Sport

Welkom op de pagina sport

Zwerven door Denderstreek en Pajottenland…

Redactie : 25 februari 2020 : Sport

Woensdag 26 februari organiseren De Padstappers hun 17de Krakelingentocht. Vrij te starten voor 7 – 10 – 14 – 18 – 22 km tussen 08.00 en 15.00 uur, in de Parochiezaal ter hoogte van meer »

Reageer»

Tijdelijke verkeerswijzigingen Omloop Het Nieuwsblad…

Redactie : 18 februari 2020 : Sport

Op zaterdag 29 februari start het Belgische wielerseizoen met dé openingsklassieker Omloop Het Nieuwsblad. Op zondag 1 maart kan je als liefhebber zelf schitteren tijdens Omloop Het Nieuwsblad meer »

Reageer»

Net voor het feesten de beentjes loslopen tijdens stratenloop…

Redactie : 17 februari 2020 : Sport

Alhoewel het zondag aanstaande Carnaval in Aalst is, ligt men er in Denderleeuw niet wakker van om in de voormiddag eerst eens de beentjes te gaan loslopen. De alom bekende Stratenloop meer »

Reageer»

Klavertjevierwandeling ‘Knoppenkracht … lentepracht’…

Redactie : 6 februari 2020 : Sport

Hoewel het nog even wachten is op de echte start van de weerkundige lente, bereidt de natuur zich reeds in stilte voor. Aan bomen en struiken zitten blad- en bloemknoppen, barstensvol energie, klaar meer »

Reageer»

Wereldkampioen G-reeks Ewout Vromant in bloemetjes gezet…

Redactie : 5 februari 2020 : Sport

Gisteren werd ter hoogte van het Heilig Hartplein in de Herzeelse deelgemeente Woubrechtegem, de kersverse wereldkampioen Ewout Vromant gehuldigd voor zijn puike prestatie. meer »

Reageer»

Wandelen langs Vlaamse wegen met NEOS Ninove…

Redactie : 3 februari 2020 : Sport

Neos Ninove organiseert op donderdag 6 februari een wandeling. De eerste Neos Ninove-wandeling van dit nieuwe jaar 2020 gaat door in de grootse deelgemeente van Ninove, Denderwindeke. meer »

Reageer»

De benen loslopen kan tijdens ‘Stratenloop Denderleeuw’…

Redactie : 3 februari 2020 : Sport

Op zondagvoormiddag 23 februari maakt Koning Auto opnieuw plaats voor een 1000-tal enthousiaste lopers in het centrum van Denderleeuw. Jong en oud, ervaren en minder ervaren. meer »

Reageer»

Haaltert heeft zijn sportlaureaten 2019 gehuldigd…

Redactie : 3 februari 2020 : Sport

In de sporthal van Denderhoutem zijn afgelopen vrijdag de sportlaureaten, kampioenenploegen, en meest sportverdienstelijk persoon 2019 in de kijker gezet. De kampioenen meer »

Reageer»

G-renner Ewoud Vromant knalt in recordtijd naar wereldtitel…

Redactie : 31 januari 2020 : Sport

De G-wielrenner Ewoud Vromant is in Milton (Canada) wereldkampioen geworden in de 3 kilometer individuele achtervolging. De renner met een rechterbovenbeen amputatie won de meer »

Reageer»

G-renners klaar voor het WK baanwielrennen in Milton…

Redactie : 27 januari 2020 : Sport

Van 30 januari tot 2 februari nemen vier G-renners deel aan het WK G-baanwielrennen in Milton, Canada. Vorig jaar veroverden de renners drie medailles met Paralympic Team Belgium in meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.