Economie

Welkom op pagina economie

Een schitterend Geraardsbergen begint hier…

Redactie : 19 november 2018 : Economie

De Sint is vorig weekend gepasseerd door de straten van de stad, wat meteen zorgde voor voldoende toegejuicht door heel wat wuivende en blije kindjes. “Daarom wordt het tijd om de eindejaars meer »

Reageer»

Volledig nieuwe Colruyt Lede heropent als lage-energiewinkel…

Redactie : 19 november 2018 : Economie

Op woensdag 21 november opent de nieuwe Colruyt-winkel in Lede de deuren. De volledig nieuwe supermarkt bevindt zich op dezelfde locatie als de vroegere Colruyt-winkel, die helemaal werd meer »

Reageer»

Aalsterse Kringloopwinkel in Vrijheidsstraat kreeg opfrisbeurt…

Redactie : 16 november 2018 : Economie

Tweedehands kopen is in opmars want het is sociaal, goed voor het milieu en lief voor je portemonnee. De voorbije jaren hebben we dan ook hard ingezet op vernieuwing in onze winkels. In de grootsteden meer »

Reageer»

Dag van de Ondernemer in Aalst…

Redactie : 16 november 2018 : Economie

Vandaag organiseren UNIZO en het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (Vlaio) de vijfde editie van Dag van de Ondernemer. Een feestdag voor de ondernemer, waarop we meer »

Reageer»

Er loopt weer Safir uit de tapkraan in enkele Oilsjterse cafés…

Redactie : 14 november 2018 : Economie

Carnavalsgroep Beschomt kreeg via bierbrouwer AB inBev, de overnemer van de brouwerij De Gheest, later Dendria genaamd, de eerste keur om het Aalsterse goud te verkopen. Wie zondag meer »

Reageer»

Stad zet terug project [OVER]WINTEREN in Aalst op poten…

Redactie : 14 november 2018 : Economie

Overwinteren tijdens de koudste maand van het jaar, doe je best in Aalst! Haal je warmste outfit boven en kom genieten van een onvergetelijke winterperiode. Vijf weken lang wordt de Aalsterse meer »

Reageer»

Ondernemers starten ‘UNIZO Ninove’ op…

Redactie : 14 november 2018 : Economie

De Dag van de Ondernemer,  op vrijdag 16 november , krijgt in Ninove extra veel betekenis: er wordt die dag een  gloednieuwe UNIZO-afdeling boven de doopvont gehouden. Acht meer »

Reageer»

Kinderen in Kameroen leren werken op computers uit Herzele…

Redactie : 13 november 2018 : Economie

Afgeschreven computers belanden bij de meesten onder ons op het containerpark, in de gemeente Herzele zorgt men ervoor dat deze een tweede leven krijgen. Elk bedrijf of lokaal bestuur krijgt vroeg of meer »

Reageer»

Oxfam Wereldwinkel Geraardsbergen richt ‘Cadeaudagen’ in…

Redactie : 8 november 2018 : Economie

Met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij, je geliefden hier en producenten in het Zuiden. Om al deze redenen houd Oxfam-Wereldwinkel in Geraardsbergen zijn ‘Cadeaudagen’. Deze gaan meer »

Reageer»

Ook in Viane zijn marktkramers geneigd zich te verplaatsen…

Redactie : 7 november 2018 : Economie

Gezien de aankomende wegenwerken in Viane, zullen verschillende kramen tijdelijk verhuist worden van het Vianeplein naar het Kerkplein. Vanaf vrijdag 9 november 2018 zal de wekelijkse vrijdag meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.