Wie schrijft nog vlug een verjaardagskaartje aan Sandra?…

Naar aanleiding van Sandra haar vijftigste verjaardag op zaterdag 21 januari 2023 doen haar ouders, Marie-Therese en Sigmond, een oproep om haar kaartjes te sturen.
Sandra Ghijssels is de mindervalide dochter van Sigmond en Marie-Therese. Van haar zesde tot haar 21ste verbleef ze in het MPC Sint-Franciscus te Roosdaal, nadien nam Sandra haar intrek in het dienstverleningscentrum Zonnelied, organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning in Roosdaal. Daar krijgt Sandra de beste zorgen. “Sandra heeft een zware beperking door de epileptische aanvallen die ze regelmatig krijgt. Ze kan niet lezen of schrijven. Maar de kaartjes voor haar verjaardag zijn voor haar een echt mooi geschenk. Die worden haar allemaal voorgelezen. Ze is er echt dol op” vertelde haar vader Sigmond.

Het adres waar je het verjaardagskaartje mag naar opsturen is: Ghijssels Sandra Vlierlaan 13, te 9400 Ninove. Je zal er Sandra ongetwijfeld veel plezier mee doen. Dank bij voorbaat aan iedereen die hier wil aan mee werken.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *