Nieuwe reeks watersporten starten in Aquatopia Aalst…

Vanaf volgende week starten Ken Moens en Ilse Pissen, de oprichters van Aquastar & Swim met nieuwe reeksen van verschillende watersporten in het stedelijk zwembad Aquatopia in Aalst. Het begon met het organiseren van zwemlessen, maar ondertussen 20 jaar later kunnen we spreken van een ruim aanbod aan AquaSporten. Vorige week was het de opening van Aquatopia Aalst.  Aquastar & Swim werd na verschillende selctierondes gekozen als partner van stad Aalst voor de organisatie van aqua sporten in het gloednieuwe Aquatopia. “We zetten de goede voornemens voor het nieuwe jaar meteen om in daden, want na de kerstvakantie gaan onze nieuwe lessen van start.  Met een gevarieerd aanbod tijdens de voormiddag en avond hopen we de Aalstenaars aan het bewegen te krijgen,” zegt Ilse Pissen.

Er kan gekozen worden tussen verschillende aqua sporten waaronder AquaMove – AquaJogging – AquaCycling – FloatFit – AquaZumba – AquaGym Senior – Aqua Circuit. Naast het bovenstaande aanbod hebben we ook nog wat leuks voor de allerkleinsten: baby- en peuterzwemmen.  Tijdens deze sessie gaat de ouder samen met hun kleintje op ontdekking in de wondere waterwereld.  Onder deskundige begeleiding is dit elk weekend iets om naar uit te kijken!

“We krijgen vaak de vraag of het water niet te koud is zegt Ken Moens. Het antwoord is “Neen.” Vanaf januari zullen we gebruik maken van het nieuwe instructiebad waar we helemaal apart zitten.  Leuk weetje: het water is 30°C! Ook nog een belangrijk detail: in onze prijzen van het lesgeld zit de inkom van het zwembad inbegrepen”. Indien er nog vragen zijn staat het duo graag ter uwer beschikking om deze te beantwoorden. Meer info op www.aquastar.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *