Fit de zomer in – Start-2-Run 2023…

Ook dit voorjaar organiseert ALVA – Atletiek Land Van Aalst haar traditionele lente-Start2Run. Hét ideale moment om uit je kot te komen, je goede voornemens om te zetten in dagen en jezelf een succeservaring te gunnen! Wist je dat lopen je stress-niveau doet dalen? Je verbetert er je conditie mee en zal je op termijn beter kunnen concentreren op het werk. Ook werkt lopen bevorderend voor je zelfvertrouwen en energiepijl. Dat dankzij de endorfine (het ‘gelukshormoon’) die je al lopend aanmaakt. Bovendien maak je tijdens de Start2Run van ALVA vrienden voor het leven! Doet dit je zin krijgen? Schrijf je dan nu in en loop 5km in 10 weken! Je kan het… duizenden anderen gingen jou al succesvol voor!

De eerste training gaat door op donderdag 20 april om 18.10 uur. Nadien wordt er getraind op dinsdagen en donderdagen om 18.10 uur en op zondagen om 09.30 uur. De begeleiding is exclusief in handen van een tiental super gemotiveerde jogbegeleiders. De tien trainingsweken gaan door aan in het prachtige stadspark van Aalst op de nagelnieuwe loopomloop. Voor de geïnteresseerden is er een (warm aanbevolen) info-avond op vrijdag 7 april om 20u00 in ALVA’s clubhuis, de Portier. Dit huis vormt tevens het vertrekpunt is van alle trainingen.

De kostprijs voor de professionele begeleiding gedurende 10 weken is 45 euro. Een gedeelte wordt terugbetaald door je ziekenfonds. Houders van een UiTPAS met kansentarief nemen deel aan 10 euro. Informatie en inschrijvingen ALVA – Atletiek Land van Aalst vzw Kapellekensbaan 6 te 9320 Erembodegem. www.atletieklandvanaalst.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *