Politiek

Welkom op de pagina politiek

Gemeenteraad voor de laatste keer deze maand virtueel…

Redactie : 1 juni 2021 : Politiek

In Aalst gaat men deze maand voor de laatste keer een virtuele gemeenteraad houden. In juli en augustus zijn er geen gemeenteraden. Het klopt dat de eerste versoepelingen om meer »

Reageer»

Startdag 14-daagse zwerfvuilactie door Groen start in Ninove…

Redactie : 14 mei 2021 : Politiek

Honderden Groen-vrijwilligers en politici in heel Vlaanderen gaan vanaf 14 mei met afvalprikkers en vuilniszakken de baan op om zoveel mogelijk afval te rapen. De actie duurt twee meer »

Reageer»

Groen vragende partij om plannen Siesegem te herwerken…

Redactie : 13 mei 2021 : Politiek

De Aalsterse oppositie partij Groen reageert tevreden over het feit dat de werken aan de Siesegemkouter worden opgeschort door het arrest van de RVVB. “Als partij zijn we al jarenlang voor meer »

Reageer»

Schoolstraat blijft struikelblok voor meerderheidspartijen…

Redactie : 6 mei 2021 : Politiek

Het is al wat geweest rond de verkeerswijziging in de Schoolstraat te Denderhoutem. Het Lokaal Bestuur Haaltert kreeg al bakken vol kritiek over zich heen op de sociale meer »

2 reacties »

Vlaamse regering zorgt voor een Overkophuis in Aalst…

Redactie : 4 mei 2021 : Politiek

CD&V Minister van Welzijn Wouter Beke en het Agentschap Opgroeien bieden een preventief antwoord voor het mentale welzijn van Aalsterse  jongeren door een Overkophuis mogelijk meer »

Reageer»

Participatiebeleid blijkt dode letter te zijn…

Redactie : 4 mei 2021 : Politiek

Het participatiebeleid van de stad Geraardsbergen blijkt dode letter te zijn volgens Vooruit Geraardsbergen. Tijdens de afgelopen gemeenteraad werd tot 2 maal toe aangetoond dat meer »

Reageer»

PVDA Aalst vierde 1 mei op het Werfplein…

Redactie : 2 mei 2021 : Politiek

PVDA Aalst vierde zaterdagnamiddag het Feest van de Arbeid op het Werfplein. Een vijftigtal militanten van de partij kwamen coronaveilig op het plein samen om hun stem te meer »

Reageer»

CD&V roept VLD en N-VA-meerderheid op tot bezinning…

Redactie : 29 april 2021 : Politiek

Eergisteren werd het wijkcirculatieplan, waarbij wordt bepaald hoe het verkeer door Aalsterse wijken moet stromen, van de agenda van de gemeenteraad gehaald na onenigheid binnen meer »

Reageer»

Oppositiepartijen reageren tegen racisme en discriminatie…

Redactie : 29 april 2021 : Politiek

In de stad Aalst heeft het op de jongste gemeenteraad goed gerommeld, Groen, CD&V en VOORUIT reageren tegen racisme en discriminatie. Op de gemeenteraad van 27 april interpelleerde meer »

Reageer»

De Gucht reageert op kritiek vanuit oppositiepartijen…

Redactie : 27 april 2021 : Politiek

Schepen Jean Jacques De Gucht (Open Vld) reageert op de kritiek vanuit de Aalsterse oppositiepartijen Groen en Vooruit i.v.m. het participatietraject i.k.v. circulatieplan. “De geuite kritiek meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.