Politiek

Welkom op de pagina politiek

VB-fractie vragende partij om effectentaks te protesteren…

Redactie : 3 december 2020 : Politiek

De Effectentaks treft ook de lokale besturen. Daarom zal de Vlaams Belang-fractie in de gemeente Denderleeuw de gemeenteraad oproepen om hiertegen te protesteren.  Er zal ook meer »

Reageer»

Ninoofse bestuur geeft 1 miljoen euro aan privé ontwikkelaar…

Redactie : 2 december 2020 : Politiek

Het gebrek aan visie inzake ruimtelijke ordering is al jaren een probleem in Ninove. De doelstelling van het huidige bestuur, maar ook van vorige stadsbesturen, is er vooral op meer »

Reageer»

Gewogen DIFTAR is eerder bewogen DIFTAR volgens sp.a…

Redactie : 28 november 2020 : Politiek

Het gewogen DIFTAR-systeem is eerder een bewogen DIFTAR-systeem zegt Geraardsbergs gemeenteraadslid Emma Van der Maelen (sp.a). “Ook de meeste Geraardsbergse inwoners meer »

Reageer»

De wallenring in Aalst hoeft niet recht gepraat te worden…

Redactie : 25 november 2020 : Politiek

We hebben dit al enkele keren aangehaald en het blijkt duidelijk een knellend schoentje binnen uw dienst te zijn. Communicatie is van groot belang, leiders die niet goed communiceren creëren meer »

Reageer»

Vlaams Belang vindt retributie van 90 euro veel te duur…

Redactie : 24 november 2020 : Politiek

Het Vlaams Belang in Denderleeuw vindt de retributie van 90 euro voor het bekomen van een conformiteitsattest veel te duur, zij denken dat de huurders hiervoor zullen moeten opdraaien. meer »

Reageer»

Sp.a Geraardsbergen wil zorg een hart onder de riem steken…

Redactie : 23 november 2020 : Politiek

Afgelopen gemeenteraad stelde sp.a Geraardsbergen voor dat de stad Geraardsbergen de zorgdiensten, die volop strijden in de tweede golf, een hart onder de riem te steken. meer »

Reageer»

CD&V Aalst wil een databank van alle stadsleveranciers…

Redactie : 23 november 2020 : Economie, Politiek

CD&V Aalst pleit voor een databank van bedrijven en handelaars die geconsulteerd moet worden bij overheidsopdrachten en aankopen door de stadsdiensten. We zijn nog lang meer »

Reageer»

Nieuw parkeerbeleid in Aalst niet naar de zin van PVDA Aalst…

Redactie : 17 november 2020 : Politiek

De Partij van de Arbeid is niet te spreken over het nieuw parkeerbeleid in Aalst. “We moeten extra betalen om te parkeren, alsof dat nog niet duur genoeg is in Aalst”, zegt Alexander Van meer »

Reageer»

Vraag naar stageplekken door sp.a en Jongsocialisten…

Redactie : 17 november 2020 : Politiek

Oppositiepartij sp.a en Jongsocialisten vragen aan het Aalsterse stadsbestuur om de komende maanden extra stageplaatsen te creëren bij hun diensten. “De coronacrisis hakt keihard meer »

1 reactie »

Meerderheid teruggefloten in ontslag CD&V-mandatarissen…

Redactie : 15 november 2020 : Politiek

Carina Van Cauter, de gouverneur van Oost-Vlaanderen, vernietigt na een klacht van CD&V de beslissing van de Aalsterse Open VLD/N-VA-meerderheid rond het ontslag van CD&V-mandataris meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.