Politiek

Welkom op de pagina politiek

CD&V wil ook de hulp van burenbemiddelaars inschakelen…

Redactie : 28 maart 2023 : Politiek

Als Aalst de charmantste stad van Vlaanderen is, laat ons die titel dan waarmaken door in te zetten op burenbemiddeling, zegt CD&V gemeenteraadslid Filip meer »

Reageer»

Eindelijk een digibank voor Geraardsbergen…

Redactie : 6 maart 2023 : Politiek

De CD&V-senioren van Geraardsbergen zijn verheugd dat Geraardsbergen samen met Denderleeuw en Ninove deel uitmaakt van de Digibank Dender-Zuid, een project van de Vlaamse meer »

Reageer»

Open Vld Herzele stelt nieuwe lijsttrekker voor…

Redactie : 1 maart 2023 : Politiek

Nadat burgemeester Johan van Tittelboom vorige maand bekend maakte geen politiek kandidaat meer te zijn bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen in het jaar 2024, moest meer »

Reageer»

Ook Groen Geraardsbergen reageert op cyberaanval…

Redactie : 16 februari 2023 : Politiek

Uit de communicatie die door de stad Geraardsbergen werd vrij gegeven blijkt dat heel wat privé-gegevens openbaar werden gemaakt. Momenteel zijn reeds 100 personen hiervan meer »

Reageer»

Een hitteplan voor Herzele ‘bijkomend agendapunt in Herzele’…

Redactie : 16 februari 2023 : Politiek

LEEF!&Groen is verheugd dat er eindelijk een ‘hitteplan’ boven water is gekomen in Herzele. Het college heeft zich hierbij laten leiden door de leidraad van het ‘Agentschap Zorg en meer »

Reageer»

PVDA Geraardsbergen vraagt ontslag van schepen na datalek…

Redactie : 15 februari 2023 : Politiek

PVDA Geraardsbergen wil dat schepen van ICT Veerle Mertens (CD&V) opstapt nu blijkt dat de gestolen persoonlijke gegevens van Geraardsbergenaars heel wat gevoelige informatie bevatten meer »

Reageer»

Vlaams Belang Aalst steunt onze carnavalisten en deelde ajuinsoep uit…

Redactie : 9 februari 2023 : Politiek

Woensdagavond 8 februari jongstleden trok een delegatie van de Aalsterse Vlaams Belang-afdeling naar de verschillende carnavalswerkhallen om ajuinsoep uit de delen aan meer »

Reageer»

Franstalige groenen openen aanval op Aalst Carnaval…

Redactie : 7 februari 2023 : Cultuur, Politiek

“Van alle humoristen zijn de Aalstenaars de dappersten. Wij zullen niet plooien voor Franstalige intimidatie,” zegt Aalsters burgemeester Christoph D’Haese (N-VA). In aanloop naar meer »

Reageer»

Stad Aalst sukkelt met haar vastgoedbeheer, volgens CD&V…

Redactie : 3 februari 2023 : Politiek

Het Melkhuisje en de Gendarmerie geraken maar niet uitgebaat laat Iwein De Koninck van CD&V Aalst weten. Volgens hem blijven de Aalstenaars op die manier in de kou staan. Op de meer »

Reageer»

Brusselse jongeren belanden vaak zonder kennis van het Nederlands in Aalsterse secundaire scholen…

Redactie : 3 februari 2023 : Politiek

Honderddertig, zoveel jongeren tussen 12 en 18 jaar, hebben momenteel een plaats in het onthaalonderwijs voor anderstalige kinderen, kortweg OKAN in Aalst. Het zijn jongeren die meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.