Stad Ninove neemt extra maatregelen ingevolge hitte…

De volgende dagen worden tropische temperaturen voorspeld. De stad Ninove neemt een aantal maatregelen voor haar personeel en zijn inwoners. Zo voorziet men extra water voor alle medewerkers. In Woonzorgcentrum Klateringen gelden de maatregelen van het hitteplan. In IBO ’t Kadeeken zijn er extra maatregelen voor de kinderen (extra water, controle op drinken en verplichten tot voldoende drinken, kindjes worden binnen gehouden op het heetste van de dag en er zijn waterspelletjes).

Zo zullen ook de openingsuren van de stads- en OCMWdiensten werden aangepast. Alle stads- en OCMWdiensten (uitgezonderd de sporthal, ’t Kadeeken, de bib, dienst cultuur, dienst toerisme, zwembad De Kleine Dender en Woonzorgcentrum Klateringen) zullen gesloten zijn op donderdagnamiddag 25 juli tussen 16.00 en 19.45 uur.

Er zijn bijkomende openingsuren voor het publiek op woensdag 24 juli, donderdag 25 juli en vrijdag 26 juli van 07.30 uur tot 12.00 uur i.p.v. 08.30 uur tot 12.00 uur. (https://www.ninove.be/uitzonderlijke-openingsuren-stadsdiensten-ingevolge-hitte).

Tijdens het circus- en straattheaterfestival ‘De Donderdagen’ op donderdag 25 juli (https://www.ninove.be/dedonderdagen) zal er gratis water voor de toeschouwers voorzien worden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *