Politiek

Welkom op de pagina politiek

Overheid moet ingrijpen op woningmarkt, zegt Vooruit Aalst…

Redactie : 9 juli 2022 : Politiek

Vooruit klaagt met haar allereerste ‘Woonactie’ in verschillende Vlaamse gemeenten de problemen op de woningmarkt aan. “Voor een  gemiddelde woning moet meer »

Reageer»

Tania De Jonge pleit voor invoering flexijobs in de zorg…

Redactie : 7 juli 2022 : Politiek

De zorgsector kampt met een nijpend personeelstekort. Dat is niet nieuw. De situatie is sinds de coronacrisis alleen nog maar verergerd. 8 op 10 ziekenhuizen vrezen dat ze meer »

Reageer»

Zeven zomerse zondagen gaat open Lede ‘on tour’ door Lede…

Redactie : 7 juli 2022 : Politiek

De voorbije jaren hebben we met z’n allen veel minder contact gehad. Met open Lede hebben geprobeerd om onze inwoners via onze ‘Awelée’-folders en ook langs digitale weg op meer »

Reageer»

‘Iedereen verdient vakantie’ moet er zijn voor onze mensen…

Redactie : 5 juli 2022 : Politiek

Waarom maakt minister Zuhal Demir de cijfers niet bekend? Valt er iets te verbergen, vraagt onze Vlaams Parlementslid, en gemeenteraadslid in Denderleeuw Kristof Slagmulder hem meer »

Reageer»

N-VA Ninove eist respect voor beslissing van gouverneur…

Redactie : 3 juli 2022 : Politiek

Vorig jaar werd op vraag van N-VA gemeenteraadslid Karolien De Roose de onderhandse toekenning van een kunstwerk in de Beversteeg/doorsteek Watté door de gouverneur van meer »

Reageer»

Marleen Van der Hoeven heeft de eed afgelegd als schepen…

Redactie : 24 juni 2022 : Politiek

Op 7 juni maakte Alberic Sergooris bekend dat hij na 9 jaar ontslag neemt als schepen van Lokaal Bestuur Denderleeuw. Marleen Van der Hoeven neemt zijn plaats in het college van meer »

Reageer»

Lieven Meert (Vooruit) zet politieke loopbaan op non-actief…

Redactie : 21 juni 2022 : Politiek

Tijdens de gemeenteraad van maandag 20 juni 2022 in de stad Ninove, kondigde Lieven Meert van Vooruit Ninove aan te stoppen met zijn politieke loopbaan. Hij is bijzonder meer »

Reageer»

Ook N-VA Ninove kant zich tegen inplanting van detentiehuis in vroegere rijkswachtkazerne…

Redactie : 21 juni 2022 : Politiek

In 2025 komt er een detentiehuis in de vroegere rijkswachtkazerne aan de Aalstersesteenweg in Ninove. Die beslissing is genomen door de huidige Vivaldi-meerderheid en meer »

Reageer»

Forza Ninove wil extra gemeenteraad i.v.m. detentiehuis…

Redactie : 20 juni 2022 : Politiek

Forza Ninove wil een extra gemeenteraad in verband met de plannen rond de komst van een detentiehuis in de oude gebouwen van de rijkswachtkazerne ter hoogte van de Aalsterstesteenweg meer »

Reageer»

Johan Van Vaerenbergh gooit de handdoek in de ring…

Redactie : 16 juni 2022 : Politiek

Eind dit jaar zal huidig schepen Johan Van Vaerenbergh (CD&V) de handdoek in de ring gooien op vlak van gemeentelijke politiek. Daarmee komt een einde aan 34 jaar zijnde meer »

Reageer»

Reacties zijn gesloten.