Economie

Welkom op pagina economie

Du Caju Printing, BDMO en Hellyn bundelen de krachten…

Redactie : 18 maart 2019 : Economie

In 2018 bundelden Du Caju Printing uit Erpe-Mere, BDMO uit Meulebeke en Hellyn Kartonnage uit Wielsbeke de krachten. De fusie van de drie verpakkings- en kartonspecialisten is meer »

Reageer»

Stad Ninove organiseert Starters- en innovatieavond…

Redactie : 14 maart 2019 : Economie

De Dienst Lokale Economie van de stad Ninove organiseert op woensdag 20 maart eerstkomend een Starters en innovatie- avond. Wil je meer info over het start-upproject en alle andere meer »

Reageer»

Oude spullen krijgen tweede leven in Repair Café Houtem…

Redactie : 10 maart 2019 : Economie

Op zaterdag 16 maart kan je tussen 10.00 en 16.00 uur in De Garage, Kerkkouterstraat 62 in Bavegem, gratis kapotte spullen (textiel, elektro, scharen en messen, pc’s, fietsen…) laten herstellen. Wie meer »

Reageer»

Lokaalmarkt Aalst viert nu vrijdag Internationale Vrouwendag…

Redactie : 6 maart 2019 : Economie

Op vrijdag 8 maart viert Lokaalmarkt Aalst Internationale Vrouwendag. De dames van Femma d’Annekes geven een workshop. Bovendien krijgt elke vrouwelijke klant een gratis klein boeketje meer »

Reageer»

Handelaars in Herzele slaan handen in elkaar…

Redactie : 1 maart 2019 : Economie

De handelaars van het centrum in Herzele slaan de handen in elkaar om een leuk event op poten te zetten. Van 12 tot 17 maart 2019 organiseren zij hun WEDDING DAYS, met op zondagnamiddag 17 maart meer »

Reageer»

Aalsterse Dienst Lokale Economie lanceert #zakskenemmen…

Redactie : 21 februari 2019 : Economie

‘Aalstenaars zijn ‘zakkenvullers’…, althans dat is blijkbaar hoe de doorsnee niet Aalstenaars erover denkt. Met een ludieke promotiecampagne #zakskenemmen en bijhorend filmpje met meer »

Reageer»

Aldi warenhuis in Geraardsbergen volledig vernieuwd…

Redactie : 11 februari 2019 : Economie

Op zaterdag 9 februari opende de volledig vernieuwde ALDI in Geraardsbergen aan de Astridlaan feestelijk de deuren. De klant kan rekenen op een volledig vernieuwde winkel waar het aangenamer meer »

Reageer»

Lokale handelaars en sociale kruidenier werken samen…

Redactie : 8 februari 2019 : Economie

Steeds meer lokale handelaars werken samen met de sociale kruidenier. Schepen van Sociale Zaken Sarah Smeyers (N-VA) verwelkomt de hulp van de buurtwinkels en warenhuizen die hun meer »

Reageer»

Jan De Nul Group uit Aalst bouwde derde Prinses Beatrixsluis…

Redactie : 8 februari 2019 : Economie

Sinds september 2016 werkte Jan De Nul Group uit Aalst in de aannemerscombinatie Sas van Vreeswijk aan de bouw van de derde Prinses Beatrixsluis nabij Utrecht in Nederland. Op 6 februari meer »

Reageer»

Wat met je geld gedaan ‘ethisch bankieren’…

Redactie : 7 februari 2019 : Economie

Veel mensen willen een nieuwe bestemming voor hun centen. Ze investeren, als ze dat kunnen, in coöperaties of kiezen een nieuwe bank. Ze zoeken duurzame aandelen of wensen met het ganse meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.