Haaltertse ondernemers gooien hun deuren open…

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, tijdens het Weekend van de klant en Open Bedrijvendag, organiseert lokaal bestuur Haaltert “Haaltert etaleert”, een interactief weekend waarbij ondernemers hun deuren opengooien voor workshops, infosessies, rondleidingen… waarmee ze bestaande klanten kunnen bedanken en nieuwe klanten kennis laten maken met hun zaak. Het lokaal bestuur verzorgt de promo en organisatie. “Haaltert heeft er opnieuw een Feestweekend bij: “Haaltert Etaleert!” op 1 en 2 oktober. Er ontstond een b(l)oeiende samenwerking tussen lokaal bestuur en bijna 60 ondernemers uit de verschillende deelgemeenten. Dit weekend maken we voor de eerste keer een unieke combinatie tussen “Weekend van de klant” en “Open Bedrijvendag”. Uitzonderlijke workshops, een blik achter de schermen, buitengewone activiteiten én kortingen…onze enthousiaste ondernemers gooien de deuren open om nieuwsgierigen of trouwe kooplustigen op een originele manier te verwelkomen. Elke inwoner ontving een programmaboekje want je “Haalt’ert hier” meer dan ooit!,” zegt Bart Ottoy, Schepen van Lokale Economie.

Lokaal bestuur Haaltert haalde ook dit jaar een subsidie van de Provincie Oost-Vlaanderen binnen om de lokale economie te ondersteunen. Deze keer organiseert het lokaal bestuur hiermee “Haaltert etaleert”. Het wordt een interactief weekend waarbij ondernemers hun deuren opengooien voor workshops, infosessies, rondleidingen… waarmee ze bestaande klanten kunnen bedanken en nieuwe klanten kennis laten maken met hun zaak.

Het lokaal bestuur verzorgt gratis de reclame voor de ondernemers, zoals een programmaboekje dat in elke Haaltertse brievenbus zat (9.000 exemplaren). De actie wordt gepromoot in een professionele promovideo, op de gemeentelijke kanalen, via dranghekdoeken, via affiches… Ondernemers die alleen een webshop hebben, kregen een plek in De Spot. Zo zorgde het lokaal bestuur ervoor dat iedere ondernemer de kans kreeg om deel te nemen. Ook de deelname is volledig gratis voor de ondernemer. Het is een unieke kans voor ondernemer en bezoeker aangezien het lokaal bestuur hier geen jaarlijkse activiteit van kan maken.

Het evenement gaat door op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022, niet toevallig tijdens het Weekend van de Klant en Open Bedrijvendag. Ondernemers kiezen zelf op welke momenten ze deelnemen. Ontdek het programma en alle deelnemers via deze link

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *