CD&V Senioren Erpe-Mere organiseren workshops ‘Rij Vaardig’ en ‘Opfrissing van de wegcode’…

De CD&V Senioren uit Erpe-Mere zijn niet al te blij met de voorstellen die momenteel op tafel liggen rond het terug afleggen van een proef op je 70ste verjaardag voor het besturen van een auto of motorfiets. Op de tafel van de Eu-Commissie ligt een voorstel om voor 70-plussers voorlopige rijbewijzen uit te reiken na afleggen van toelatingsproeven! “Uiteraard hebben wij direct onze kritiek daartegen overgemaakt aan de nationale voorzitter CD&V- senioren, Eric Van Rompuy”, zegt Ella Ghysels, de voorzitter van de CD&V Senioren Erpe-Mere. Er wordt verondersteld dat je als weggebruiker de verkeersregels goed kent en correct kan toepassen. In het dagelijks verkeer ervaren we dat dit niet altijd even gemakkelijk is. 

CD&V Senioren Erpe-Mere wil alle weggebruikers sensibiliseren over veilig verkeer. Deze workshop is dan ook naar iedereen gericht die de algemene verkeersregels willen opfrissen. Een begeleider van de VLAAMSE STICHTING VERKEERSKUNDE licht deze toe tijdens een workshop van 2 uur. • Weggebruikers, de openbare weg en zijn regels • Voorrang en manoeuvres • Stilstaan en parkeren • Passieve veiligheidsmaatregelen • Laatste wijzigingen in de wegcode.

De eerste workshop ‘Rij Vaardig’ gaat door op woensdag 20 september om 14.30 uur. Een tweede workshop ‘Opfrissing van de wegcode’ gaat door op woensdag 18 oktober 2023 om 19.00 uur, in Het Patronaat, ter hoogte van de Patronaatstraat te 9420 Mere. Tedereen is welkom en de deelname is gratis, maar graag vooraf inschrijven via cdenvseniorenerpemere@gmail.com

 

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *