt doorgaan, Aalst zet terug stop…

Redactie : 20 maart 2020 : Economie

Verschillende gemeentediensten nemen totaal tegenover gestelde maatregelen. In Aalst was er vorige zaterdag wel nog een wekelijkse markt met alleen voedingswaren, deze wordt voor de meer »

Reageer»

Stad Ninove werkt aan fiscale maatregelen voor handelaars…

Redactie : 19 maart 2020 : Economie

Deze week ontvingen de Ninoofse bedrijven en handelaars een aangifteformulier voor de belastingen met een begeleidende brief. In de brief staat dat de bedrijven tegen 31 maart de aangifte moeten meer »

Reageer»

Geraardsbergen steunt lokale ondernemers en verenigingen…

Redactie : 17 maart 2020 : Economie

Dat het corona virus heel wat lokale ondernemers en verenigingen zal treffen is nu reeds duidelijk. De Vlaamse overheid voorziet een corona hinderpremie voor horeca en winkels die meer »

Reageer»

Ninoofse dinsdagmarkt gaat niet door…

Redactie : 16 maart 2020 : Economie

In het kader van de bestrijding van het coronavirus besliste burgemeester Tania De Jonge op maandag 16 maart 2020, op advies van de dienst noodplanning en de veiligheidscel van meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.