Economie

Welkom op pagina economie

Kringwinkels in regio zetten mooiste stukken in de kijker…

Redactie : 16 oktober 2019 : Economie

Op zaterdag 19 oktober zetten de meer dan 100 Kringwinkels in heel Vlaanderen hun beste beentje voor. Ook bij De Kringwinkel Stroom, met winkels in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem, wordt er meer »

Reageer»

Molenstraat krijgt pop-up retro-vintage-brocante-store bij…

Redactie : 16 oktober 2019 : Economie

Op vrijdag 18 oktober opent er een nieuwe retro-vintage-brocante-store in de Molenstraat te Aalst. Deze pop-up winkel komt er op zijn minst voor één jaar. “Wij hopen na één jaar een meer »

Reageer»

Haaltert zet alles in gereedheid voor jaarlijkse Jaarmarkt…

Redactie : 16 oktober 2019 : Economie

Op donderdag 24 oktober vind je van 08.00 tot 15.00 uur meer dan 150 marktkramen op Jaarmarkt Haaltert. De jaarmarkt vindt plaats in de Hoogstraat en de Stationsstraat tot aan de Bruulstraat. Die meer »

Reageer»

Na Ninove krijgt Aalst nu ook een nieuwe Bon’Ap winkel…

Redactie : 15 oktober 2019 : Economie

Op woensdag 16 oktober opent Bon’Ap zijn 27ste maaltijdwinkel in Vlaanderen, zijn 15e al in Oost-Vlaanderen. De versspecialist strijkt neer in de Albrechtlaan waar vroeger Lidl en O’Cool gevestigd meer »

Reageer»

Nog twee keer Lokaalmarkt in Denderstraat te Aalst…

Redactie : 14 oktober 2019 : Economie

Lokaalmarkt Aalst geeft er na iets meer dan een jaar de brui aan. Omdat er her en der al iets in de wandelgangen opgevangen werd, komen de organisatoren over de brug met hun eigen officieel verhaal. meer »

Reageer»

Herzele houdt traditie van Roefeldag in ere…

Redactie : 3 oktober 2019 : Economie

Dankzij de Jeugdraad en de jeugddienst van Herzele kunnen alle kinderen tussen 6 en 14 jaar op zaterdag 5 oktober 2019 opnieuw roefelen. Dit nieuws wordt ons gemeld in opdracht van schepen van meer »

Reageer»

Lokale Economie pakt uit met campagne #ikkoopinHerzele…

Redactie : 2 oktober 2019 : Economie

In het kader van het Weekend van de Klant pakt de vernieuwde Raad voor Lokale Economie in de gemeente Herzele uit met de actie #ikkoopinHerzele, aldus schepen Heidi Knop. Op zaterdag 5 oktober meer »

Reageer»

Dag van de Markt in Ninove op 8 oktober…

Redactie : 2 oktober 2019 : Economie

Dinsdag 8 oktober leggen de marktkramers je extra in de watten! Ze verrassen je met lekkere proevertjes, kortingen en geschenkjes. Speciaal voor Dag van de Markt. Bij iedere aankoop meer »

Reageer»

Unizo Ninove laat gratis draagtassen uitdelen…

Redactie : 1 oktober 2019 : Economie

Het is zeker niet de eerste keer dat Ninove zijn buren van Aalst of Geraardsbergen na aapt. Unizo Ninove kwam op het idee om tijdens het eerstkomende weekend gratis draagtassen uit te delen aan de klanten. In de stad Aalst deed meer »

Reageer»

Voka Open Bedrijvendag zondag 6 oktober 2019…

Redactie : 30 september 2019 : Economie

Elke eerste zondag van oktober is een echte hoogdag voor het ondernemerschap. Voka Open Bedrijvendag staat garant voor een boeiende kennismaking met onze lokale ondernemingen. Op meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.