Politiek

Welkom op de pagina politiek

N-VA Ninove stelt zijn nieuwe bestuur voor…

Redactie : 20 maart 2019 : Politiek

Café Den Belleman barstte begin februari net niet uit zijn voegen. De opkomst voor de bestuursverkiezing was ongezien. Ook het aantal Ninovieters dat zich kandidaat stelde, ging er fors op vooruit. Maar meer »

Reageer»

Socialisten Aalst met sterke kandidaten naar verkiezingen…

Redactie : 17 maart 2019 : Politiek

Tien weken voor de parlementsverkiezingen van 26 mei maakt sp.a Aalst haar kandidaten bekend. De lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers wordt getrokken door Vlaams meer »

Reageer»

Vlaams Belang kopstuk Slagmulder over Pano-reportage…

Redactie : 14 maart 2019 : Politiek

De PANO-reportage blijft voor beroering zorgen. Zoals te verwachten draait de multiculturele propagandamachine nu op volle toeren. De multiculturele nachtmerrie zal én moet door onze strot meer »

Reageer»

Erik De Bou nieuwe voorzitter voor CD&V Geraardsbergen…

Redactie : 14 maart 2019 : Politiek

Erik De Bou is verkozen tot de nieuwe voorzitter van CD&V Geraardsbergen. Hij volgt daarmee Rudy Frederic op, die gemeenteraadsvoorzitter werd en geen kandidaat was om zichzelf op meer »

Reageer»

Peeters & Arents de gezichten voor komende verkiezingen…

Redactie : 8 maart 2019 : Politiek

Laura Peeters en Niklas Arents zijn de Ninoofse N-VA gezichten voor de komende verkiezingen en leggen de nadruk op migratie en klimaat. N-VA Ninove stelt zijn twee kandidaten voor die meer »

Reageer»

Sluit Erpe-Mere aan bij charter bijenvriendelijke gemeente…

Redactie : 28 februari 2019 : Politiek

sp.a-Groen wil dat Erpe-Mere het charter bij-vriendelijke gemeente ondertekent. Bijensterfte neemt wereldwijd alarmerend toe, en ook in Vlaanderen staat de bijensector sterk onder meer »

Reageer»

Groen doet voorstel rond klimaat op gemeenteraad…

Redactie : 27 februari 2019 : Politiek

Gemeenteraadslid Anja Vanrobaeys stelt voor dat de gemeente Erpe-Mere een jongerengemeenteraad over het lokaal klimaatplan organiseert als opstart van het milieujaar. Naar aanleiding meer »

Reageer»

Nieuw bestuur voor CD&V in Haaltert…

Redactie : 26 februari 2019 : Politiek

De leden van CD&V Haaltert hebben een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Steven De Schrijver, die eind januari al unaniem tot voorzitter werd gekozen, krijgt Leen Piens in steun als ondervoorzitter meer »

Reageer»

Vonck/Van der Maelen op sp.a lijst bij komende verkiezingen…

Redactie : 22 februari 2019 : Politiek

De Geraardsbergse socialisten willen met ervaring en jonge kracht naar de volgende verkiezingen trekken. Sp.a Geraardsbergen levert twee kandidaten af voor de Vlaamse en de Europese lijst. Jonge meer »

Reageer»

Groen wil Aalsterse klimaattop…

Redactie : 22 februari 2019 : Politiek

De oppositiepartij wil het klimaatstadslab, waar de cijfers van het klimaatplan jaarlijks werden toegelicht in 2015 & 2016 nieuw leven inroepen en uitbreiden naar een heuse klimaattop, waar burgers meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.