Sport

Welkom op de pagina sport

Sportdienst Geraardsbergen organiseert ‘Sport Overdag’…

Redactie : 22 augustus 2019 : Sport

In Geraardsbergen heeft iedereen die overdag tijd heeft de kans om deel te nemen aan het project Sport Overdag. Voor elke leeftijd en elk niveau staat er sowieso een activiteit op het programma. meer »

Reageer»

Karate Club Kachi gaat een Olympisch jaar tegemoet…

Redactie : 21 augustus 2019 : Sport

In 2020 zal karate behoren tot één van de nieuwe sporten op de Olympische Spelen in Tokyo. Karate Club Kachi behoort tot de karatebond WKF die de erkenning heeft van een Olympische sport. Vorig meer »

Reageer»

Grote prijs De Jonge in Ninoofse deelgemeente Nederhasselt…

Redactie : 20 augustus 2019 : Sport

Zaterdag 31 augustus, en zondag 01 september 2019, is Nederhasselt opnieuw ‘het wielerdorp van Ninove’. Reeds voor de 13de maal organiseren de Wielervrienden Nederhasselt hun meer »

Reageer»

Proefopstelling outdoor-fitness en calisthenics aan Sporthal…

Redactie : 19 augustus 2019 : Sport

In de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem zijn vanavond achter de gebouwen van de Sporthal enkele outdoor-fitness en calisthenics in gebruik genomen. Na de gemeente Erpe-Mere meer »

Reageer»

Slot van BinckBank Tour wordt gereden op 18 augustus…

Redactie : 14 augustus 2019 : Sport

Op zondag 18 augustus 2019 zal de koninginnenrit van de BinckBank Tour in de mattentaartenstad Geraardsbergen arriveren. De wielerwedstrijd kent zijn aankomst al voor de achtste keer op de Vesten. Om dit meer »

Reageer»

Gewijzigde verkeersregeling tijdens Tovenaarsloop Iddergem…

Redactie : 13 augustus 2019 : Sport

Op zondag 18 augustus organiseert Runningclub De Tovenaars de Tovenaarsloop in Iddergem. Van 13.30 tot 17.00 uur zal de Hoogstraat tussen Klarestraat en Kerpelstraat meer »

Reageer»

Allerhande sporten uittesten dankzij de sportpas in Herzele…

Redactie : 8 augustus 2019 : Sport

Wil je graag sporten, maar weet je nog niet welke sport of club het beste bij jou past? De sportpas van Herzele is er om je te helpen! Met een sportpas van de Sportdienst van Herzele kan je tal van meer »

Reageer»

Stratenloop in Denderleeuw zorgt voor verkeerswijziging…

Redactie : 8 augustus 2019 : Sport

Op vrijdagavond 9 augustus maakt Koning Auto opnieuw plaats voor een 1000-tal enthousiaste lopers in het centrum van Denderleeuw. Jong en oud, ervaren en minder ervaren: iedereen meer »

Reageer»

Vlieg tijdens de vierde fietstocht in Lede ‘Dwars door Lede’…

Redactie : 8 augustus 2019 : Sport

De fietstocht Dwars door Lede is in Lede al lang een vaste waarde in het zomeraanbod. Voor het vierde jaar slaan de bibliotheek, de sportraad en de sportdienst de handen in elkaar en bundelen als meer »

Reageer»

Spelers en coaches Okapi Aalst houden open training…

Redactie : 1 augustus 2019 : Sport

Okapi Aalst organiseert op donderdag 8 augustus een open training met zijn nieuwe en vertrouwde spelers. Op die manier heeft iedereen die daar zin in heeft de mogelijkheid om de meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.