Politiek

Welkom op de pagina politiek

Aalsterse gemeenteraad online te volgen op YouTube…

Redactie : 8 april 2020 : Politiek

De gemeenteraad van Aalst komt bij elkaar op dinsdag 21 april: niet in de raadszaal van het Belfort, wel in een online vergaderlokaal. De pers en publiek zal de zitting live kunnen volgen op YouTube. meer »

Reageer»

Herzele nu digitale toer tijdens op gemeente- en OCMW-raad…

Redactie : 25 maart 2020 : Politiek

wegens de gekende omstandigheden vindt deze avond, woensdag 25 maart 2020, een digitale gemeente- en OCMW-raad plaats. bijgevolgd is het niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn en meer »

Reageer»

Oppositie weigert deel te nemen aan virtuele gemeenteraad…

Redactie : 24 maart 2020 : Politiek

De Haaltertse oppositiepartijen CL, VLD, Vlaamse belang, en Open & Liberaal wensen niet deel te nemen aan de geplande virtuele gemeenteraad van maandag 30 maart. Er werd eerder al meer »

Reageer»

VB stelt vraag aan CBS, m.b.t. maatregelen t.g.v. coronacrisis…

Redactie : 17 maart 2020 : Politiek

Ook lokale besturen ontsnappen niet aan de gevolgen van de ‘coronacrisis’. Het lijkt dan ook onoverkomelijk dat zij bijkomende maatregelen nemen om de schade te verzachten. In dat meer »

1 reactie »

N-VA Ninove wil 10 steunmaatregelen voor lokale handelaars…

Redactie : 16 maart 2020 : Politiek

N-VA Ninove wil 10 steunmaatregelen doorvoeren om de Ninoofse handelaars en verenigingen te helpen. De draconische maar noodzakelijke maatregelen van de Nationale Veiligheid meer »

Reageer»

Aalst voorziet geen gemeenteraad in de maand maart…

Redactie : 13 maart 2020 : Politiek

In functie van het zoveel mogelijk beperken van de verspreiding van het coronavirus, werd na de veiligheidscel van deze ochtend en overleg tussen Burgemeester en Voorzitter van de meer »

Reageer»

Sp.a is de stilstand in dit land beu, en trekt de straat op…

Redactie : 7 maart 2020 : Politiek

Deze voormiddag verzamelden enkele sp.a kopstukken uit onze regio op de wekelijkse markt in Aalst om het uitblijven van een Federale Regering aan te kaarten. “Ben jij de stilstand in dit meer »

Reageer»

VB verzamelt bezwaarschriften ‘Islamitisch cultureel centrum’

Redactie : 12 februari 2020 : Politiek

De lokale Vlaams Belang-afdeling heeft ondertussen al meer dan 1.000 bezwaarschriften verzameld van burgers die de komst van een ‘Islamitisch cultureel centrum’ absoluut niet meer »

Reageer»

Dames van Maria Aalst organiseert een politiek debat…

Redactie : 2 februari 2020 : Politiek

Op dinsdag 11 februari eerstkomend organiseert de school DvM Aalst een politiek debat in CC De Werf Aalst. Dit debat start om 14.00 uur, en is een realisatie van een aantal leerlingen uit meer »

Reageer»

N-VA vindt toewijzingsreglement niet streng genoeg…

Redactie : 28 januari 2020 : Politiek

Voor N-VA Denderleeuw is het toewijzingsreglement voor sociale huurwoningen in Denderleeuw niet streng genoeg! De gemeenteraad van Denderleeuw keurde een nieuw meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.