Vijf Aalsterse bedrijven zetten i.s.m. Voka de deuren open tijdens ‘Open Bedrijvendag’…

Op zondag 2 oktober kan je in Aalst opnieuw naar de Voka Open Bedrijvendag. Een unieke mix van vijf Aalsterse bedrijven zet die dag hun deuren open voor het grote publiek: Jan De Nul, Tekni-Plex Europe, Stokerij VdS, Let’s Golf en Stokerij De Moor. Als bezoeker krijg je op een Open Bedrijvendag de kans om volledig gratis te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt… Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om met trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega’s en nog veel meer. Kom het diverse aanbod ontdekken en laat je ondernemerszin prikkelen.

Werp een blik achter de glazen gevel van wereldspeler Jan De Nul. Hun immense site met magazijnen, ateliers en garages zijn één voor één ongeziene plekken vanwaar werven en schepen wereldwijd worden beleverd. En misschien vind jij er wel de job van je leven? Jan De Nul, Tragel 60, 9308 Hofstade.

Elke Aalstenaar heeft een stukje Tekni-Plex in huis. Het Europese hoofdfiliaal van het Amerikaans moederbedrijf telt maar liefst 360 medewerkers in Erembodegem en produceert (‘Made in Aalst’, dus) allerhande toepassingen in kunststof die je terugvindt in vrijwel alle verpakkingen. Tekni-Plex Europe, Industrielaan 37, 9320 Erembodegem.

Stokerij VdS produceert sinds 1928 sterke dranken, likeuren en andere delicatessen op een ambachtelijke manier. Zij gebruiken producten van eigen bodem en laten de bezoekers graag proeven van hun unieke assortiment. Stokerij VdS, Lion d’Orweg 19, 9300 Aalst Wie graag kennismaakt met de indoor golfsport, kan terecht bij Let’s Golf. Beginnende en ook ervaren golfers kunnen hun golftechniek oefenen en verbeteren met 3 state-of-the-art simulatoren. Let’s Golf, Erembodegemstraat 31, 9320 Erembodegem.

En ook Stokerij De Moor zet zijn deuren open. Wist je dat op de site van De Moor een stokerij is gevestigd waar een eigen gamma gin, jenever, likeuren wordt gedistilleerd? In de winkel worden wijnen, champagnes en sterke dranken verkocht. Een bezoek is een aanrader voor wie graag meer wil weten over de kunst van het distilleren. Stokerij De Moor, Gentse steenweg 398, 9300 Aalst.

Open Bedrijvendag is een groot ééndagsevenement in Vlaanderen. Maak er een zorgeloze dag van met vrienden en familie en kies als het kan voor de fiets of het openbaar vervoer. Alle deelnemers bevinden zich op fietsvriendelijke afstand van elkaar. Lees alles over Voka Open Bedrijvendag op www.openbedrijvendag.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *