Zeven zomerse zondagen gaat open Lede ‘on tour’ door Lede…

De voorbije jaren hebben we met z’n allen veel minder contact gehad. Met open Lede hebben geprobeerd om onze inwoners via onze ‘Awelée’-folders en ook langs digitale weg op de hoogte te houden van onze standpunten en voorstellen en voeling te houden met wat leeft. Maar tegelijkertijd hebben we gemerkt dat niets boven écht fysiek contact gaat. Dus, nu het ergste gepasseerd lijkt, komen we terug uit ons kot en luisteren graag naar wat er leeft, in jullie straat, in jullie wijk, aan de schoolpoort, op het werk,…. Concreet komen we in elke deelgemeente naar jullie toe: we slaan een basiskamp op een openbare plek.

Vanuit ons basiskamp trekken onze leden van deur tot deur om naar u te luisteren. Tegelijkertijd is ook steeds iemand aanwezig in het basiskamp voor de mensen die graag op een zelf gekozen tijdstip eens een klapke willen komen doen. De bedoeling is dat we naar jullie luisteren: wat leeft er in jullie straat, wijk, deelgemeente, heeft u vragen, opmerkingen, suggesties,…

Open Lede slaat zijn tenten op op 6 en 7 augustus in Papegem, op 13 en 14 augustus in Lede, op 20 en 21 augustus in Impe, op 27 en 28 augustus in Oordegem. In de maand september kan je op 3 en 4 september Open Lede tegenkomen in Smetlede, in Wanzele op 10 en 11 september, en nog eens op 24 en 25 september in lede.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *