Peter Varg stelt nieuwste boek ‘De Zoon van de Slang’ voor…

Op zaterdag 15 februari 2020, vanaf 14.00 uur, vindt in het Wereldhuis te Aalst de boekpresentatie plaats voor De Zoon van de Slang, het slot van de darkfantasytrilogie Kukulkans Meesterplan, geschreven door Peter Varg uit Aalst. De deur staat open voor iedereen die van de schrijver wil horen hoe hij tot deze verhalen gekomen is en die graag een gesigneerd exemplaar van zijn boek(en) wil bemachtigen. Toen Peter 45 jaar geleden de wereld rondom hem begon te bevragen en op zoek ging naar de oorzaken van al die ellende, kreeg hij te horen dat de mens het had verkloot. Dat is dan misschien wel juist. Maar waarom zijn wij mensen zoals we zijn?

Zoekend naar antwoorden kwam Peter in de jaren tachtig als sociaal werker in Chili terecht, waar dictator generaal Pinochet heer en meester was. Mensen verdwenen alsof ze nooit hadden bestaan. Anderen werden door de generaal het land uitgezet en velen werden gemarteld. Het eerste wat in dat prachtige, magische land stierf, was de waarheid en het tweede was de hoop.

Tussen het puin van de dictatuur heeft hij de mens op zijn best gezien, maar hij zag ook duistere dingen die aan zijn ziel zijn bleven kleven. Hij besloot om deze in te pakken in tranen en er later iets mee te doen. De Zoon van de Slang, is sinds 13 januari 2020 in alle (internet)boekhandels te koop.

 

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *