Cimorné Aalst organiseert een 24-uren i.t.v. ‘Warmste Week’…

Na het succes van de vorige twee edities draagt Cimorné op 22 en 23 december opnieuw haar vlammetje bij aan ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel. Vorig jaar werd op de indoor mini-wielerpiste maar liefst 405 km gereden en werd er 30.617 euro ingezameld. De vraag rijst of dit record kan geëvenaard of verbeterd worden. Men heeft dit jaar ook weer twee projecten die absolute steun verdienen. Een eerste project is vzw ‘Team Freekje’ en de tweede vzw die een steuntje in de rug verdient is de ‘Belgische Rett syndroom’ vereniging. Op zaterdag 8 december stelt men hen graag aan jou voor, in aanwezigheid van Freekje en Emma. “Freekje lijdt sinds 2015 aan het locked-in syndroom en via haar kwamen we ook in contact met de 6-jarige Emma. Emma heeft het Rett-syndroom waardoor haar ontwikkeling reeds op vroege leeftijd is gestopt. 8 december zorgen we voor een persmoment met groepsfoto en kaderen we kort de projecten en de verschillende activiteiten”, verteld ons de woordvoerster Ilse Top.

Hoe kan je nu eigenlijk deelnemen aan de 24-uren  op 22 en 23 december. Kom langs met vrienden, buren, sportclubs, collega’s….. en draai een uurtje mee op de piste. Verzamel minstens 4 sportievelingen en zamel zoveel mogelijk geld in. De uren op de piste worden verkocht per uur, inschrijven kan via www.startracking.be Live DJ sets, dansen, darts, belotten en nog veel meer…. Tussendoor kan je ook deelnemen aan 24u ‘belotten met Pascal en Wim’. “Jawel we hebben twee tafels dit jaar, wel vooraf inschrijven in de bevoorrading. DJ Willy draait samen met 24 verschillende DJ’s vinyl, kom een plaatje aanvragen en dans!” verteld Ilse Top. Maar er is nog meer, hou daarom zeker onze facebookpagina in de gaten! Je vindt er ook het volledig programma en een overzicht van alle activiteiten. Rekeningnummer 24-uren warmste week : BE 45  7370 4890 2389.

De contactpersoon waartoe je u kan wenden is Tom Calloens, te bereiken via e-mail: tom@fietserij.be, of telefonisch op het nummer 0491 34 85 67. Cimorné en de Fietserij zijn projecten van vzw kringloopcentrum Teleshop.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *