ConfiStruct BV uit Herlinckhove bij Denderhoutem genomineerd voor ‘De Gouden Baksteen’…

Het jaar 2023 legt voor de firma ConfiStruct BV uit Denderhoutem bij Haaltert geen windeieren, het trio werd namelijk genomineerd om drie verschillende prijzen in de wacht te slepen. Voor het 26-ste jaar op rij reikt Bouwunie tijdens een spetterend gala ‘De Gouden Baksteen’ uit. Dit jaar zijn er maar liefst vijf categorieën waarin innovatieve bouwbedrijven zich kandidaat konden stellen. ConfiStruct uit Denderhoutem is één van deze bedrijven en zij zijn alvast genomineerd als “Belofte van het Jaar”, “Werkgever van het Jaar” én “Digitale Onderneming van het Jaar”. Je kan ‘al het goede komt in drieën’ letterlijk nemen maar de manier waarop ze het bij ConfiStruct doen, is op z’n minst opmerkelijk te noemen. Het derde actieve jaar van drie ondernemers wordt in 2023 beloont met… drie nominaties. Een mooie start van wat een ConfiStructief jaar belooft te worden.

Drie ondernemers als fundering. ConfiStruct is een relatief jonge onderneming die zich toelegt op de coördinatie en afbouw van verschillende commerciële, residentiele en industriële projecten. In 2019 gebouwd op een fundering van drie ondernemers, de broers Kevin en Mathias De Rijck en goede vriend Lee Vlerick. Zij gingen samen aan de slag om een frisse wind te laten waaien in de bouwsector. Kevin vertelt: “Onze visie was vanaf de start heel duidelijk. We willen de klant volledig ontzorgen tijdens het volledige bouwproces en tegelijk zorgen voor 1 centraal aanspreekpunt.”

En dat lijkt te werken voor ConfiStruct want de symbiose tussen de drie ondernemers zorgt intussen voor een mooie uitbreiding van het team en een volle orderboeken. “Waar wij het verschil maken? Dat is door ervoor te zorgen dat iedereen die bij ons werkt, voor ons werkt en met ons werkt onverdeeld tevreden is. Wij proberen van elke klant maar evengoed van elke medewerker een echte ambassadeur te maken. Dit in combinatie met digitalisering, innovatie en kwaliteit is volgens ons het ideale recept voor het succes en de snelle groei.” vult Lee aan.

De kers op de taart van drie jaar hard werken en innoveren, zou een verzilvering zijn van één van de nominaties. “Met veel enthousiasme schreven we ons initieel in als “Belofte van het Jaar” maar we wilden al snel meer. Een kandidatuur voor “Werkgever van het Jaar” volgde na zoveel positieve energie van onze medewerkers en ook eentje voor “Digitale Onderneming van het Jaar” kon uiteraard niet ontbreken.” zegt Mathias. Hij was eerder al spreker op de Week van de Digitale Onderneming dus digitalisering is voor hem een belangrijk topic.

Er is ook een publieksstemming waaraan u als lezer van dit bericht kan meedoen. “De helft van de punten worden gegeven door een vakjury, de andere helft volgt uit de publieksstemming. Het zou dus een stimulans zijn voor ons startende bedrijf als mensen ons willen steunen door een stem uit te brengen.” zegt Kevin. Stemmen kan vanaf vandaag tot en met dinsdagmiddag 31 januari 2023 via de www.degoudenbaksteen.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *