Pasco uit Aalst terug beste relatiegeschenk bedrijf in België…

Opnieuw goud voor Pasco uit Aalst als beste relatiegeschenk bedrijf van België! De spanning was te snijden in de Brabanthal te Leuven waar gisterenavond de uitreiking van de Product Media

Advisor of the Year plaatsvond. We zijn dan ook superfier dat we opnieuw tot winnaar werden uitgeroepen. Pasco Business & PromoGifts is voor de 2de keer in 3 jaar tijd verkozen tot beste bedrijf van België in relatiegeschenken en promotiemateriaal.

Grote dingen worden nooit door één persoon gedaan. En of we fier waren tijdens de uitreiking van de Product Media Advisor of the Year in de Brabanthal in Leuven. Voor de 2e keer in 3 jaar tijd werd Pasco verkozen tot beste bedrijf van België in relatiegeschenken en promotiemateriaal. Pasco Gifts werd verkozen tot winnaar voor vakkennis en innovatie op het vlak van relatiegeschenken en promotionele producten. De jury roemde ook onze unieke omni-channel aanpak waarbij het helpen van de klant centraal staat en dit zowel online als offline.

Op de foto links boven zie je: de Product Media Advisor of the Year Award is een organisatie van PromZ (het vakblad over promotionele producten & business gifts) en vakorganisatie BAPP (Belgian Association of Promotional Products).

 

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *