Sport

Welkom op de pagina sport

Ook Herzele is terug in de ban van ‘Vlaanderens Mooiste’…

Redactie : 18 maart 2019 : Sport

Tijdens het weekend van 6 en 7 april 2019 is Herzele in de ban van ‘Vlaanderens Mooiste’. “Voor het derde jaar op rij is Herzele een Dorp van de Ronde. En daar zijn we trots op”, zegt meer »

Reageer»

Brouwerij investeert verder in Volleybalclub Lindemans Aalst…

Redactie : 17 maart 2019 : Sport

Goed nieuws voor volleybalclub Lindemans Aalst. Brouwerij Lindemans heeft zonet bevestigd dat het contract als hoofd- en naamsponsor zal verlengd worden met een aantal jaren. Het contract meer »

Reageer»

Diederick Schelfhout wint brons op W.K. in Apeldoorn…

Redactie : 15 maart 2019 : Sport

G-wielrenner Diederick Schelfhout won donderdag brons op de 3km individuele achtervolging op de UCI Para-cycling Track World Championships. Hij versloeg de Brit Finlay Graham in de kleine meer »

Reageer»

Ronde van Vlaanderen doortocht in Geraardsbergen…

Redactie : 13 maart 2019 : Sport

7 april 2019 staat ongetwijfeld in het rood aangestipt bij menig wielerliefhebber. De Ronde van Vlaanderen, één van de grootste wielerwedstrijden ter wereld zal net als in 2018 een doortocht meer »

Reageer»

Ronde van Vlaanderen rijdt ook dit jaar weer door Erpe-Mere…

Redactie : 12 maart 2019 : Sport

Opnieuw wielerfeest in Erpe-Mere, het dorp van wielerliefhebber en burgervader Hugo De Waele (CD&V). Op zondag 7 april rijdt de 103de Ronde van Vlaanderen opnieuw door Erpe-Mere. De gemeente meer »

Reageer»

SportKompas maakt Aalsterse scholieren klaar voor de start…

Redactie : 8 maart 2019 : Sport

Bewegen is belangrijk. Maar welke sport is geknipt voor een kind? SportKompas oriënteert Aalsterse schoolkinderen naar de sport die het best bij hen past. Het project kadert in de sportieve meer »

Reageer»

Herzele springt mee op de kar bij BK tijdrijden voor de jeugd…

Redactie : 5 maart 2019 : Sport

Onder het moto HeHoZot van de koers zijn we getuige van een unieke samenwerking tussen drie lokale besturen. Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem zijn zot van koers en slaan de handen in meer »

Reageer»

Omloop Het Nieuwsblad werd gewonnen door Zdenek Stybar…

Redactie : 2 maart 2019 : Sport

Vandaag kwam de eerste voorjaarskoers van het jaar aan in Ninove. De renners vertrokken deze morgen voor een rit van 199,8 kilometer in de stad Gent. Het illustere duo de Muur van meer »

Reageer»

Wandelen kan in Ninove van Fonteintjes- tot Zeposmolen…

Redactie : 28 februari 2019 : Sport

Drie verschillende werkende types molens – de Molen ter Zeven Wegen in Denderwindeke, de Wildermolen in Appelterre en de Fonteintjesmolen in Meerbeke, maken Ninove tot meer »

Reageer»

Fusie tussen KRC Haaltert en FC Kerksken afgeblazen…

Redactie : 26 februari 2019 : Sport

In onze Denderregio gaan de voetbalclubs KRC Haaltert en FC Kerksken dan toch niet fusioneren. Volgens Willy Impens van FC Kerksken werden de afspraken niet nagekomen. De clubs hadden al sinds december gesprekken meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.