Sport

Welkom op de pagina sport

Boek verteld het verhaal van 100 jaar Eendracht Aalst…

Redactie : 23 mei 2019 : Sport

Den Iendracht wordt 100 jaar op 25 juni 2019! Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis zal er in samenwerking met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, marktleider in sportboeken meer »

Reageer»

Joggers kunnen hart ophalen tijdens zesde Faluintjesjogging…

Redactie : 20 mei 2019 : Sport

De Faluintjesjogging is dit jaar aan haar zesde editie toe. Een echte Faluintjesjogger weet dat de jogging steeds de 1ste zondag van juni plaatsvindt, en dat is dit jaar niet anders. De lopers worden meer »

Reageer»

Gemeentelijk petanquetornooi voor senioren groot succes…

Redactie : 16 mei 2019 : Sport

Op woensdag 15 mei werd in het Hof ter Leeuwe te Denderleeuw het gemeentelijk petanquetornooi voor senioren georganiseerd. “Aan het tornooi namen 41 senioren deel, wat een meer »

Reageer»

Watervolleybaltornooi in De Kleine Dender te Ninove…

Redactie : 16 mei 2019 : Sport

Op vrijdag 24 mei kunnen jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen in zwembad De Kleine Dender deelnemen aan het recreatief watervolleybaltornooi. Ploegen van 4 personen (gemengd of meer »

Reageer»

Denderleeuwse kampioenenploeg BBC Olympia gehuldigd…

Redactie : 15 mei 2019 : Sport

Op dinsdag 14 mei verwelkomde het gemeentebestuur de spelers van de ploeg BBC Olympia Heren A. Zij werden immers op 27 april kampioen in 1ste provinciale en werden hiervoor gehuldigd meer »

Reageer»

Eerste KA-RUN lokte meteen heel wat sportievelingen…

Redactie : 15 mei 2019 : Sport

Op zondag 12 mei werd in Geraardsbergen niet alleen moederdag gevierd, maar ging ook de eerste editie van de KA-RUN door!
Er was een omloop van 5 km en een pittig parcours van 12 km. Voor meer »

Reageer»

STERK! Erpe-Mere trekt de wandelschoenen aan…

Redactie : 7 mei 2019 : Sport

Als het goed is dan zeggen we dat ook! En wat zeker een pluim verdient zijn de inspanningen die de vorige gemeentelijke bestuursploeg deed inzake trage wegen en het uitstippelen van een meer »

Reageer»

Spelnamiddag in zwembad De Kleine Dender op 8 mei…

Redactie : 6 mei 2019 : Sport

Tijdens de spelnamiddag wordt het zwembad omgetoverd tot een avontuurlijke zwemhal vol leuke activiteiten en opdrachten, van bootje varen tot een spannende quiz, op maat meer »

Reageer»

Rookie 2019 & Belgisch International voor volgend seizoen…

Redactie : 5 mei 2019 : Sport

Kersvers “Rookie van het jaar” Seppe Van Hoyweghen (18 jaar) zal ook komend seizoen te bewonderen zijn bij Lindemans Aalst waar hij verder zal kunnen werken aan zijn ontwikkeling als spel meer »

Reageer»

Geraardsbergen op zoek naar sportkampioen van het jaar…

Redactie : 3 mei 2019 : Sport

Tweemaal per jaar worden de kampioenen van Geraardsbergen gehuldigd. Deze huldiging zal plaatsvinden in het stadhuis op vrijdag 21 juni 2019 om 20.00 uur. Clubs kunnen de namen van meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.