Tafeltennisclub TTC Ninove is al meer dag een jaar op zoek naar een gebouw om de sport in te beoefenen…

Nu carnaval voorbij is en de koers is ingericht, hopen wij dat er in Ninove tijd en wil over is om aan tafeltennisclub TTC Ninove te denken, zegt Erwin Vandendaele van tennisclub TTC Ninove. “Als we horen en zien hoeveel geld  er nog is voor allerhande projecten, ligt het  aan niet veel goede wil om voor de grootste club van de streek een oplossing te zoeken. Het kan, is één van de antwoorden maar tot dialoog komt het niet. Het College van Burgemeester en Schepen  en ook de sportdienst en de sportraad geven niet thuis, ook van hen is er na het verhaal Berdam, dat snel ophield te bestaan, geen of weinig weerwoord,” voegt Erwin Vandendaele als secretaris van de tafeltennisclub er nog aan toe.

Na bijna een jaar zoeken nog geen witte rook in de zoektocht naar een nieuw lokaal in Ninove! Op de vooravond van ons 15-jarig bestaan en als enige club in Zuid-Oost Vlaanderen met een ploeg in Landelijke afdeling en in 1st Provinciale, doet de club het sportief helemaal niet slecht; maar blijven de spelers/leden ons trouw na toch een wel hectisch jaar? Competitie spelen in Geraardsbergen, trainen in Roosdaal, voor de meesten is dit niet vlak bij de deur. Vooral de Ninoofse jeugd haakt af omdat zij niet meer met de fiets of te voet naar de club kunnen. En net voor die jeugd waren we in Pollare begonnen met een jeugdwerking die zijn vruchten heeft afgeworpen. Nu spelen drie jonge mannen, die ooit gestart zijn bij TTC Ninove, in onze A-ploeg (zie foto hierbij), samen met twee rotten in het vak die met veel plezier elke week terug de baan opgaan.

Als bestuur gaan we er alles aan doen om onze leden te overtuigen ons trouw te blijven; om hopelijk naar volgend seizoen toe  naar een stabiele situatie terug te kunnen keren. De warme oproep gaat naar de  mensen die ons kunnen helpen in onze zoektocht om terug te kunnen sporten in de “De Stad” wiens naam we dragen.

En natuurlijk is iedereen welkom om onze rangen te komen vervoegen. Oud-spelers, jeugd en recreanten kunnen op woensdagavond of zaterdagvoormiddag in Belleheide te Roosdaal terecht om gratis de sfeer te komen opsnuiven. Een simpel belletje naar de secretaris Erwin Vandendaele op 0479 43 08 60 en iedereen wordt geholpen!

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *