Economie

Welkom op pagina economie

Jan De Nul bereikt eerste mijlpaal in Guayaquil…

Redactie : 24 januari 2020 : Economie

Het gemeentebestuur van Guayaquil (Ecuador) huldigde het voorbije weekend haar nieuw, verdiept maritiem toegangs-kanaal officieel in door het eerste Neo-Panamax-schip APL Esplanade meer »

Reageer»

Heldergem heeft terug een eigen brood en banket winkeltje…

Redactie : 17 januari 2020 : Economie

In de Haaltertse deelgemeente Heldergem hadden de inwoners al geruime tijd geen eigen winkel meer in de buurt, laat staan een bakker of beenhouwer. Daar is nu terug verandering in gekomen. meer »

Reageer»

Oost-Vlaamse werkloosheid in december laagst sinds 2000…

Redactie : 15 januari 2020 : Economie

In december 2019 telde de provincie Oost-Vlaanderen 40.519 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ), en dat vertaalt zich naar een werkloosheidsgraad van 5,5%. Opvallend is dat meer »

Reageer»

Hier zijn alvast 20 goede voornemens voor het jaar 2020…

Redactie : 5 januari 2020 : Economie

Nee, we gaan u niet vervelen met tips zoals het uitknippen van kortingsbonnen. Maar u doet er wel goed aan om een keer per jaar een check-up te doen van uw geldzaken. Zo kunt u aardig wat meer »

Reageer»

Citroën Degeyndt overgenomen door Citroën Vandergucht…

Redactie : 23 december 2019 : Economie

In Ninove gooit garagehouder Degeyndt de handdoek in de ring. Hiermee verliest Ninove een gevestigde waarde binnen ADNO, de Ninoofse vereniging van autodealers uit Ninove en meer »

Reageer»

Ondernemers krijgen Handmade In Belgium-label…

Redactie : 19 december 2019 : Economie

Gisterenavond ontvingen 11 ambachtelijke ondernemers een HIB-label uit handen van directeur UNIZO Oost-Vlaanderen Jos Vermeiren en gedeputeerde Leentje Grillaert. Het meer »

Reageer»

Ninoofse handelaars dupe van verkeerd beleid aldus Forza…

Redactie : 15 december 2019 : Economie, Politiek

De Ninoofse handelaars zijn andermaal belogen door het Ninoofse stadsbestuur vindt frontman Forza Ninove Guy D’Haeseleer. Dit moet stoppen vindt de partij. Wat voorafging; Op meer »

Reageer»

Houtem Wintert ging van start op zaterdag 7 december…

Redactie : 15 december 2019 : Economie

De Unie van Zelfstandige Ondernemers, een Belgische vereniging van ondernemers, kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen (Unizo) Sint-Lievens-Houtem heeft het meer »

Reageer»

Ninove wintert vanaf zaterdag 14 december…

Redactie : 12 december 2019 : Economie

Zachte lichtjes, knusse vuurtjes, romantische muziek… Meer moet dat niet zijn tijdens de donkerste dagen van het jaar. Ook in de binnenstad kan je proeven van die unieke sfeer die het meer »

Reageer»

Kerstactie bij de lokale handelaars in Haaltert is gelanceerd…

Redactie : 10 december 2019 : Economie

Het lokaal bestuur van de gemeente Haaltert en de huidige adviesraad van de Haalterse Middenstanders, lanceerden dit weekend hun innovatieve kerstactie ter promotie van de Haaltertse lokale meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.