Economie

Welkom op pagina economie

Lokale Economie Aalst organiseert ‘Koop de Zomer’…

Redactie : 23 mei 2022 : Economie

Op de zomersolden is het nog even wachten, maar in Aalst kan je tijdens ‘Koop de Zomer’ al heel wat koopjes scoren. Op zaterdag 28 en zondagnamiddag 29 mei vindt in de Aalsterse binnenstad meer »

Reageer»

Denderleeuw deelde de prijzen uit ‘Maand van de Markt’…

Redactie : 20 mei 2022 : Economie

April was ‘Maand van de Markt’! Dit was ook het geval in de gemeente Denderleeuw waar de bezoekers bij elke aankoop op de markt een spaarkaart kregen. Iedereen met een volle kaart meer »

Reageer»

Hilde Crevits op werkbezoek rond leegstand in Denderleeuw…

Redactie : 16 mei 2022 : Economie

1 op 10 van de handelspanden in Vlaanderen staat leeg. Om die leegstand aan te pakken en handelskernen weer nieuw leven in te blazen, investeert Vlaams minister van Economie Hilde meer »

Reageer»

Stad Ninove gaat 10 mondiale uitdagingen aan in 2022…

Redactie : 12 mei 2022 : Economie

Op de wereld FairTrade dag op 14 mei pakt de stad Ninove uit met het ambitieuze plan om 10 mondiale uitdagingen van de Provincie Oost-Vlaanderen aan te gaan en hiermee dus meer »

Reageer»

Jan De Nul levert ingenieus PMD-sorteercentrum in Bergen…

Redactie : 11 mei 2022 : Economie

Jan De Nul Group, Vauché S.A. en Val‘Up hebben vandaag in het bijzijn van Waals Minister-President Elio Di Rupo het nieuwe PMD-sorteercentrum Val’Up in Bergen officieel ingehuldigd. meer »

Reageer»

Geraardsbergen deelde de prijzen uit ‘Maand van de Markt’…

Redactie : 10 mei 2022 : Economie

De hele maand april vierde men in de stad Geraardsbergen, net als overal in onze regio waar er een wekelijkse markt plaatsvindt, de ‘Maand van de Markt’. De wekelijkse markten werden meer »

Reageer»

Nieuw winkelcentrum Ninouter opent op woensdag 1 juni…

Redactie : 4 mei 2022 : Economie

Het nieuwe winkelpark Ninouter gaat op dit ogenblik de allerlaatste fase in met inrichting van de 6 winkels. Deze worden momenteel ingericht en op 1 juni zwaaien de deuren feestelijk open. meer »

Reageer»

O’Lys blanc palmt start-up winkel centrum Ninove in…

Redactie : 28 april 2022 : Economie

Begin april opende Sandra De Cock een nieuwe conceptstore in de start-up winkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. O’Lys blanc, dat al een webshop heeft, zal met meer »

Reageer»

De Lijn lanceert een 50-rittenkaart…

Redactie : 26 april 2022 : Economie

De Lijn speelt in op de veranderende manier van werken en lanceert daarom de 50-rittenkaart. De laatste jaren is ons leven door de coronapandemie sterk veranderd. Onze verplaatsings meer »

Reageer»

Willy Vertongen van Mederi wint de Ondernemersaward 2022…

Redactie : 21 april 2022 : Economie

Voor de elfde keer al werd de jaarlijkse Ondernemersaward georganiseerd door Broeikas, een samenwerking tussen HOGENT, Odisee en Stad Aalst. De show ging door meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.