Rioleringswerken dringen zich op in Vaartstraat te Aalst…

Vanaf maandag 3 april om 7.30 uur starten herstellingswerken aan de wegverzakking van de hoofdriool op het kruispunt Vaartstraat met Esplanadestraat (het kruispunt aan Utopia). Afhankelijk van de weersomstandigheden en onvoorziene ondergrondse obstakels zullen de werken duren tot en met vrijdag 7 april, rond 16.00 uur. Tegelijkertijd wordt een volledig nazicht (ruiming en camera-inspectie) van de hoofdriool uitgevoerd in de Vaartstraat en de Esplanadestraat.

Tijdens de herstellingswerken moet het verkeer een omleiding volgen: het verkeer (alle bussen) komende van het station moet via Stationsstraat – Esplanadeplein – Esplanadestraat richting Vaartstraat het verkeer komende van de Vaartstraat, rijdt rond de Graanmarkt richting Esplanadestraat de A. Liénartstraat wordt afgesloten, enkel plaatselijk verkeer blijft mogelijk.

Gedurende het nazicht van de hoofdriool neemt de inspectiewagen ter hoogte van de aanwezige inspectieputten 1 rijvak in beslag (ca. 15 meter) zodat er minimale verkeershinder is en verplaatst zich van put naar put.

(Foto: Google)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *