Sport

Welkom op de pagina sport

Ewoud Vromant rijdt tijdrit op WK wielrennen 2021 in Brugge…

Redactie : 18 september 2021 : Sport

Op zondag 19 september nemen renners met een beperking deel aan een tijdrit op hetzelfde parcours als dat waarop de elite wielerprofs om de wereldtitel zullen strijden. De wedstrijd meer »

Reageer»

Geraardsbergen zoekt zijn sportkampioenen…

Redactie : 17 september 2021 : Sport

Het lokaal bestuur van Geraardsbergen doet een oproep aan alle Geraardsbergse sporters die de afgelopen 2 jaar een titel hebben behaald om zich te melden. Door corona werden de meer »

Reageer»

In Denderhoutem kan men weer naar de koers gaan kijken…

Redactie : 15 september 2021 : Sport

Na enkele jaren stilte is er opnieuw een koers in Denderhoutem. Atom Koerst, een nieuwe vereniging, organiseert nu zondag 19 september 2021 hun eerste wielerwedstrijd “De 1e Grote Prijs meer »

Reageer»

Bavegem in de startblokken voor de tweede Milkrun…

Redactie : 14 september 2021 : Sport

In de gemeente Bavegem organiseert basisschool Klim-Op samen met het oudercomité op zondag 19 september eerstkomende de tweede editie van de Milkrun. Het meer »

Reageer»

De Trage Trappers Wandeling in Aaigem werd goed bevonden…

Redactie : 9 september 2021 : Cultuur, Sport

Op zondag 12 september, tijdens Open Monumentendag, duik je in het bijzondere verleden van Aaigem, een deelgemeente van Erpe-Mere, tijdens de Trage Trappers Wandeling. Een meer »

Reageer»

Beleef G-sport op jouw manier…

Redactie : 7 september 2021 : Sport

De afgelopen tijd kwamen onze topsporters, zoals Ewoud Vromant en Diederick Schelfhout, massaal in de aandacht op de Paralympische Spelen in Tokyo. Hopelijk is hun succes meer »

Reageer»

Padstappers organiseren Natuurreservatentocht…

Redactie : 6 september 2021 : Sport

Op zondag 26 september 2021 organiseert Padstappers Geraardsbergen opnieuw haar jaarlijkse Natuurreservatentocht. “Vorig jaar had onze parcoursbouwer met zijn ploeg er alles aan meer »

Reageer»

Ewoud Vromant op gepaste wijze onthaald in thuisgemeente…

Redactie : 6 september 2021 : Sport

Afgelopen zaterdag kwam Ewoud Vromant terug van een lange vlucht vanuit Tokio. Tijdens de Paralympische Spelen van 2021 won hij verdiend een zilveren medaille. Het waren spelen meer »

Reageer»

Ewoud Vromant pakt zilver op Paralympische Spelen in Tokyo…

Redactie : 31 augustus 2021 : Sport

Ewoud Vromant heeft zilver gepakt in de tijdrit klasse C2. Hij moest enkel de Australiër Darren Hicks voorlaten. “Het is al een zeer emotionele en frustrerende week geweest voor meer »

Reageer»

Geslaagde pistemeetings op de wielerbaan van Affligem…

Redactie : 30 augustus 2021 : Sport

De pistemeetings georganiseerd door de drie wielerclubs, Vzw De Liedekerkse Pijl & Dr Tistaertvrienden vzw & Wielerjeugdteam Herzele, waren een geslaagd event zowel donderdag 19 als meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.