De Toekomst pakt uit met proef-wonen…

De Toekomst pakt uit met proef-wonen. Wie droomt niet van levenslang thuis wonen? Soms dringt de realiteit zich op en is dit niet langer mogelijk. Veiligheid in huis kan niet  gegarandeerd worden, reeds aanwezige thuiszorg is niet meer voldoende en ouderen willen hun naasten niet extra belasten. Ze voelen zich vaker eenzaam en angstig en hun zelfregie komt onder druk te staan. Meer en meer ouderen verliezen hier door hun levenslust. De noodzaak rond het verlaten van het  eigen huis neemt toe. Kiezen voor een ondersteunende woonvorm hoeft geen verlieservaring te zijn, maar zelfstandig wonen in een veilige omgeving kan vaak de sleutel tot herwonnen vrijheid zijn.

De Toekomst te Aalst wil u graag begeleiden bij het kiezen van uw zorgplan. Reeds vanuit de thuissituatie worden de wensen en zorgnoden in kaart gebracht en er wordt begeleiding voorzien in alle stappen van uw zelf gekozen zorgplan. Proeven van deze unieke woonformule kan door 1 of 2 maanden in een modelflat te komen wonen. Zo ervaart men meteen of men zich thuis voelt en kan men tevens gebruik maken van huisbereide maaltijden, boodschappendienst, het uitgebreide zorg- en dienstverleningspakket en de gezellige cafetaria waar een ruim aanbod aan activiteiten doorgaat.

Kennismaken met modelflat en assistentiewoningen kan op 05 juni 2021, meer info op het telefoonnummer 053 60 75 00 of via e-mail: detoekomst.woonassist@animagroup.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *