Shoppen tijdens Witte Donderdag op 28 maart in Ninove…

Op donderdag 28 maart kan je op Witte Donderdag fijn shoppen op de braderie in de binnenstad en in de winkels die later openblijven voor de avondshopping. Inspiratie voor een gloednieuwe lente- of zomeroutfit doe je op tijdens de modeshow aan het Oudstrijdersplein. Vanaf 14.00 uur is er braderie en vanaf 16 uur kunnen ook de kleinste bezoekers zich uitleven tijdens de kinderanimatie (grime en mobiele speeltuin). Om 18.30 uur start een modeshow aan het Oudstrijdersplein. Aansluitend zetten de handelaars hun deuren extra lang open voor de avondshopping tot 20.30 uur.

Op de catwalk worden items geshowd van A La Bonheur, Bronx, Bagatel Baby & Junior, optiek Evi Maes, Herenmode Denijs, Huis Jeanne, Jill & Jack, Herenmode Scott by Windis en Veritas. Schepen Alain Triest, bevoegd voor lokale economie: “De modeshow van onze lokale handelaars wordt het afscheidsmoment van onze huidige Ninoofse winkelkern, net voor de werken van de handelskernvernieuwing van start gaan. We rekenen nu alleen nog op de weergoden om er een spetterend feest van te maken!”

Op donderdag 28 maart zijn de stadsdiensten in de namiddag uitzonderlijk open van 13.30 uur tot 16.30 uur. Er is die dag geen avondopening.

Op vrijdag 29 maart is er een ophaling van papier en karton in de evenementzone. Om te vermijden dat de braderie vol staat met kartonnen dozen, roept de stad de bewoners in de evenementzone op om het karton en papier op donderdag 28 maart pas na 20 uur buiten te plaatsen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *