Politiek

Welkom op de pagina politiek

Dries Van Langenhove gastspreker bij VB Denderleeuw…

Redactie : 9 januari 2020 : Politiek

Op zaterdag 11 januari komt onafhankelijk federaal Volksvertegenwoordiger Dries Van Langenhove naar Denderleeuw op uitnodiging van de lokale afdeling van het Vlaams Belang. Dries meer »

Reageer»

In Haaltert zijn vermiste politiekers teruggevonden…

Redactie : 7 januari 2020 : Politiek

Eind vorig jaar werd door de oppositiepartijen Centrumlijst v Haaltert, Vlaams Belang en Open en Liberaal, een gemeenteraad op poten gezet in verband met twee agendapunten. meer »

Reageer»

Openluchtzwembad Den Bleek ligt op de maag bij PVDA…

Redactie : 30 december 2019 : Politiek

PVDA Geraardsbergen ziet in de meerjarenplanning voor de periode 2020-2025 alle nodige elementen om het openluchtzwembad snel opnieuw te openen. “Fouten zijn er om meer »

Reageer»

Meerderheidspartijen sturen kat naar extra gemeenteraad…

Redactie : 27 december 2019 : Politiek

In de gemeente Haaltert werd door de oppositiepartijen Centrumlijst v Haaltert, Vlaams Belang en Open en Liberaal op vrijdagavond 27 december een extra gemeenteraad ingeroepen. meer »

Reageer»

Proefproject Boekent zorgt voor extra gemeenteraad Haaltert…

Redactie : 26 december 2019 : Politiek

In de gemeente Haaltert is al enige tijd beroering ontstaan omtrent de plannen rond een verkeerscirculatie in de Boekentstraat. Op 10 december jongstleden kregen de betrokken bewoners een meer »

Reageer»

Kabinetsmedewerkers Ilse Uyttersprot verliezen hun job…

Redactie : 20 december 2019 : Politiek

In de ajuinenstad Aalst hebben de kabinetsmedewerkers van Ilse Uyttersprot (CD&V) vandaag hun ontslag gekregen. Nadat eerder Uyttersprot haar bevoegdheden werden meer »

Reageer»

Casteur geeft de fakkel door aan Alain Triest (Open Vld)…

Redactie : 20 december 2019 : Politiek

In de stad Ninove gaat Michel Casteur op 1 januari 2020 zijn ambt als schepen inruilen voor een rol als gemeenteraadslid. Hij had bij het begin van de gemeenteraads-verkiezingen beloofd, indien meer »

Reageer»

Ilse Uyttersprot blijft schepen maar zonder bevoegdheid…

Redactie : 18 december 2019 : Politiek

Het was afwachten tot vandaag om te weten of Ilse Uyttersprot (CD&V), schepen in de stad Aalst, haar bevoegdheden zou terug krijgen. De burgemeester deelde de taken uit aan andere schepenen. meer »

Reageer»

Nieuw bestuur Jongsocialisten Geraardsbergen verkozen!…

Redactie : 18 december 2019 : Politiek

De kogel is door de kerk. Op 14 december 2019 verkozen de Geraardsbergse Jongsocialisten een nieuw bestuur.  Met Sven van Hecke (27) en Stijn De Bock (31) kiezen de sp.a-jongeren meer »

Reageer»

Meerjarenplan Aalst dan toch goedgekeurd…

Redactie : 18 december 2019 : Politiek

Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag 18 december 2019 heeft men het meerjarenplan dat op tafel lag in de stad Aalst goedgekeurd. 23 Raadsleden willen op een constructieve manier meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.