Regenvlagen gooien roet in het eten op Jaarmarkt Ninove…

Wie gisteren naar het Ninoofse centrum afgezakt was, zal ongetwijfeld ook een van de vele regenbuien moeten trotseren hebben. Eerst zag het ernaar uit dat het de ganse namiddag zou droog blijven, maar de weersvoorspellers hadden het van vrijdag al aangekondigd, het zou op zaterdag de slechtste dag van het weekend zijn. Handelaars op het Oud Strijdersplein waren niet blij met de opstelling van het podium waar men enkele zangers voor uitgenodigd had. Dat stond op de Graanmarkt, waar geen enkel kraam stond, en waar buiten de terrasjes gerekend, niemand rondliep.

Op vrijdagavond sluit men het Oudstrijdersplein af, terwijl er eigenlijk toen nog niks te doen was. “De tijd dat de Belanofeesten al van vrijdag in gang gezet werden, is reeds lang vervlogen”, aldus een winkelier die we liever niet vernoemen. Dit was voor velen een streep door de rekening. Handelaars vinden dit een jammere zaak, en spraken de woorden uit van, hier zal eens ferm moeten geklapt worden met de organisatoren.

Al bij al niks verloren. Wie wil kan vandaag nog terecht in het stadscentrum voor het vervolg van de Belanofeesten. Of de weergoden deze keer geen roet in het eten komen gooien, kunnen wij op dit ogenblik nog niet uitmaken. Iedereen is welkom in Ninove city, de handelaars openen hun deuren, en er is een gastoptreden van Luc Provost.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *