Economie

Welkom op pagina economie

Lokale Economie Ninove en ‘Feest op de markt’…

Redactie : 28 november 2022 : Economie

Op 13, 20 en 27 december eerstkomende gaat de decemberactie door op de markt in de stad Ninove. Op deze dagen wilt de stad de markt extra in de kijker zetten.  Elke marktbezoeker maakt meer »

Reageer»

Lokaal Bestuur Denderleeuw bereikt budgettair evenwicht…

Redactie : 25 november 2022 : Economie

Het Lokaal Bestuur van de gemeente Denderleeuw heeft een budgettair evenwicht bereikt voor de resterende tijd van deze bestuursperiode. De financiële en economische crisis meer »

Reageer»

Dag van de Ondernemer was groot succes in Geraardsbergen…

Redactie : 24 november 2022 : Economie

Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, organiseerde het Lokaal Bestuur van Geraardsbergen samen met UNIZO Geraardsbergen een netwerk-evenement voor meer »

Reageer»

Geld afhalen moet altijd mogelijk zijn zegt Tania De Jonge…

Redactie : 23 november 2022 : Economie

De vier grootste banken die allemaal een kantoor hebben in centrum Ninove (BNP Paribas Fortis, KBC, Belfius en ING) hebben enige tijd geleden beslist om hun bankautomaten te meer »

Reageer»

UNIZO Oost-Vlaanderen zet ondernemers in de kijker…

Redactie : 17 november 2022 : Economie

Vrijdag 18 november vieren we de Dag van de Ondernemer, een initiatief van UNIZO, de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel. Een feestdag voor en door ondernemers meer »

Reageer»

Lokaal bestuur Denderleeuw organiseert i.s.m. SAAMO een speelgoedruilbeurs…

Redactie : 16 november 2022 : Economie

In december regent het vaak cadeautjes: Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar volgen elkaar kort na elkaar op. Niemand stelt zijn kind graag teleur. Maar soms is het onmogelijk door meer »

Reageer»

De stad Aalst zoekt standhouders hun creatieve kerstmarkt…

Redactie : 9 november 2022 : Economie

Kerstmarkten zijn het toppunt van gezelligheid. Naast de traditionele invulling zet stad Aalst dit jaar opnieuw in op de creatieve kerstmarkt. Een plek waar originele en meer »

Reageer»

De stad Aalst heeft nu ook een eigen ondernemerspunt…

Redactie : 7 november 2022 : Economie

Aalsterse ondernemers kunnen voortaan hun vergunningen, subsidies en premies digitaal aanvragen en opvolgen op het Ondernemerspunt. Met dit digitaal platform biedt de meer »

Reageer»

Huurprijzen beperkt aangepast aan index t.g.v. energiecrisis…

Redactie : 2 november 2022 : Economie

Het Vlaams decreet van 2 oktober 2022 voert een tijdelijke bevriezing van de indexering van de huurprijzen in. De mogelijkheid tot indexatie hangt af van het energiepeil van meer »

Reageer»

De Ninoofse handelskern krijgt een complete make-over…

Redactie : 28 oktober 2022 : Economie

Ninoofse handelskern krijgt een complete make-over, het stadsbestuur investeert 2,5 miljoen euro in een gezellig, bereikbaar handelscentrum. Het stadsbestuur van Ninove is meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.