Economie

Welkom op pagina economie

Ninove wintert vanaf zaterdag 14 december…

Redactie : 12 december 2019 : Economie

Zachte lichtjes, knusse vuurtjes, romantische muziek… Meer moet dat niet zijn tijdens de donkerste dagen van het jaar. Ook in de binnenstad kan je proeven van die unieke sfeer die het meer »

Reageer»

Kerstactie bij de lokale handelaars in Haaltert is gelanceerd…

Redactie : 10 december 2019 : Economie

Het lokaal bestuur van de gemeente Haaltert en de huidige adviesraad van de Haalterse Middenstanders, lanceerden dit weekend hun innovatieve kerstactie ter promotie van de Haaltertse lokale meer »

Reageer»

Geef de winkelstraten terug aan de creatieve Aalstenaar…

Redactie : 10 december 2019 : Economie

De laatste jaren is de leegstand in de stad Aalst gestegen tot meer dan 10% van het straatbeeld. Zoals vele andere steden ligt de denkpiste in het heil van de pop-up cultuur als reddend middel voor meer »

Reageer»

Koopzondagen in de charmantste stad rond De Dender…

Redactie : 9 december 2019 : Economie

Op 15, 22, 29 december 2019 én 5 januari 2020 worden winkelliefhebbers getrakteerd op een winterse koopzondag. Tussen 14.00 en 18.00 uur haal je je winkelhart op bij onze lokale winkeliers. meer »

Reageer»

District A brengt als eerste een Aalsterse geschenkbon uit…

Redactie : 4 december 2019 : Economie

Handelaarsvereninging District A en Unigift slaan de handen in elkaar om Cadeaubon Aalst te lanceren. Een cadeaubon geldig bij meer dan 40 verschillende lokale handelaars in Aalst. Cadeaubon Aalst is meer »

Reageer»

Feestelijke opening Geschenkenbeurs Eco & Fair in Herzele…

Redactie : 4 december 2019 : Economie

Op vrijdag 6 december is er de feestelijke opening van de Geschenkenbeurs Eco & Fair. Deze coöperatieve winkel organiseert een receptie van 19.30 tot 21.30 uur. Je kan dan alvast eens snuisteren meer »

Reageer»

Werkgroep Ondernemend Herzele (WOH) ‘Win de vitrine’…

Redactie : 3 december 2019 : Economie

In deze laatste maand van ’t jaar zit men in Herzele niet stil, handelaars slaan de handen in elkaar onder het motto ‘Win de vitrine’. Een eindejaarsactie om ‘u’ tegen te zeggen. De voorbije weken meer »

Reageer»

Wekelijkse dinsdagmarkt Ninove een en al feest tot eindejaar…

Redactie : 3 december 2019 : Economie

In december is het in Ninove altijd feest op de wekelijkse markt! Sinds vandaag resp. 3 december, en dit nog gedurende vier dinsdagen lang, kan je stempels sparen in de drie marktzones. Is je meer »

Reageer»

Gezellig [OVER]WINTEREN in de ajuinenstad Aalst…

Redactie : 29 november 2019 : Economie

Aalst hult zich tijdens de eindejaarsperiode 5 weken lang in winterse gezelligheid tijdens [OVER]WINTEREN. Shoppen, schaatsen of genieten van de kerstsfeer… er valt voor iedereen wat te beleven. meer »

Reageer»

Repair Café Astertechnics gaat door op 30 november…

Redactie : 28 november 2019 : Economie

In een Repair Café helpen buurt- en dorpsgenoten elkaar bij het herstellen van kleding, elektrische apparaten, meubels, fietsen, computers … Gereedschap en materiaal zijn aanwezig. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.