Economie

Welkom op pagina economie

Ninove in blijde verwachting van jaarmarkt en braderie…

Redactie : 19 augustus 2019 : Economie

Op zaterdag 7 en zondag 8 september kan je in het centrum van Ninove volop shoppen, snuisteren, genieten van de optredens en een terrasje doen! Zaterdag 7 september is er de braderij en jaarmarkt. meer »

Reageer»

Jan De Nul sleept 600MW Kriegers Flak contract in de wacht…

Redactie : 14 augustus 2019 : Economie

Jan De Nul Group tekent een contract met Vattenfall Vindkraft Kriegers Flak P/S voor het vervoer en de installatie van 72 8,4MW Siemens Wind Turbine Generators (WTG) voor het Kriegers meer »

Reageer»

Denderleeuw wil kermis in ere houden met braderie…

Redactie : 7 augustus 2019 : Economie

Sommige tradities zijn te waardevol om laten verloren te gaan. De jaarlijkse braderie tijdens de augustuskermis op het Dorp van Denderleeuw is zo’n traditie dat met de jaren verwaterd was. Dit meer »

Reageer»

Rommel kan je kwijt geraken op het Niniaplein in Ninove…

Redactie : 16 juli 2019 : Economie

Op het Niniaplein voor het shoppingcenter op de Centrumlaan te Ninove, vindt er nog een hele zomer elke tweede zondag van de maand, een rommelmarkt plaats.  Deze rommelmarkten gaan meer »

Reageer»

Online Grafics/Lab9 neemt Xpert-IT over…

Redactie : 15 juli 2019 : Economie

Online Grafics/Lab9, met onder meer een Apple-winkel in Aalst, neemt B2B-speler Xpert-IT over. Door het aanboren van de Limburgse en Antwerpse markt, zet Online Grafics/Lab9 een belangrijke meer »

Reageer»

Er komen steeds meer toeristen naar de stad Aalst…

Redactie : 10 juli 2019 : Economie

Voor het 5de jaar op rij kan de toeristische dienst van Aalst uitstekende cijfers voorleggen. Ten opzichte van 2017 steeg het aantal bezoekers van het infokantoor met 14% naar ruim 34.000. meer »

Reageer»

Winnaar elektrische fiets op Feestmarkt Haaltert is bekend…

Redactie : 5 juli 2019 : Economie

Deze middag werd ter hoogte van het Sint-Goriksplein te Haaltert, de winnaar bekend gemaakt van de elektrische fiets, die in samenwerking met André van de Sijpe (fietshandelaar), de meer »

Reageer»

De Kringwinkel ’t Vierkant opent nieuwe kringwinkel…

Redactie : 2 juli 2019 : Economie

Aanstaande vrijdag 5 juli 2019 opent ter hoogte van Stadsweg 35 in Geraardsbergen De Kringwinkel ’t Vierkant een nieuwe kringwinkel. Kringwinkel De Stroom is een toekomstige fusie-vzw van meer »

Reageer»

Gemeente Haaltert organiseert feestelijke markt…

Redactie : 2 juli 2019 : Economie

Wie vrijdag aanstaande 5 juli zin heeft om de markt van Haaltert eens te bezoeken, waar tal van marktkramers opgesteld staan, komt zeker niet bedrogen uit. Sinds enkele jaren organiseert de meer »

Reageer»

à La Bonheur’ palmt als eerste de start-up in…

Redactie : 1 juli 2019 : Economie

Vanaf september 2019 openen Griet Beazar en Kris De Pril uit Outer een conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. Tot en met juni 2020 vind je er een fijn meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.