UNIZO Aalst verrast zelfstandigen met een voorzitterswissel…

UNIZO Aalst maakt bekend dat er een wisseling van de wacht plaatsvindt binnen het voorzitterschap van de organisatie. Na zeven succesvolle jaren geeft Freek Van Neck, eigenaar van Interius advocaten, het stokje door aan een nieuw team. De nieuwe voorzitters zijn Bart Verbeiren, Kevin Gits en Steven De Wolf. Deze drie ondernemers bundelen hun krachten om een positieve impact te creëren voor het ondernemersklimaat in Aalst. Freek Van Neck heeft gedurende zijn voorzitterschap met veel passie en toewijding de belangen van Aalsterse ondernemers behartigd. Onder zijn leiding is UNIZO Aalst uitgegroeid tot een belangrijke ondersteuningsorganisatie voor ondernemers in de regio.

De nieuwe voorzitters, Bart Verbeiren, Kevin Gits en Steven De Wolf, brengen allemaal hun eigen expertise en ervaring met zich mee. Bart Verbeiren is actief in de retailsector en heeft zijn eigen kledingzaak. Kevin Gits is fietspionier van Geert Velo. Steven De Wolf helpt KMO’s met strategisch advies, webdesign en marketingcampagnes bij Conversal. Deze nieuwe ploeg van voorzitters zorgt voor een frisse wind binnen UNIZO Aalst. Met hun jeugdig enthousiasme en vernieuwende ideeën willen ze een nieuwe dynamiek creëren en een nog grotere impact hebben op het ondernemerslandschap in Aalst. Freek Van Neck blijft betrokken bij UNIZO Aalst en zal zijn kennis en ervaring blijven inzetten ten behoeve van de ondernemers in de regio.

Het nieuws over de veranderingen binnen het voorzitterschap van UNIZO Aalst is met veel enthousiasme ontvangen. Het zorgt voor een nieuwe impuls en zet de organisatie in een positief daglicht. UNIZO Aalst gaat als eerste binnen het nationale UNIZO-landschap een nieuwe fase in met een triumviraat aan het roer.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *