Economie

Welkom op pagina economie

Laatste percelen op Doorn-Noord te koop…

Redactie : 24 mei 2024 : Economie

Doorn Noord wil bedrijven in Ninove laten samenwerken met als doel economisch voordeel, beperkte milieu-impact en grotere sociale cohesie onderling. Er zijn al vier bedrijven meer »

Reageer»

Zeventig winnaars op Maand van de Markt in Welle…

Redactie : 17 mei 2024 : Economie

Tijdens de Maand van de Markt in april zette de Provincie Oost-Vlaanderen in samenwerking met de Vlaamse Federatie Ambulante Handel opnieuw de markten in alle Vlaamse meer »

Reageer»

Standhouders gezocht voor NinoMundo in de Wortelstad…

Redactie : 17 mei 2024 : Economie

NinoMundo komt terug tijdens De Donderdagen waar je twee donderdagen o.a. kan proeven van de kookkunsten van de verschillende gemeenschappen uit Ninove. De stad zoekt meer »

Reageer»

Vernieuwde Colruyt in Aalst opent woensdag de deuren…

Redactie : 14 mei 2024 : Economie

Op woensdag 15 mei 2024 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel aan de Brusselse Steenweg in Aalst opnieuw zijn deuren na vernieuwingswerken. De winkel werd in een nieuw jasje meer »

Reageer»

Jan De Nul Group overtreft de verwachtingen in 2023…

Redactie : 13 mei 2024 : Economie

Jan De Nul Group begon vol vertrouwen aan 2023, maar de verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. De omzet bleef stijgen tot 2,9 miljard euro, een record in de geschiedenis van meer »

Reageer»

Sint-Lievens-Houtem zoekt medewerkers voor hobbymarkt en tooguitbating tijdens zomerjaarmarkt…

Redactie : 2 mei 2024 : Economie

De gemeente Sint-Lievens-Houtem is in volle voorbereiding voor hun jaarlijkse zomerjaarmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024. Daarom zijn meer »

Reageer»

Stad Ninove zet handelaars in de (w)verf…

Redactie : 30 april 2024 : Economie

Tussen 6 mei en 23 augustus kan je geschenkbonnen winnen als je winkelt bij een handelaar in (of vlakbij) de werfzone in de handelskern. Met de actie ‘Handelaars in de (w)verf’ ondersteunt meer »

Reageer»

Bloemen-, tuin- en biomarkt in Ninove op 5 mei aanstaande…

Redactie : 26 april 2024 : Economie

De stad organiseert op zondagvoormiddag 5 mei van 8 uur tot 12.30 uur de jaarlijkse bloemen-, tuin- en biomarkt op de Graanmarkt in Ninove. Verschillende standhouders bieden meer »

Reageer»

Delhaize warenhuis op de Parklaan in Aalst weldra ook op zondag open…

Redactie : 26 april 2024 : Economie

Op woensdag 1 mei 2024, zal het exact 3 jaar geleden zijn dat de groep Delhaize een nieuw warenhuis opende op de parklaan in Aalst. Intussen zijn er in België al een aantal winkels van de meer »

Reageer»

Veeloo opent nieuwe belevingstoonzaal in Ninove…

Redactie : 24 april 2024 : Economie

Vrijdag opent Veeloo de deuren van het nieuwe test- en adviescenter te Ninove. Veeloo, het lokaal en Belgisch merk van elektrische fietsen met een all-in service aan huis, is sinds meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.