Stam X organiseert zijn 35ste Fietszoektocht…

Amper 2 weken na de apotheose van de échte Tour de France, organiseert Jeugdhuis Stam X zijn officieuze tour van het Denderland. Ze hebben de cols en de tussensprints achterwege gelaten, maar ze geven wel graag ruimte aan de denkers onder jullie. Vorig jaar beloofden we dat het de allerlaatste zou zijn met start en aankomst in de Sint-Amandstraat, maar de inhuldiging van onze nieuwe stulp laat nog even op zich wachten. Zo kunnen jullie zelf aan de slag gaan tijdens onze 35e fietszoektocht, dit jaar terug op de traditionele 2e zondag van augustus: 11 augustus! U kan opnieuw kiezen tussen twee tochten: – De kleine tocht van +- 25 km, ideaal voor gezinnen met kinderen. – De grote tocht van +- 42 km, voor de meer getrainde fietsers onder ons. – Het parcours blijft uiteraard nog even geheim, het is aan u om zelf de weg te vinden en de verschillende vragen zo goed mogelijk op te lossen. Onderweg voorzien wij een tweetal tussenstops zodat u niet in de boter hoeft te trappen en tijdig bevoorraad wordt van spijs en dranken. Geen man met de hamer bij ons!

Vertrekken kan tussen 09.00 en 13.00 uur aan het jeugdhuis (Sint-Amandstraat 23, 9470 Denderleeuw) en de inschrijving kost 5 euro per persoon. In ruil daarvoor krijgt u ook nog een gratis uniek Stam X-gadget en voor de top-10 van iedere tocht zijn er prachtige prijzen te winnen, waaronder 2 waardebonnen voor een gloednieuwe fiets, gesponsord door fietsen Tom Verhavert. Bij aankomst kunnen alle deelnemers genieten van heerlijke pulled pork burgers en zorgen wij vanaf 13.00 uur voor de nodige (muzikale) randanimatie. Voor de allerkleinsten is er een springkasteel, zodat u geen babysit hoeft te voorzien. De prijsuitreiking vindt plaats om 20.30 uur.

Aansluitend volgt de muzikale apotheose van de 33ste stamfietstocht. Hiervoor hebben we niemand minder dan de Night Time Heroes Blues Band kunnen strikken! Deze ervaren rotten draaien al een dikke 20 jaar mee en brengen dampende en swingende blues die het publiek onderdompelt in broeierige swamps, rammelende juke joints en hot city ball rooms. Dat wist menig publiek van swingende cafés en bluesfestivals natuurlijk al lang. Frontman Karel Meganck wist zich eind vorig jaar nu ook voor heel televisiekijkend Vlaanderen te bewijzen in de eerste editie van ‘The Voice Senior’. In de finale mocht zijn ronduit schitterende versie van o.a. ‘Hoochie Coochie Man‘ op groot enthousiasme rekenen. Verwacht je alvast aan een stevige ritmesectie van een bezeten drummer, een gedreven bassist en een rockende pianist, met daarbij een schitterende gitarist, een opzwepende saxofonist en een charismatische zanger/ smoelschuiver.

Tot slot, nog een leuke extra… Vanaf 8 mannen of vrouwen met eenzelfde herkenbaar tenue, truitje of t-shirt… krijgt je team bij de inschrijving van de fietstocht een bonnetje om bij aankomst een gratis fles cava af te halen!

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *