Update 11-jarige Keren uit Aalst in opera ‘La Bohème’…

In een eerder verschenen persbericht van woensdag 5 december 2018 hadden we het al over een 11-jarige Aalstenaar die haar debuut maakt in de opera ‘La Bohème’ die eind deze maand loopt in de concertzaal van Vorst Nationaal. De eerste repetities zijn intussen achter de rug. Daar er nogal veel interesse kwam na het verschijnen van dit persbericht, graag deze update waarop je een beeld ziet van de 11-jarige Keren.

Het eerder verschenen bericht van 5 december jongstleden: Vandaag woensdag (5 december) vindt er in de Zuiderkroon te Antwerpen een heel bijzondere repetitie plaats voor de operaproductie ‘La Bohème’, die op 22 december in Vorst Nationaal staat. Niet enkel zullen de 26 kleine sterren (tussen 8 en 15 jaar) die geselecteerd werden voor het kinderkoor voor het eerst kennis maken met elkaar en ook meteen een eerste keer repeteren in De Zuiderkroon, de kinderen krijgen daar ook te horen dat ze hun nummer in het Italiaans zullen moeten brengen, de voertaal in deze opera met internationale cast en creatives.

Deze repetitie incl. Italiaanse les zal geleid worden door actrice en notoir musicalfan Tatyana Beloy, die met haar organisatie Supastar – waarmee ze al 4 jaar grote musicalstages voor kinderen organiseert – instond voor de casting en het maken van een eerste selectie uit de honderden kandidaten, en actrice/muzikante/‘gangcoach’ Marianne Carlier (oa #LikeMe (Ketnet)). In dit kinderkoor zal ook de 11-jarige Keren De Bruyne Monka uit Aalst zingen, zij debuteert in de Italiaanse taal.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *