Economie

Welkom op pagina economie

Mogelijk minder bussen op 24 september door vakbondsactie…

Redactie : 17 september 2021 : Economie

Op 24 september eerstkomende organiseert de socialistische vakbond een nationale manifestatie tegen de federale loonnormwet. Hierdoor zullen er die dag minder bussen en trams rijden.

meer »

Reageer»

6de ‘Retro-Vinyl-Bicycle’ Markt – Klein Parksken Aalst…

Redactie : 15 september 2021 : Economie

Het rommelmarktenseizoen is officieel geopend en dan kan ook de Retromarkt in ’t Klein Parksken te Aalst niet ontbreken. Traditiegetrouw organiseert De Fietserij deze tweede meer »

Reageer»

Grootste Rommelmarkt in Welle opnieuw succes…

Redactie : 13 september 2021 : Economie

In de deelgemeente Welle was het gisteren gezellig kuieren tussen de vele kraampjes die verdeeld over heel het dorp stonden opgesteld tijdens de twintigste editie van de Grootste Rommel meer »

Reageer»

De Kringwinkel Stroom start collab met Aalsterse studente…

Redactie : 7 september 2021 : Economie

Afrikaanse prints en stoffen zijn hot. Denk maar aan de outfit die prinses Delphine droeg tijdens de voorbije nationale feestdag. De ontwerpster, een jonge Brusselse met Afrikaanse roots meer »

Reageer»

Hoe kan je de energiefactuur alsnog beheersbaar houden…

Redactie : 3 september 2021 : Economie

Momenteel lezen we volop in de kranten dat de energieprijzen historisch en absurd hoog zijn. Dit heeft vooral te maken met de enorm koude winter en heroplevende economie in Azië.
Mensen die meer »

Reageer»

Zondagmarkt trok opnieuw veel kooplustigen naar het Dorp…

Redactie : 29 augustus 2021 : Economie

In de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem organiseerde men vandaag opnieuw een ‘Zondagsmarkt’. Op en rond het Dorp bovenaan aan de kerk stonden een 20-tal plaatselijke meer »

Reageer»

Minister Diependaele bakt taarten in La Lorraine te Ninove…

Redactie : 26 augustus 2021 : Economie

De verse aardbeientaarten van grootbakkerij La Lorraine Bakery Group werden op donderdag 26 augustus uitzonderlijk belegd door een speciale gast: Vlaams minister Matthias Diependaele meer »

Reageer»

Ninia Shopping Center lanceert een eigen magazine…

Redactie : 25 augustus 2021 : Economie

Om de Ninia-bezoeker nog beter te informeren, lanceert Ninia Shopping Center een eigen magazine. Het Ninia’zine is een nieuw lifestyle en shopping magazine vol nuttige info. meer »

Reageer»

Jan De Nul mag mee gevangenis bouwen in Antwerpen…

Redactie : 18 augustus 2021 : Economie

Jan De Nul NV en EEG bouwen samen met het ontwerpteam de nieuwe gevangenis van Antwerpen. Deze vernieuwing kadert in het masterplan van de federale overheid waarbij detentie en meer »

1 reactie »

Buiten avondmarkt in Binnenstraat toch nog zes andere…

Redactie : 17 augustus 2021 : Economie

Normaal gezien had aanstaande vrijdag een avondmarkt moeten plaatsvinden in de Aalsterse Binnenstraat. Deze is nu op het allerlaatste moment nog geannuleerd, maar geen vrees meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.