Economie

Welkom op pagina economie

Ninove herbevestigt de titel van FairTradeGemeente…

Redactie : 7 april 2021 : Economie

Ninove blijft ook in het jaar 2021 zijn titel van FairTradeGemeente behouden! De titel FairTradeGemeente is een titel die aangeeft dat de gemeente én haar inwoners eerlijke handel en meer »

Reageer»

Extra jobs in maatwerkondernemingen in Oost-Vlaanderen…

Redactie : 2 april 2021 : Economie

Vlaams minister van Sociale Economie Hilde Crevits zorgt voor een tewerkstelling van 245 extra medewerkers in de sociale economie. De extra jobs moeten het mogelijk maken meer »

Reageer»

Café uitbater uit Haaltert misnoegd over Lokaal Bestuur…

Redactie : 22 maart 2021 : Economie

Een café uitbater uit Haaltert is niet te spreken over de manier waarop men het hem moeilijk maakt door 30 meter borduurs voor zijn zaak te voorzien van gele verf. Dit wil zeggen dat meer »

Reageer»

Traiteur boetiek, Be-Eats & Bites verhuisd naar nieuwe locatie…

Redactie : 9 maart 2021 : Economie

Op 5 december 2020 opende het team van Be-Fresh Catering een traiteur boetiek op de Iddergemstraat 59 te Denderleeuw. Door de coronacrisis konden veel van hun grote klanten meer »

Reageer»

Bestuur Erpe-Mere herschikt marktkramen op Meredorp…

Redactie : 8 maart 2021 : Economie

De wekelijkse markt in het centrum van Mere ziet er vanaf deze week iets anders uit. Om de verkeersveiligheid te verbeteren herschikt het gemeentebestuur de marktkramen. meer »

Reageer»

Albert Heijn warenhuis in Ninove opent straks zijn deuren…

Redactie : 3 maart 2021 : Economie

Vandaag opent ter hoogte van de Ring West 21 in Ninove een totaal nieuw Albert Heijn warenhuis. Deze nieuwe vestiging is de derde op rij binnen onze regio na de winkel in Aalst en meer »

Reageer»

Wijnhandel ‘Les Terroirs’ palmt start-upwinkel in Ninoofse in…

Redactie : 25 februari 2021 : Economie

Midden maart opent Maxim Adriaens een nieuwe conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. Les Terroirs, dat al een webshop heeft meer »

Reageer»

Verenigingen/horeca ondervinden steun door nieuw initiatief…

Redactie : 23 februari 2021 : Economie

Door corona geen fuif of groots eetfestijn en dat zorgt ervoor dat verenigingen op zoek gaan naar originele alternatieven. Door de huidige maatregelen is het niet mogelijk om de traditionele meer »

Reageer»

Stedelijke horecamanagers –en coaches luiden de alarmbel…

Redactie : 23 februari 2021 : Economie

Enkele horecamanagers en –coaches uit verschillende Vlaamse steden uiten hun bezorgdheid over de mentale gezondheid van de horecaondernemers waarmee ze samenwerken. Ze meer »

Reageer»

PVDA hield een droge kroegentocht om uitbaters te steunen…

Redactie : 21 februari 2021 : Economie

Deze voormiddag hebben enkele PVDA leden in Ninove een droge kroengentocht gehouden als steun voor de vele horeca-uitbaters die al maanden de deuren moeten sluiten wegens meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.