Economie

Welkom op pagina economie

Geschenkenbeurs: méér dan een geschenk te Herzele…

Redactie : 7 december 2021 : Economie

Wie op zoek is naar een cadeau of zichzelf eens goed wil verwennen kan van 11 tot 31 december terecht op de Geschenkenbeurs van de coöperatieve winkel Eco & Fair te Herzele. Deze meer »

Reageer»

Faillissement van de Vlaamse Energieleverancier in Aalst…

Redactie : 7 december 2021 : Economie

De Vlaamse Energieleverancier, die vorig jaar de groepsaankoop veiling won voor gascontracten en combinatiecontracten gas en elektriciteit voor particulieren, heeft gisteren het meer »

Reageer»

Graag Geraardsbergen al meer dan 3.300 keer aangekocht…

Redactie : 6 december 2021 : Economie

Sinds de lancering op 7 december vorig jaar is de cadeaubon #Graag Geraardsbergen al meer dan 3.300 keer aangekocht. De populariteit van de digitale bon is te danken aan zijn meer »

Reageer»

Herzele organiseert eindejaarsactie ‘zoek de Herzeelse slee’…

Redactie : 6 december 2021 : Economie

De maand december staat traditiegetrouw als pakjesmaand gekend. Eens Sinterklaas terug naar Spanje vertrokken is, komt de Kerstman onze richting uit. Tussen 8 en 22 december houdt meer »

Reageer»

Eindejaarsaankopen en kerstmarkt op coronaveilige manier…

Redactie : 3 december 2021 : Economie

De stad Aalst past het programma van ‘Overwinteren in Aalst’ aan omwille van het stijgend aantal coronabesmettingen. De ijspiste op het Werfplein, het kerstdorp op de Grote Markt en meer »

Reageer»

Verdien je eindejaarsinkopen terug bij handelaars in Haaltert…

Redactie : 1 december 2021 : Economie

Het Lokaal bestuur in  de gemeente Haaltert lanceert haar eindejaarsactie 2021 voor de lokale ondernemers. Hun klanten kunnen met de kasticketjes hun aankopen terugwinnen. Ga meer »

Reageer»

Oxfam Wereldwinkel cadeaudagen in Geraardsbergen…

Redactie : 29 november 2021 : Economie

Eerlijke handel, en een cadeau voor iedereen, dat is waar de Oxfam Wereldwinkel in de Weverijstraat 123 te Geraardsbergen voor staat tijdens de Cadeaudagen. De meer »

Reageer»

Black Friday wordt Green Friday bij De Kringwinkel…

Redactie : 25 november 2021 : Economie

Morgen vrijdag 26 november eerstkomende is het weer zover. Black Friday komt er aan. Grote bedrijven pompen miljoenen in reclamecampagnes om ons te verleiden tot -vaak overbodige meer »

Reageer»

Wel ijspiste en Kerstmarkt in Aalst zonder officiële opening…

Redactie : 22 november 2021 : Economie

In Aalst wordt het winterevent ‘Aalst Twinkelt’ van de kaart geschrapt. Normaal gezien zou dit de opener moeten zijn voor de start van de Kerstmarkt, en meteen ook de start van meer »

Reageer»

Eerste onderzeese stroomkabels voor windparken gelegd…

Redactie : 22 november 2021 : Economie

Jan De Nul en LS Cable & System voltooien, in opdracht van TenneT, de eerste 90 km onderzeese stroomkabels voor de windparken Hollandse Kust (noord) en (west Alpha). meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.