Economie

Welkom op pagina economie

ING België opent een nieuw Client House in Aalst…

Redactie : 16 januari 2019 : Economie

Na Waver, Brussel en Gent Kouter krijgt nu ook Aalst een Client House. Op deze manier wil ING België de klantbeleving nog verbeteren, die meer dan ooit centraal staat in de strategie van de Groep. meer »

Reageer»

Gans de maand januari 4 uur lang gratis parkeren…

Redactie : 7 januari 2019 : Economie

Op de parking van het Ninia Shopping Center kan je tijdens de soldenmaand gratis vier uur lang parkeren op de overdekte parking. Dit is goed nieuws voor de echte koopjesjagers. Je hoeft zich meer »

Reageer»

De wekelijkse ‘Lokaalmarkt Aalst’ blaast eerste kaarsje uit…

Redactie : 2 januari 2019 : Economie

Lokaalmarkt Aalst is een kleinschalige wekelijkse boerenmarkt die elke vrijdagnamiddag wordt georganiseerd  in de lokalen van De Gendarmerie. Op de markt bieden boeren uit de regio meer »

Reageer»

Markt van Lede werd in een nieuw kleedje gestoken…

Redactie : 24 december 2018 : Economie

Begin vorige week werd door burgemeester en schepenen de vernieuwde Markt van Lede feestelijk geopend. Ter hoogte van het gemeentehuis knipte Stijn Wille, schepen van markten en kermissen meer »

Reageer»

Wekelijkse markten in Denderstreek in Kerstsfeer gewikkeld…

Redactie : 20 december 2018 : Economie

De Denderstreek kent nog heel wat wekelijkse markten. Denk maar aan Lede waar deze week het vernieuwde marktplein feestelijk werd ingehuldigd. Ook Haaltert kan niet achterwege blijven meer »

Reageer»

Ninoofse handelscentrum straalt magisch eindejaar uit…

Redactie : 18 december 2018 : Economie

Een kerstboom doet iets met mensen, er hangt een speciale, gezellige sfeer en dat doet wat met mensen. Het dieet wordt enkele weken opzijgeschoven en ze nemen waar ze écht zin in hebben. meer »

Reageer»

Drie winterweekends in Aalst vol beleving én shopplezier…

Redactie : 14 december 2018 : Economie

Na de feestelijke aftrap van het winterseizoen met de sfeervolle koopavond ‘Aalst Twinkelt’ staan er drie winter-weekends voor de deur. De sfeer van Aalst Twinkelt wordt door meer »

Reageer»

Aalsterse nachtleven krijgt boost dankzij Facebook-pagina…

Redactie : 11 december 2018 : Economie

Vorige week zag een nieuwe facebookpagina het licht, onder de naam ‘Nightlife Aalst’. De pagina is een eerste aanzet naar het gezamenlijk doel om het Aalsterse nachtleven wat nieuw meer »

Reageer»

Oxfam-Wereldwinkel organiseert jaarlijkse ‘cadeaudagen’…

Redactie : 11 december 2018 : Economie

Op zaterdag 15 december is Oxfam Wereldwinkel Ninove doorlopend open van 10.00 tot 18.00 uur. Naar jaarlijkse gewoonte zijn het cadeaudagen in deze feestmaand. Op zoek naar meer »

Reageer»

Belorigin start met pop-up winkel in Molenstraat te Aalst…

Redactie : 10 december 2018 : Economie

Belorigin, de online specialist in ambachtelijke Belgische streekproducten, opent op donderdag 13 december haar eerste pop-upwinkel in de Aalstse Molenstraat. Belorigin legt meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.