Sport

Welkom op de pagina sport

Welle verliest met Frans Van Der Hoeven een monument…

Redactie : 13 augustus 2020 : Sport

Frans Van Der Hoeven, geboren op 23 januari 1930 in het Oost-Vlaamse Zonnegem, is op 90-jarige leeftijd overleden. De Wellenaar werd na WO II een van de meest toonaangevende afstandslopers van ons land en verdiende nadien meer »

Reageer»

Wandelen bij tropische temperaturen in Erondegem…

Redactie : 8 augustus 2020 : Sport

Morgen zondag 9 augustus kan je bos, kouters en omgeving van de spoorwegberm in Erondegem op een andere manier leren ontdekken tijdens een landschapswandeling die georganiseerd meer »

Reageer»

Stratenloop in Erondegem afgelast…

Redactie : 26 juli 2020 : Sport

De 34ste stratenloop in Erondegem kan dit jaar niet doorgaan. Ieder jaar werd kermis Erondegem op vrijdagavond geopend met een stratenloop. Gezien de slechte cijfers rond de meer »

Reageer»

Eendracht Aalst heeft zijn eerste training achter de rug…

Redactie : 16 juli 2020 : Sport

De eerste training van Den Iendracht kon opnieuw rekenen op een mooie opkomst. De supporters zagen 19 spelers de volledige training uitdoen. Na de opwarming werd de nadruk gelegd op meer »

Reageer»

Lindemans Aalst beschikt over nieuwe T2…

Redactie : 13 juli 2020 : Sport

De 45-jarige Joost Van Kerckhove wordt vanaf komend seizoen de nieuwe T2 naast head coach Johan Devoghel. Joost kwam eerder toevallig, als jonge snaak, in contact met het meer »

Reageer»

Denderloop in Liedekerke kan dan toch nog doorgaan…

Redactie : 10 juli 2020 : Sport

Op zondagochtend 9 augustus 2020 zal er dan toch een 29ste editie komen van de Denderloop te Liedekerke. De eerder voorziene editie van 21 mei kon niet doorgaan omwille meer »

Reageer»

Stad Aalst gaat zomersportkampen uitbreiden…

Redactie : 6 juli 2020 : Sport

Vorige week zijn de zomersportkampen van de stad Aalst van start gegaan. In totaal zullen deze zomer 1.023 kinderen deelnemen aan een zomersportkamp van de stad. Voor meer »

Reageer»

Opnieuw beachvolleybal mogelijk in het Vondelhof te Atom…

Redactie : 2 juli 2020 : Sport

Het beachvolleybal-terrein in het Vondelhof in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem is deze zomer opnieuw open voor iedereen. Het terrein lag er na het rooien van meer »

Reageer»

Ook in sporthallen bij ons terug oefenwedstrijden zaalvoetbal…

Redactie : 30 juni 2020 : Sport

Vanaf 1 juli is zaalvoetballen weer toegestaan met gebruik van kleedkamers, en met maximum 200 zittende toeschouwers. De competitie in de Liefhebbers Zaalvoetbal Cup starten pas meer »

Reageer»

Lotto Belgium Tour 2020 ‘het rittenschema in een notendop’…

Redactie : 29 juni 2020 : Sport

Gisteren had normaal gezien de slotrit van de Lotto Belgium Tour moeten plaatsvinden, maar door de bekende reden kon de koers niet doorgaan. Intussen heeft deze koers wel een nieuwe meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.