Economie

Welkom op pagina economie

Online Grafics/Lab9 neemt Xpert-IT over…

Redactie : 15 juli 2019 : Economie

Online Grafics/Lab9, met onder meer een Apple-winkel in Aalst, neemt B2B-speler Xpert-IT over. Door het aanboren van de Limburgse en Antwerpse markt, zet Online Grafics/Lab9 een belangrijke meer »

Reageer»

Er komen steeds meer toeristen naar de stad Aalst…

Redactie : 10 juli 2019 : Economie

Voor het 5de jaar op rij kan de toeristische dienst van Aalst uitstekende cijfers voorleggen. Ten opzichte van 2017 steeg het aantal bezoekers van het infokantoor met 14% naar ruim 34.000. meer »

Reageer»

Winnaar elektrische fiets op Feestmarkt Haaltert is bekend…

Redactie : 5 juli 2019 : Economie

Deze middag werd ter hoogte van het Sint-Goriksplein te Haaltert, de winnaar bekend gemaakt van de elektrische fiets, die in samenwerking met André van de Sijpe (fietshandelaar), de meer »

Reageer»

De Kringwinkel ’t Vierkant opent nieuwe kringwinkel…

Redactie : 2 juli 2019 : Economie

Aanstaande vrijdag 5 juli 2019 opent ter hoogte van Stadsweg 35 in Geraardsbergen De Kringwinkel ’t Vierkant een nieuwe kringwinkel. Kringwinkel De Stroom is een toekomstige fusie-vzw van meer »

Reageer»

Gemeente Haaltert organiseert feestelijke markt…

Redactie : 2 juli 2019 : Economie

Wie vrijdag aanstaande 5 juli zin heeft om de markt van Haaltert eens te bezoeken, waar tal van marktkramers opgesteld staan, komt zeker niet bedrogen uit. Sinds enkele jaren organiseert de meer »

Reageer»

à La Bonheur’ palmt als eerste de start-up in…

Redactie : 1 juli 2019 : Economie

Vanaf september 2019 openen Griet Beazar en Kris De Pril uit Outer een conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. Tot en met juni 2020 vind je er een fijn meer »

Reageer»

In Aalst krijgt elke avondmarkt budget voor straatanimatie…

Redactie : 29 juni 2019 : Economie

In de stad Aalst krijgt elke organisator van een avondmarkt een budget van 2.700 euro om met straatanimatie een alternatief te voorzien voor vuurwerk. Zo werd de avondmarkt in Erembodegem meer »

Reageer»

Jan De Nul Group bekroond voor duurzaam ondernemen…

Redactie : 25 juni 2019 : Economie

Envisan, de milieudochter van Jan De Nul Group, ontving vorige week voor het tweede jaar op rij het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen als erkenning voor de uitvoering van haar meer »

Reageer»

Danscafé Oxygène voortaan met twee nieuwe uitbaters…

Redactie : 19 juni 2019 : Economie

De gebroeders Steffen (21) en Sander (23) Cobbaert heropenen op donderdag 20 juni jeugd- en danscafé Oxygéne op het Priester Daensplein in Aalst. Het is voor de broers meteen ook het tweede meer »

Reageer»

UNIZO hield tweede inspiratieavond voor ondernemers…

Redactie : 19 juni 2019 : Economie

UNIZO Denderleeuw nodigde gisteren alle ondernemers uit voor een tweede inspiratieavond in de unieke setting van de Rolf Benz Lounge in de Gentse Ghelamco Arena. Jeroen en Michèle meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.