Sport

Welkom op de pagina sport

Xaydée kroont zich tot Belgisch kampioen veldrijden…

Redactie : 18 januari 2020 : Sport

Net voordat Laurens Sweeck zich bij de profs tot Belgisch kampioen veldrijden had gekroond, was de Geraardsbergse Xaydée Van Sinaey (14 jaar) op hetzelfde parcours als winnaar over de meer »

Reageer»

Geen doortocht meer van ‘De Ronde’ door Aalst…

Redactie : 17 januari 2020 : Sport

De doortocht van De Ronde van Vlaanderen, een van Vlaanderens grootste klassiekers, heeft al heel wat voeten in de aarde gehad. Nu men in alle steden en gemeenten de portemonnee moet meer »

Reageer»

Inschrijven voor Blijf-Fit-Week voor senioren in Bulgarije…

Redactie : 15 januari 2020 : Sport

De Sportdienst van de stad Ninove gaat dit jaar voor een weekje naar Bulgarije. Schrijf jij je in voor de Blijf-fit-Week, een sportieve week in het buitenland op maat van de sportieve senior? De meer »

Reageer»

Geraardsbergen beweegt en zoekt enthousiaste actievelingen…

Redactie : 9 januari 2020 : Sport

Geraardsbergen Beweegt, de nieuwe kernraad van de Geraardsbergse sportadviesraad, slaat in 2020 met een dynamische visie en vernieuwde samenstelling een nieuwe weg in. De kernraad vormt de verbindende schakel tussen de sportieve bevolking, de sportclubs en het lokaal bestuur, en wil bewegen en sporten in al zijn vormen ruimer en meer divers aan bod laten komen in Geraardsbergen. Daarvoor is de sportdienst op zoek naar een kleine groep (5 à 11) enthousiaste sportliefhebbers.

Woon, sport en/of werk je in een sportgerelateerde omgeving in Geraardsbergen? Gaan jouw interesses verder dan je eigen sporttak of sportomgeving? Heb je een bijzondere deskundigheid die voor de sportraad goed van pas zou kunnen komen? Heb je goesting om beweging en sport meer of anders op de kaart te zetten in Geraardsbergen? Dien dan je kandidatuur voor 7 februari in via het online formulier op de website van de stad: https://www.geraardsbergen.be/geraardsbergen-beweegt Je vindt er ook de statuten terug. Voor meer info contacteer je de Sportdienst via 054 43 51 43 of sportdienst@geraardsbergen.be.

Reageer»

Geen Tour De France voor Aimé De Gendt uit Denderhoutem…

Redactie : 8 januari 2020 : Sport

Slecht nieuws voor de fans van Aimé De Gendt uit Denderhoutem, de renner die vorig jaar voor het eerst kon meerijden in de Tour De France zal dat dit jaar niet kunnen meemaken. Dat geldt meer »

Reageer»

Aalsters Sportgala zet Aalsterse sporters in de kijker…

Redactie : 11 december 2019 : Sport

Op vrijdag 13 december zet de Stad Aalst opnieuw de meest verdienstelijke sporters van het afgelopen jaar in de belangstelling met een wervelend Sportgala in sportcentrum Schotte. Het meer »

Reageer»

Wafelentocht gaat door op woensdag 11 december 2019…

Redactie : 9 december 2019 : Sport

De zomer ligt al een tijdje achter ons en de dagen worden alsmaar korter. Het is de tijd van knusse, gezellige momenten met vrienden bij een hete kop chocolademelk, een dampende koffie of meer »

Reageer»

Meeste verdienstelijke sporters bekend tijdens ‘Sportkrasjel’…

Redactie : 4 december 2019 : Sport

De inkomhal van het stadhuis was op zaterdag 30 november 2019 de locatie voor de jaarlijkse “Sportkrasjel”. Aan het concept werd niet gewijzigd, SPORZA-radiostem Tom Vandenbulcke stond meer »

Reageer»

Sportkampioenen en sportverdienstelijke in de bloemetjes…

Redactie : 3 december 2019 : Sport

Naar jaarlijkse traditie zetten de SportAdviesRaad (SAR) en het lokaal bestuur van Herzele de Herzeelse sportkampioenen en sportverdienstelijke personen in de meer »

Reageer»

Natuurpunt Erpe-Mere organiseert een winterwandeling…

Redactie : 27 november 2019 : Sport

Op zondag 8 december 2019 wandelt Natuurpunt Erpe-Mere in natuurgebied Honegem. De trekvogels zijn allemaal richting zuiden vertrokken hun eten achterna. De dieren die meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.