Economie

Welkom op pagina economie

De Nul installeert eerste funderingsjackets windmolenpark…

Redactie : 13 augustus 2020 : Economie

Jan De Nul Group is goed op dreef in de realisatie van ‘Taiwan Power Company Offshore Windfarm Phase 1 Project – Demonstration’. De allereerste funderingsjackets zijn meer »

Reageer»

Houtemnaren krijgen aankoopbon om handelaars te steunen…

Redactie : 9 augustus 2020 : Economie

Om de gezinnen én de lokale economie van Sint-Lievens-Houtem te ondersteunen heeft het gemeentebestuur beslist om elke Houtemnaar, jong en minder jong, een lokale aankoopbon meer »

Reageer»

Zijn de solden en koopzondagen aan jou besteed?…

Redactie : 31 juli 2020 : Economie

Op zaterdag 1 augustus start de officiële soldenperiode, deze werd jammer genoeg door de coronapandemie met een maand uitgesteld. Bedoeling is dat dit uiteraard op een veilige meer »

Reageer»

Oud restauranthouder schenkt mondmaskers…

Redactie : 30 juli 2020 : Economie

De stad Geraardsbergen ontving een geschenk van 46.000 mondmaskers. Deze gift werd gedaan door de vroegere uitbaatster van het Chinees restaurant in de Lessensestraat en meer »

Reageer»

Eerste funderingspijlers voor Formosa 2 komen aan in Taiwan…

Redactie : 29 juli 2020 : Economie

Jan De Nul Group is begonnen met het transport van de pin piles voor het 376 MW Formosa 2 Offshore Windmolenpark. Een eerste lading van 26 funderingspijlers vertrok op meer »

Reageer»

Handelaars geven voor 2000 euro aan cadeaubonnen weg…

Redactie : 23 juli 2020 : Economie

In deze Corona-tijden is handel drijven niet eenvoudig, eerst en vooral zijn er de maatregelen waar we ons aan moeten houden, maar er is ook de economische impact van meer »

Reageer»

Kmo’s vechten om hoofd boven water te houden…

Redactie : 22 juli 2020 : Economie

Nu de veiligheidsraad beslist heeft dat er geen verdere versoepelingen komen, breekt het angstzweet uit bij 1 op 5 Oost-Vlaamse kmo’s. UNIZO vreest voor de economische gevolgen op meer »

Reageer»

Hoe overleeft de lokale horeca de corona pandemie…

Redactie : 19 juli 2020 : Economie

Kunnen we volgend jaar nog een koffie drinken op de Aalsterse Grote Markt of genieten van een lekker hapje in onze favoriete stek? Twinkelt onze lokale horeca nog na de meer »

Reageer»

Cultuur & Economie pakt uit met ‘Made in Geraardsbergen’…

Redactie : 16 juli 2020 : Economie

Met het project ‘Made in Geraardsbergen’ willen de diensten Cultuur en Economie lokale kunstenaars, reeds gekende namen maar ook verborgen talenten, in de kijker zetten. De meer »

Reageer»

In Geraardsbergen hebben 756 bedrijven premie gekregen…

Redactie : 15 juli 2020 : Economie

In Geraardsbergen hebben in totaal 756 ondernemingen een hinder- of compensatiepremie gekregen voor een bedrag van 6.374.940 euro. De Vlaamse overheid heeft meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.