Sport

Welkom op de pagina sport

Laatste voorjaarswandeling van dit jaar in Haaltert…

Redactie : 25 februari 2021 : Sport

Nu de natuur stilaan ontwaakt lanceert het Davidsfonds uit Haaltert voor de laatste keer in dit voorjaar van 2021 een zoektocht. Zoals reeds aangekondigd loopt de laatste zoektocht over meer »

Reageer»

Bestuur Ninove vraagt om de koers vanuit je kot te volgen…

Redactie : 24 februari 2021 : Sport

Zaterdag 27 februari is het tijd voor de 76e editie van de Omloop Het Nieuwsblad. De eerste grote klassieker op Europese bodem is een slordige 200 kilometer lang en bevat zo’n dertien hellingen. meer »

Reageer»

Omloop Het Nieuwsblad trekt door Geraardsbergen…

Redactie : 24 februari 2021 : Sport

Zaterdag 27 februari 2021 trekt Omloop Het Nieuwsblad opnieuw door de straten van Geraardsbergen. Er werden voorzorgs-maatregelen getroffen om alles coronaveilig te laten verlopen. meer »

Reageer»

Carina Van Cauter kondigt maatregelen aan rond koersen…

Redactie : 17 februari 2021 : Sport

Naar aanleiding van de Omloop Het Nieuwsblad, de eerste koers van het Belgische wielervoorjaar in de provincie Oost-Vlaanderen, kondigt Gouverneur Carina Van Cauter meer »

Reageer»

Wielertoeristen rijden hun Ronde op zaterdag 18 september…

Redactie : 15 februari 2021 : Sport

Sinds 1999 kunnen wielertoeristen en mountainbikers daags voor de echte wielerklassieker Ronde van Vlaanderen ook ‘hun’ ronde rijden. Verleden jaar echter kon ingevolge de meer »

Reageer»

Indoor sport- en jeugdactiviteiten weldra terug toegelaten…

Redactie : 10 februari 2021 : Sport

Vanaf zaterdag 13 februari eerstkomende laat burgemeester Tania De Jonge van Ninove opnieuw indoor sport- en jeugdactiviteiten toe. Dit is het geval voor jongeren -13 jaar meer »

Reageer»

Sporza zet Jean-Paul Praet uit Denderleeuw ik de kijker…

Redactie : 8 februari 2021 : Sport

Drie keer liep hij het wereldrecord op de 100 km, maar een officiële erkenning liep hij telkens mis. Het verhaal van ultraloper Jean-Paul Praet uit Denderleeuw zie je op 14 februari in meer »

Reageer»

In Ninove op eigen tempo ‘woordwandelen’ door de stad…

Redactie : 5 februari 2021 : Sport

Vanaf zaterdag 6 februari kan je tot midden april ‘woordwandelen’ in de stad. De leerlingen en leerkrachten van de afdeling Woord van de Academie voor Muziek, Woord en meer »

Reageer»

Vertrek hoofdaanvaller Matej Smidl bij Lindemans Aalst…

Redactie : 2 februari 2021 : Sport

Dat corona mentaal de nodige druk bezorgt aan iedereen zal u allen wel kunnen beamen. Zo is het ook niet evident om als jonge Tsjech, behalve trainen en wedstrijden, de rest van meer »

Reageer»

Outdoor sport voor jeugd in georganiseerd verband verruimd…

Redactie : 2 februari 2021 : Sport

De Veiligheidscel in Aalst heeft beslist dat er opnieuw meer mogelijkheden zijn voor de jeugd om outdoor te sporten in georganiseerd verband. Sinds gisteren 1 februari zijn meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.