Inwoners uit Haaltert kunnen jetons ook in 2023 gebruiken…

Het college van burgemeester en schepenen en de gemeenteraad beslisten om de jetons nogmaals te verlengen voor 2023. Met meteen de tip erbij om ze te gebruiken tijdens de nieuwjaarsreceptie voor inwoners op 13 januari vanaf 19.00 uur in Heldergem. Toen de coronacrisis in volle hevigheid woedde, kregen alle Haaltenaren 15 jetons met elk een waarde van 1 euro. Die jetons konden op activiteiten ingeruild worden. Elk gezin met domicilie in Haaltert kreeg 15 houten jetons met het nieuwe logo van lokaal bestuur Haaltert op. Elke jeton is 1 euro waard. Elk gezin ontving dus 15 euro om te besteden bij de lokale verenigingen of gemeentelijke activiteiten.

Gezinnen met recht op de verhoogde tegemoetkoming in de ziekteverzekering konden een extra pakket aanvragen ter waarde van 15 euro en afhalen in het Sociaal Huis.

Het college van burgemeester en schepenen en de gemeenteraad beslisten om de jetons nogmaals te verlengen voor 2023. Met meteen de tip erbij om ze te gebruiken tijdens de nieuwjaarsreceptie voor inwoners op 13 januari vanaf 19.00 uur in Heldergem. Meer info over de jetons vind je hier www.haaltert.be/vrijetijdsbudget-gezinnen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *