Denderleeuw vult Prijzenpot ‘Maand van de Markt’ aan met 1.000 euro…

Met de slogan ‘markt, een feest voor je zintuigen’ organiseren de vijf Vlaamse provincies, de Vlaamse Overheid en de Vlaamse Federatie Ambulante Handel samen met de Vlaamse steden en gemeenten, waaronder ook Denderleeuw, tijdens de maand april naar jaarlijkse gewoonte ‘Maand van de Markt’. De provincie Oost-Vlaanderen voorziet een algemene prijzenpot. Lokaal Bestuur Denderleeuw vult aan met waarde- en Denderleeuwbonnen voor een totaal bedrag van 1.000 euro. “Maand van de Markt loopt over de volledige maand april”, zegt schepen van Lokale Economie Jan De Nul. “Van 1 tot en met 30 april maak je dus kans om in de prijzen te vallen. Bij elke aankoop op de markt krijgen de bezoekers een deelnamekaart. Deze kunnen ze ter plekke in een wedstrijddoos deponeren. Elke deelnamekaart is een kans op één van de prijzen uit de prijzenpot van de Provincie Oost-Vlaanderen én Denderleeuw.”

“De campagne tracht iedereen te overtuigen lokale markten een bezoekje te brengen en te proeven van de sfeer en beleving op en rond de markt”, gaat schepen Andy Depetter verder. “Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met kwaliteit, diversiteit en een korter handelsproces. Je kan deelnemen tijdens onze wekelijkse markten op donderdag in Welle, vrijdag in Denderleeuw of zondags op de Boerenmarkt in Hof ten Henne mee aan Maand van de Markt.”

“Ons lokaal bestuur vult de prijzenpot van Oost-Vlaanderen aan met extra waarde- en Denderleeuwbonnen voor in totaal maar liefst 1.000 euro. Die extra prijzenpot is enkel voor wie op onze lokale markten een aankoop doet. Er zitten twintig Denderleeuwbonnen met een waarde van 25 euro in en wie langskomt maakt ook kans op één van de vijftig marktwaardebonnen van tien euro die je vervolgens opnieuw kan besteden op de lokale markten. Hoe meer aankopen, hoe meer kansen dus”, besluit De Nul.

Lokale markten: de donderdagmarkt in Welle op 4, 11, 18 en 25 april, de vrijdagmarkt op het Dorp van Denderleeuw op 5, 12, 19 en 26 april, de Boerenmarkt in Hof ten Henne op zondag 7, 14, 21 en 28 april.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *