Update: 2de Rit Ronde van Vlaams-Brabant in Liedekerke…

Het bestuur van vzw De Liedekerkse Pijl laat in een bericht aan onze redactie weten dat wegens de hittegolf die ons momenteel nog enkele dagen in haar greep zal houden, zij hun genoodzaakt zien om de 2e Rit van De Ronde van Vlaams-Brabant vroeger te laten starten en het aantal kilometers te beperken. Er wordt dus gestart om 12.30 uur. De wedstrijdcommissie heeft beslist om reeds om 12.30 uur te starten en het aantal rondes zal bepaald worden in functie van de gezondheid en de veiligheid van de deelnemende renners. Vzw De Liedekerkse Pijl zal voor extra afkoeling en voldoende water zorgen om alles vlot en aangenaam te laten verlopen. Met wielergroet en tot donderdag!

Eerder verschenen bericht: Begin vorige week stelde de ondervoorzitter van vzw De Liedekerkse Pijl Gaston Asselman, in de hoofdzetel van de brouwerij Inbev te Leuven, onder het waakzame oog van de algemeen directeur van de wielerbond dhr. Jos Smets, het parcours voor van de 2de rit in de Ronde van Vlaams-Brabant 2019. Deze rit zal verreden worden volgende donderdag 25 juli. De omloop: 15,3 km, (10 ronden), vertrekt en komt aan aan het KA – Affligemdreeef (N207).

Voor Liedekerke betekend dit dat de renners door de Opperstraat – Stationsstraat, G.Mertenstraat – Houtmarktstraat – Halstraat – en de Denderstraat rijden. De renners rijden ook een klein gedeelte door onze Provincie. In Okegem kan je de renners aan het werk zien via de Nieuwe Kaai (via Rond Punt) – Gootjesstraat – en de Keerstraat.

 

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *