JCI Aalst organiseert ‘Let’s Talk Mental!’…

Op 25 november 2023 organiseert JCI Aalst Let’s Talk Mental, een opmerkelijk evenement dat volledig gewijd is aan het bevorderen van mentaal welzijn. De dag belooft een uitgebreid programma vol inspiratie en inzicht te bieden, met als doel het bewustzijn te vergroten en gesprekken te stimuleren over dit cruciale aspect van het dagelijks leven.  Let’s Talk Mental! belooft een dag te worden die de geest prikkelt en het hart verwarmt. Het programma omvat een reeks boeiende workshops en inspirerende keynote-sprekers die deelnemers zullen informeren en motiveren. Onderwerpen zoals veerkracht, het opbouwen van vertrouwen, mindfulness, zelfzorg voor ondernemers, communicatietraining voor managers en de preventie van burn-out op de werkvloer staan centraal. De deelnemers kunnen praktische tools en vaardigheden verwachten die een positieve invloed hebben op hun mentale welzijn.

Een bijzonder hoogtepunt van de dag is het panelgesprek, waar medewerkers van o.a. Jan De Nul, Leadlife, Copact en Attentia hun ervaringen en best practices zullen delen op het gebied van mentaal welzijn. Dit biedt een unieke kans om te leren van succesverhalen en inzicht te krijgen in hoe deze bedrijven met dit belangrijke onderwerp omgaan.

Bovendien heeft JCI Aalst niet alleen het welzijn van individuen in gedachten, maar ook de gemeenschap als geheel. De opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan de Zelfmoordhulplijn, een belangrijke liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het ondersteunen van mensen in nood.

Zet alvast 25 november 2023 in jullie agenda, want dit evenement is een unieke gelegenheid om samen te werken aan een gezonde geest en een welzijnsvriendelijke omgeving. JCI Aalst verwelkomt iedereen om deel te nemen en samen te streven naar een betere mentale gezondheid voor iedereen.

Voor meer informatie over het evenement en hoe u kunt deelnemen, bezoek de website van JCI Aalst of volg hen op sociale media voor updates en inzichten. Samen kunnen we het gesprek over mentaal welzijn aangaan en een positieve verandering in onze gemeenschap teweegbrengen. Surf voor meer info of tickets naar deze link.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *