Economie

Welkom op pagina economie

In Aalst rijd sinds kort een elektrische citycontainer rond…

Redactie : 23 mei 2019 : Economie

In Aalst rijdt vanaf half mei een elektrische fiets met een ‘citycontainer’. Het is een initiatief van Steunpunt Welzijn, bekend van onder meer de fietskoerierdienst Snel&Wel. De super-cargofiets kan meer »

Reageer»

Autodelen breidt uit in Aalst…

Redactie : 16 mei 2019 : Economie

Stad Aalst wil volop inzetten op autodelen. Voortaan kun je in Aalst instappen bij 3 verschillende autodeelinitiatieven: naast Cambio zullen ook BattMobiel en Valckenier Share auto’s delen in Aalst. meer »

Reageer»

ABVV voert actie op wekelijkse dinsdagmarkt in Ninove…

Redactie : 14 mei 2019 : Economie

De regio verantwoordelijke van het ABVV Oost-Vlaanderen laat weten vandaag in Ninove actie te zullen voeren voor betere uurlonen, en een beter maandloon voor alle werkende Vlamingen. meer »

Reageer»

Uitbaters en personeel café De Paris zijn er klaar voor…

Redactie : 10 mei 2019 : Economie

Met man en macht werden gisteren de laatste broodnodige stukken naar binnen geloodst. De zitbanken kregen een nieuwe bekleding, en de wasmachine en droogkast werd met een lift naar meer »

Reageer»

Tastingevent zet Herzeelse horeca en handelaars in de kijker…

Redactie : 7 mei 2019 : Economie

Volgens schepen van Lokale Economie Heidi Knop heeft Herzele heeft heel wat te bieden op culinair vlak. Dat willen de Herzeelse horecazaken en handelaars graag tonen. Meer dan twintig handelaars meer »

Reageer»

Lokaalmarkt viert de hele maand mei feest…

Redactie : 2 mei 2019 : Economie

Lokaalmarkt Aalst viert onder de naam’Boerengeluk’ de hele maand mei feest. Elke vrijdagnamiddag verwelkomen de organisatoren van de boerenmarkt nieuwe boeren en producenten, zetten meer »

Reageer»

Leedse milieudienst organiseert proefdag lokale producten…

Redactie : 2 mei 2019 : Economie

Op zondag 12 mei kan je van 13.30 tot 18.00 uur lekkere lokale producten proeven ter hoogte van het pleintje aan het Markizaat, in de Willem de Bettelaan in Lede. De lokale producenten die hier hun meer »

Reageer»

Koopjesjagers kunnen zich uitleven tijdens Topdag op 4 mei…

Redactie : 30 april 2019 : Economie

Koopjesjagers kunnen hun hartje ophalen op zaterdagnamiddag 4 mei tijdens de Aalsterse ‘Topdag Shopdag’. Kom kijken welke interessante kortingen onze handelaars aanbieden! Je meer »

Reageer»

Aalsterse Dienst Lokale Economie in de bres voor starters…

Redactie : 30 april 2019 : Economie

Vanaf 15 mei 2019 tot en met 30 juni 2019 organiseert de stad Aalst de wedstrijd ‘Win je winkelpand in Aalst’. Met deze actie wil de stad een creatief handels- of horecaconcept belonen door maar liefst 5 meer »

Reageer»

Middenstanders Denderleeuw organiseren ‘Mama vip-avond’…

Redactie : 26 april 2019 : Economie

In de showroom van Interieur Van der Waerden vindt er op donderdagavond 2 mei voor het eerst een ‘Mama vip-avond’ plaats.
Veertien handelaars uit de Denderstreek en het Pajottenland meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.