Politiek

Welkom op de pagina politiek

Pardon en Van der Mynsbrugge pleiten voor Denderfonds…

Redactie : 17 mei 2019 : Politiek

CD&V wil de subsidiestromen vanuit de Vlaamse overheid naar de lokale besturen hervormen. De Denderregio staat voor een aantal grote maatschappelijke uitdagingen. Daarom pleiten gemeente meer »

Reageer»

Toppolitici in debat met 470 jongeren in hogeschool Odisee…

Redactie : 10 mei 2019 : Politiek

Robrecht Bothuyne (CD&V), Marilde De Cooman (PVDA), Alexander De Croo (Open vdl), Kristof Slagmulder (Vlaams Belang), Sarah Smeyers (N-VA), Anja Vanrobaes (sp.a) en Lander Wantens meer »

Reageer»

Klimaatdebat na deskundige speech door De Mesmaeker…

Redactie : 6 mei 2019 : Politiek

Drie lokale N-VA partijen, waaronder die van Haaltert, Ninove, en Geraardsbergen plannen op woensdag aanstaande 8 mei 2019 een klimaatdebat onder de noemer ‘ecorealisme’. Dit zal vooraf meer »

Reageer»

Jong Socialisten Geraardsbergen schrijven vacature uit…

Redactie : 3 mei 2019 : Politiek

De Geraardsbergse Jongsocialisten zijn verbaasd over het bruuske optreden van Guido De Padt tegenover actiecomités die pleiten voor het open houden van het Open Dok. Hij zette hen weg als “leugenachtig”.Maar de Jongsocialisten blijven niet bij de meer »

Reageer»

De Roose brengt verdeeldheid bij meerderheid aan het licht…

Redactie : 29 april 2019 : Politiek

De federale regering werkt aan de uitbreiding van de maatregel om bij niet-betaling van een aanrekening, de eerste aanmaning vrij van kosten te houden. Gemeenteraadslid Karolien meer »

Reageer»

Sp.a Aalst vragende partij voor betaalbare kinderopvang…

Redactie : 20 april 2019 : Politiek

De uitspraken van de Aalsterse burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) doen de gemoederen verhitten. De recentste uitspraken rond het incident bij een brand in een appartementsgebouw meer »

Reageer»

Propaganda voeren voor parlementsverkiezingen rond N42…

Redactie : 19 april 2019 : Politiek

N-VA fractieleider Matthias Diependaele stelde gisteren in Het Laatste Nieuws dat de omgevingsvergunning voor de N42 volgende week uitgereikt wordt. Daardoor zouden de werken snel van start meer »

Reageer»

Beleidsplan Erpe-Mere niet naar de zin van STERK!…

Redactie : 17 april 2019 : Politiek

Om de traagheid naar de opmaak van een beleidsplan te visualiseren heeft STERK! op zijn website www.sterkerpemere.be een klok geplaatst die het voor elke inwoner duidelijk maakt, hoe beperkt de meer »

Reageer»

Piens en De Schrijver zijn opvolgers op de CD&V-lijsten…

Redactie : 11 april 2019 : Politiek

Leen Piens (40) en Steven De Schrijver (37)  van CD&V Haaltert kregen de zevende plaats toegewezen bij de opvolgers voor de verkiezingen in mei. De Schrijver op de lijst van het Vlaams Parlement en meer »

Reageer»

Derder en De Smet CD&V Lede naar Parlementsverkiezingen…

Redactie : 5 april 2019 : Politiek

Voor de Oost-Vlaamse lijst van de federale kamer die getrokken wordt door huidig minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem kreeg onze Leedse Griet De Smet de 11de plaats. Bij de kandidaten meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.