Economie

Welkom op pagina economie

Braderie en optredens tijdens zomerkermis in Denderleeuw…

Redactie : 1 augustus 2022 : Economie

Maspoe vzw en het Lokaal Bestuur van de gemeente Denderleeuw organiseren op zaterdag 27 augustus 2022 een heuse braderie, waar ook tal van optredens aan gekoppeld zullen meer »

Reageer»

Handelaarsvereniging District A organiseert een zomeractie…

Redactie : 23 juli 2022 : Economie

Deze zomer kan je in Aalst zwemmen in de prijzen. Niet letterlijk uiteraard, maar deze spreekwoordelijke titel is de naam van de zomeractie van de handelsvereniging District A vzw. meer »

Reageer»

Winnaars Vlaanderen Feest op vrijdagmarkt bekend gemaakt…

Redactie : 9 juli 2022 : Economie

Gisteren werden op de wekelijkse vrijdagmarkt in Haaltert de winnaars bekend gemaakt van de wedstrijd die er werd georganiseerd naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag. meer »

Reageer»

Maspoe & Lokaal Bestuur Denderleeuw organiseren braderie…

Redactie : 28 juni 2022 : Economie

Na twee moeilijke coronajaren kan men in Denderleeuw eindelijk terug een braderie en optredens laten plaatsvinden tijdens de augustuskermis op het Dorp. “Op die manier hopen we meer »

Reageer»

Ninovieters in de ban van Topdag…

Redactie : 24 juni 2022 : Economie

Het begin van de zomer wordt dit jaar in Ninove opnieuw gevierd met een Topdag! Op zaterdag 25 juni kan je tussen 10.00 en 18.00 uur doorlopend in het stadscentrum terecht. Je kan meer »

Reageer»

Vlaams Belang voert actie tegen de hoge brandstofprijzen…

Redactie : 23 juni 2022 : Economie

We betalen ons blauw aan de pomp. Of het nu om diesel of benzine gaat, bij elke tankbeurt wordt de portefeuille leeggeschud. De prijzen per liter schieten in de hoogte tot meer dan meer »

Reageer»

De Herzeelse handelaars zwaaien hun deuren open…

Redactie : 22 juni 2022 : Economie

De Herzeelse handelaars zwaaien hun deuren open tijdens het opendeurweekend, en samen zwaaien we de oude gemeentelijke geschenkbon uit, want de Herzelebon is er! Binnenkort is meer »

Reageer»

Luminus windturbines op de site van baggerbedrijf Jan De Nul officieel ingehuldigd…

Redactie : 15 juni 2022 : Economie

Luminus en Jan De Nul slaan de handen in elkaar. Jan De Nul stelt zijn site in Zelzate ter beschikking van Luminus om er twee windturbines van 3,45 MW elk te bouwen en te exploiteren. meer »

Reageer»

Stad Ninove organiseert ‘de grote winkelenquête van Ninove’…

Redactie : 7 juni 2022 : Economie

Ninove wil de ideale shopstad worden en wil daarom de winkelbeleving aanpassen op jouw maat. Vul tussen 7 juni en 15 juli de grote winkelenquête van Ninove in en laat ons weten meer »

1 reactie »

Winkelpark Ninouter is uit de startblokken geschoten…

Redactie : 1 juni 2022 : Economie

Het nieuwe Ninoofse Winkelpark Ninouter heeft deze morgen de deuren geopend. Klanten kregen op de openingsdag een uitgebreid activiteitenprogramma voorgeschoteld. Dit meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.