Cultuurmakers brengen Aalsterse artiesten in Revue 10 x 10…

Opgericht in 1922 viert VTB (Vlaamse Toeristenbond/Cultuursmakers) dit jaar zijn honderdste verjaardag. Naar aanleiding van dit jubileum organiseert de Aalsterse afdeling in oktober op en rond het Werfplein in Aalst een aantal verrassende festiviteiten. Een muzikaal Aalsters jubileum van VTB met Bert Kruismans, Jan De Wilde, Wigbert, Patrick De Coninck, Tineke Van Ingelgem en andere Aalsterse artiesten in Revue 10 x 10. Zin in een show die honderd jaar muzikale geschiedenis in beeld brengt met een heus live-orkest en tal van Aalsterse artiesten? De revue ‘Tien maal Tien’ op zondagnamiddag 16 oktober om 15.00 uur in de schouwburg van CC De Werf wordt gepresenteerd als een aaneenschakeling van 10 acts, die gelinkt worden aan de 10 decennia tussen de jaren 20 van de 20ste eeuw en vandaag. De verschillende scènes worden aan elkaar gepraat door Bert Kruismans. Per tijdsvak worden Aalsterse artiesten ten tonele gevoerd die de muziek brengen die in de betreffende periode opgeld deed.

Op de scène speelt een zeskoppig live orkest onder leiding van Aalstenaar Tim Acke. Ze begeleiden onder meer de volgende performers: Jan De Wilde, Wigbert (Van Lierde), sopraan Tineke Van Ingelgem, gitarist Jean Van der Schueren, The Sparrow Brothers (Rudy en Edwin Musch), Jesse Wilkins (Elvis), Patrick De Coninck (Move) e.a. En ook de zingende Prinsen Carnaval Antoine Van der Heyden en Pascale Solemé mogen in een Aalsterse show niet ontbreken.

Reserveren gewenst via e-mailadres: geert.van.cleemput@cultuursmakers.be  of op het nummer 053 78 06 34 en vooraf te betalen op rekeningnummer BE81 9796 2086 9824 van Cultuursmakers Aalst. Gratis voor eigen leden; 12 euro voor overige leden Cultuursmakers en groepen min. 10 personen; niet-leden: 15 euro.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *