Sport

Welkom op de pagina sport

Gavers in Onkerzele klaar voor 1000 Barbaren…

Redactie : 16 november 2018 : Sport

Het Provinciaal natuurdomein in Geraardsbergen ontvangt op zaterdag 17 november meer dan 1000 avontuurlijke looplustigen tijdens de Barbarian Obstacle Run. Wie deze week een meer »

Reageer»

Laatste zaterdag van november in teken van ‘Sportkrasjel’…

Redactie : 16 november 2018 : Sport

Naar jarenlange traditie organiseert de Ninoofse Sportraad i.s.m. de Sportdienst opnieuw ‘Sportkrasjel’. Vroeger noemde men dit wel eens de Sportnacht. Tijdens deze gebeurtenis maakt meer »

Reageer»

Eendracht Aalst ontslaat trainer Tom De Cock…

Redactie : 14 november 2018 : Sport

Deze avond heeft de club, met spijt in het hart, beslist om afscheid te nemen van haar trainer Tom De Cock. Tom kon op enorm veel krediet rekenen binnen de club wegens zijn verdiensten als meer »

Reageer»

Sportdienst werkt samen met sportclubs met G-werking…

Redactie : 9 november 2018 : Sport

Onder de Ninoofse sportclubs zijn recent nog twee clubs gestart met een G-werking (sport voor personen met een handicap). Dit zijn de Divas van KVK Ninove die gestart zijn met het G-DIVAS project meer »

Reageer»

ALVA en DVV Van Hee zetten hun samenwerking verder…

Redactie : 6 november 2018 : Sport

Alva -Atletiek Land Van Aalst viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. De vereniging is actief op twee sportsites in de stad Aalst, namelijk de onlangs nog volledig vernieuwde atletiekpiste op de meer »

Reageer»

Gemeente Haaltert op zoek naar ‘Sportlaureaat en Co’…

Redactie : 5 november 2018 : Sport

Zoals ieder jaar het geval is, gaat men in de gemeente Haaltert ook dit jaar opnieuw op zoek naar de sportlaureaten, kampioenen-ploegen en sportverdienstelijke personen 2018. Het gemeentebestuur meer »

Reageer»

COACH me een ‘leermoment voor sporters en begeleiders’…

Redactie : 3 november 2018 : Sport

De regiosportdienst zuid-Oost-Vlaanderen nodigt ouders, trainers, bestuursleden en alle andere geïnteresseerden uit op Coach Me 2018, het jaarlijkse leermoment voor sporters en al wie met hun meer »

Reageer»

Barbarian Obstacle Run in Provinciaal domein De Gavers…

Redactie : 30 oktober 2018 : Sport

Op 17 november gaat de derde editie van de Barbarian Obstacle Run door in provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen. Challenge jezelf in deze woeste obstacle run of daag je team uit om hun meer »

Reageer»

Nieuwe 100 % Natuurloop Hertigembos Liedekerke geopend…

Redactie : 22 oktober 2018 : Sport

Het Agentschap voor Natuur en Bos, Sport Vlaanderen en de gemeentebesturen van Liedekerke en Ternat openden op zondag 21 oktober de gloednieuwe 100% natuurloop Liedekerke – Hertigembos. meer »

Reageer»

De Sportraad van Ninove op zoek naar Sportkrasjel van ’t jaar…

Redactie : 18 oktober 2018 : Sport

De Ninofse Sportkrasjel gaat dit jaar door op zaterdag 24 november, en beloont Ninoofse sporters die in clubverband of individueel een bijzondere sportprestatie leverden het afgelopen jaar. Dien tegen ten meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.