Radio PROS start testuitzendingen op FM vanuit Brakel…

Tijdens de eerste week van januari in het jaar 2023 start radio PROS, die we kennen vanuit de radiostudio’s in de Leistraat te Heldergem, met testuitzendingen vanuit Brakel. Deze zullen te ontvangen zijn in Brakel, delen van Zottegem, Geraardsbergen, Ninove, Herzele, Oudenaarde, Erpe-Mere en omstreken. Voor de luisteraars die een internetradio hebben of online luisteren verandert er niets, we blijven gewoon ook via internet uitzenden, en verzekeren onze service aan huis. (Binnenshuis is online of via internetradio nog steeds de beste manier om radio PROS te ontvangen) Later volgen ook de uitzendingen via DAB+.

Momenteel is men druk bezig met de voorbereidingen, het plaatsen van antennes en materiaal op de uitkijktoren te Brakel, Link tussen studio’s en uitkijktoren, aanpassen van regionaal en nationaal nieuws, aanmaken van nieuwe jingles, wijzigen reclameblokken, enz., nog een heel pak werk dus.

Op zondag 5 februari van het jaar 2023 zal Minister van media Benjamin Dalle samen met Burgermeesters en Schepenen Brakel en Haaltert de officiële start geven voor de 88.8 FM. Dit zal gebeuren om 13.00 uur. “Hou jullie dus klaar voor een totaal vernieuwde radio P.R.O.S. vanaf de eerste week van januari,” zegt een fiere Peter Schepens.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Radio PROS start testuitzendingen op FM vanuit Brakel…

  1. Anita en Paul schreef:

    Wij luisteren naar jullie hier in ERPE via internetradio
    Maar ook in benidorm via onze smartphone en ook enkele vrienden luisteren daar naar jullie en ze vinden jullie een mooie zender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *