Economie

Welkom op pagina economie

Werkloosheidscijfers in Oost-Vlaanderen opnieuw gestegen…

Redactie : 12 januari 2021 : Economie

De recentste cijfers van de Oost-Vlaamse arbeidsmarkt voor de maand december zijn niet denderend. Tegenover dezelfde periode vorig jaar, is het aantal werkzoekenden gestegen met meer »

Reageer»

Zijn steden/gemeenten ondanks corona financieel gezond?…

Redactie : 10 januari 2021 : Economie

Aan de vooravond van de coronapandemie hadden de Vlaamse steden en gemeenten een gezonde financiële basis. Dat blijkt uit een analyse van de jaarrekeningen door advieskantoor BDO. meer »

Reageer»

In Aalst zijn winkels zondag open tijdens eerste koopzondag…

Redactie : 4 januari 2021 : Economie

Vandaag zijn overal in onze regio de wintersolden gestart. Normaal starten de solden op 3 januari, maar doordat er een zondag tussen zat, en de coronapandemie nog om meer »

Reageer»

Winactie start op tijdens wekelijkse marktdag…

Redactie : 3 januari 2021 : Economie

Vanaf 6 januari 2021 start het lokaal bestuur van Herzele samen met de marktcommissie een winactie op de wekelijkse markt. Je ontvangt een bonnetje voor elke aankoop bij een marktkramer meer »

Reageer»

Ninove wil dat shoppen tijdens koopweekends veilig verloopt…

Redactie : 18 december 2020 : Economie

De stad roept op om ook tijdens de komende koopweekends van 19 en 20 december en 26 en 27 december de coronamaatregelen goed te blijven opvolgen, om alles zo veilig mogelijk te meer »

Reageer»

Aantal werkzoekenden in Oost-Vlaanderen stijgt met 5,8%…

Redactie : 17 december 2020 : Economie

Cijfers van de Oost-Vlaamsearbeidsmarkt voor de maand november zien er niet te goed uit. Het aantal werkzoekenden stijgt met 5,8% procent, terwijl de gemelde vacatures dalen meer »

Reageer»

‘Multi’-fietskoeriersdienst start midden volgend jaar in Ninove…

Redactie : 16 december 2020 : Economie

De Oost-Vlaamse deputatie heeft het samenwerkingsverband van Steunpunt Welzijn vzw (promotor) en partners vzw Werkpunt Ninove, Publiburo Reclamemakers BV meer »

Reageer»

Be-Eats & Bites opent de deuren in Denderleeuw…

Redactie : 10 december 2020 : Economie

Afgelopen zaterdag opende een nieuwe pop-up traiteur boetiek de deuren. Gedurende drie maanden kan men in de Iddergemstraat 59 te Denderleeuw terecht bij Be-Eats & Bites. De meer »

Reageer»

De Nul neemt multifunctionele kabellegger ‘Connector’ over…

Redactie : 10 december 2020 : Economie

Jan De Nul Group heeft op 4 december 2020 een overeenkomst ondertekend voor de aankoop van het offshore constructie- en kabellegschip Connector van Ocean Yield ASA. Met meer »

Reageer»

Aalst stelt actieplan lokaal en duurzaam aankoopbeleid op…

Redactie : 10 december 2020 : Economie

Lokaal en duurzaam aankopen zit reeds op verschillende manieren vervat binnen de stad Aalst. Het bestuursakkoord vermeldt een passage rond het stimuleren van lokale en sociale meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.