Sporters in de bloemetjes gezet tijdens Ninoofse Sportkrasjel…

Winnaars Sportkrassel Ninove 2017 Persregio DenderAfgelopen zaterdag mochten terug heel wat Ninoofse sportievelingen de revue passeren op de jaarlijkse ‘Sportkrasjel’. De voorbije drie jaren was al gebleken dat deze formule aanslaat bij het sportpubliek en dus kwamen vele sportlui en sympathisanten samen in de gezellige cafetaria ‘Time out’ van de sporthal ‘t Sportstekske. In zijn openingsspeech besteedde de voorzitter van de sportraad, dhr. Kris Engels, aandacht aan het VAD (Vlaams expertisecentrum voor Alcohol en andere Drugs). Sportclubs kunnen hierop beroep doen en –wanneer nodig- zich professioneel laten begeleiden. Hij merkte treffend op dat ‘Wie sport denkt, denkt sportief’, niet altijd even waar is. Ook sportjournalist Tom Vandenbulcke was terug van de partij. Zijn professionele aanpak was voor het verloop van de avond zeker een meerwaarde. Niet alleen kent Tom zijn job door en door, hij was ook zeer goed voorbereid en had voor alle kandidaat-laureaten de gepaste vragen klaar. Ondertussen herkent elke Ninovieter de stem van Tom als presentator van het sportprogramma Sporza op Radio 1. Tom beleeft duidelijk ook heel veel plezier aan de presentatie van de ‘Sportkrasjel’, we zijn dan ook blij dat hij ondertussen een vaste waarde is geworden op deze jaarlijkse huldiging.

De mooie potloodtekening van de hand van David Van Der Smissen werd dit jaar overhandigd aan Kevin Van Der Perren, en Tom mocht het geheel aan mekaar praten, Alexia Dhertoge Martinez stond in voor de muzikale tussendoortjes. Een toptalent waar we de komende jaren zeker nog van zullen horen. De avond werd dus weer gesmaakt door alle aanwezigen met dank aan de Sportdienst en de Sportraad Ninove die instonden voor de organisatie…. In een notendop ziet u hieronder de prijswinnaars.

RECREATIEF LAUREAAT 2017: Davy Vanderroost – Atletiekclub Vita Ninove / Team Home Solution.

RECREATIEF LAUREAAT-PLOEG 2017: Jogafdeling Vita Ninove.

JEUGDSPORTLAUREAAT INDIVIDUEEL 2017:  Elise Lasser – Atletiekclub Vita Ninove.

JEUGDSPORTLAUREAAT PLOEG 2017: U10 jongens – Hockeyclub Dender Hockey.

SPORTLAUREAAT INDIVIDUEEL 2017: Lodewijk Cornelis – atletiekclub Vita Ninove.

SPORTLAUREAAT PLOEG 2017: 4 x 100m aflossingsploeg Masters – atletiekclub Vita Ninove Yves Herregodts, Kurt Van Keymeulen, Kris Suys en Mario Penne.

BESTE VRIJWILLIGER 2017: Freddy Duym – atletiekclub Vita Ninove.

BESTE ORGANISATIE 2017: 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker.

De Ninoofse Sportraad bedankt burgemeester mevr. Tania De Jonge, de Schepen van sport dhr. Marc Torrekens, het publiek, de plaatselijke politici en de Raad van Wijzen voor hun aanwezigheid & medewerking. Verder nog een woord van dank aan Els en Peter voor de hartelijke ontvangst in de cafetaria, de huisfotograaf dhr. Wim Hoebrechts en juweliers Paul Ninove voor het schenken van de waardebons aan de laureaten.

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *