Sport

Welkom op de pagina sport

Maspoe vzw organiseert tweede ‘Valckenier Santa Run’…

Redactie : 8 december 2021 : Sport

Op zaterdagavond 18 december 2021 vindt de tweede Santa Run plaats in het hartje van Aalst. Na een eerste geslaagde editie in 2019 met meer dan 500 lopers en wandelaars richten evenementen meer »

Reageer»

RSC Jumping Onions tot Europees Kampioen bekroond…

Redactie : 5 december 2021 : Sport

Een volksjury bekroonde afgelopen zaterdag ‘You may kiss the bride’ van RSC Jumping Onions tot Europees Kampioen. Wat begon als een wild idee, eindigde met Europees goud! Domien meer »

Reageer»

Viering 50 jaar Sportraad & 40 jaar sporthal Ninove afgelast…

Redactie : 19 november 2021 : Sport

Eerder deze week publiceerden we nog de aankondiging van de vieringen rond de gala-editie van de Sportkrasjel in het teken van 50 jaar Sportraad en 40 jaar sporthal. De Stedelijke Sportraad meer »

Reageer»

Padstappers Geraardsbergen organiseren ‘Sinterklaastocht’…

Redactie : 17 november 2021 : Sport

Op 28 november 2021 organiseert Padstappers Geraardsbergen opnieuw haar jaarlijkse Sinterklaastocht. We kregen bericht van Sinterklaas dat hij en zijn helpers een meer »

Reageer»

Gala-editie in teken van 50 jaar Sportraad en 40 jaar sporthal…

Redactie : 17 november 2021 : Sport

Op zaterdag 27 november eerstkomend  organiseert de Ninoofse Stedelijke Sportraad, in samenwerking met de sportdienst en het stadsbestuur van Ninove, een gala-editie meer »

Reageer»

Eerste City Nightrun op 20 november in Denderleeuw…

Redactie : 17 november 2021 : Sport

Wie Denderleeuw eens op een totaal andere manier wil leren kennen, kan zich nog inschrijven voor de eerste editie van de City Nightrun op zaterdagavond 20 november. Lokaal Bestuur meer »

Reageer»

Stad Ninove organiseert ‘Molenwandeling’ langs drie molens…

Redactie : 10 november 2021 : Sport

Op zondag 28 november organiseert de Dienst voor Toerisme van de stad Ninove terug een molenwandeling. De wandeling gaat langs de drie molens op Ninoofs grondgebied. Ninovieters meer »

Reageer»

Geraardsbergen opnieuw gaststad voor unieke ultrarace…

Redactie : 9 november 2021 : Sport

Op 24 juli 2022 ontvangt Geraardsbergen opnieuw honderden wielerfanaten. De heuvelachtige stad vormt dan opnieuw het decor voor de start van de Transcontinental Race, een meer »

Reageer»

10de Priester Daens Vredesloop (14 november) afgelast…

Redactie : 9 november 2021 : Sport

In normale omstandigheden zou nu zondag 14 november in Aalst de 10de Priester Daens Vredesloop doorgaan. Omwille van een mogelijk grote cluster-besmetting binnen de groep vrijwilligers meer »

Reageer»

Denderleeuw eert Jean-Paul Praet in zaal Den Breughel…

Redactie : 5 november 2021 : Sport

Op vrijdagavond 3 december 2021 wordt ter ere van ultraloper Jean-Paul Praet de documentairefilm ‘De Nacht van Vlaanderen’ op groot scherm getoond in zaal Den Breughel meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.