Sport

Welkom op de pagina sport

De Sportraad van Ninove op zoek naar Sportkrasjel van ’t jaar…

Redactie : 18 oktober 2018 : Sport

De Ninofse Sportkrasjel gaat dit jaar door op zaterdag 24 november, en beloont Ninoofse sporters die in clubverband of individueel een bijzondere sportprestatie leverden het afgelopen jaar. Dien tegen ten meer »

Reageer»

Trage wegen door Honegem met Natuurpunt Aalst…

Redactie : 11 oktober 2018 : Sport

Wandelaars langs trage wegen Persregio DenderNa de het vervullen van de burgerplicht en vooraleer de verkiezingsuitslagen binnenlopen, kan je zondag mee op pad met Natuurpunt. Natuurpunt Aalst organiseert op zondag 14 oktober een meer »

Reageer»

Tafeltennisclub Ninove stoot door naar Landelijke Afdeling B…

Redactie : 3 oktober 2018 : Sport

Tafeltennisclub TTC uit Ninove Persregio DenderNa 9 jaar intense werking is TTC Ninove er in geslaagd om door te stoten naar de Landelijke Afdeling. Twee jeugdspelers, die alle rangen in de club doorstroomd hebben, zijn de basis van de ploeg. Dit meer »

Reageer»

Scoren deze vijf jongedames op Loulé Cup In Portugal?…

Redactie : 1 oktober 2018 : Sport

Koninklijke Turnkring Aalst vzw Persregio DenderVijf tumblers van de Koninklijke Turnkring Aalst willen scoren op Loulé Cup In Portugal! Helena Lison, Marthe De Leeneer, Sara Neyrinck, Sam Van Den Berghe en Nore Schockaert zullen op meer »

Reageer»

Derby KSV tegen Sparta (Moerbeke) Geraardsbergen…

Redactie : 29 september 2018 : Sport

Sparta Moerbeke Geraardsbergen Persregio DenderZaterdag is een historisch moment, want KSV en Sparta Moerbeke Geraardsbergen zullen na meer dan 75 jaar opnieuw tegen elkaar spelen. Ter ere van deze historische wedstrijd zal schepen van meer »

Reageer»

Interscholenveldloop schot in de roos voor de Middenschool…

Redactie : 28 september 2018 : Sport

Leerlingen Middenschool Geraardsbergen tijdens Interscholen veldloop Persregio DenderNaar jaarlijkse gewoonte werd het sportieve schooljaar gestart met de Vlaamse veldloopweek waarbij op woensdag 26 september de interscholenveldloop te Geraardsbergen plaats vond meer »

Reageer»

Negen medailles voor vrije basisschool in Borsbeke…

Redactie : 27 september 2018 : Sport

Leerlingen behalen 9 medailles tijdens scholenveldloop Persregio DenderTijdens de voorbije scholenveldloop in Herzele behaalde de vrije basisschool van borsbeke weer heel wat medailles! Zowel bij de individuele wedstrijden als bij de friendsrun deden de meer »

Reageer»

Wandelen in de voetsporen van ‘De Groote Oorlog’…

Redactie : 25 september 2018 : Sport

Boswandelingen Persregio DenderErfgoedraad Ninove en VVV Ninove wandelen voor de derde keer ‘in de voetsporen van de Groote Oorlog’ op zondag 30 september. De wandeling trekt niet alleen langs de bekende meer »

Reageer»

Sportpark De Vrede in Borsbeke krijgt tweede leven…

Redactie : 24 september 2018 : Sport

Jeugdvoetbal stage Denderstreek Persregio DenderDe spanning stijgt, de werken zijn nog volop aan de gang en de voorbereiding geraken in een stroomversnelling, maar… nu zondag 30 september 2018 gebeurt het. Dan opent de gemeente Herzele i.s.m. KVC meer »

Reageer»

Tal van activiteiten op slotdag van ‘Week van de Mobiliteit’…

Redactie : 22 september 2018 : Sport

GAC Steenberg Erpe-Mere Persregio DenderVandaag is iedereen hartelijk welkom op tal van activiteiten in het kader van ‘De Week van de Mobliteit’ op het domein Steenberg in de gemeente Erpe-Mere. Men maak er hier tijdens de slotdag een meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.