Persregio Dender wenst iedereen een gelukkig jaar…

We zijn weer voor een jaartje vertrokken. Hopelijk hebben jullie de overgang van oud naar nieuw goed doorstaan, en ligt het eten van de afgelopen dagen niet te zwaar op de maag. De meesten onder ons hebben intussen al hun beste voornemens bekend gemaakt, en dat zouden wij bij deze ook graag eens doen. We hopen dat jullie onze nieuws- en media website leuk vinden, en vragen daarom aan iedereen die dit leest om het duimpje in de hoogte te steken op onze sociale media-kanalen.

De mensen op de redactie en de freelance medewerkers worden gestimuleerd in hun denken en doen, als ze zien dat jullie hun inspanningen weten te waarderen. Er zijn natuurlijk altijd mensen die graag kritiek geven op andermans zaken, maar daar liggen ze op de redactie niet van wakker. Wanneer er zich personen geroepen voelen die alles beter denken te kunnen, mogen ze ons hiervan altijd op de hoogte brengen. Wij zullen hen zeker de mogelijkheid bieden om hun plannen in de mate van het mogelijke waar te maken. Dus voel jij je geroepen om onze ploeg te versterken, stuur ons dan maar gerust een mailtje, we staan open voor suggesties. E-mail sturen mag naar info@persregiodender.be

Bij deze wensen wij de mensen die ons platform volgen, allemaal een goede gezondheid toe. Zo weinig mogelijk geldzorgen, en veel plezier tijdens de vele culturele activiteiten die u trouwens nog altijd mag doorsturen. Wij hebben op de website een rubriek ‘Agenda’. Hierin worden alle activiteiten opgenomen waar iedereen gratis kan aan deelnemen. Voor betalende activiteiten bieden we ook betaalbare ruimte aan, desnoods via een publi-reportage. Er is op de website ook ruimte voor advertenties. Handelaars die een duwtje in de rug kunnen gebruiken, kunnen gebruik maken van onze betaalbare advertentieruimtes. Vraag naar onze tarieven, en je zal versteld staan van de meerwaarde dat Persregio Dender voor u kan betekenen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *