Sport

Welkom op de pagina sport

Sportdiensten organiseren een Blijf-Fit-Week voor senioren…

Redactie : 28 november 2022 : Sport

De sportdiensten van Ninove en Lede organiseren in 2023 opnieuw een Blijf-Fit-Week voor senioren in het buitenland. De Blijf-Fit-Week vindt plaats van 30 mei tem 6 juni in Rhodos. meer »

Reageer»

Willie Verhegghe presenteert nieuwe bundel wielergedichten ‘Tot aan de meet’…

Redactie : 23 november 2022 : Sport

Willie Verhegghe presenteert op zondag 4 december eerstkomende een nieuwe bundel wielergedichten ‘Tot aan de meet’ in Cultureel centrum De Plomblom te Ninove. Stads- en meer »

Reageer»

Maspoe v.z.w. organiseert ‘City Nightrun’ in Denderleeuw…

Redactie : 23 november 2022 : Sport

Op zaterdag 26 november 2022 organiseert het Lokaal Bestuur van Denderleeuw in samenwerking met Maspoe v.z.w. de tweede editie van de City Night Run! Voor elke deelnemer gaat meer »

Reageer»

Herzele zoekt grootste voetbalkenner met WK-pronostiek…

Redactie : 22 november 2022 : Sport

Wie is de grootste voetbalkenner van Herzele? Dat komen we te weten dankzij de eindejaarsactie ‘Herzele Supportert’, een voetbalpronostiek naar aanleiding van het WK Voetbal in Qatar. meer »

Reageer»

Vredesloop in Aalst opnieuw een voltreffer…

Redactie : 13 november 2022 : Sport

De loopevenementen in en rond Aalst werden op zondag  13 november – na twee jaar gedwongen COVID gedwongen pauze – afgesloten met de  “Priester Daens Vredesloop”: de meer »

Reageer»

Padstappers organiseren Sinterklaastocht…

Redactie : 13 november 2022 : Sport

Op zondag 27 november eerstkomende organiseren vzw De Padstappers hun Sinterklaastocht met start in De Doos op het Prvinciaal domein De Gavers in de Onkerzelestraat 280 te meer »

Reageer»

Stadsprijs Geraardsbergen krijgt vervolg met MuurClassic…

Redactie : 9 november 2022 : Sport

Het Lokaal Bestuur van Geraardsbergen heeft in overleg met het Sportverbond beslist om de traditionele kermiskoers ‘Stadsprijs Geraardsbergen’ te vervangen door ‘MuurClassic’. meer »

Reageer»

Man-Kei To pakt zilver in dames dubbelspel op WK Para Badminton…

Redactie : 7 november 2022 : Sport

Op het wereldkampioenschap Para Badminton in Tokyo (Japan) behaalde Man-Kei To een zilveren medaille in het dames dubbelspel, samen met haar partner Emine Seckin uit Turkije. meer »

Reageer»

Duivels Denderleeuw brengt het WK naar Den Breughel…

Redactie : 28 oktober 2022 : Sport

Binnenkort barst de Rode Duivels-gekte opnieuw los in Den Breughel. Lokaal Bestuur Denderleeuw en de Vriendenkring Brandweerpost Denderleeuw slaan met Duivels Denderleeuw meer »

Reageer»

City Nightrun Denderleeuw ten voordele van Warmste Week…

Redactie : 27 oktober 2022 : Sport

Voor de tweede editie van City Nightrun slaan Lokaal Bestuur Denderleeuw en Maspoe opnieuw de handen in elkaar. Het loop- en wandelevenement staat dit jaar in het teken meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.