Vernieuwde OKay Sint-Lievens-Houtem heropent als duurzame buurtsupermarkt…

Op vrijdag 24 maart opent OKay Sint-Lievens-Houtem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 440 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Bij de vernieuwing is ook sterker ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Ann Vermeulen en haar team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen. Dankzij de frisse en moderne inrichting vinden de klanten van OKay Sint-Lievens-Houtem nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment verse producten. “In de freshmart komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt store manager Ann. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In deze OKay bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in ons vernieuwde broodmeubel. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Ann uit. “En afrekenen kan nu in de vernieuwde kassa-omgeving. Frisser en nog makkelijker voor onze klanten.” De vele nieuwigheden en verbeteringen dragen bij tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen.

Ook het enthousiaste team van deze OKay winkel blijft op post en is klaar om de klanten opnieuw te ontvangen. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 10 gemotiveerde medewerkers. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.” Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact.

In deze OKay wordt geen gas of stookolie verbruikt. Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is en de CO2-uitstoot met 90 % verlaagt. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Deze OKay winkel is erg praktisch gelegen, vlak bij het centrum en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de parking is plaats voor 29 wagens en in de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *