Mama’s Jasje hoofdact op eerste Parkfeesten in Aalst…

Vanavond ben je welkom in het stadspark van Aalst, daar geeft Maspoe v.z.w. de aftrap van een nieuwe reeks Parkfeesten. “Met de sterke programmatie verwachten we veel volk op de been te brengen richting ons mooie, gezellige en veilige stadspark. Het wordt dus niet alleen “the place to be” om elkaar eens terug te zien in de zomermaanden, de optredens zelf gaan ook de moeite zijn, met voor ieder wat wils,” zegt Kim Barbé.

De organisator Maspoe Events start vanavond het Nieulandt Parkfeest met als hoofdact Mama’s Jasje. Het voorprogramma wordt gebracht door de Aalsterse groep Tot Morgen. Drie weken later, op donderdag 28 juli staat het Valckenier Parkfeest met wat meer rock op het programma. Met the Great Queen Rats komt er een tribute band uit Italië. Op donderdag 4 augustus – met het Belisol Parkfeest – starten we met BOBBY! Met onder andere Aalstenaar Aaron Blommaert, bekend uit Familie, gevolgd door Willy Sommers met live band. Afsluiten doen we met het KBC Parkfeest op donderdag 11 augustus met de ster van het moment, Camille, bekend als winnares van The Masked Singer en oa. met haar optreden in Liefde voor muziek. Met Bram en Lennert zullen lokale helden er een onvergetelijke avond van maken.

We werken met herbruikbare bekers. Hiervoor zal een waarborgsysteem uitgewerkt zijn, zodat ze allemaal terugkeren. We willen immers ook een duurzaam evenement zijn. Uiteraard blijven de parkfeesten volledig gratis met dank aan Stad Aalst en de hoofdsponsors Valckenier, Nieulandt, KBC en Belisol.

“We hopen echter dat de mensen ons steunen door iets te komen eten en drinken bij ons. Artiesten, zoals Camille, Willy Sommers of Mama’s Jasje zijn vaak ook te vinden als “betalende” optredens. Wij bieden ze volledig gratis aan en hopen dat de mensen dit appreciëren. We voorzien ook kinderanimatie en uitgebreide mogelijkheden om ook iets te eten via diverse foodtrucks,” voegt Benjamin Adam er nog aan toe.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *