Tentoonstelling ‘Keramiekgehalte n2’ in Erpe Mere…

Deze nieuwe keramiektentoonstelling brengt werk van Gerda Blindeman, Pavel Knapek (Cz), Hein Severijns (Nl), Margot Thyssen, Johan Van Geert en Paul Yperman. Deze tentoonstelling laat eens te meer zien welke rijkdom en variatie keramiek als kunstvorm kent. De ene keramist werkt uitsluitend in witte porselein, terwijl er bij anderen een heel speels kleurenpalet gebruikt wordt. Strakke gedraaide potvormen meten zich met sculpturaal werk. Werken die op de pottenbakkersschijf gedraaid zijn wisselen af met werken die met de hand opgebouwd zijn en weer andere werken zijn gegoten.

Wat alle tentoongestelde stukken die te zien zullen zijn wel gemeen hebben is een verfijnde afwerking met oog voor detail. Een aanrader voor wie het rijke palet van de keramiek (beter) wil leren kennen!

Praktisch: De tentoonstelling ‘Keramiekhalte n2’ loopt van zondag 19 november t.e.m. zondag 10 december 2023. Open: elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur en na afspraak. Galerij pi kwadraat vindt je in de Dorpsstraat 75 te 9420 Erpe.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *