Sport

Welkom op de pagina sport

Dag van de sportclub ook in VBS Borsbeke…

Redactie : 16 september 2020 : Sport

Naar jaarlijkse gewoonte mochten de kinderen van de Vrije Basisschool van Borsbeke in hun sportkleding naar school komen. Heel wat sporten zoals fietsen, ballet, paardrijden meer »

Reageer»

10de Priester Deans Vredesloop gaat niet door…

Redactie : 27 augustus 2020 : Sport

Wat één groot feest moest worden wordt nu overschaduwd door de gevolgen van COVID-19. De 10de editie van de Priester Daens Vredesloop zou dit jaar doorgaan op zondag 15 november meer »

Reageer»

Karateclub Kachi Ninove-Geraardsbergen start seizoen op…

Redactie : 26 augustus 2020 : Sport

Karateclub Kachi met vestigingen in Ninove en Geraardsbergen starten terug het seizoen op van 2020-2021. Vorig seizoen heeft de club alles gedaan om hun leden te plezieren tijdens de meer »

Reageer»

Aalst Start2Run klaar voor tien weken begeleide trainingen…

Redactie : 25 augustus 2020 : Sport

Vanaf zondag 6 september organiseert ALVA (Atletiek Land Van Aalst vzw) in samenwerking met Aalst Sport en de Vlaamse Atletiekliga haar jaarlijkse tien weken durende meer »

Reageer»

Spelers en staf FCV Dender EH opnieuw 100% coronavrij…

Redactie : 24 augustus 2020 : Sport

Alle spelers en staf werden opnieuw getest op het coronavirus. De wedstrijden en groepstrainingen werden tot 23 augustus afgelast om te voorkomen dat het virus zich verder zou meer »

Reageer»

Sportcompetities kunnen doorgaan ondanks maatregelen…

Redactie : 18 augustus 2020 : Sport

Sportcompetities kunnen momenteel doorgaan in Aalst, maar je dient wel rekening te houden met de corona-maatregelen die van kracht zijn, zegt schepen van meer »

Reageer»

Coronabesmettingen bij spelers FCV Dender EH…

Redactie : 17 augustus 2020 : Sport

Binnen de voetbalclub FCV Dender zijn enkele spelers besmet geraakt met het cornavirus. De club heeft op eigen initiatief de spelers en staf laten testen en er waren positieve gevallen. meer »

Reageer»

Welle verliest met Frans Van Der Hoeven een monument…

Redactie : 13 augustus 2020 : Sport

Frans Van Der Hoeven, geboren op 23 januari 1930 in het Oost-Vlaamse Zonnegem, is op 90-jarige leeftijd overleden. De Wellenaar werd na WO II een van de meest toonaangevende afstandslopers van ons land en verdiende nadien meer »

Reageer»

Wandelen bij tropische temperaturen in Erondegem…

Redactie : 8 augustus 2020 : Sport

Morgen zondag 9 augustus kan je bos, kouters en omgeving van de spoorwegberm in Erondegem op een andere manier leren ontdekken tijdens een landschapswandeling die georganiseerd meer »

Reageer»

Stratenloop in Erondegem afgelast…

Redactie : 26 juli 2020 : Sport

De 34ste stratenloop in Erondegem kan dit jaar niet doorgaan. Ieder jaar werd kermis Erondegem op vrijdagavond geopend met een stratenloop. Gezien de slechte cijfers rond de meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.