Sport

Welkom op de pagina sport

Grimmingse kaatsclub ‘Op en Over’ behaalt kampioenstitels…

Redactie : 3 oktober 2019 : Sport

Kaatsclub ‘Op en Over ‘ vierde zijn kampioenen. De club had een zeer sterk jaar achter de rug en kaapten in verschillende categorieën de kampioenstitel weg. Zo werden de miniemen meer »

Reageer»

Tafeltennisclub TTC Ninove vzw bestaat 10 jaar…

Redactie : 29 september 2019 : Sport

Tien jaar geleden werd tafeltennisclub TTC Ninove geboren in een bruin Geraardsbergs  cafeetje tussen rook en pinten! Enkele vrienden die naar verschillende clubs uitgezworven waren meer »

Reageer»

Belgisch Kampioenschap voor Aspiranten op de weg 2020…

Redactie : 27 september 2019 : Sport

Tijdens haar vergadering van 19 september 2019 kende de raad van bestuur van de KBWB – Koninklijke Belgische Wielrijdersbond – het kampioenschap voor jongens en meisjes meer »

Reageer»

Medailles voor leerlingen van de vrije basisschool Borsbeke…

Redactie : 26 september 2019 : Sport

Naar goede gewoonte zakten heel wat leerlingen van de vrije basisschool in Borsbeke af naar de Burchtsite om deel te nemen aan de jaarlijkse scholenveldloop. Wat ook traditie is, is meer »

Reageer»

Padstappers organiseren Natuurreservatentocht…

Redactie : 24 september 2019 : Sport

Na een hopelijk deugddoende zomer en dito vakantie maken we ons op voor een mooie nazomertocht, die we met recht en reden de natuurreservatentocht mogen noemen. Alhoewel dit keer slechts meer »

Reageer»

Geraardsbergse Sportdienst organiseert ‘Babbelspinning’…

Redactie : 19 september 2019 : Sport

Is een spinningles een beetje zwaar voor jou? De sportdienst heeft een oplossing. Nieuw in het Geraardsbergs sport overdag aanbod is babbelspinning. Een groepsles op de spinningfiets aan een meer »

Reageer»

1ste dernycriterium dames elite Van Eyck Sport gesmaakt…

Redactie : 16 september 2019 : Sport

Gisteren vond ter hoogte van de Hoezestraat in de gemeente Nieuwerkerken het eerste dernycriterium Van Eyck Sport voor dames elite plaats. We kunnen spreken van een geslaagde editie, waarmee meer »

Reageer»

Sporters van het jaar gezocht in ajuinenstad Aalst…

Redactie : 16 september 2019 : Sport

Op vrijdag 13 december zet de Stad Aalst opnieuw de meest verdienstelijke sporters van het afgelopen jaar in de belangstelling met een wervelend Sportgala in sportcentrum Schotte. meer »

Reageer»

59ste Grote Prijs Paul Borremans voor profs in Viane…

Redactie : 13 september 2019 : Sport

Viane gaat op zoek naar opvolger voor Ludwig De Winter in de 59ste Grote Prijs Paul Borremans voor profs. Er wordt opnieuw een sterk deelnemersveld verwacht. Het Koninklijk Sportkomiteit meer »

Reageer»

Vlaamse renners ambiëren medailles op WK Para-cycling…

Redactie : 11 september 2019 : Sport

Van 11 tot en met 15 september worden in Emmen (Nederland) de UCI World Championships Para-cycling Road georganiseerd. Renners met een fysieke of visuele beperking kunnen meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.