Sport

Welkom op de pagina sport

Er komt een nieuwe editie van ‘Atom Koerst’…

Redactie : 27 maart 2023 : Sport

Na 3 succesvolle wielerdagen sinds hun ontstaan komt Atom Koerst met iets nieuws. Ze organiseren op 16 april 2023 een FUN-wedstrijd “Grote Prijs Swimmingpools Vandermaeten”. “Een meer »

Reageer»

Motorcross in Ninove zal dan toch niet doorgaan…

Redactie : 23 maart 2023 : Sport

Er was deze week heel wat heisa rond het al dan niet organiseren van een motorcross wedstrijd in de Diepe Straten in Ninove. Natuurverenigingen kwamen er tegen op, maar de meer »

Reageer»

Fit de zomer in – Start-2-Run 2023…

Redactie : 21 maart 2023 : Sport

Ook dit voorjaar organiseert ALVA – Atletiek Land Van Aalst haar traditionele lente-Start2Run. Hét ideale moment om uit je kot te komen, je goede voornemens om te zetten in dagen en meer »

Reageer»

Van der Perren wordt de nieuwe voorzitter van KVK Ninove…

Redactie : 10 maart 2023 : Sport

Afgelopen weken werd er zwaar gespeculeerd over het voorzitterschap van KVK Ninove. Na het onverwachte overlijden van voorzitter Patrick De Doncker, stond het bestuur plots meer »

Reageer»

Ninove maakt zich klaar voor de ‘Omloop Het Nieuwsblad’…

Redactie : 20 februari 2023 : Sport

Aanstaande zaterdag 25 februari komt de ‘Omloop Het Nieuwsblad’ terug naar Ninove, ditmaal met aankomst op de Elisabethlaan en niet in Ninove Centrum. Die dag meer »

Reageer»

De atletiekpiste en de cafetaria aan Putbos in Oordegem worden gratis overgedragen aan het Lokaal bestuur in Lede…

Redactie : 16 februari 2023 : Sport

Na een eerdere tijdelijke overdracht wil het Lokaal bestuur van de gemeente Lede tot een definitieve kosteloze overdracht komen van het voormalige Sport Vlaanderen Putbos in Oordegem. meer »

Reageer»

Haaltert geeft zijn sportlaureaten en kampioenenploegen van het jaar 2022 in de bloemetjes gezet…

Redactie : 6 februari 2023 : Sport

Afgelopen vrijdag, resp. 3 februari 2023, werden in de gemeentelijke sporthal te Denderhoutem alle sportlaureaten en kampioenenploegen uit Groot Haaltert gelauwerd voor meer »

Reageer»

Padstappers organiseren hun jaarlijkse Manneken Pistocht…

Redactie : 19 januari 2023 : Sport

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de grootste wandelclub uit onze regio De Padstappers, op zondag 29 januari hun Manneken Pistocht. We zijn volgens de kalenders hartje meer »

Reageer»

Nieuwe reeks watersporten starten in Aquatopia Aalst…

Redactie : 26 december 2022 : Sport

Vanaf volgende week starten Ken Moens en Ilse Pissen, de oprichters van Aquastar & Swim met nieuwe reeksen van verschillende watersporten in het stedelijk zwembad Aquatopia in Aalst. meer »

Reageer»

Sportraad vierde 50-jarig bestaan samen met 40-jaar sporthal…

Redactie : 19 december 2022 : Sport

Tijdens het voorbije weekend vierde de Ninoofse Stedelijke Sportraad zijn 50-jarig bestaan. Ze deden dit gelijktijdig met de vieringen van het 40-jaar bestaan van de sporthal van Ninove meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.