Politiek

Welkom op de pagina politiek

Bewogen Ninoofse gemeenteraad geschorst door De Roose…

Redactie : 13 september 2019 : Politiek

Op de gemeenteraad van april begin dit jaar diende Karolien DE ROOSE (N-VA) een voorstel in om de administratiekosten van 1,50 euro bij een eerste aanmaning voor niet-betalers van meer »

Reageer»

Update: Denderleeuw wenst site Triolet aan te kopen…

Redactie : 13 september 2019 : Politiek

Op de gemeenteraad van donderdag 12 september, werd gestemd over de aankoop van Triolet. Hierop heeft de Vlaams Belang fractie zich onthouden. 880.000 euro is heel veel geld. We worden voor meer »

Reageer»

Update: Parkeerverbod voertuigen 5+ ton in Denderleeuw…

Redactie : 13 september 2019 : Politiek

Halfweg deze week berichten wij jullie over de gemeente Denderleeuw die een parkeerverbod nastreeft voor voertuigen boven de 5 ton. Gisterenavond stond dit punt op de agenda, waar meer »

Reageer»

Sam van de Putte reageert op persbericht Sarah Smeyers…

Redactie : 30 augustus 2019 : Politiek

Reactie op persbericht Sarah Smeyers i.v.m. extra opvangplaatsen voor asielzoekers. “Sarah Smeyers gaat nogal kort door de bocht en schuift de verantwoordelijkheid voor het falend meer »

Reageer»

Burgerparticipatie is meer dan klachten en meldingen…

Redactie : 26 augustus 2019 : Politiek

Het participatiereglement van de gemeente Erpe-Mere mist vernieuwing en ambitie, vindt sp.a-raadslid Anja Vanrobaeys. Het blijft steken in de traditionele vormen van burgerparticipatie zoals meer »

Reageer»

Sterk! Erpe klaagt achterstand sociale huurwoningen aan…

Redactie : 15 augustus 2019 : Politiek

Eén van de speerpunten van STERK! is het terugdringen van de armoede. Betaalbaar wonen is daar een cruciale schakel in. De Vlaamse overheid investeert fors in betaalbare woningen, maar meer »

Reageer»

11 juli viering Ninove ‘goede voornemens van Stadsbestuur’…

Redactie : 10 juli 2019 : Politiek

Op de laatste gemeenteraad van 20 juni bracht Karolien De Roose (N-VA) opbouwende kritiek en tegelijk het schaamrood op de wangen bij schepen van leefmilieu en klimaat, Wouter meer »

Reageer»

Groen Geraardsbergen pleit voor kernversterking…

Redactie : 30 juni 2019 : Politiek

Volgens Groen Geraardsbergen is de afbouw van de postbedeling maar het tipje van de ijsberg. Groen Geraardsbergen vraagt om een kernversterkend beleid in de randgemeenten. Onlangs meer »

Reageer»

STERK! Erpe-Mere zorgt voor een transparanter bestuur…

Redactie : 26 juni 2019 : Politiek

Vorige maand werd door een uitgedund schepencollege beslist om de opbrengst van de verkoop van oude boeken uit de bib weg te schenken aan één welbepaalde vereniging. Dat dit beslist werd door meer »

Reageer»

Aalsterse burgemeester legt eed af in federaal parlement…

Redactie : 20 juni 2019 : Politiek

In de Belgische Kamer der Volksvertegenwoordigers legde vandaag de Aalsterse burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) de eed af. Hij deed dit niet alleen, maar samen met 150 meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.