Sport

Welkom op de pagina sport

Skoda Challenge Geraardsbergen uitgesteld naar 2021…

Redactie : 7 april 2020 : Sport

Met pijn in het hart brengt de stad Geraardsbergen onze redactie op de hoogte van het onvermijdelijke. De SKODA Challenge Geraardsbergen zal in 2020 niet kunnen doorgaan! meer »

Reageer»

Tokio organiseert Olympische Spelen niet in 2020…

Redactie : 24 maart 2020 : Sport

De Japanse eerste minister Shinzo Abe en IOC-voorzitter Thomas Bach hebben overeenstemming bereikt over het uitstel van de Olympische Spelen. Deze worden niet georganiseerd in meer »

Reageer»

Ninoofse Sportdienst organiseert ‘Talent Break’…

Redactie : 9 maart 2020 : Sport

In de maand maart organiseren de Sportdienst, Jeugddienst en Lejo vzw onder de noemer Talent Break 3 verschillende vrijetijdsactiviteiten op woensdagnamiddag. Jongeren tussen meer »

Reageer»

Wielertoeristenclub KWB-Harlekijn gezegend de weg op…

Redactie : 8 maart 2020 : Sport

De sportieve leden van de Houtemse wielertoeristenclub KWB-Harlekijn mochten de start van hun dertigste fietsseizoen nemen nadat ze zelf én hun stalen ros werden meer »

Reageer»

Aankomst BinckBank Tour nog drie jaar in Geraardsbergen…

Redactie : 5 maart 2020 : Sport

De stad Geraardsbergen kiest dan niet voor Dorp van De Ronde tijdens de doortocht op De Muur, maar de aankomst van de BinckBank Tour is dan wel een feit voor de komende drie jaar. meer »

Reageer»

Karate club Kachi is twee Belgische karate kampioenen rijker…

Redactie : 3 maart 2020 : Sport

Op 21 maart organiseert karate club Kachi zijn 5de editie van het Internationaal karate tornooi Maitoshi Kachi Trophy 2020. De voorbije weken hebben de leden en de trainers niet stilgezeten meer »

Reageer»

Zwerven door Denderstreek en Pajottenland…

Redactie : 25 februari 2020 : Sport

Woensdag 26 februari organiseren De Padstappers hun 17de Krakelingentocht. Vrij te starten voor 7 – 10 – 14 – 18 – 22 km tussen 08.00 en 15.00 uur, in de Parochiezaal ter hoogte van meer »

Reageer»

Tijdelijke verkeerswijzigingen Omloop Het Nieuwsblad…

Redactie : 18 februari 2020 : Sport

Op zaterdag 29 februari start het Belgische wielerseizoen met dé openingsklassieker Omloop Het Nieuwsblad. Op zondag 1 maart kan je als liefhebber zelf schitteren tijdens Omloop Het Nieuwsblad meer »

Reageer»

Net voor het feesten de beentjes loslopen tijdens stratenloop…

Redactie : 17 februari 2020 : Sport

Alhoewel het zondag aanstaande Carnaval in Aalst is, ligt men er in Denderleeuw niet wakker van om in de voormiddag eerst eens de beentjes te gaan loslopen. De alom bekende Stratenloop meer »

Reageer»

Klavertjevierwandeling ‘Knoppenkracht … lentepracht’…

Redactie : 6 februari 2020 : Sport

Hoewel het nog even wachten is op de echte start van de weerkundige lente, bereidt de natuur zich reeds in stilte voor. Aan bomen en struiken zitten blad- en bloemknoppen, barstensvol energie, klaar meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.