V.T.I. Aalst wint de Sportbedrijf-Award 2023…

Het Vrij Technisch Instituut te Aalst wint de Sportbedrijf-Award 2023 in de categorie non-profit bedrijven. De sportraad van VTI Aalst ‘VTI Beweegt’ zet zich al jaren in voor een sport- en beweegbeleid op onze school. Onder het motto ‘Ik beweeg, dus ik leef’ sporen wij zoveel mogelijk personeelsleden aan tot meer bewegen. Deze inspanningen werden reeds beloond met het label Sportbedrijf van Sport Vlaanderen. Nog straffer is dat de school ook de Sportbedrijf-Award in de categorie non-profit bedrijven met minder dan 250 werknemers wisten binnen te halen. Een sportief resultaat om fier over te zijn!

VTI Aalst is de STEM-school met ervaring. Wij zijn een school voor wetenschap en technologie en voeding, gevestigd in de Sinte Annalaan te Aalst. Wij organiseren zowat alle opleidingen in de nijverheidssectoren en bieden een opleiding grootkeuken aan. Wij maken deel uit van de scholengroep Priester Daens College en hechten veel belang aan onze krachtlijnen: uniciteit in verbondenheid, eigentijds tegendraads, levengevend verhaal, in dialoog en groeien.

Sport Vlaanderen wil ondernemingen belonen die investeren in de gezondheid van hun werknemers op gebied van sporten en bewegen. Bedrijven worden erkend met het Label Sportbedrijf indien ze voldoen aan een aantal criteria. We dagen zo de bedrijven uit om een sport- en beweegbeleid voor het personeel te creëren. Zij die dit tot een goed einde brengen, mogen zich 2 jaar lang een Sportbedrijf noemen. Maar we gaan ook op zoek naar het Vlaams ‘Sportbedrijf’. De Sportbedrijf-Award beloont de meest creatieve, innoverende bedrijven uit alle sectoren die bijdragen tot fittere en gezondere werknemers. Inzetten op de gezondheid van medewerkers zorgt voor een positieve dynamiek in een organisatie. Het creëert meer betrokkenheid en gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf, collega’s en klanten. Het verbindt mensen met elkaar en met het bedrijf.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *