Reizen De Lathauwer organiseert opnieuw reisbeurs in Aalst…

Droom je van een idyllisch strand in de Caraïben, of aan de Indische of Stille Oceaan? Van een jeepsafari in de Afrikaanse savanne? Of van een rondreis down under door Australië of Nieuw-Zeeland? Zondag 18 september kan je gratis terecht op deze door Reizen De Lathauwer georganiseerde niche reisbeurs! Je kan er inspiratie opdoen bij standhouders die speciaal voor jou overvliegen, en je kan er ook onze reispresentaties volgen!

“Het is een beurs om reisadvies te vragen”, zegt zaakvoerder Bruno De Lathauwer, “maar ook om inspiratie op te doen. De standhouders overkoepelen bijna alle bestemmingen ter wereld, dichtbij en ver weg, van Afrika, Oceanië en exotische strandbestemmingen  (Seychellen, Mauritius, La Reunion, Dominicaanse Republiek, Aruba, Curacao, Guadeloupe, Martinique, tot de eilanden in de Stille Oceaan. Ook alle types accommodaties zijn vertegenwoordigd: kampeervakanties, hotels en lodges, vakantiewoningen en cruises. Elk half uur geven zo’n 25 specialisten verdeeld over 2 zalen presentaties over specifieke bestemmingen. Ook voor vakanties kortbij kan je terecht bij het team van Bruno De Lathauwer. De ideale gelegenheid om jouw volgende reis voor te bereiden. Reizen De Lathauwer staat jou bij met raad en daad.

Praktisch: Zondag 18 september 2022, in Schotte – De Looyerij in Aalst (met grote parking), aan de Kapellekesbaan te 9300 Aalst. Iedereen welkom van 13.00 tot 18.00 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *