Politiek

Welkom op de pagina politiek

Aalsterse gemeenteraad deel twee op dinsdag 29 september…

Redactie : 18 september 2020 : Politiek

Om te vermijden dat de gemeenteraad van 15 september tot diep in de nacht duurde, werd beslist de zitting te schorsen en op 29 september de hervatten. Deze beslissing werd genomen meer »

Reageer»

Filip Van de Winkel nieuw gemeenteraadslid in Aalst…

Redactie : 17 september 2020 : Politiek

Tijdens de jongste gemeenteraad van dinsdag 15 september 2020 legde Filip Van de Winkel de eed af als kersvers gemeenteraadslid voor de stad Aalst. Hiermee treedt meer »

Reageer»

Sarah Smeyers (N-VA) wil debat over illegaliteit verruimen…

Redactie : 11 september 2020 : Politiek

“Het is niet ernstig dat iemand die illegaal in België verblijft en de deur voor politie opendoet, kan weigeren om hen binnen te laten. Een oplossing is onontbeerlijk voor een efficiënt meer »

Reageer»

Groen geen voorstander van militaire oefeningen op Pupillen…

Redactie : 8 september 2020 : Politiek

Oppositie partij Groen is niet te spreken dat Aalst een militaire oefening wil laten doorgaan op de pupillen site. 400 militairen die een oorlogssituatie nabootsen, dit hoort niet thuis meer »

Reageer»

Filip Van de Winkel nieuw gemeenteraadslid voor CD&V Aalst…

Redactie : 7 september 2020 : Politiek

In de stad Aalst zal op dinsdag 15 september eerstkomende Filip Van De Winkel de eed afleggen als nieuw gemeenteraadslid voor CD&V. Het mandaat van Ilse Uyttersprot in de gemeenteraad meer »

Reageer»

Tonnage-beperking goed voor wrevel binnen politieke kringen…

Redactie : 4 september 2020 : Politiek

Bart De Spiegeleer en John Hendryckx van de Aalsterse partij LijstA stellen zich de vraag of de veiligheid voor onze kinderen in de namiddag niet belangrijk is. Deze maand stemt de meer »

Reageer»

Vlaams Belang Haaltert krijgt gelijk van Gouverneur…

Redactie : 30 augustus 2020 : Politiek

De klacht die de Haaltertse oppositie (Vlaams Belang, Centrumlijst-VLD, Open & Liberaal) indiende bij de Oost-Vlaamse Gouverneur – aangaande het totaal gebrek aan transparantie meer »

Reageer»

N-VA waakt ‘zomerschool & taalstimulerende activiteiten’…

Redactie : 30 augustus 2020 : Politiek

N-VA Ninove zal waken over de invulling van de zomerschool en taalstimulerende activiteiten die de komende maanden op de agenda staan. De kennis en vaardigheden van de meer »

Reageer»

Sport-, cultuur- en jeugdverenigingen in het ongewisse…

Redactie : 25 augustus 2020 : Politiek

De stad Aalst laat sport-, cultuur- en jeugdverenigingen in het ongewisse over besteding 1,255 miljoen euro uit het noodfonds van de Vlaamse Regering. lijstA roept de meer »

Reageer»

Je-m’enfoutistme demotiveert mondmaskerplicht in Aalst…

Redactie : 20 augustus 2020 : Politiek

Het dragen van een mondmasker is niet altijd even simpel. Al zeker niet tijdens de laatste hittegolf op ons grondgebied. Solden shoppen, een wandeling in de stad of een verfrissend fietstochtje meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.