Sport

Welkom op de pagina sport

Nieuwbouw voor chiro en speelpleinwerking op het terrein Hemelrijk in Vlierzele…

Redactie : 24 februari 2024 : Nieuws, Sport

Het oude voetbalterrein dat ligt op het Hemelrijk in Vlierzele krijgt binnenkort een volledige opknapbeurt. De nieuwe plannen zijn om de oude gebouwen die dienstdeden als kantine en meer »

Reageer»

Tafeltennisclub TTC Ninove is al meer dag een jaar op zoek naar een gebouw om de sport in te beoefenen…

Redactie : 24 februari 2024 : Sport

Nu carnaval voorbij is en de koers is ingericht, hopen wij dat er in Ninove tijd en wil over is om aan tafeltennisclub TTC Ninove te denken, zegt Erwin Vandendaele van tennisclub TTC Ninove. meer »

Reageer»

Man-Kei To pakt brons op WK G-badminton…

Redactie : 24 februari 2024 : Sport

Onze landgenote Man-Kei To heeft op het wereldkampioenschap rolstoelbadminton in Pattaya (Thailand) in het enkelspel een bronzen medaille behaald. In de halve finale verloor ze meer »

Reageer»

Jaarlijkse voorjaars-Start2Run in de startblokken…

Redactie : 22 februari 2024 : Sport

Onder dit thema organiseert organiseert ALVA (Atletiek Land Van Aalst vzw) vanaf donderdag 21 maart haar jaarlijkse voorjaars-Start2Run, een jog-initiatie voor beginners. Vooraf meer »

Reageer»

Volleybalclub Lindemans moet op zoek naar nieuwe coach…

Redactie : 20 februari 2024 : Sport

Op het einde van dit seizoen scheiden de wegen tussen volleybalclub Lindemans Aalst en Christophe Achten. Christophe kwam afgelopen seizoen de plaats innemen van Idner Martins waarmee meer »

Reageer»

Sport en Nering Oordegem openen het nieuwe wielerseizoen…

Redactie : 15 februari 2024 : Sport

Sport en Nering Oordegem openen het seizoen met wielerwedstrijden voor nieuwelingen en gentlemen op zondag 10 maart. Traditiegetrouw opent de plaatselijke wielerclub Sport en meer »

Reageer»

Freddy Schollaert begint aan 49ste wielerseizoen als speaker…

Redactie : 11 februari 2024 : Sport

Waar men gaat langs Vlaamse wegen, daar komt met het micro-reportage team van Freddy Schollaert tegen. Freddy Schollaert uit Oordegem is al 49 jaar lang het bekendste gezicht meer »

Reageer»

DD Group – Multum Accountants – Foca Keukens Team hoopt om in 2025 een UCI-ploeg te kunnen worden…

Redactie : 10 februari 2024 : Sport

Over een tweetal weken start opnieuw het Belgische wielerseizoen. Ook de 25-koppige damesploeg van DD Group – Multum Accountants – Foca Keukens die op dit ogenblik op meer »

Reageer»

Vypco-Doltcini-CT wil vooral genieten van de sport met veel podiumplaatsen…

Redactie : 7 februari 2024 : Sport

Vypco-Doltcini-CT uit Sint-Lievens-Houtem onder leiding van manager Kristof Beké en voorzitter Benny Eloot is niet zomaar een club om u tegen te zeggen. Wat als fun begon, zich meer »

Reageer»

Alle ogen opnieuw gericht op Van Breussegem, Van Dyck, Defreyne, Desmecht en Vandekerkhove bij het Shifting Gears Strategica Team…

Redactie : 6 februari 2024 : Sport

Terwijl het weer in België koud en grijs was, trok het Shifting Gears Strategica Team vorige week naar de zon, zee en strand. Met 27 graden als zomerse temperaturen was meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.