Economie

Welkom op pagina economie

Gemeente Haaltert organiseert opnieuw een ‘Feestmarkt’…

Redactie : 21 juni 2021 : Economie

Ook dit jaar organiseert het Lokaal Bestuur Haaltert opnieuw een feestmarkt en dit keer op 9 juli. Er staat terug het een en het ander op het programma. Zo is er voor iedereen een gratis meer »

Reageer»

Albert Heijn levert voortaan ook aan huis in Aalst…

Redactie : 19 juni 2021 : Economie

‘Albert Heijn Aan Huis’ groeit als kool. Vanaf vandaag levert Albert Heijn ook aan huis in Gent, Leuven, Aalst, de Brabantse Kempen en de rand van Brussel. Daarmee komt de meer »

Reageer»

Koen De Boeck wordt overgenomen door bakkerij François…

Redactie : 14 juni 2021 : Economie

Op de sociale media laat Koen De Boeck weten na 23 jaar actief bezig te zijn geweest in de bakkerij die al enkele generaties lang, om precies te zijn 141-jaar bestaat, ermee te stoppen. “Dit meer »

Reageer»

Gemeente Lede mag titel als Fairtrade gemeente verlengen…

Redactie : 14 juni 2021 : Economie

Sinds 2015 mag de gemeente Lede zich Fairtrade gemeente noemen. Om een blijvend engagement aan te tonen, moeten ze regelmatig de Fair-0-Meter invullen. Dit instrument meet meer »

Reageer»

Jan De Nul tekent contract baggerwerken in haven Payra…

Redactie : 14 juni 2021 : Economie

De firma Jan De Nul ondertekent een belangrijk contract voor de volgende baggerfase in de haven van Payra. Payra Port Authority (PPA) en Jan De Nul Group ondertekenen het meer »

Reageer»

Groep Thoen neemt Ford garage Van den Bossche over…

Redactie : 9 juni 2021 : Economie

Familiebedrijf Groep Thoen, officiële verdeler van de automerken AUDI, Volkswagen, Volkswagen bedrijfsvoertuigen, SEAT, CUPRA en ŠKODA, voegt Ford als 7de merk toe meer »

Reageer»

Leegstand winkels blijft stijgen in laatste vijf jaar…

Redactie : 8 juni 2021 : Economie

De leegstand in Oost-Vlaanderen blijft verontrustend snel stijgen. Sinds 2015 steeg het aantal leegstaande handelspanden van 1261 naar 2778. Onze provincie spant daarmee jammer meer »

Reageer»

Grootste EK-voetbalkenner gezocht via een online pronostiek…

Redactie : 2 juni 2021 : Economie, Sport

Tijdens het Europees Kampioenschap (EK) voetbal organiseert het Lokaal Bestuur van Denderleeuw in samenwerking met Tifogame en 34 lokale handelszaken, verenigingen en meer »

Reageer»

Koop dit weekend de zomer in Aalst…

Redactie : 2 juni 2021 : Economie

We hebben er even op moeten wachten, maar de zomerse temperaturen zijn een feit. Nog meer zelfs, komend weekend kan je de zomer in Aalst kopen. Ringo de Flamingo heeft er meer »

Reageer»

Cutterzuiger Willem van Rubroeck bijt spits af in Mauritanië…

Redactie : 2 juni 2021 : Economie

De gloednieuwe cutterzuiger Willem van Rubroeck van baggerbedrijf Jan De Nul uit Hofstade bij Aalst, met een totaal geïnstalleerd cuttervermogen van 41.346 kW, is aan meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.