Educatief natuurdomein ter beschikking voor scholen…

Odisee Aalst wil de basisscholen een hart onder de riem steken voor hun vele inspanningen en opofferingen van het voorbije jaar. Daarom stellen ze hun natuureducatief centrum gratis ter beschikking voor scholen zodat de leerlingen zich alsnog kunnen uitleven in dit prachtig stukje natuur, midden in de stad.
Het natuureducatief centrum ‘Het lab van Floralie’ is verbonden aan de Aalsterse campus van de Odisee hogeschool en kon de voorbije jaren meer dan 2.000 kinderen van naburige basisscholen verwelkomen. Door de coronapandemie en alle bijhorende gezondsheidsmaatregelen ligt het domein er al meer dan een jaar verlaten bij.

Nu schooluitstappen stilaan weer werkelijkheid worden staat Het lab van Floralie te springen om haar domein opnieuw open te stellen, en dit op maat van kinderen – van 2,5 tot 12 jaar – in hun klasbubbel. Hierbij kunnen ze op actieve wijze de prachtige veelzijdigheid van onze natuur ontdekken en het domein van Professor Floralie en haar Bossies doen heropleven!

Van maandag 31 mei tot vrijdag 25 juni 2021 wordt het domein kosteloos ter beschikking gesteld voor geïnteresseerde scholen. Bovendien kunnen ze gebruik maken van de nieuwste, ecologische aanwinst: het composttoilet!

Inschrijven kan via www.lab-van-floralie.be/natuurpaden

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *