Sport

Welkom op de pagina sport

Stad Ninove ontving de #sportersbelevenmeer Award…

Redactie : 20 december 2018 : Sport

Sport.Vlaanderen organiseerde in 2018 de #sportersbelevenmeer Award. Hiervoor stelde Sport.Vlaanderen 7 criteria op. Steden of gemeenten die aan minstens 5 criteria voldeden, wonnen de meer »

Reageer»

Wie zijn de verdienstelijke sporters van het jaar 2018…

Redactie : 16 december 2018 : Sport

Tijdens het sportgala op vrijdag 25 januari 2019 huldigt men in de gemeente Denderleeuw de meest verdienstelijke kampioenen en sportlaureaten van het voorbije sportjaar. meer »

Reageer»

Aalsterse sportclubs vielen nooit méér in de prijzen…

Redactie : 14 december 2018 : Sport

Het Aalsterse schepencollege beslist traditioneel in december over de uitbetaling van subsidies aan de lokale sportclubs. Aan de vooravond van het Sportgala vielen 127 subsidiedossiers in de meer »

Reageer»

Tennistornooi voor rolstoeltennissers in Hofstade bij Aalst…

Redactie : 13 december 2018 : Sport

Sinds 2016 biedt Tennis 2000 (Aalst-Hofstade) ook Rolstoeltennis aan. In het kader hiervan werd in 2016 een volledig verhard pad aangelegd van de parking naar het clubhuis alsook meer »

Reageer»

Na Ninove kiest nu ook Geraardsbergen zijn sportievelingen…

Redactie : 7 december 2018 : Sport

Op vrijdag 14 december 2018 organiseert de sportdienst in samenwerking met de sportraad de verkiezing van de Geraardsbergse sportlaureaten. Tijdens dit Gala -in het Arjaantheater meer »

Reageer»

City Nightrun met vuurspektakel op zaterdag 15 december…

Redactie : 6 december 2018 : Sport

Zaterdagavond 15 december organiseren de stad en vzw Maspoe voor de tweede keer een City Nightrun. Het wordt niet alleen een sportief gebeuren, maar dankzij de animaties en de meer »

Reageer»

Een derde sportpark voor Herzele…

Redactie : 5 december 2018 : Sport

Tijdens de afgelopen gemeenteraad van woensdag 28 november 2018 werd de offerte voor de realisatie van nieuwe kleedruimtes en sanitair aan het voetbalveld in de Tramzate (Herzele) meer »

Reageer»

De Warmste Stap Haaltert in teken van ‘De Warmste Week’…

Redactie : 3 december 2018 : Sport

Wandel je warm voor het goede doel! Een lekkere wandeltocht met jenever, soep, cava, glühwein, koffie en dessert ten voordele van Welzijnsschakel ’t Klikt Haaltert. Het gemeente meer »

Reageer»

X-Mas Trails Geraardsbergen in laatste rechte lijn…

Redactie : 1 december 2018 : Sport

Voor de tweede maal organiseert een trainingsgroepje o.l.v. Coach Wim Blaton de X-MAS TRAILS. Wat begon als het idee om onze wekelijkse looptraining open te stellen voor collega lopers en hen meer »

Reageer»

Ninove organiseert tweede jaar op rij het Basket XL event…

Redactie : 28 november 2018 : Sport

Dit weekend organiseert de stad Ninove voor het tweede jaar op rij het Basket XL event. Tijdens dit event zal het Ninoofse basket omringt worden door een DJ, cheerleaders, Gin/cava bar meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.