Werken Kapellekensbaan in Erembodegem zijn afgerond…

De Kapellekensbaan in Erembodegem is na maanden van wegenwerken klaar. Er kwam niet enkel een nieuwe riolering en wegdek, maar ook twee volledig uitgeruste camperplaatsen. Op donderdag 29 september werd de heraangelegde straat officieel geopend. Na enkele maanden van hinder kunnen de buurtbewoners van de Kapellekensbaan weer tevreden en opgelucht ademhalen. De openbare werken die in februari van dit jaar startten, zijn zopas succesvol afgerond. In eerste instantie werd een nieuwe riolering aangelegd waar regen- en afvalwater apart worden verzameld, daarna werd ook het wegdek volledig vernieuwd. Aan het einde van de straat werd een keerpunt geïnstalleerd.

Niet enkel voor de buurtbewoners is de heraanleg van de Kapellekensbaan goed nieuws. Ook campereigenaars doen er hun voordeel mee. In de straat werden twee volledig uitgeruste camperplaatsen gecreëerd, inclusief een sanizuil, waterpunt en overrijdbare stortputten. Met deze twee nieuwe standplaatsen komt de stad tegemoet aan de steeds groeiende vraag.

Het werd een feestelijke opening van de straat die wereldberoemd werd dankzij het literair werk van Louis Paul Boon. Na de officiële inhuldiging, werd de buurt getrakteerd op een hapje en een drankje.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *