Politiek

Welkom op de pagina politiek

Ninoofse politici kennen ook hun individuele bevoegdheden…

Redactie : 17 januari 2019 : Politiek

De gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018 waren voor vele politici in Ninove niet van de poes. Na veel heen en weer verwijten aan elkaar, verdeeld over de diverse partijgrenzen heen meer »

Reageer»

Groen Aalst wil videostreaming van gemeenteraad…

Redactie : 16 januari 2019 : Politiek

Oppositiepartij Groen wil dat de Aalsterse gemeenteraad ook via live videostreaming te volgen is en dus niet enkel via de radio.” De start van de nieuwe legislatuur is een mooie kans om de Aalsterse meer »

Reageer»

Geef je ongezouten mening en vul het beleid mee in!…

Redactie : 14 januari 2019 : Politiek

De verkiezingen zijn achter de rug, de gemeenteraad is gevormd en ook de adviesraden van de bibliotheek en het cultuurcentrum De Abdij worden in Geraardsbergen vernieuwd. meer »

Reageer»

Cosyns blijft bij oud Open Vld’er voor beroering zorgen…

Redactie : 8 januari 2019 : Politiek

Open VLD Denderleeuw vraagt dat Els Cosyns verantwoording aflegt tegenover het lokaal partijbestuur. Dat is waar uittredend Open Vld gemeenteraadslid Guy Van Dalem en het voltallige Open Vld meer »

Reageer»

Aalsterse Groenfractie wil constructieve oppositie voeren…

Redactie : 5 januari 2019 : Politiek

Op de vooravond van de officiële installatie van de nieuwe gemeenteraad stelt Groen Aalst de vier gemeenteraadsleden voor die voortaan de fractie van Groen Aalst zullen vormen. Op 14 oktober meer »

Reageer»

Ninoofse coalitiepartners stellen hun beleidsplannen voor…

Redactie : 3 januari 2019 : Politiek

Deze morgen stelde de nieuw te vormen bestuursmeerderheid in Ninove zijn beleidsnota’s voor aan de verzamelde pers. In Ninove wenst men aan de nieuwe legislatuur te beginnen met meer »

Reageer»

Nieuwbakken partij GLG Haaltert zoekt bestuursakkoord…

Redactie : 2 januari 2019 : Politiek

Donderdag 3 januari leggen de nieuwe Haaltertse gemeenteraadsleden en het nieuwe schepencollege de eed af. Welke dat zijn, werd overeengekomen tijdens de coalitiebesprekingen na de meer »

Reageer»

Anja Vanrobaeys misnoegd over huidige gang van zaken…

Redactie : 2 januari 2019 : Politiek

Op donderdag 20 december 2018 werd aan de milieuraad in de gemeente Erpe-Mere meegedeeld dat 2019 geen cultuurjaar maar het jaar van het milieu zou worden, omdat het cultuurhuis pas in meer »

Reageer»

Joost Arents N-VA Ninove wordt uit de partij gezet…

Redactie : 28 december 2018 : Politiek

Naar aanleiding van een beslissing die Joost Arents N-VA Ninove lijstrekker nam, zonder medeweten van zijn opvolgers, de partij, en in het bijzonder Karolien De Roose, heeft het bestuur deze uit de meer »

Reageer»

Tania De Jonge blijft aan de macht in Ninove…

Redactie : 27 december 2018 : Politiek

Het zijn hectische dagen geweest de afgelopen weken in de wettelstad Ninove. Nadat alles muurvast zat bij de gesprekken tussen Open Vld, Samen, en N-VA zou er nu toch een krappe meerderheid kunnen gevormd meer »

1 reactie »

Reacties zijn gesloten.