Politiek

Welkom op de pagina politiek

N-VA Ninove heeft geen vertrouwen meer in schepen Triest…

Redactie : 24 mei 2022 : Politiek

Gemeenteraadslid Karolien De Roose (N-VA) vraagt aan schepen Alain Triest om de eer aan zichzelf te houden tijdens de gemeenteraad van 23 mei 2022. De politieke verantwoordelijkheid is meer »

Reageer»

PVDA Geraardsbergen roept stadsbestuur op om kandidatuur Toekomstkazerne onmiddellijk in te trekken…

Redactie : 22 mei 2022 : Politiek

Tijdens het open debat met het stadsbestuur maakten experts van het actiecomité “Red de Godsbergkouter” de Geraardsbergse kandidatuur voor de ‘Toekomstkazerne’ met de grond gelijk. meer »

Reageer»

Herzele stimuleert schoolcampagnes tegen pesten…

Redactie : 21 mei 2022 : Politiek

Naar aanleiding van een recent incident aan een Herzeelse school vroeg N-VA Herzele de regelmatige aanwezigheid van politie aan de scholen én een gemeentelijke campagne tegen pesten. meer »

Reageer»

Afgewezen voorstel N-VA Ninove voor huwen in openlucht nu toch op agenda gemeenteraad…

Redactie : 16 mei 2022 : Politiek

Vorig jaar werd het voorstel van Karolien De Roose (N-VA) om een plan uit te werken om het huwen op buitenlocaties in Ninove mogelijk te maken, weggestemd door de meerderheid. “Meer meer »

Reageer»

Wil Guy D’Haeseleer keet maken binnen schepencollege?…

Redactie : 12 mei 2022 : Politiek

In Ninove rommelt het al verschillende maanden tussen Guy D’Haeseleer en de coalitiepartij Open Vld. Eerder dit jaar was daar ook al het gekibbel tussen Pascal Carael als voorzitter meer »

Reageer»

Vlaams Belang Denderleeuw mag parochiezaal voor komst Filip Dewinter op 29 mei en jaarlijks eetfestijn niet meer gebruiken…

Redactie : 9 mei 2022 : Politiek

Het Vlaams Belang organiseert al jaren o.a. zijn eetfestijn in de parochiezaal van Iddergem. Binnen drie weken is er een brunchgesprek gepland waarbij Vlaams parlementslid Filip meer »

Reageer»

PVDA Ninove legde een krans neer bij de Ninoofse verzetshelden…

Redactie : 9 mei 2022 : Politiek

Zondag 8 mei wilde de lokale afdeling van de Partij van de Arbeid (PVDA) de Ninoofse verzetshelden uit de tweede wereldoorlog herdenken en eren. Ze deden dit door een krans neer meer »

Reageer»

N-VA Ninove stelt nieuwe voorzitter en ondervoorzitter aan…

Redactie : 4 mei 2022 : Politiek

N-VA Ninove stelt zijn nieuwe voorzitter en ondervoorzitter aan u voor, hiermee zijn de jongste krachtlijnen voor 2024 al meteen uitgezet. Steven Vanden Berghe en Laura Peeters zullen meer »

Reageer»

OCMW Aalst evalueert corona-impact…

Redactie : 4 mei 2022 : Politiek

Sinds maart vorig jaar daalt het aantal leefloongerechtigden. Op vraag van gemeenteraadslid Pieter Cassiman (N-VA) evalueert schepen van Sociale Zaken Sarah Smeyers (N-VA) de meer »

Reageer»

Vooruit pleit voor een open communicatie rond windmolens…

Redactie : 3 mei 2022 : Politiek

Vooruit Geraardsbergen is het geklungel van de meerderheidspartijen beu, en vraagt een open communicatie en meer draagvlak rond de gesprekken van de windmolens die in Geraardsbergen zou meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.