Economie

Welkom op pagina economie

Gemeente Herzele ondersteunt getroffen horecazaken…

Redactie : 21 oktober 2020 : Economie

De maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus treffen opnieuw de horecazaken. Het lokaal bestuur van Herzele wil de lokale horecazaak een financieel hart meer »

Reageer»

Start-up zoekt (nieuwe) starters voor leegstaand winkelpand…

Redactie : 21 oktober 2020 : Economie

Denk je eraan een zaak te starten, maar durf je de stap naar het huren van een eigen pand nog niet te nemen? Doe zoals Griet en Kris en geef je droom een kans! À la bonheur palmde als meer »

Reageer»

Stad reikt subsidies uit om vitrines te bestickeren…

Redactie : 16 oktober 2020 : Economie

Het Lokaal Bestuur van Geraardsbergen zal subsidies toekennen aan eigenaars van leegstaande panden die hun vitrine willen bestickeren. Het verfraaien van deze vitrines – die vaak een meer »

Reageer»

BLSC & Ninia Shopping Center belonen shoppers met prijzen…

Redactie : 15 oktober 2020 : Economie, Publireportage

Alle klanten in Ninia Shopping Center te Ninove krijgen de komende drie weken bij élke aankoop die ze doen een speciale voucher met daarop een unieke code. Daarmee kunnen meer »

Reageer»

Een nieuwe Carrefour Market in de mattentaartenstad…

Redactie : 15 oktober 2020 : Economie

Geraardsbergen krijgt er vanaf vandaag een heuse Carrefour Market bij. Deze buurtwinkel focust voornamelijk op verse producten en plaatselijke specialiteiten en wil hiermee meer »

Reageer»

Vakbonden eisen minimumloon van 14 euro voor iedereen…

Redactie : 14 oktober 2020 : Economie

ABVV voerde deze morgen actie bij textielwasserij Malysse in Geraardsbergen, waar de werknemers ondanks hun ‘essentieel werk’ in deze corona tijden werken aan meer »

Reageer»

In september stegen de werkloosheidscijfers met bijna 6%…

Redactie : 12 oktober 2020 : Economie

De cijfers van de Oost-Vlaamse arbeidsmarkt voor de maand september zijn beschikbaar op Arvastat en de Oost-Vlaamse arbeidsmarktverkenner. Het aantal werkzoekenden stijgt meer »

Reageer»

VDAB organiseert een digitale jobbeurs…

Redactie : 12 oktober 2020 : Economie

Van 16 tot 20 november 2020 organiseert VDAB in samenwerking met de stad Aalst de allereerste volledig digitale jobbeurs! Op elke digitale ‘stand’ is er ruimte voor het plaatsen van meer »

Reageer»

Marktbezoekers in Nieuwerkerken en Aalst krijgen draagtas…

Redactie : 6 oktober 2020 : Economie

Van maandag 5 oktober tot zondag 11 oktober is het week van de markt. Ook Aalst doet hier aan mee en voorziet een leuke wedstrijd waarbij de marktbezoekers zowel op de meer »

Reageer»

Ninove vergeet zich in te schrijven voor ‘Week van de Markt’…

Redactie : 5 oktober 2020 : Economie

Op zondag 4 oktober is de eerste promotiecampagne rond de ‘Week van de Markt’ voorgesteld op de zondagsmarkt van Wetteren. De campagne, die loopt van maandag 5 tot meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.