Verschillende initiatieven in ‘Week van de Belgische Muziek’…

Van maandag 8 tot en met maandag 15 februari neemt de stad verschillende initiatieven om de zwaar getroffen muzieksector een hart onder de riem te steken in het kader van de Week van de Belgische muziek. Ninove zet graag Belgisch én lokaal talent extra in de spotlights. Zo zal er in de Ninoofse winkelstraten enkel muziek van eigen bodem weergalmen. Verschillende lokale handelaars stemmen ook af op Belgische muziek. De deelnemende handelaars herken je aan het affiche in hun etalage.

Op zondag 14 februari worden de Ninoofse senioren verrast door beiaardier Jan Verheyen. Hij zal, vergezeld van een zangeres, liedjes spelen aan verschillende woonzorgcentra. Allemaal coronaproof, uiteraard. Verschillende liedjes zullen ook gelivestreamd worden op de www.facebook.com/CCDePlomblom.

De Plomblom verlengt de Week van de Belgische Muziek met een extra dag, met een online concert van de Ninoofse groep PARLOR (met frontman Tim Toegaert) op maandag 15 februari om 20.00 uur. Dit concert zal live te volgen zijn via de Facebookpagina en de website van cc De Plomblom.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *