Sport

Welkom op de pagina sport

Ninoofse Sportdienst zoekt kapiteins voor petanquetornooi…

Redactie : 23 juni 2021 : Sport

De sportdienst organiseert deze zomer een petanquetornooi tussen verschillende deelgemeenten/wijken. Een uitwerking van 1 van de ideeën die voortvloeiden uit het 100 x 100 project van meer »

Reageer»

Leerlingen Sint Alloysiuscollege in de ban van Rode Duivels…

Redactie : 21 juni 2021 : Sport

Vanavond spelen onze Rode Duivels hun derde wedstrijd van het EK in 2021, de Rode Duivels spelen om 21.00 uur tegen Finland. Wie er al in stemming is voor deze wedstrijd zijn ongetwijfeld meer »

Reageer»

IBSO De Horizon heeft een wereldkampioen Karate op school…

Redactie : 18 juni 2021 : Sport

De 23-jarige Lenka Limbourg, leerling van IBSO De Horizon en internaatsleerling van GO! ’t Kasteeltje behaalde brons op het Wereldkampioenschap G-karate. Al enkele jaren geeft meer »

Reageer»

G-renners en rolstoeltennisser naar Paralympische Spelen…

Redactie : 18 juni 2021 : Sport

Al zeker zes Vlaamse G-renners en rolstoeltennisser Jef Vandorpe nemen deel aan de  Paralympische Spelen. Zes Vlaamse G-wielrenners, aangesloten bij Parantee-Psylos en meer »

Reageer»

Ewoud Vromant rondt lange ontsnapping af met brons!…

Redactie : 14 juni 2021 : Sport

De G-wielrenner Ewoud Vromant (C2) uit Herzele heeft op het wereldkampioenschap Para-cycling in Cascais (Portugal) brons behaald in de wegrit. Hij reed in het begin van de wedstrijd meer »

Reageer»

Café uitbaters mogen grote schermen zetten E.K. wedstrijden…

Redactie : 10 juni 2021 : Sport

De stad Aalst schept meer duidelijkheid rond de spelregels over de vertoning van de komende voetbalwedstrijden rond het Europees Kampioenschap op grote schermen. Vanaf meer »

Reageer»

Café-uitbaters mogen EK-wedstrijden op groot scherm tonen…

Redactie : 5 juni 2021 : Sport

Erpe-Meerse horeca-aangelegenheden mogen TV-beelden van het EK voetbal vertonen op hun terras als ze dat vooraf melden aan het gemeentebestuur en als de schermen zo meer »

Reageer»

Er komt terug een BK wielrennen in Liedekerke…

Redactie : 4 juni 2021 : Sport

De raad van bestuur van de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond (KBWB), kende het kampioenschap voor jongens en meisjes nieuwelingen toe aan vzw De Liedekerkse pijl. Het meer »

Reageer»

Met Davidsfonds op zomerzoektocht in Gent en Zulte…

Redactie : 3 juni 2021 : Sport

Gent en Zulte en de schilderachtige Leiestreek vormen het decor van de 35ste Zomerzoektocht van het Davidsfonds. Tussen 21 juni en 21 september wordt de mooie streek meer »

Reageer»

Grootste EK-voetbalkenner gezocht via een online pronostiek…

Redactie : 2 juni 2021 : Economie, Sport

Tijdens het Europees Kampioenschap (EK) voetbal organiseert het Lokaal Bestuur van Denderleeuw in samenwerking met Tifogame en 34 lokale handelszaken, verenigingen en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.