Kunstoevers zoekt kunstenaars voor editie 2023…

Kunstminnend Aalst kan opnieuw het hart ophalen tijdens de volgende editie van Kunstoevers, het kunstenfestival in Aalst, van 18 t.e.m. 21 mei. Kan je goed tekenen of schilderen of is beeldhouwkunst, textielkunst of mode jouw talent? Ook poëzie, muzikanten en andere performances krijgen tijdens het kunstweekend een podium aangeboden. Ben je (professioneel of als hobby) bezig als kunstenaar en heb je een band met Aalst? Dan kun je je nog tot 13 maart aanmelden om deel te nemen aan Kunstoevers. Alle disciplines zijn welkom: schilderkunst, tekenkunst, grafiek, beeldhouwkunst, fotografie, textielkunst, architectuur, straatkunst, mode, striptekenen, kalligrafie, poëzie…

Ook podiumkunstenaars, in de brede zin van het woord, willen we graag een plekje geven. Muzikanten (solo of in groep, van folk tot hip hop, van kamermuziek tot black metal), dj, woordkunst, drama, poëzie, performance, film,… “Kunstoevers is de laatste jaren uitgegroeid tot een multidisciplinair kunstenfestival waar elkeen zijn gading wel kan vinden. We roepen allen met zin voor kunst op om deel te nemen aan Kunstoevers 2023. We kijken alvast met veel nieuwsgierigheid uit naar de resultaten”, aldus schepen van Cultuur, Jean Jacques De Gucht.

Inschrijven kan via deze link. Vul het formulier in voor beeldende kunsten via deze link. Vul het formulier in voor podiumkunsten via deze link.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *