Sport

Welkom op de pagina sport

Denderclub houdt 77ste Grote Prijs Beeckman-De Caluwé…

Redactie : 15 juli 2019 : Sport

De Koninklijke Denderclub Ninove organiseert op donderdag 18 juli zijn 77ste Grote Prijs Beeckman-De Caluwé. Net als vorig jaar start en eindigt de wedstrijd voor eliterenners met contract meer »

Reageer»

Eerste Short Distance Triatlon Aalst gesmaakt…

Redactie : 15 juli 2019 : Sport

Afgelopen zaterdag werd ter hoogte van de site Schotte in Erembodegem bij Aalst, de eerste verkorte triatlon, ofwel de 1ste Short Distance Triatlon georganiseerd. Aan dit sportieve evenement namen meer »

Reageer»

1ste Short Distance Triatlon met primeur op De Dender!…

Redactie : 9 juli 2019 : Sport

De stad Aalst brengt iedereen graag op de hoogte betreft de eerst Short Distance Triatlon Aalst (Schotte) met wedstrijd-primeur op Dender! Het is reeds nu al een succes editie wat betreft meer »

Reageer»

Eerste ploeg TK Meldert gaat weldra weer voetballen…

Redactie : 26 juni 2019 : Sport

Met de overdracht van de VZW deze maand, kan het nieuwe TK Meldert, wat staat voor Thor-Kokerij Meldert, weldra definitief van start gaan. De volledig vernieuwde bestuursploeg is er de meer »

Reageer»

Doortocht van De Ronde zorgt voor lichte verkeerswijziging…

Redactie : 25 juni 2019 : Sport

Op zaterdag 6 juli trekt de eerste rit van de Ronde van Frankrijk 2019 door de stad Ninove. Deze doortocht zal gedurende enkele uren hinder veroorzaken op vlak van mobiliteit en de meer »

Reageer»

TC Sint-Christoffel uit Pollare is Kampioen Oost-Vlaanderen…

Redactie : 24 juni 2019 : Sport

Wat als een avontuur begon voor de heren 45 van de gezellige familie- en tennisclub TC Sint-Christoffel uit Pollare eindigde op zaterdag 22 juni in een sprookje met happy-end. Deze vrienden- en meer »

Reageer»

Aimé De Gendt debuteert in ‘De Ronde van Frankrijk’…

Redactie : 24 juni 2019 : Sport

Nog een goeie 14 dagen, en we zijn vertrokken voor 23 dagen Ronde van Frankrijk. Dit is uiteraard buiten de rustdagen gerekend. Op zaterdag 6 juli vertrekken de profrenners meer »

Reageer»

Ploeg compleet voor komend seizoen…

Redactie : 21 juni 2019 : Sport

De 23-jarige International Markkus Keel (Est – 18/08/1995 – 1m91 – 83kg) komt als doublure van onze, ondertussen Red Dragon, Seppe van Hoyweghen aan de pas.Vorige clubs: 2018 meer »

Reageer»

Zomerstage voetbal Borsbeke op 29, 30 en 31 juli 2019…

Redactie : 14 juni 2019 : Sport

KVC De Toekomst Borsbeke organiseert in samenwerking met de sportdienst van Herzele deze zomerstage in het Sportpark De Vrede. Iedereen is welkom, ook jongens en meisjes die niet zijn meer »

Reageer»

4de editie van ‘Kosjing op de Plesj’ in Eeregem bij Lieje…

Redactie : 13 juni 2019 : Sport

Voor het 4de jaar op rij verbroederen de oud-spelers van de vroegere Iddergemse kaatsploegen Sportief en de Doordrijvers tijdens ‘Kosjing op de Plesj’. De clash gaat door op zaterdag 22 juni meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.