Sport

Welkom op de pagina sport

Stedelijk zwembad in Aalst opent op 7 december…

Redactie : 4 december 2020 : Sport

Het stedelijk zwembad opent op 7 december 2020 opnieuw zijn deuren. Vanaf maandag zal het opnieuw mogelijk zijn om er te zwemmen en of baantjes te trekken. Ook de leerlingen van meer »

Reageer»

Aalst heeft er een nieuw sportteam bij gekregen…

Redactie : 4 december 2020 : Sport

In Aalst kan er nog altijd een sportteam bij, en het is deze keer geen basketbal, volleybal of voetbalclub, maar eSports. Dat is de sport die de nieuwe Aalsterse club Ion Squad beoefent. meer »

Reageer»

Padstappers Geraardsbergen blijft niet bij de pakken zitten…

Redactie : 16 oktober 2020 : Publireportage, Sport

Padstappers Geraardsbergen biedt, met de steun van de stad Geraardsbergen, iedereen die wil uit zijn kot komen en bewegen, de mogelijkheid om uitgepijlde wandelingen te stappen in meer »

2 reacties »

Kleedkamers in sporthallen moeten ook dicht…

Redactie : 14 oktober 2020 : Sport

Vanaf vandaag resp. woensdag 14 oktober schakelt de sportwereld over op code oranje. Concreet betekent dit voor alle sportinfrastructuur in en rond onze regio dat indoor meer »

Reageer»

Oudenbergstad heeft juiste troeven en ademt wielersport uit…

Redactie : 14 oktober 2020 : Sport

In een brief van begin oktober gericht aan de Vlaams Minister Zuhal Demir vraagt burgemeester Guido De Padt uit Geraardsbergen, om zijn stad te blijven promoten bij meer »

Reageer»

KVK Ninove gaat voor fairplay en eert de scheidsrechters…

Redactie : 9 oktober 2020 : Sport

Dit weekend zal er binnen de jeugdwerking van KVK Ninove aandacht zijn voor fairplay en dit naar aanleiding van de dag van de scheidsrechter. KVK Ninove heeft 20 jeugdploegen en meer »

Reageer»

Kans groot dat sportcentrum Oordegem wordt overgenomen…

Redactie : 7 oktober 2020 : Sport

Sport Vlaanderen en de gemeente Lede onderzoeken momenteel samen of Lede het sportcentrum in Oordegem kan overnemen. Na evaluatie van de werking van het sportcentrum in meer »

Reageer»

Geen Lotto Belgium Tour dit jaar wegens coronapandemie…

Redactie : 5 oktober 2020 : Sport

Met spijt in hun hart moet de organisatie van de  Lotto Belgium Tour aankondigen dat deze dit jaar niet zal doorgaan op 13, 14 en 15 oktober. Omwille van de onzekerheid die er heerst meer »

Reageer»

Ninoofse Sportdienst wil sportclubs in de kijker zetten…

Redactie : 2 oktober 2020 : Sport

Zeker nu de Maand van de Sportclub werd geannuleerd, wil de sportdienst dit jaar de sportclubs extra in de kijker zetten. De coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op meer »

Reageer»

Sportkrasjel in Ninove schuift op naar 2021…

Redactie : 29 september 2020 : Sport

Traditiegetrouw organiseren de sportraad en de sportdienst de laatste zaterdag van november de Sportkrasjel, de huldigingsavond voor Ninoofse sportlaureaten. Corona meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.