Sport

Welkom op de pagina sport

Trek de natuur in met Padstappers tijdens ‘Gaverswandeling’…

Redactie : 28 mei 2022 : Sport

Toen er nog geen gsm’s of tablets toegelaten waren op school, zongen wij in onze kinderjaren – vooraleer we op een drafje, de tollenaar omzeilend, de speelplaats over renden – “schipper meer »

Reageer»

Atletiek Land Van Aalst organiseert ‘Eerste ALVA Springgala’…

Redactie : 17 mei 2022 : Sport

Atletiek Land van Aalst organiseert op maandag 6 juni 2022 op de piste van het Sportcentrum Osbroek haar eerste ‘Springgala’. Dergelijke wedstrijd is even ongebruikelijk als meer »

Reageer»

Sportlaureaten werden gehuldigd in Haaltert…

Redactie : 16 mei 2022 : Sport

Afgelopen vrijdag werden in de gemeentelijke sporthal van Haaltert te Denderhoutem, alle sportlaureaten van de afgelopen twee jaar gehuldigd. Door de corona-pandemie was meer »

Reageer»

Sint-Jozefscollege Aalst organiseert deze avond een stratenloop in het kader van de vieringen…

Redactie : 13 mei 2022 : Sport

In 1620 startten de paters jezuïeten hun onderwijsactiviteiten in Aalst op vraag van de lokale bevolking en het stadsbestuur. We zijn nu 400 jaar later. Ter gelegenheid van vier eeuwen meer »

Reageer»

14de editie HHN Ronde van Schoonderhage op 26 mei…

Redactie : 10 mei 2022 : Sport

Nog deze maand is het weer zover. In vzw Schoonderhage te Pollare voorziet men de start van de 14de editie van de HHN Ronde van Schoonderhage. Deze editie gaat door op Hemelvaartsdag meer »

Reageer»

Eerste Welles Kampioenschap Kubb meteen groot succes…

Redactie : 9 mei 2022 : Sport

Zondag jongstleden deden maar liefst 30 teams van 3 tot 6 spelers mee aan het WK* KUBB, dat plaatsvond in het Broekpark van Welle. Naast lokale teams, deden geoefende ploegen, waaronder meer »

Reageer»

Geraardsbergen zet zijn sportkampioenen in de bloemetjes…

Redactie : 9 mei 2022 : Sport

Op vrijdag 10 juni 2022 vindt het sportgala van Lokaal Bestuur Geraardsbergen plaats. Geraardsbergse atleten en ploegen die het afgelopen jaar een provinciale, gewestelijke, nationale of meer »

Reageer»

35 Belgische renners met beperking nemen deel aan UCI wereldbekerwedstrijd Oostende…

Redactie : 3 mei 2022 : Sport

Van 5 tot en met 8 mei 2022 vindt de UCI World Cup Para-cycling Ostend Belgium plaats in Oostende. In totaal staan liefst 35 Belgische renners met een beperking (inclusief drie meer »

Reageer»

Ninove neemt extra veiligheidsmaatregelen voor voetbaltopper KVK Ninove – KSC Lokeren-Temse…

Redactie : 26 april 2022 : Sport

Komende zondag 1 mei strijden KVK Ninove en KSC Lokeren-Temse op De Kloppers voor een promotieticket naar eerste nationale. Wie de match wint, promoveert rechtstreeks. Aangezien meer »

Reageer»

Tes van Oerre Zeggen organiseert eerste kubb-toernooi…

Redactie : 25 april 2022 : Sport

De allereerste editie in onze regio van het Welles Kampioenschap KUBB vindt plaats op 7 mei in het idyllische Broekpark van Welle, deelgemeente in Denderleeuw. Behalve drie meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.