Repetities voor musical ‘Beland in Sprookjesland’ zijn gestart…

Op zaterdag 14 januari 2023 werden de productietaarten aangesneden voor een gloednieuwe musical van de New Life Academy, een deeltijdse theater- & musicalopleiding voor kinderen, tieners en volwassen in Aalst. De voltallige cast & crew van maar liefst 70 personen zette hiermee “Beland in Sprookjesland – De Musical“ in. Vanaf vandaag gaan de repetities van start in het Sportcomplex Schotte te Aalst. New Life Entertainment, het productiehuis dat de deeltijdse opleiding aanstuurt koos voor een nieuwe aanpak. Ze organiseerden voor het eerst openbare audities in december om zo mensen met ervaring aan te trekken om deze vervolgens samen met de huidige leerlingen op de planken te brengen. Het uithangbord is en blijft nog altijd de opleiding met haar eigen leerlingen, in combinatie met getalenteerde externe castleden.

Korte inhoud: Vier kinderen uit een weeshuis doen op een avond een wens om te ontsnappen aan hun ongelukkige situatie. Samen beleven ze een ongelofelijk avontuur in de magische wereld waarin ze belanden: Sprookjesland! Stap met ons mee in het magische portaal en laat je betoveren door deze nieuwe musical!

Deze nieuwe musical werd geschreven door Jens De Clercq (Muziek/Liedteksten/Script) en Tjorven Pletinckx-Swinnen (Uitvoerend Producent/Script). Twee jonge musicalliefhebbers die het genre het nodige respect geven. Het beloofd een spannend avontuur te worden voor jong en oud, vol met humor, een vleugje drama, prachtige muziek en een groot sprookjesgehalte. Op 26 mei 2023 zal de productie voor het eerst in première gaan in het culturele centrum EMotia (Erpe-Mere). Op 27 mei zal de voorstelling twee keer te zien zijn. De aangeraden minimumleeftijd voor de voorstelling is 6 jaar en ouder.

De musical ‘Beland in Sprookjesland’ is op 26, 27, en 28 mei 2023 te zien in Cutuurhuis EMotia te Erpe-Mere. De Hoofdcast bestaat uit Dimi Tarantino, Danielle Martin, Lauranne De Caluwe, Maarten Persoons, Elisa L’homme, Bella Alfreda Van Holen, Marieke Mertens, Maylo Van Eenoo, Lieve De Haseleer, Hanne Van Beveren.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *