Sport

Welkom op de pagina sport

Aalsters Sportgala zet Aalsterse sporters in de kijker…

Redactie : 11 december 2019 : Sport

Op vrijdag 13 december zet de Stad Aalst opnieuw de meest verdienstelijke sporters van het afgelopen jaar in de belangstelling met een wervelend Sportgala in sportcentrum Schotte. Het meer »

Reageer»

Wafelentocht gaat door op woensdag 11 december 2019…

Redactie : 9 december 2019 : Sport

De zomer ligt al een tijdje achter ons en de dagen worden alsmaar korter. Het is de tijd van knusse, gezellige momenten met vrienden bij een hete kop chocolademelk, een dampende koffie of meer »

Reageer»

Meeste verdienstelijke sporters bekend tijdens ‘Sportkrasjel’…

Redactie : 4 december 2019 : Sport

De inkomhal van het stadhuis was op zaterdag 30 november 2019 de locatie voor de jaarlijkse “Sportkrasjel”. Aan het concept werd niet gewijzigd, SPORZA-radiostem Tom Vandenbulcke stond meer »

Reageer»

Sportkampioenen en sportverdienstelijke in de bloemetjes…

Redactie : 3 december 2019 : Sport

Naar jaarlijkse traditie zetten de SportAdviesRaad (SAR) en het lokaal bestuur van Herzele de Herzeelse sportkampioenen en sportverdienstelijke personen in de meer »

Reageer»

Natuurpunt Erpe-Mere organiseert een winterwandeling…

Redactie : 27 november 2019 : Sport

Op zondag 8 december 2019 wandelt Natuurpunt Erpe-Mere in natuurgebied Honegem. De trekvogels zijn allemaal richting zuiden vertrokken hun eten achterna. De dieren die meer »

Reageer»

Isidoor Petit zwemt elke ochtend baantjes in Aalsters bad…

Redactie : 19 november 2019 : Sport

Aalst Sport wil mensen aanzetten om zoveel mogelijk te sporten. Daarom worden de ‘trimzwemmers’ fel toegejuicht. Deze zwemmers leggen elke dag kilometers af in het stedelijk zwembad meer »

Reageer»

Padstappers organiseren Sinterklaastocht…

Redactie : 15 november 2019 : Sport

Op zondag 24 november kan je de beentjes nog eens losstappen tijdens de Sinterklaastocht die ook nu weer word georganiseerd door De Padstappers uit Geraardsbergen? Er is meer »

Reageer»

Diederick Schelfhout en Kris Bosmans betrokken bij valpartij…

Redactie : 14 november 2019 : Sport

Diederick Schelfhout en Kris Bosmans betrokken bij valpartij tijdens Gentse Zesdaagse. Onze paralympische renners Diederick Schelfhout en Kris Bosmans raakten gisterenavond meer »

Reageer»

Priester Daens Vredesloop voor de 9de keer in Aalst…

Redactie : 13 november 2019 : Sport

De loopevenementen in en rond Aalst worden op zondag 17 november afgesloten met de 9de Priester Daens Vredesloop. Op het programma staan naar jaarlijkse gewoonte een meer »

Reageer»

Derde City Nightrun op zaterdag 16 november 2019…

Redactie : 13 november 2019 : Sport

Op zaterdagavond 16 november vindt de derde Phonecompany City Nightrun plaats in het centrum van Ninove. Deze recreatieve loop- of wandeltocht van ongeveer 7 km gaat door heel wat leuke meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.