Kerstconcert t.v.v. Kinderarmoede in De Volkskring te Lede…

Op zaterdag 23 december eerstkomende komt het Gemeenschapscentrum (GC) De Volkskring in Lede tot leven met een betoverend kerstconcert, georganiseerd door Bemotions, t.v.v. Kinderarmoede in het Onderwijs. Het evenement belooft een magische avond vol muziek en solidariteit te worden, met een indrukwekkende line-up van gerenommeerde artiesten. Onder leiding van de befaamde dirigent Stijn Kolacny, zal het Scaletta Choir het podium betreden en het publiek verrassen met hemelse kerstklanken. Daarnaast zullen getalenteerde artiesten zoals pianist Daniel Verstappen, DIMI, Sabien Tiels en Amaryllis het concert verrijken met hun unieke muzikale bijdragen. De kers op de taart van deze betoverende avond is de aanwezigheid van de meest geboekte Vlaamse artiest, Herbert Verhaeghe, die als special guest de zaal zal laten meedeinen op zijn onmiskenbare hits.

Dit magische kerstconcert is niet zomaar een muzikaal spektakel; het draagt ook een belangrijke boodschap met zich mee. Bemotions heeft in het verleden met succesvolle acties kinderarmoede bestreden, en dit evenement is geen uitzondering. De opbrengst van het concert zal ten goede komen aan het goede doel Urban Projects, waarmee Bemotions blijft streven naar het verbeteren van het leven van kinderen die getroffen zijn door armoede. We vroegen aan Stijn Kolacny om wat meer te vertellen over de samenwerking.  Stijn Kolacny: ‘Daniel Verstappen en ik hebben dezelfde achtergrond, namelijk een opleiding als klassieke muzikant aan het Lemmensinstituut in Leuven. Daniel is een heel enthousiaste, gepassioneerde artiest die, net als ik, graag muziek speelt van diverse genres in een eerder klassieke, akoestische set-up. We werken heel fijn samen, ik kijk er al naar uit om samen met Daniel en Scaletta Choir het kerstconcert op 23/12/23 in Lede te spelen. Het wordt een prachtige avond vol boeiende kerstmuziek in verrassende arrangementen. Dat staat vast!’

Xander Glavas aan het woord: ‘we kijken er enorm naar uit om dit kerstconcert naar het prachtige podium van De Volkskring te brengen. Als ex-Ledenaar ligt mijn hart nog steeds in Lede en net daarom geven we de inwoners uit Lede en Groot-Lede een extra korting. Met zulke topartiesten kan het niet anders dan een prachtige voorstelling te worden.’

Het evenement vindt plaats in het sfeervolle GC De Volkskring te Lede. De deuren openen om 19.00 uur, en het concert begint om 20.00 uur. Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met geliefden en vrienden te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek, warmte en solidariteit tijdens de feestdagen.

Kaarten voor het kerstconcert zijn verkrijgbaar via de website van Urban Projects en bij zaakvoerder Xander Glavas. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit prachtige initiatief en samen bij te dragen aan het bestrijden van kinderarmoede. Prijzen: Standaardticket: 35,00 euro. Inwoner Lede en Groot-Lede: 32,50 euro. Kids jonger dan 16jaar: 30,00 euro. Tickets via deze link.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *