Nieuwjaarsconcert t.v.v. structurele kinderarmoedebestrijding in Aalst en omgeving…

Rotary Club Aalst-Noord organiseert op 6 vrijdag januari 2023 om 20.00 uur een Nieuwjaarsconcert in cultuurcentrum De Werf te Aalst. Minimaal het volledige bedrag van de kaartenverkoop voor het optreden gaat naar de structurele bestrijding van kinderarmoede in de Aalsterse regio. Zocht u dit jaar naar een ecologisch verantwoord alternatief voor uw wintervakantie In Benidorm? Four Aces Guitar Quartet en het Mechels Kamerorkest, in een zeventig-koppige bezetting verwarmen de Belgische winter voor u met een vurig Zuiders concertprogramma.

A Southern Night heeft alles in huis om uw winterbenen te ontdooien, van de meeslepende melodieën van Bizets Carmen en Joaquin Rodrigo’s concerto’s tot de zwoele tango’s van Astor Piazzolla. Het belooft een knisperende avond te worden, want zeg nu zelf: als er één ding meer aan zomer doet denken dan een Spaanse gitaar, dan moeten het wel vier gitaren zijn! Daarbij kan genoten worden van een warme en zuiderse avond in deze toch wel frissere dagen.

De leiding van het optreden ligt in handen van de uit Aalst afkomstige Tom Deneckere. Dit evenement is een primeur en gaat door in de Schouwburg van De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst en kan desgevallend nadien gevolgd worden door een receptie in De Foyer. De tickets voor het bijwonen van het optreden kosten 35,00 euro per plaats, diegenen die nadien naar de nieuwjaarsreceptie wensen te gaan om andere gelijkgezinden te ontmoeten betalen 20,00 euro extra, met name 55,00 euro per plaats.

U kan de tickets bestellen bij CC De Werf via deze link. Rotary Club Aalst-Noord hoopt een boeiende avond te brengen in een gezellige en aangename sfeer.

(Foto: De Werf)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *