Politiek

Welkom op de pagina politiek

VB Haaltert schenkt boeken van eigen partijgenoten aan bib…

Redactie : 8 april 2021 : Politiek

In de gemeente Haaltert zorgt het Vlaams Belang af en toe eens voor het peper en zout binnen de lokale politiek. Deze keer geen oppositie voeren tijdens een gemeenteraad, maar boeken meer »

Reageer»

Is Aalst vrouwveilig genoeg vraagt Vooruit Aalst zich af…

Redactie : 7 april 2021 : Politiek

Elke dag ondergaan tal van vrouwen in de schaduw van onze samenleving mishandelingen, beledigingen of vernederingen door partner of huisgenoot. Niet alleen meer »

Reageer»

Hondenspeelweide en vuilniszakken voor hondenpoep…

Redactie : 1 april 2021 : Politiek

Bij meer dan 1.700 gezinnen uit Erpe-Mere woont een blaffende viervoeter. Vandaar ook dat STERK! zoveel vragen kreeg naar aantrekkelijke faciliteiten voor honden en hun baasjes. meer »

Reageer»

Haaltert vertikt het om virtuele gemeenteraad te houden…

Redactie : 30 maart 2021 : Politiek

In Haaltert organiseert Lokaal Bestuur al enkele maanden zijn gemeenteraad in de polyvalente zaal van De Spot te Denderhoutem. Sofie Coppens, gemeenteraadslid meer »

Reageer»

N-VA Herzele misnoegd rond bevoegdheden van schepenen…

Redactie : 28 maart 2021 : Politiek

Het was al van bij de aanvang van deze bestuursperiode hommeles, zegt Toon De Bock. Een architect die schepen van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening wordt… dat meer »

Reageer»

N-VA Ninove wil huwelijk mogelijk maken in openlucht…

Redactie : 26 maart 2021 : Politiek

Het blijft ook in dit tweede coronajaar héél moeilijk voor mensen in de zorg, voor ondernemers en iedereen die getroffen is door de coronamaatregelen. Het is in het bijzonder een meer »

Reageer»

Forza wil oplossing voor skatepark dat afgebroken wordt…

Redactie : 25 maart 2021 : Politiek

In Ninove is Forza niet akkoord met de manier waarop het Lokaal Bestuur wil tewerk gaan omtrent de afbraak van het huidige skatepark. Volgens de partij is het te vroeg om meer »

Reageer»

LijstA en sp.a Aalst samen verder als Vooruit Aalst…

Redactie : 24 maart 2021 : Politiek

Deze morgen vond in Aalst een persconferentie plaats waarin Conner Rousseau bekend maakte dat LijstA en sp.a Aalst zich verzoenen. Ze willen zich voorbereiden om meer »

Reageer»

Forza Ninove wil strenge aanpak eigendomsfraude…

Redactie : 24 maart 2021 : Politiek

Uit het rapport ‘Belgische Marokkanen: een stap verder’, dat gebaseerd is op onderzoek van de universiteit van Rabat en dat uitgegeven werd door de Koning Boudewijnstichting, blijkt meer »

Reageer»

Groen organiseert online gespreksavond rond LGBTQIA+…

Redactie : 21 maart 2021 : Politiek

Oppositiepartij Groen organiseert in Aalst een online gespreksavond rond LGBTQIA+ en gelijke kansen. De voorbije dagen en weken zagen we overal in het land regenboogvlaggen en meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.