Politiek

Welkom op de pagina politiek

Tijd dringt voor een hemelwaterplan in Erpe-Mere…

Redactie : 30 juni 2020 : Politiek

Nog nooit kwam de droogte zo vroeg als in het voorjaar van 2020. Nog nooit viel er zo weinig neerslag als in de eerste maanden van dit jaar. In de maanden maart, april en mei van meer »

Reageer»

LijstA heeft kritiek op openstellen pastorietuin Erembodegem…

Redactie : 23 juni 2020 : Politiek

Oppositiepartij Lijst A heeft kritiek op het masterplan van Erembodegem dat wij u gisteren voorstelde. “Erembodegem verdient beter”, vindt de partij bij monde van Gert Cardon. “Voor de meer »

Reageer»

Sp.a-Groen Erpe-Mere vroeg bestuur geld goed te besteden…

Redactie : 23 juni 2020 : Politiek

Op de gemeenteraad in Erpe-mere stelde sp.a-Groen de vraag aan het lokaal bestuur het geld waarop men kan rekenen uit het noodfonds van de Vlaamse regering ter ondersteuning van meer »

Reageer»

Partijen stemmen sociale kortingen nieuw afvalsysteem weg…

Redactie : 22 juni 2020 : Politiek

Sociale kortingen bij het nieuw afvalsysteem van ILvA zijn weggestemd door SAMEN en Open-VLD. Op de gemeenteraad van mei stond het nieuwe ophaalsysteem met Diftar-containers van meer »

Reageer»

Monument ‘den olifant’ Geraardsbergen op de agenda…

Redactie : 17 juni 2020 : Politiek

Nadat eerder Nick Dobbelaere van PVDA Geraardsbergen voorstelde om het monument aan het Grupellopark ‘den olifant’ een andere inplanting te geven, reageert nu ook meer »

Reageer»

N-VA vraagt naleving milieuregels opslagplaats stadsdiensten…

Redactie : 15 juni 2020 : Politiek

Tussen de Dendermeersen en de Fabrieksstraat in Ninove ligt een perceel dat wordt gebruikt door de stadsdiensten. In het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) werden de meer »

Reageer»

Groen zal toezien op correct gebruik subsidiemiddelen stad…

Redactie : 11 juni 2020 : Politiek

De stad Geraardsbergen krijgt bijna 600.000 euro voor armoedebestrijding en voor ondersteuning van het verenigings-leven. Groen Geraardsbergen rekent op de verantwoordelijkheidszin meer »

Reageer»

Bijkomende financiële middelen voor Geraardsbergen…

Redactie : 10 juni 2020 : Politiek

De Vlaamse Regering besliste gisteren om 30 miljoen euro ter beschikking te stellen van de lokale besturen in de strijd tegen armoede ten gevolge van de CORONA-pandemie. De meer »

Reageer»

Oppositie legt klacht neer tegen Veerle Baeyens bij ABB…

Redactie : 4 juni 2020 : Politiek

De Haaltertse oppositiepartijen leggen een klacht neer tegen Veerle Baeyens (N-VA) bij Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB). De oppositie eist dat de burgemeester tot de orde wordt meer »

Reageer»

De Weverij op de site Pier Kornel is een feit!…

Redactie : 4 juni 2020 : Politiek

De bouw van De Weverij, het gemengd bouwblok op de site Pier Kornel, is een feit! Vandaag stapten Burgemeester Christoph D’Haese en Schepen van Ruimtelijke Ordening meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.