Datumwijziging ‘The Story of Roy Orbison’ naar 21 maart…

Het succes van het evenement ‘The Roy Orbison Tribute’ is voor Neos Ninove ongeëvenaard gebleken. De zaalcapaciteit van de theaterzaal van CC De Plomblom in Ninove (519 p) was en is uiteraard te klein om de ongeveer 1300 intekenaars een plaatsje te bezorgen, mede door het feit natuurlijk dat mede-organisator Neos Oost-Vlaanderen zorgde dat ook heel wat Neos-clubs uit Oost-Vlaanderen zullen aanwezig zijn. In overleg met de artiesten, Neos Oost-Vlaanderen en CC De Plomblom werd dus beslist drie voorstellingen te brengen en de deelnemers noodgedwongen te herverdelen. Op deze manier zal de voorstelling voor degenen die intekenden via NEOS Ninove en voorzien waren om de avondvoorstelling van woensdag 22 maart bij te wonen verplaatst worden naar dinsdagavond 21 maart om 19.30 uur.

We verwachten dus iedereen die intekende voor woensdagavond 22 nu op dinsdagavond 21 maart 2023. De voorziene aansluitende receptie achteraf gaat op 21 maart niet door in de zaal ‘The Mauritz’ maar wel in de Foyer van de Plomblom, onmiddellijk na de voorstelling. Belangrijk: als je akkoord gaat met deze datum wijziging en je dus ook vrij bent op dinsdagavond hoef je niets te doen en verwachten we jou op dinsdagavond 21 maart. Maar… verwittig zeker alle mensen voor wie je intekende via Neos Ninove van deze wijziging. Voor dinsdagavond 21 maart kunnen nu ook opnieuw nog extra-tickets geboekt worden door overschrijving van 32 €/pp op BE73 4340 0160 6160.

Dus: niets van je laten horen is verwacht worden op dinsdagavond 21 maart, zegt Danny Schoon van NEOS Ninove. Als de datum van dinsdagavond 21 maart ècht niet past en je niet vrij bent contacteer ons dan zeker en spoedig op telefoonnummer 0477/410237 (Christiane Bické) of christiane.bicke@gmail.com of op telefoonnummer 0474/444892 (Danny Schoon) of danny.schoon@telenet.be . Doe dit vóór 6 maart (!). Als we geen oplossing vinden zorgen we natuurlijk dat je je eerder betaalde ticketbedrag teruggestort krijgt. Maar opnieuw… verwittig of contacteer zeker alle mensen voor wie je intekende via NEOS Ninove van deze wijziging en afspraken hier rond.

Wat de ticketverdeling betreft: alle tickets voor alle voorstellingen van woensdag en dinsdag kunnen worden afgehaald vanaf één uur vóór de aanvang van de voorstelling, dat betekent dus vanaf 18.30 uur aan de balie van CC De Plomblom. De enkele van onze deelnemers, met tickets voor woensdagnamiddag 22 maart kunnen dit doen vanaf 13.30 uur, eveneens aan de balie in het CC De Plomblom in Ninove, Graanmarkt 12 in Ninove.
En natuurlijk verwachten we en nodigen we iedereen van de aanwezigen uit op de aansluitende receptie! Geniet van de heerlijke avond met ‘Roy Orbison Tribute’…

(Foto: Neos Ninove)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *