Politiek

Welkom op de pagina politiek

PVDA krijgt njet op aanvraag van documenten meerjarenplan…

Redactie : 7 november 2019 : Politiek

Het stadsbestuur van Aalst weigert het werkdocument over de meerjarenbegroting vrij te geven. Alexander Van Ransbeeck van PVDA Aalst vroeg dit document op via openbaarheid van bestuur meer »

Reageer»

Aalsterse oppositiepartijen willen extra gemeenteraad…

Redactie : 7 november 2019 : Politiek

Deze morgen verzamelden de kopstukken van de Aalsterse oppositiepartijen Lander Wantens (Groen), Sam Van de Putte (Sp.a) en Ann Van de Steen en Cathy Grysolle (LijstA)  aan de ingang van meer »

Reageer»

Ilse Uyttersprot van CD&V Aalst reageert op Aalsterse crisis…

Redactie : 5 november 2019 : Politiek

Ilse Uyttersprot reageert voor het eerst via haar Facebook-pagina op de ongunstige situatie die momenteel loopt bij het college van burgemeester en schepenen in Aalst, waarbij huidig burgemeester meer »

Reageer»

VONK Aalst & LijstA reageren n.a.v. crisis in Aalsters bestuur…

Redactie : 4 november 2019 : Politiek

Naar aanleiding van het afnemen van de mandaten van CD&V schepen Ilse Uyttersprot, reageren niet alleen de Aalsterse Jeugd VONK, maar ook oppositiepartij LijstA. meer »

Reageer»

Oppositiepartij Groen Aalst vraagt extra gemeenteraad…

Redactie : 4 november 2019 : Politiek

De laatste weken is het zeer duidelijk dat er een vertrouwensbreuk is binnen de huidige coalitie. Dat een CD&V schepen,  al haar bevoegdheden wordt ontnomen is te belangrijk om zomaar te meer »

Reageer»

Ilse Uyttersprot (CD&V) verliest bevoegdheden als schepen…

Redactie : 4 november 2019 : Politiek

In Aalst is deze morgen een drastische beslissing genomen die voortspruit uit de strubbelingen die er de laatste weken waren rond het Meerjarenplan. Huidig burgemeester Christophe meer »

1 reactie »

Heeft Aalsters stadsbestuur nog voeling met de burger?…

Redactie : 31 oktober 2019 : Politiek

In Aalst is het al een dikke twee weken goed aan het rommelen tussen het huidige bestuur en de oppositiepartijen LijstA, sp.a. en Groen. LijstA durft zelfs nog een stapje verder te gaan, en suggereert meer »

Reageer»

Christoph D’Haese houdt stevig discours over veiligheid…

Redactie : 26 oktober 2019 : Politiek

De Aalsterse burgemeester en federaal parlementair Christoph D’Haese pikte eergisteren in op de actualiteit en stelde een vraag aan de minister De Crem. Veel wijzer werd hij niet. De meer »

Reageer»

N-VA wil rechtzetting doen i.v.m. eerder verschenen bericht…

Redactie : 25 oktober 2019 : Politiek

Graag spreek ik, als communicatie-verantwoordelijke voor N-VA Ninove, in naam van het voltallige N-VA bestuur Ninove, schrijft Jeroen Van Assche. Wij wensen een rechtzetting over meer »

Reageer»

Persoonlijke vetes belangrijker dan besturen van de stad?…

Redactie : 25 oktober 2019 : Politiek

De gemeenteraad van donderdag 24 oktober was in Ninove vrij kort. Toen bleek dat één lid van de meerderheid noodgedwongen afwezig moest blijven, verliet de voltallige oppositie de zaal. Hierdoor meer »

1 reactie »

Reacties zijn gesloten.