Sport

Welkom op de pagina sport

BK Aspiranten gaat door op 14 augustus in Denderleeuw…

Redactie : 3 augustus 2022 : Sport

Op zondag 14 augustus 2022 vindt het Belgisch Kampioenschap wielrennen voor de Aspiranten plaats in het dorp van Denderleeuw. Het BK wordt georganiseerd door Lokaal meer »

Reageer»

Padstappers organiseren Zomer- en Adriaanstocht…

Redactie : 1 augustus 2022 : Sport

Wie graag een lange of kortere wandelingen aflegt, kan toekomende zaterdag terecht in zaal Pax te Appelterre, daar wordt de start gegeven voor de 23ste Adriaanstocht. Er wordt gestart meer »

Reageer»

Beentjes loslopen tijdens stratenloop in Welle…

Redactie : 29 juli 2022 : Sport

Wie eens graag zijn conditie wil testen, kan vanavond de beentjes eens loslopen tijdens de stratenloop in de Denderleeuwse deelgemeente Welle. Maspoe vzw organiseert op meer »

Reageer»

Natourcriterium Aalst werd gewonnen door Jasper Philipsen…

Redactie : 26 juli 2022 : Sport

Gisteren werd in Aalst het eerste natourcriterium van België gereden. Geen groene, gele, of witte trui, en toch nog 55.000 man op de been in ’t stad. Het werd bij de meer »

Reageer»

Jasper Philipsen tekent present voor Natourcriterium Aalst…

Redactie : 25 juli 2022 : Sport

Na de reeds bevestigde deelname van de Belgische Tourrenners met tijdritwinnaar Yves Lampaert , ook Geraint Thomas nummer 3 op het podium van de Ronde van Frankrijk en meer »

Reageer»

Eendracht Aalst jaarabonnementen te duur bevonden volgens supporters…

Redactie : 24 juli 2022 : Sport

Na de bekendmaking van de abonnementsprijzen vorige week zijn verantwoordelijken van supportersclubs Eendracht Aalst bijeen gekomen onder de intussen gekende meer »

Reageer»

Stam X Denderleeuw organiseert 37ste fietszoektocht…

Redactie : 24 juli 2022 : Sport

Op zondag 7 augustus organiseert jeugdhuis Stam X uit de gemeente Denderleeuw al voor de 37ste keer een fietszoektocht. Deze werd in 2020 helaas geannuleerd door een gekend virus en meer »

Reageer»

Aalst maakt zich op voor 85ste Natourcriterium…

Redactie : 24 juli 2022 : Sport

Morgen is het weer hoogdag in de ajuinenstad. Voor de 85ste keer vindt dan het natourcriterium plaats, dat ook nu weer zal voorafgegaan worden door de gentlemen classics. Er meer »

Reageer»

Geraardsbergen verwelkomt opnieuw een indrukwekkend aantal ultraracers…

Redactie : 23 juli 2022 : Sport

Zondagavond 24 juli 2022 zet Geraardsbergen haar deuren voor de vijfde keer wagenwijd open voor een groot gezelschap aan ultraracers. De heuvelachtige stad vormt meer »

Reageer»

Grote Prijs Beeckman-De Caluwé tijdens Nationale feestdag…

Redactie : 20 juli 2022 : Sport

Reeds vele jaren wordt in Ninove de wielerwedstrijd ‘De Grote Prijs Beeckman-De Caluwé’ gereden. Dit jaar zal dat het geval zijn op donderdag 21 juli, tijdens onze Nationale feestdag. meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.