Wielergekte is losgebarsten in Denderstreek…

Vandaag rijden 176 renner door de straten van Ninove en Geraardsbergen. In Ninove verwacht men de publiciteitskaravaan rond 10.00 uur, de renners worden verwacht rond de middag ter hoogte van de Leopoldlaan en de Brakelsesteenweg. Niet alleen in Ninove maakt men zich klaar voor de wielerhoogdag. In Geraardsbergen is de doortocht van De Tour voorzien om 13.00 uur. De doortocht van de tourkaravaan is voorzien rond 11.00 uur. Het gemeentebestuur van Geraardsbergen roept iedereen op om met de fiets te komen. Op het Stationsplein van Geraardsbergen zal een extra grote fietsenstalling staan. Vergeet zeker je fietsslot niet! Vanaf het station Viane-Moerbeke kan je de shuttlebus nemen. Die zet je zo dicht mogelijk bij het parcours af. Je kan ook afstappen in het station van Geraardsbergen, zodat je onmiddellijk in het stadscentrum bent.

Heel wat bussen van De Lijn rijden in de ruime omgeving van Geraardsbergen tijdens de passage van de Tour de France volgens een aangepaste dienstregeling. Sommige lijnen worden beperkt, omgeleid of tijdelijk afgeschaft vanwege wegafsluitingen. Bekijk de aanpassingen op jouw lijn.

Er zullen drie parkeermogelijkheden aangeboden worden, zoals je hieronder kan zien. De shuttlebussen vervoeren passagiers vanaf 08.00 uur tot 19.00 uur. Zij zullen op regelmatige basis – naargelang de vraag – het traject afleggen om jou terug naar de parking te brengen. Als lokaal bestuur willen we er alles aan doen om onze toeschouwers op een veilige en efficiënte manier naar dit groots evenement te brengen. Naast de doortocht staan er immers nog tal van nevenactiviteiten op het programma van Festival Pedal. Kom dus zeker op tijd!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *