Sport

Welkom op de pagina sport

Aalst voorziet tussentijdse oplossing rond het sportaanbod…

Redactie : 7 mei 2021 : Sport

In de stad Aalst heeft men het reglement rond de werkingssubsidies tijdelijk opgeschort. Een nieuw reglement moet ervoor zorgen dat sportverenigingen corona kunnen overbruggen. meer »

Reageer»

Vlaamse G-renners klaar voor Oostende met oog op Tokyo…

Redactie : 4 mei 2021 : Sport

Van 6 tot 9 mei vindt de vijfde editie van de UCI Para-cycling World Cup plaats in Oostende. De wereldbekerwedstrijd is een belangrijke afspraak voor de G-wielrenners die een meer »

Reageer»

Sara Neyrinck wordt knap 5de op EK tumbling in Sotsji…

Redactie : 3 mei 2021 : Sport

Na een moeilijk parcours het voorbije jaar als gevolg van de Corona maatregelen, selecteerde Sara Neyrinck, 15 jaar jong uit Erembodegem, zich als enige Belgische junior voor de meer »

Reageer»

Vlaamse G-wielrenners doen mee aan ‘Ronde in Vlaanderen’…

Redactie : 27 april 2021 : Sport

Het klassieke wielervoorjaar krijgt een verlengstuk, want op zondag 2 mei staan heel wat toprenners met een beperking van over de hele wereld aan de start van de eerste G-wieler meer »

Reageer»

Tessa Wullaert test als eerste de riverbikes op de Dender…

Redactie : 27 april 2021 : Sport

Gisteren werden op het water van de Dender in Denderleeuw de eerste riverbikes getest. De beurt viel aan Red Flame Tessa Wullaert die in het verleden nog drie weken stage volgde bij meer »

Reageer»

Beachvolleybalterreinen en skatepark klaar voor gebruik…

Redactie : 24 april 2021 : Sport

Achter de sporthal in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem liet het Lokaal Bestuur een beachvolleybalterrein en een skatepark bouwen. De werken zijn zo goed als voltooid. meer »

Reageer»

Buitenspeeldag 2021 is er een om niet vlug te vergeten…

Redactie : 21 april 2021 : Sport

Het wordt dit jaar een heel speciale Buitenspeeldag in Lede. Gezien de coronapandemie die nog steeds ons leven bepaald, vraagt het Lokaal Bestuur Lede deze keer meer »

Reageer»

Wie wordt dé EK-voetbalkenner van Denderleeuw?…

Redactie : 20 april 2021 : Sport

Op 11 juni 2021 gaat het Europees Kampioenschap (EK) voetbal van start. Onlosmakelijk verbonden met zo’n groot voetbaltornooi is een pronostiekje. Brengen onze Rode Duivels in meer »

Reageer»

Robin Overbeeke keert terug naar Lindemans Aalst…

Redactie : 12 april 2021 : Sport

De Nederlands hoofdaanvaller Robin Overbeeke (32 jaar) ondertekende vrijdagnamiddag een contract voor twee seizoenen bij Lindemans Aalst. Robin speelde eerder meer »

Reageer»

Theaterwandeling ‘De vos … in het bos’ rondom De Helix…

Redactie : 5 april 2021 : Cultuur, Sport

Hou je zowel van toneel als van de natuur? Kom dan coronaproof genieten van de theaterwandeling ‘De vos in het bos’ in en rond het Raspaillebos, met startpunt aan De Helix. Ontdek meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.