Sport

Welkom op de pagina sport

Eendracht Aalst coach hoopt nog op een twee-tal spelers…

Redactie : 22 juli 2021 : Sport

Dinsdagavond hebben de 19 spelers die moeten deel uitmaken van de nieuwe kern bij Eendracht Aalst hun eerste training afgewerkt. Carl De Geyseleer hoopt nog een twee-tal extra meer »

Reageer»

Eendracht Aalst begint aan nieuw seizoen met andere visie…

Redactie : 19 juli 2021 : Sport

Het bestuur bij Eendracht Aalst maakte van de nood een deugd gedurende de corona-onderbreking, en heeft de werking van de club eens grondig doorgelicht. Hierdoor komt men meer »

Reageer»

Moeilijke doorgang door wielerwedstrijd op 17 juli…

Redactie : 16 juli 2021 : Sport

Morgen zaterdag 17 juli vinden er twee wielerwedstrijden plaats met start en aankomst in Sint-Lievens-Esse. Hierdoor zullen bepaalde straten tijdens de wedstrijd moeilijk bereikbaar meer »

Reageer»

Karate Club Kachi start hoopvol het nieuwe seizoen op…

Redactie : 13 juli 2021 : Sport

Na een bewogen corona seizoen met heel wat wijzigingen in hun huidig trainingsplan zal KC Kachi het nieuw karateseizoen hoopvol opstarten in hun dojo’s van de Stedelijke Sporthal meer »

Reageer»

Lopen in Denderleeuw tijdens de zomermaanden…

Redactie : 5 juli 2021 : Sport

Denderleeuw is een sportieve gemeente, dat zal in de zomermaanden ook opnieuw duidelijk worden. Maspoe v.z.w. organiseert na een jaar niks te hebben kunnen doen wegens corona meer »

Reageer»

Oxfam-Wereldwinkel organiseert een wandelzoektocht…

Redactie : 30 juni 2021 : Sport

Van 1 juli tot 30 september 2021 organiseert Oxfam-Wereldwinkel uit Geraardsbergen een wandelzoektocht doorheen de stad. Dit naar aanleiding van het vijftig jarig bestaan van Oxfam meer »

Reageer»

Laatste wens Eendracht supporter ging in vervulling…

Redactie : 25 juni 2021 : Sport

Deze winter stierf Yves Janssens aan de gevolgen van een slepende ziekte. Yves was fervent supporter van Eendracht Aalst, en had gedurende al die jaren een uitgebreide collectie van meer »

Reageer»

Er komt dit jaar toch een vervolg op succesvolle triatlon Aalst…

Redactie : 24 juni 2021 : Sport

Nadat eerder in 2019 de eerste editie plaatsvond van een Short Distance Triatlon, komt er dit jaar toch een tweede editie. Vorig jaar moest Triatlonclub 3PT-Solidpharma en meer »

Reageer»

Ninoofse Sportdienst zoekt kapiteins voor petanquetornooi…

Redactie : 23 juni 2021 : Sport

De sportdienst organiseert deze zomer een petanquetornooi tussen verschillende deelgemeenten/wijken. Een uitwerking van 1 van de ideeën die voortvloeiden uit het 100 x 100 project van meer »

Reageer»

Leerlingen Sint Alloysiuscollege in de ban van Rode Duivels…

Redactie : 21 juni 2021 : Sport

Vanavond spelen onze Rode Duivels hun derde wedstrijd van het EK in 2021, de Rode Duivels spelen om 21.00 uur tegen Finland. Wie er al in stemming is voor deze wedstrijd zijn ongetwijfeld meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.