Politiek

Welkom op de pagina politiek

11 juli viering Ninove ‘goede voornemens van Stadsbestuur’…

Redactie : 10 juli 2019 : Politiek

Op de laatste gemeenteraad van 20 juni bracht Karolien De Roose (N-VA) opbouwende kritiek en tegelijk het schaamrood op de wangen bij schepen van leefmilieu en klimaat, Wouter meer »

Reageer»

Groen Geraardsbergen pleit voor kernversterking…

Redactie : 30 juni 2019 : Politiek

Volgens Groen Geraardsbergen is de afbouw van de postbedeling maar het tipje van de ijsberg. Groen Geraardsbergen vraagt om een kernversterkend beleid in de randgemeenten. Onlangs meer »

Reageer»

STERK! Erpe-Mere zorgt voor een transparanter bestuur…

Redactie : 26 juni 2019 : Politiek

Vorige maand werd door een uitgedund schepencollege beslist om de opbrengst van de verkoop van oude boeken uit de bib weg te schenken aan één welbepaalde vereniging. Dat dit beslist werd door meer »

Reageer»

Aalsterse burgemeester legt eed af in federaal parlement…

Redactie : 20 juni 2019 : Politiek

In de Belgische Kamer der Volksvertegenwoordigers legde vandaag de Aalsterse burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) de eed af. Hij deed dit niet alleen, maar samen met 150 meer »

Reageer»

Arents maakt van aanstelling jobstudenten een zootje!…

Redactie : 12 juni 2019 : Politiek

Jobstudenten weten tot op de dag van vandaag nog steeds niet of ze deze zomer al dan niet worden tewerkgesteld in de Wettelstad Ninove. Schepen Joost Arents is onbekwaam zegt Forza meer »

Reageer»

CD&V Haaltert houdt 2de Tsevenbabbel in café De Fles…

Redactie : 6 juni 2019 : Politiek

Op zondag 16 juni ben je vanaf 11.00 uur welkom in café De Fles te Haaltert voor de 2de Tsjevenbabbel van CD&V Haaltert. Tijdens deze Tsjevenbabbel kunnen de inwoners niet enkel meer »

Reageer»

Pieter De Spiegeleer volksvertegenwoordiger in de Kamer…

Redactie : 27 mei 2019 : Politiek

Pieter De Spiegeleer, een man met roots in Heldergem, deelgemeente van Haaltert, is zondag verkozen tot lid van de Kamer van volksvertegenwoordigers. Het kopstuk van Vlaams Belang Haaltert zette meer »

Reageer»

Pardon en Van der Mynsbrugge pleiten voor Denderfonds…

Redactie : 17 mei 2019 : Politiek

CD&V wil de subsidiestromen vanuit de Vlaamse overheid naar de lokale besturen hervormen. De Denderregio staat voor een aantal grote maatschappelijke uitdagingen. Daarom pleiten gemeente meer »

Reageer»

Toppolitici in debat met 470 jongeren in hogeschool Odisee…

Redactie : 10 mei 2019 : Politiek

Robrecht Bothuyne (CD&V), Marilde De Cooman (PVDA), Alexander De Croo (Open vdl), Kristof Slagmulder (Vlaams Belang), Sarah Smeyers (N-VA), Anja Vanrobaes (sp.a) en Lander Wantens meer »

Reageer»

Klimaatdebat na deskundige speech door De Mesmaeker…

Redactie : 6 mei 2019 : Politiek

Drie lokale N-VA partijen, waaronder die van Haaltert, Ninove, en Geraardsbergen plannen op woensdag aanstaande 8 mei 2019 een klimaatdebat onder de noemer ‘ecorealisme’. Dit zal vooraf meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.